Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nyitott házasságban élők hűségesek egymáshoz vagy sem? Vagy a hűség fogalma számukra más?
Csak szex és semmi más...csak a testek játéka, érzelmek nélkül nem pedig poligámia....
A "swingerezés" és a nyitott házasság nem ekvivalens fogalmak.Sőt..., megkockáztatom, köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Egy kapcsolat szexuális életébe betekintést nyer valaki vagy harmadik-többedik szereplőként részt vesz abban, akkor az a házasság nyitottá válik, a szabályok a kivitelezés a helyszín, együtt vagy külön már csak a nyitottság mértékét határozza meg.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2005. 01. 22. szombat 01:22  #50
Moncy Moncy
Most újra olvastam a 27-es hozzászólásomat... az igazság az, hogy akkor még eszembe sem jutott hogy esetleg James Bond film főszereplője leszek... és bekövetkezett.... még a végén Oscar díjra jelölnek..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 29. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 29. péntek 23:11
Akkor miért jobb a más nője vagy pasija....
Sid6.7: ősiösztön-hormon.... törekedni kell rá...

A férfinak olyan nő kell, aki nem akar lelkizni, férjhez menni.Létezik ilyen nő? Hát persze... a férjes asszony!!
A szeretői viszony minden egyes percét kilehet élvezni. A doog azonban csak addig működik, míg a szív szabad marad.
A férfiak (valljátok be nyugodtan) írtóznak a kötöttségektől.
Igen ám de a pasik nem tudnak titkot tartani.. elég egy korsó sör és már dicsekednek is az ún. "erotikus feketemunkával", büszkék, és eszük ágában sincs hogy magukban tartsák a részleteket, abszolút nem szégyenlik amit tesznek. Eleinte elégedettek is önmagukkal: milyen fantasztikusak az ágyban!
Aztán jönnek a bonyodalmak, esetleg lelkiismeret furdalás ha épp ismerős a megcsalt férj....

DE!!!! A szerelmi háromszög fenntartása "munkával" jár.. mindent meg kell tervezni,át kell gondolni, nehogy kiderüljön. Ez olyan szexuális James Bond játék...
Figyelni kell hol parkolnak, milyen néven jelentkeznek be a motelba.
Vagy előfordul hogy kevés idő áll rendelkezésre, ilyenkor a pároknak el kell felejteni a beszélgetést.. le a nadrággal és térjünk a tárgyra...

Egyszerű gyors és jó szex... erre vágynak a szeretők? A legtöbb szeretői viszonyban lévő emberkének meggyőződése hogy a teljesítményüknek, csáberejüknek köszönhető ez a hirtelen vadság.
Holott nem kell nagy lepedőakrobatának lenni, a titkos találkák már önmagukban fokozzák a vágyat
felkialtas felkialtas

A sors fintora viszont: hogy néhány férfi egy idő után többet akar a kapcsolattól, már nem elég a puszta erotika, teljesen elveszti a fejét, minden percet a nővel akar tölteni.

Hosszassan bámulja magát reggelente a tükörben, kétségbeesve tapogatja pocakját, zavarni kezdi a plusz 10-20-30kg, amit a családi konyha unalmában szedett fel.

Mit tesz ilyenkor az elhanyagolt feleség?? heureka heureka
Összeszedi magát, kipuhatolja hogy mi izgatja a mellette horkoló hústömeget abban a másik asszonyban és megpróbál úgy kinézni, viselkedni, mint férje álmainak asszonya. felkialtas (NA EZ NÁLAM NEM OK... MERT SOK VOLTAM A FÉRJEMNEK)

Na és miért is veszélyes? Mert a jótékony változásokat (új hajszín, frizura, új smink, öltözési változás) NEM A FÉRJ SZOKTA ÉSZREVENNI hiszen az se hall, se lát, HANEM AZ ÖRÖK LESBEN ÁLLÓ HARMADIK.

