Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nyitott házasságban élők hűségesek egymáshoz vagy sem? Vagy a hűség fogalma számukra más?
Csak szex és semmi más...csak a testek játéka, érzelmek nélkül nem pedig poligámia....
A "swingerezés" és a nyitott házasság nem ekvivalens fogalmak.Sőt..., megkockáztatom, köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Egy kapcsolat szexuális életébe betekintést nyer valaki vagy harmadik-többedik szereplőként részt vesz abban, akkor az a házasság nyitottá válik, a szabályok a kivitelezés a helyszín, együtt vagy külön már csak a nyitottság mértékét határozza meg.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2005. 08. 30. kedd 22:50  #70
Törölt felhasználó (27582)
Szia!

Szivesen beszélgetnék erről a témáról Veled.Én is így élek!!Csak nálunk a feleségem lépett.

vwvandor@citromail.hu
2005. 08. 27. szombat 00:44  #69
Moncy Moncy
köszi... Neked is!
2005. 08. 27. szombat 00:42  #68
Moncy Moncy
chaten vagyok...
2005. 08. 27. szombat 00:37  #67
Moncy Moncy
kicsit Nálam is lassult a net... vagy lehet túl gyorsak vagyunk? confused
2005. 08. 27. szombat 00:21  #66
Moncy Moncy
csak a 27-es és a 72-es hozzászólásomat olvasd... és egyből +értesz mindent!
2005. 08. 27. szombat 00:17  #65
Moncy Moncy
Nekem mondod??????? Ez nem az élet tréfája ez maga a III. világháború.. legalábbis ami ezután jön...
De ha túlélem a mai éjszakát akkor minden okés...legalábbis nagyon remélem...
2005. 08. 27. szombat 00:13  #64
Moncy Moncy
lett volna.. csak a Kedvesemet hazazavarta a neje... az uram meg már hónapok óta nem Velem lakik...
2005. 08. 27. szombat 00:10  #63
Moncy Moncy
de az "édes négyes"-ből egyedül hajtom álomra a fejem... ki-ki ment haza pardon1
2005. 08. 27. szombat 00:07  #62
Moncy Moncy
orálisan....
2005. 08. 27. szombat 00:01  #61
Moncy Moncy
ajajjjjjj... eddig tartott az elbeszélgetés édes négyesben wow3 merges2 zavart2 úúú basszus ezt nem kívánom még az ellenségemnek sem....hogy ezt túléljem magamévá tettem egy üveg pezsgőt...
2005. 08. 26. péntek 21:37  #60
Moncy Moncy
Hát igen.. ezt már annak sem nevezném...
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2005. 08. 26. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 26. péntek 21:05
vagy inkább ez nem is házasság már.
2005. 08. 26. péntek 21:05  #59
szabkat szabkat
vagy inkább ez nem is házasság már.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 08. 26. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 26. péntek 08:50
26 nap.... óóó azóta már a 3 hónapon is túl vagyunk... akkor ez már tényleg nyitott házasság... nyes
2005. 08. 26. péntek 12:48  #58
Moncy Moncy
A hites uram is így gondolta ahogy Te... akkor viszont félrebillent a szájacskája mikor közöltem h. ha Te is akkor Én miért ne?? nyes wink
2005. 08. 26. péntek 08:50  #57
Moncy Moncy
26 nap.... óóó azóta már a 3 hónapon is túl vagyunk... akkor ez már tényleg nyitott házasság... nyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 15. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 15. szerda 19:46
Érdekessé vált mára már Nálunk a szitu... Fura h. egy pasi (férj, barát) félreléphet mert akkor ő a "király csávó".. aztán mikor bejelentettem az uracskámnak h. oké akkor nyitunk... ezt elviselte pár hónapig, aztán már mikor esténként nem hisztiztem h. mikor jön haza, hol volt "berágott".. poénosan +kért h. pár ruhát csomagoljak Neki... hát nem kellett 2x mondani... azóta eltelt 26 (!!!) nap és már igencsak háborog h.nem hívogatom stb...ja és tudjátok mi a poén az egészben? Megkérdezte h. miért nem küzdök érte? Normális? Sztem nem....
2005. 06. 16. csütörtök 07:55  #56
birlik birlik
*5!
Es pussza! Ez szep volt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 29. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 29. péntek 23:11
Akkor miért jobb a más nője vagy pasija....
Sid6.7: ősiösztön-hormon.... törekedni kell rá...

