Én is nagyon szeretem... minden verzióban! Hála istennek volt már egy pár szitu
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ha van rá lehetőségem gyertya pozícióba maszturbálok és mindig a számba spriccelek. Imádom isteni kicsit sós íze van. Minden cseppjét lenyelem.
Aktus közben szeretek vissza-visszatérni nyalakodni a puncihoz, hogy érezzem az előnedvem illatát, vagy kóstoljam. De miután beleélveztem, nem feltétlen nyalnám ki belőle. Volt már rá példa, hogy elélvezés után még kényeztettem, ami nyelvre ment, nyelvre ment, de nincs direkt spermanyalás.
Maszturbáció közben az előnedvet néha, de miután elélveztem, soha nem kóstolom!
Maszturbáció közben az előnedvet néha, de miután elélveztem, soha nem kóstolom!
Ezt én is kifogom probálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3924172)
2021. 06. 06. vasárnap 12:54
Tangába verem gyertyába megy a számba fincsi lesz
Sokan nem merik felvállalni, hogy vágynak egy jó kis hógolyóra (férfiként - nővel). Ez sok kapcsolatban tabunak számít. Amikor előálltam az ötlettel az akkori parntnerem belement a mókába, de én szerettem volna kissé játékossá tenni a hógolyózást (ide-oda passzolgatni). Sajnos ő a minden esetben lenyeléssel próbált minél hamarabb túllenni a dolgon. Az ötlet hatására azt hitte, hogy meleg vagyok. Sok nő (sajnos) undorodik a spermától és ha a szájába engedi, akkor is valami óriási hőstettként emlegeti a megtörtént esetet (megtettem érte
).
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nekem egyelőre még csak úgy jön össze, ha feleségemről/ből nyalom le.
Ha csak egyedül vagyok és verem, úgy elszáll a vágy élvezéskor...
Most lenyelném, egy szép szőrös punciról lenyalva.
Mostanában azt gyakorlom, hogy orgazmus előtt is spricceljek 1x-2x-3x egy-egy kisebbet, olyankor megkóstolom. Viszont orgazmus után már nincs hozzá gusztusom.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2021. 12. 19. vasárnap 08:11
Leszopni sanos nem tudom maga amit nagyon sajnálok is de sokszor élvezek a markomba és úgy megeszem. A minap skypen masztiztam egy sráccal és ő láthata is
Leszopni sanos nem tudom maga amit nagyon sajnálok is de sokszor élvezek a markomba és úgy megeszem. A minap skypen masztiztam egy sráccal és ő láthata is
Igen,szoktam kóstolni, és jó íze van.Másét nem kostoltam de kölcsönösen benne lennék, sőt egy párral szeretném csinálni
Persze hogy lenyelem.Kár lenne azért a sok finomságért
![finom](images/smilies/finom.gif)
Imádom a sajátomat de csak a hasamra aztán onnan újjal meg eszem. Régen le tudtam magam szopni de nem élveztem a számba. Jó lehet direktben szájba spriccelni, azt ki probálnám akár másét is
Én megnézném egyszer,ahogy valaki lenyeli a sajátját
Miután nagyon erős sperma fétisem van, így természetesen le szoktam nyelni a spermámat. Ha úgy alakul, hogy hármasozunk, esetleg négyesezünk, akkor természetesen az ő spermájuk is a torkomon végzi
látványra is nagyon felhúz az óriási, szexin borotvált farkak fröcskölése. De egyenesen a számban érezni a lüktetést, illetve a forró spricceket - egyszerűen leírhatatlan
a párom imádja nézni ahogy csinálom. Olykor ráteszi a kezét a fejemre, és diktálja az ütemet
16 èvesen tudtam bekapni magamnak, azòta nem pròbàltam...baromi jò volt, leszoptam magam...
Én minden alkalommal lenyelem. Ha már nekiállok magamnak főzni nehogymá pont én ne egyek belőle!
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
22 évesen még nekem is ment, én is be tudtam kapni.
(Ez egy válasz 22srac1996 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 23:12
Előfordul hogy maszturbáláskor bekapom a makkom és a számba élvezek
A saját ondómat, még nem kóstoltam, de a feleségem, és a barátnőm is azt mondta, eper ízű és finom. Egy barátom is azt mondta, aki egy baráti házaspár férfi tagja, hogy jó ízű az ondóm. Ez egy kis magyarázatra szorul: Az úgy volt, hogy egy buliban, amikor már a csajok kidőltek, megkérdezte, hogy játszhat-e a farkammal. Igent mondtam, és nem bántam meg, mert úgy még senki nem szopott le, mint a barátom. Természetesen én is megkérdeztem, hogy viszonozzam-e. Azt mondta, hogy szeretné, így hát én is leszoptam őt. Az íze, engem az enyhén sós tengervízre emlékeztetett, de teljesen jó volt. Hát ennyi az én spermaélményem.
A vágy orgazmus után elmúlik, de próbáltam már gyertyában, akkor nem volt menekvés!