És itt bezáródik a kör...... wink wink wave wave
2005. 01. 22. szombat 01:20  #49
Moncy Moncy
Már ott tartunk hogy megbeszéljük kinek mikor kell az autó.. mert ahogy a páromnak "dolga" akad, attól még nekem is lehet "dolgom"...
Nehéz ez a nyitás mindenhogyan, de átmeneti megoldásnak míg nem rendeződnek le bizonyos dolgok, kell hogy működjön, viszont hosszútávon reménytelen egy nyitott házasságban élni....
2004. 11. 25. csütörtök 23:00  #48
hawkmoon hawkmoon VIP Admin
az biztos hogy mas vermerseklet :) soha nem ertettem azokat az embereket akik erre kepesek. szeirntem ott mar kozel sincs semi fele szerelem. Az egesz 'stilusagat' amugy a XXI. szazad tobb 'szenzacios' iranyelveinek egyikenek tartom.
Gondlljatok csak bele.. negyven eve ha ezzel eloallt volna valaki a felesegenek vagy ferjenek, paros labbal rugta volna ki. Akkor meg nem a testi igenyek alltak a elorebb a ket ember kozti kapcsolatnal. Szerintem ez sajnalatos.. De persze amig monikashown nonek fel az emberek addig egyaltalan nem meglepo.

es egy zarogondolat: mi van ha gyereked les egy nyitott hazassagban? mit mondasz a gyereknek? 'bocs fiam nem erek ra, apa most megy a szomszed nenit is jol megdugja' :)

rohej az egesz.. es ezert most lehet engem konzervativnak tartani nyugodtan, en magamat nem tartom annak sot regimodinak sem. :)

de persze mindenki azt csinal amit akar, ha jol erzi magat ugy. :)