A férfinak olyan nő kell, aki nem akar lelkizni, férjhez menni.Létezik ilyen nő? Hát persze... a férjes asszony!!
A szeretői viszony minden egyes percét kilehet élvezni. A doog azonban csak addig működik, míg a szív szabad marad.
A férfiak (valljátok be nyugodtan) írtóznak a kötöttségektől.
Igen ám de a pasik nem tudnak titkot tartani.. elég egy korsó sör és már dicsekednek is az ún. "erotikus feketemunkával", büszkék, és eszük ágában sincs hogy magukban tartsák a részleteket, abszolút nem szégyenlik amit tesznek. Eleinte elégedettek is önmagukkal: milyen fantasztikusak az ágyban!
Aztán jönnek a bonyodalmak, esetleg lelkiismeret furdalás ha épp ismerős a megcsalt férj....

DE!!!! A szerelmi háromszög fenntartása "munkával" jár.. mindent meg kell tervezni,át kell gondolni, nehogy kiderüljön. Ez olyan szexuális James Bond játék...
Figyelni kell hol parkolnak, milyen néven jelentkeznek be a motelba.
Vagy előfordul hogy kevés idő áll rendelkezésre, ilyenkor a pároknak el kell felejteni a beszélgetést.. le a nadrággal és térjünk a tárgyra...

Egyszerű gyors és jó szex... erre vágynak a szeretők? A legtöbb szeretői viszonyban lévő emberkének meggyőződése hogy a teljesítményüknek, csáberejüknek köszönhető ez a hirtelen vadság.
Holott nem kell nagy lepedőakrobatának lenni, a titkos találkák már önmagukban fokozzák a vágyat
felkialtas felkialtas

A sors fintora viszont: hogy néhány férfi egy idő után többet akar a kapcsolattól, már nem elég a puszta erotika, teljesen elveszti a fejét, minden percet a nővel akar tölteni.

Hosszassan bámulja magát reggelente a tükörben, kétségbeesve tapogatja pocakját, zavarni kezdi a plusz 10-20-30kg, amit a családi konyha unalmában szedett fel.

Mit tesz ilyenkor az elhanyagolt feleség?? heureka heureka
Összeszedi magát, kipuhatolja hogy mi izgatja a mellette horkoló hústömeget abban a másik asszonyban és megpróbál úgy kinézni, viselkedni, mint férje álmainak asszonya. felkialtas (NA EZ NÁLAM NEM OK... MERT SOK VOLTAM A FÉRJEMNEK)

Na és miért is veszélyes? Mert a jótékony változásokat (új hajszín, frizura, új smink, öltözési változás) NEM A FÉRJ SZOKTA ÉSZREVENNI hiszen az se hall, se lát, HANEM AZ ÖRÖK LESBEN ÁLLÓ HARMADIK.

