Én is szeretem kinyalni a feleségem csupasz puncijából a gecim. Ilyenkor mégegyszer szokott élvezni,akár többször is.
(Ez egy válasz portas71 üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 03. csütörtök 17:33
Ha egyszer kinyalod a csajod puncijából, vagy átcsókolja, miután leszopott, attól kezdve bármikor le fogod nyelni a spermádat. Kedvenced lesz, hogy az arcára vered, és onnan nyalod le. Akkor már a tenyeredből is le fogod nyelni.
Ha egyszer kinyalod a csajod puncijából, vagy átcsókolja, miután leszopott, attól kezdve bármikor le fogod nyelni a spermádat. Kedvenced lesz, hogy az arcára vered, és onnan nyalod le. Akkor már a tenyeredből is le fogod nyelni.
Igen, én is így vagyok vele. Az előnedv izgat, de miután kijött a cucc, valahogy elmegy tőle a kedvem.
(Ez egy válasz tanga17cm üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 03. csütörtök 00:34
sziasztok, előnedvet gyakran megkóstolm, de a spermát nem, valamiért élvezés után elmegy a kedv. Ti is jártok így?
Pont ugyanígy vagyok vele..
(Ez egy válasz tanga17cm üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 03. csütörtök 00:34
sziasztok, előnedvet gyakran megkóstolm, de a spermát nem, valamiért élvezés után elmegy a kedv. Ti is jártok így?
Én mindig amikor kiverem utána megeszem mind már nagyon régota. Már már automatikusan rakom is a számba. Sajnos kényelmi okokból is nem tudom leszopni magam, biztos jobb lehet egyből a forrásból nyelni és érezni ahogy lüktet a számban.
Én a kv-ba szoktam gyakran beleverni
meg a párom turmixába is sokszor beleélvezek
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2022. 01. 27. csütörtök 12:25
Én nagyon szeretem joghurtba, pudingba, vagy süteményre spriccelni és ugy megenni, legfinomabb öntet
Szerintem kíváncsiságból sokan megkóstolják, persze mások előtt letagadják
én néha gyertyában a szájamba engedem, de viszonylag gyakran nyalogatom az előváladékot, ha éppen alkalmam van rá
teljesen más íze van, mint az ondónak, szerintem azok is finomnak találhatják, akik undorodnak a gecitől
Ha alkalom és kedv adódik rá megkóstolom. De csak azért nem verem ki. Na jó volt olyan hogy csak azért vertem ki, hogy megkóstolom, de miután elmentem nem volt gyomrom hozzá.
Mint szerintem mindenki, én is megkóstoltam már a sajátomat, de nem rendszeresen. Kíváncsiságból ritkán előfordult már.
Sziasztok. Egy szép szőrös punciról lenyalnám most.
Sziasztok. Én most a végén le fogom nyelni gyertyába.
Én nagyon szeretem joghurtba, pudingba, vagy süteményre spriccelni és ugy megenni, legfinomabb öntet
Èn már többször a számba èlveztem gyertyában,szeretem.Másèt is szívesen lenyelem,ha eldurran a számba
sziasztok))
a sajátomét is szeretem))
sajna nem megy gyertyában a számba lőni((
a sajátomét is szeretem))
sajna nem megy gyertyában a számba lőni((
Hát néhány esetben megtörtént és szeretem .
Legutóbb a párom melléről nyaltam le és adtam át a szájába. Finom édes.
Nem szoktam .de bármikor .
Na mi újság? Milyen volt?
(Ez egy válasz Schefszex üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 03. hétfő 23:33
Én még nem csináltam, de reggel a faszverés végén le fogom nyelni. Kipróbálom gyertyába.
Én még nem csináltam, de reggel a faszverés végén le fogom nyelni. Kipróbálom gyertyába.