Na udv mindenkinek
(Ez egy válasz tonni üzenetére (2004. 11. 22. hétfő 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 22. hétfő 00:38
Nem tudom, de szerintem Ti már rég nem a nyitott házasságról beszéltek, szerintem egyikötök sem él,ill. élt még ugynev. nyitott házasságban. Az nem azt jelenti, hogy megcsaltam, hogy félreléptem, hanem a párom tudtával engedélyével szeretkeztem valakivel, itt szó sem lehet féltékenységről, ez külön vérmérséklet.
2004. 11. 25. csütörtök 05:50  #47
Moncy Moncy
Azt hiszem a "kékvérem" átment fagyos vérbe... vagy talán mégsem?? Egyszer fent, egyszer lent..
(Ez egy válasz tonni üzenetére (2004. 11. 23. kedd 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 23:23
Nem biztos,hogy párválasztás kérdése a dolog, lehet, hogy csak vérmérséklet.
2004. 11. 23. kedd 23:23  #46
tonni tonni
Nem biztos,hogy párválasztás kérdése a dolog, lehet, hogy csak vérmérséklet.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 23. kedd 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 05:52
Szívből örülünk sikeres párválasztásodnak...Ettől függetlenül nem mindenki lehet ilyen szerencsés.... úgyhogy ha nem gond továbbra is kivesézünk bizonyos dolgokat e topicban wave wave Csak sajna semmi nem tart örökké.. sem Nálam, sem akár Nálatok... bár vannak kivételek.. csak ritka mint ama bizonyos fehér holló....
2004. 11. 23. kedd 22:22  #45
Skandy Skandy
Bár sohasem volt ilyen kapcsolatom, azt gondolom, hogy a nyitott házasságnak is lehet
- ha úgy tetszik - több fokozata.
Talán amikor a felek valóban szeretik egymást, de igényük van mással(is!)átélni a szex nagyszerű érzését, akár közösen, és abban lelik többek között az örömüket, hogy látják a partnerüket mással szeretkezni, az az egyik fokozat.
Ellenben amikor már nem annyira szoros a kötelék, vagy nem olyan jó együtt a szex,
de mégis fontos valamiért az együttmaradás,
és megvan a kellő inteligencia, és tolerancia ahhoz hogy a külön utakat elfogadják a kapcsolat, vagy csak a látszat kedvéért, az lehet a másik fokozat.
Ezért én azt hiszem, hogy akár Tom, akár Tonni felfogása a nyitott házasságról, igaz, és helyes lehet.
wave
2004. 11. 23. kedd 21:39  #44
eros007 eros007 VIP
Az én értelmezésem szerint tonni hozzászólásának a második fele takarja a nyitott házasságot, tom véleményével is egyetértek, de szerintem az amiről ö beszél az nem nyitott házasság az már valami teljesen más.
2004. 11. 23. kedd 12:26  #43
Sztyopa75 Sztyopa75
Ritkán szólok hozzá,bár rendszeresen bejárok ide
de most teljes mértékben egyetértek veld!
Valóban ez a nyitott házasság ahogy leírtad! eljen
2004. 11. 23. kedd 09:22  #42
macido macido
Igazad van Tom! Végül is nyitott házasságnak csak az tekinthető ami mind két fél részéről tudott és elfogadott. Csak vannak nehezen besorolható helyzetek, pl. amikor mind két fél tudja és az egyik nem, fogadja el.
2004. 11. 23. kedd 05:52  #41
Moncy Moncy
Szívből örülünk sikeres párválasztásodnak...Ettől függetlenül nem mindenki lehet ilyen szerencsés.... úgyhogy ha nem gond továbbra is kivesézünk bizonyos dolgokat e topicban wave wave Csak sajna semmi nem tart örökké.. sem Nálam, sem akár Nálatok... bár vannak kivételek.. csak ritka mint ama bizonyos fehér holló....
(Ez egy válasz tonni üzenetére (2004. 11. 22. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 22. hétfő 19:01
Már ne haragudjatok meg, de azon hiába elmélkedtek,hogy a házasságotok elromlott e, és miért csalt meg benneteket a társatok,ezt csak vele közösen lehet megbeszélni, a nyitásnak csak akkor van értelme, ha mindkét fél határozott szándéka a nyitás, erre nem szabad kényszeríteni senkit.
Egyébként azt sokkal jobb tudni, hogy a feleségem ma este jól érezte magát, vagy Én is ott voltam, és Én is jól éreztem magam, láttam a társamat is, hogy kivel mit csinált, Ö is látott engem, hogy Én mit csináltam, mind a kettőnknek jó volt, és utánna nincs amit a másik szemére vessünk, nincsenek ferdítések, jelenetek, csak megbeszélni lehet, hogy kinek mi esett jó.
2004. 11. 22. hétfő 19:01  #40
tonni tonni
Már ne haragudjatok meg, de azon hiába elmélkedtek,hogy a házasságotok elromlott e, és miért csalt meg benneteket a társatok,ezt csak vele közösen lehet megbeszélni, a nyitásnak csak akkor van értelme, ha mindkét fél határozott szándéka a nyitás, erre nem szabad kényszeríteni senkit.
Egyébként azt sokkal jobb tudni, hogy a feleségem ma este jól érezte magát, vagy Én is ott voltam, és Én is jól éreztem magam, láttam a társamat is, hogy kivel mit csinált, Ö is látott engem, hogy Én mit csináltam, mind a kettőnknek jó volt, és utánna nincs amit a másik szemére vessünk, nincsenek ferdítések, jelenetek, csak megbeszélni lehet, hogy kinek mi esett jó.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 22. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 22. hétfő 14:16
Tonni persze hogy igazad van... de lehet hogy ezek a lépések vezetnek a nyitáshoz...
2004. 11. 22. hétfő 14:16  #39
Moncy Moncy
Tonni persze hogy igazad van... de lehet hogy ezek a lépések vezetnek a nyitáshoz...
(Ez egy válasz tonni üzenetére (2004. 11. 22. hétfő 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 22. hétfő 00:38
Nem tudom, de szerintem Ti már rég nem a nyitott házasságról beszéltek, szerintem egyikötök sem él,ill. élt még ugynev. nyitott házasságban. Az nem azt jelenti, hogy megcsaltam, hogy félreléptem, hanem a párom tudtával engedélyével szeretkeztem valakivel, itt szó sem lehet féltékenységről, ez külön vérmérséklet.
2004. 11. 22. hétfő 00:38  #38
tonni tonni
2004. 11. 18. csütörtök 05:51  #37
Moncy Moncy
Maci!
Szted olyan könnyű észrevenni a gondokat? Hát persze... csak NEM AKARJUK hogy elérjen az agyunk felfogási szintjéig... És mikor kézzelfogható bizonyíték van, még akkor is reménykedsz hogy hátha mégsem jól látjuk a helyzetet...
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 10. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 10. szerda 13:27
Egy házasságban vagy egy kapcsolatban észre kell venni, hogy gondok vannak. De egy darabig nem hiszünk magunknak, vagy talán elhitetjük magunkkal, hogy minden rendben van. Nem is tudom, de sokszor utoljára az tudja meg az egészet (ő rajta kívül már mindenki tud mindent) aki legérintettebb az egész ügyben. Mikor szembesül vele az ember, akkor jön a hidegzuhany! Miért velem? Tehát az a baj, hogy a fától nem látjuk az erdőt!
2004. 11. 12. péntek 17:52  #36
macido macido
Ez így van szerintem is. Legalábbis az esetek többségénél.