És itt bezáródik a kör...... wink wink wave wave
2005. 06. 16. csütörtök 06:36  #55
Törölt felhasználó (7237) VIP
Szia.
Szerintem nem normális:-)
Biztos vagyok benne,hogy nagyon nyeregben érezte magát,és most zavarja,hogy csalódnia kellett:-)
Senki sem pótolhatatlan....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 15. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 15. szerda 19:46
Érdekessé vált mára már Nálunk a szitu... Fura h. egy pasi (férj, barát) félreléphet mert akkor ő a "király csávó".. aztán mikor bejelentettem az uracskámnak h. oké akkor nyitunk... ezt elviselte pár hónapig, aztán már mikor esténként nem hisztiztem h. mikor jön haza, hol volt "berágott".. poénosan +kért h. pár ruhát csomagoljak Neki... hát nem kellett 2x mondani... azóta eltelt 26 (!!!) nap és már igencsak háborog h.nem hívogatom stb...ja és tudjátok mi a poén az egészben? Megkérdezte h. miért nem küzdök érte? Normális? Sztem nem....
2005. 06. 15. szerda 19:46  #54
Moncy Moncy
2005. 03. 18. péntek 06:54  #53
Moncy Moncy
Mi van Veled??? Teljesen a hó (vagy más) fogságába estél a messzi északon??? wave wave wink
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 23. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 22:22
Bár sohasem volt ilyen kapcsolatom, azt gondolom, hogy a nyitott házasságnak is lehet
- ha úgy tetszik - több fokozata.
Talán amikor a felek valóban szeretik egymást, de igényük van mással(is!)átélni a szex nagyszerű érzését, akár közösen, és abban lelik többek között az örömüket, hogy látják a partnerüket mással szeretkezni, az az egyik fokozat.
Ellenben amikor már nem annyira szoros a kötelék, vagy nem olyan jó együtt a szex,
de mégis fontos valamiért az együttmaradás,
és megvan a kellő inteligencia, és tolerancia ahhoz hogy a külön utakat elfogadják a kapcsolat, vagy csak a látszat kedvéért, az lehet a másik fokozat.
Ezért én azt hiszem, hogy akár Tom, akár Tonni felfogása a nyitott házasságról, igaz, és helyes lehet.
wave
2005. 02. 16. szerda 15:23  #52
Moncy Moncy
Miért olvasom vissza időközönként a 27-es hozzászólásomat??? Hm..... na igen.. most vált aktuálissá az egyik mondatom: "... teljesen elveszti a fejét, minden percét a nővel akarja tölteni..."
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 29. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)

A férfinak olyan nő kell, aki nem akar lelkizni, férjhez menni.Létezik ilyen nő? Hát persze... a férjes asszony!!
A szeretői viszony minden egyes percét kilehet élvezni. A doog azonban csak addig működik, míg a szív szabad marad.
Igen ám de a pasik nem tudnak titkot tartani.. elég egy korsó sör és már dicsekednek is az ún. "erotikus feketemunkával", büszkék, és eszük ágában sincs hogy magukban tartsák a részleteket, abszolút nem szégyenlik amit tesznek. Eleinte elégedettek is önmagukkal: milyen fantasztikusak az ágyban!
Aztán jönnek a bonyodalmak, esetleg lelkiismeret furdalás ha épp ismerős a megcsalt férj....

DE!!!! A szerelmi háromszög fenntartása "munkával" jár.. mindent meg kell tervezni,át kell gondolni, nehogy kiderüljön. Ez olyan szexuális James Bond játék...
Vagy előfordul hogy kevés idő áll rendelkezésre, ilyenkor a pároknak el kell felejteni a beszélgetést.. le a nadrággal és térjünk a tárgyra...

Egyszerű gyors és jó szex... erre vágynak a szeretők? A legtöbb szeretői viszonyban lévő emberkének meggyőződése hogy a teljesítményüknek, csáberejüknek köszönhető ez a hirtelen vadság.
Holott nem kell nagy lepedőakrobatának lenni, a titkos találkák már önmagukban fokozzák a vágyat
felkialtas felkialtas

A sors fintora viszont: hogy néhány férfi egy idő után többet akar a kapcsolattól, már nem elég a puszta erotika, teljesen elveszti a fejét, minden percet a nővel akar tölteni.

Hosszassan bámulja magát reggelente a tükörben, kétségbeesve tapogatja pocakját, zavarni kezdi a plusz 10-20-30kg, amit a családi konyha unalmában szedett fel.

Összeszedi magát, kipuhatolja hogy mi izgatja a mellette horkoló hústömeget abban a másik asszonyban és megpróbál úgy kinézni, viselkedni, mint férje álmainak asszonya. felkialtas (NA EZ NÁLAM NEM OK... MERT SOK VOLTAM A FÉRJEMNEK)

Na és miért is veszélyes? Mert a jótékony változásokat (új hajszín, frizura, új smink, öltözési változás) NEM A FÉRJ SZOKTA ÉSZREVENNI hiszen az se hall, se lát, HANEM AZ ÖRÖK LESBEN ÁLLÓ HARMADIK.

2005. 01. 22. szombat 01:43  #51
Törölt felhasználó (368461)
Szia! Ennél jobban még nem fogalmazta meg senki ezt a dolgot! Annyira egyet értettem veled, hogy el is mentettem a hozzászólásod:-) wave

felkialtas felkialtas

/ 30