wave wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 12. péntek 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 12. péntek 05:54
Maci!
Ez így van....
Természetesen én is "naprakész" vagyok a város lakóinak kusza szerelmi szálaiból. Aztán mikor szembesülök a "házon" belüli problémával és nincs a kezemben kézzelfogható bizonyíték addig hessegetem a gondolataimat.. hogy á ugyan dehogy.. biztos csak pletyka.. és ahogy mondtad jön a hideg zuhany..
Utólag mindenki hogy reagál?? "Jajjj de sajnállak, hát én tudtam /hallottam/ csak nem akartam szólni..." bla-bla-bla-bla
2004. 11. 12. péntek 05:54  #35
Moncy Moncy
Maci!
Ez így van....
Természetesen én is "naprakész" vagyok a város lakóinak kusza szerelmi szálaiból. Aztán mikor szembesülök a "házon" belüli problémával és nincs a kezemben kézzelfogható bizonyíték addig hessegetem a gondolataimat.. hogy á ugyan dehogy.. biztos csak pletyka.. és ahogy mondtad jön a hideg zuhany..
Utólag mindenki hogy reagál?? "Jajjj de sajnállak, hát én tudtam /hallottam/ csak nem akartam szólni..." bla-bla-bla-bla
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 10. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 10. szerda 13:27
Egy házasságban vagy egy kapcsolatban észre kell venni, hogy gondok vannak. De egy darabig nem hiszünk magunknak, vagy talán elhitetjük magunkkal, hogy minden rendben van. Nem is tudom, de sokszor utoljára az tudja meg az egészet (ő rajta kívül már mindenki tud mindent) aki legérintettebb az egész ügyben. Mikor szembesül vele az ember, akkor jön a hidegzuhany! Miért velem? Tehát az a baj, hogy a fától nem látjuk az erdőt!
2004. 11. 10. szerda 13:27  #34
macido macido
2004. 11. 10. szerda 09:14  #33
Törölt felhasználó (10061)
Sia csajosom..úgy,de úgy szeretném azt hinni/gondolni,hogy ezeket Te nem a saját kis életedböl tudod ilyen jól..Pedig sajnos de,igaz?Legszivesebben megóvnék mindenkit ettöl a szörnyű csalódástól,amit a partner félrelépése okoz..huu.ismerös témakör(sajnos)..a legrosszabb talán nem is az benne,hogy méregeted magad,és az ellenfelet..vajon mi jobb benne..hanem az a furmányos kisördög,aki benned munkálkodva tönkreteszi VISSZAMENŐLEGESEN is a szép emlékeket..hiszen ilyenkor jön a kérdés..vajon mikor kezdödött..mikor lettem a második? ,jönnek elő a furcsa szavak,tettek,amiket anno nem értettél,nem tudtál mire vélni..most sajnos értelmet kapnak..És szép sorban gyalázódnak meg a közös emlékek..Evégből szoktam volt mondani,jobb az,amiről nem tud az ember..ilyen esetekben személy szerint a struccpolitikát részesitem elönyben..ugyanis amiröl nem tudsz,az nem is fájhat. (ugyanakkor azt is tudom,hogy ez igy nem sokáig fenntartható állapot,de egy nyitott házasságban talán ez az egyetlen működő gyógyszer..)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 29. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 29. péntek 23:11
Akkor miért jobb a más nője vagy pasija....
Sid6.7: ősiösztön-hormon.... törekedni kell rá...

A férfinak olyan nő kell, aki nem akar lelkizni, férjhez menni.Létezik ilyen nő? Hát persze... a férjes asszony!!
A szeretői viszony minden egyes percét kilehet élvezni. A doog azonban csak addig működik, míg a szív szabad marad.
A férfiak (valljátok be nyugodtan) írtóznak a kötöttségektől.
Igen ám de a pasik nem tudnak titkot tartani.. elég egy korsó sör és már dicsekednek is az ún. "erotikus feketemunkával", büszkék, és eszük ágában sincs hogy magukban tartsák a részleteket, abszolút nem szégyenlik amit tesznek. Eleinte elégedettek is önmagukkal: milyen fantasztikusak az ágyban!
Aztán jönnek a bonyodalmak, esetleg lelkiismeret furdalás ha épp ismerős a megcsalt férj....

DE!!!! A szerelmi háromszög fenntartása "munkával" jár.. mindent meg kell tervezni,át kell gondolni, nehogy kiderüljön. Ez olyan szexuális James Bond játék...
Figyelni kell hol parkolnak, milyen néven jelentkeznek be a motelba.
Vagy előfordul hogy kevés idő áll rendelkezésre, ilyenkor a pároknak el kell felejteni a beszélgetést.. le a nadrággal és térjünk a tárgyra...

Egyszerű gyors és jó szex... erre vágynak a szeretők? A legtöbb szeretői viszonyban lévő emberkének meggyőződése hogy a teljesítményüknek, csáberejüknek köszönhető ez a hirtelen vadság.
Holott nem kell nagy lepedőakrobatának lenni, a titkos találkák már önmagukban fokozzák a vágyat
felkialtas felkialtas

A sors fintora viszont: hogy néhány férfi egy idő után többet akar a kapcsolattól, már nem elég a puszta erotika, teljesen elveszti a fejét, minden percet a nővel akar tölteni.

Hosszassan bámulja magát reggelente a tükörben, kétségbeesve tapogatja pocakját, zavarni kezdi a plusz 10-20-30kg, amit a családi konyha unalmában szedett fel.

Mit tesz ilyenkor az elhanyagolt feleség?? heureka heureka
Összeszedi magát, kipuhatolja hogy mi izgatja a mellette horkoló hústömeget abban a másik asszonyban és megpróbál úgy kinézni, viselkedni, mint férje álmainak asszonya. felkialtas (NA EZ NÁLAM NEM OK... MERT SOK VOLTAM A FÉRJEMNEK)

Na és miért is veszélyes? Mert a jótékony változásokat (új hajszín, frizura, új smink, öltözési változás) NEM A FÉRJ SZOKTA ÉSZREVENNI hiszen az se hall, se lát, HANEM AZ ÖRÖK LESBEN ÁLLÓ HARMADIK.

És itt bezáródik a kör...... wink wink wave wave
2004. 11. 10. szerda 05:45  #32
Moncy Moncy
Szia!
Köszi a kedvességet! Nem nem ettek meg, csak azóta a cukormáz leolvadt rólam. wave
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 08. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 08. hétfő 15:41
Tündéri kislány voltál. Hogy nem ettek meg kiskorodban (cukorfalat)? wink wink
2004. 11. 08. hétfő 15:41  #31
macido macido
Tündéri kislány voltál. Hogy nem ettek meg kiskorodban (cukorfalat)? wink wink
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 08. hétfő 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 08. hétfő 08:25
Szia! wave wave
Rem. sikerül java-t telepítened!

Pusssssz
/ 30