látom megy a téma 1000-el.. ennek szívből örülök.... ez a topic karácsonykor izzani fog...
De látom jani pontott tett az ügy végére, nem kezdem el újra. Ti így, mi úgy.
PONT.
PONT.
Hozzászólhat más is (ha már nem xxxjani családi élete a téma), pláne ha az ő véleményét osztom én is, vagy ha más az álláspont, kuss a nevem?
.
Annyira azért nem vagyok szent én sem, mert a visszautasított puncikat a túlvilágon mind az ember orrára húzzák, és én ott sem akarok csúnyább lenni.
Pontosan értem miről van szó, leírtam csak, az én véleményemet. Én ilyennek érzem jól magam. Mi PÁRkapcsolatban élünk,nem falkában,és nem ősközösségben. Azért választottuk egymást, mert nekünk így jó. Az én konzeratív/buta (ahogy tetszik) erkölcsöm, világnézetem, férfibüszkeségem nem teszi lehetővé, hogy idegen férfi betegye a farkát az életünkbe. A páromat meg kirázza a hideg még a gondolatától is, hogy rejtam kívül más is hozzáérjen. Nem tudom miért olyan természetellenes ez számodra. De inkább felejtsd el , hogy hozzászoltam a témához.
15 éve, és 18 éve vagyunk együtt. Nem, nem unjuk egymást, csak szeretjük. :)
Maradjuk annyiban , hogy fel sem állna a pöcsöm két idegen nő előtt, nemhogy még valamit kezddjek is velük. Most tehetek én róla, hogy ilyen vagyok?
Sztori: A nyáron töbször a nagyszülőknél voltak a gyerekek. Egyik alkalommal átjött a párom barátnője aki szingli és nagyon kiéhezett volt akkor, amit gyakran szóvá is tett, miután már megittak egy üveg pezsgőt ( én egyáltalán nem szoktam inni, csak ritkán) Persze hogy elkezdtem füzni a két nőt , mire ők kitalálták, hogy megtréfálnak , és bizony "visszatáncoltam" gyorsan. Valahogy nekem bensőséges érzelmek nélkül nem megy. Én ilyen hülye vagyok.
Sztori: A nyáron töbször a nagyszülőknél voltak a gyerekek. Egyik alkalommal átjött a párom barátnője aki szingli és nagyon kiéhezett volt akkor, amit gyakran szóvá is tett, miután már megittak egy üveg pezsgőt ( én egyáltalán nem szoktam inni, csak ritkán) Persze hogy elkezdtem füzni a két nőt , mire ők kitalálták, hogy megtréfálnak , és bizony "visszatáncoltam" gyorsan. Valahogy nekem bensőséges érzelmek nélkül nem megy. Én ilyen hülye vagyok.
Biztosan igazad van! De valahogy nem igazán tudtunk még az nejemmel ráizgulni a csoportos, párcserés, cserejátékos-beiktatós, együtttlétekre. Tudom, buták és önzőek vagyunk. Inkább legyek ilyen, mint az együtlétek idilliségét, és minden intimitást mellőzőcsupán állatias ösztönök, és beteges kéjsóvárság által vezérelt "másodhegedűs". Nem egészen idegen a dolog, még sokkal fiatalabb koromban gyakran "vágtunk partiba" lányt a barátommal,és házibulikon is előfordult, hogy be dobtuk barátnőinket a közösbe, ill két lánnyal is előfordultam már , de azokat csak egyszerűen Q-vának "tiszteltem" Másnap jót röhögtűnk rajtuk, ők meg rajtunk. Biztosan egy bensőséges baráti kapcsolatra van szükség ehhez, de ha nem baj mi romantikusok, és hűek maradunk egymáshoz és nem kisérletezünk a meghitt családi életünk rovására.
Nekünk men kell "pótf*sz", se "pótmuff". Van elég fantáziánk ahoz, hogy mindketten habzsoljuk a gyönyöröket. Ez csupán egy vélemény semmi személyeskedés, tiszteletben tartom akik a csoportosat szeretik, de már engem a "hagyományos" jobban érdekel.Ha szingli lennék, esetleg egy élettársam lenne, akkor a kutyát nem érdekelné, ki mikor mennyire "nyaggatja", vagy szopatja,de Mi család vagyunk és a páromnak sincs szüksége semmi "külső beavatkozásra". Ugyan is még össze is vesztünk (mert neki rosszul esett) amikor meg akartam győzni egy "kétkanos" felállás nagyszerűségeről. Persze nem gondoltam komolyam , de hetekig puhítottam , és majdnem ráment a kapcsolatunk. Tehát nem biztos, hogy mindenkinek kell segítség ahoz , hogy kielégítse párját.Nyitott házasság nem létezik, csak közös lakás!!! Ez majdnem olyan, mintha egy heterót egy meleg meg akarna győzni arról milyen nagy élmény egy "bisalmafejűvel" elkövetett prosztata masszázs. Valszeg jó az is , annak aki szereti.Persze, ne nyilatkozzon még nem próbálta.
Nekünk men kell "pótf*sz", se "pótmuff". Van elég fantáziánk ahoz, hogy mindketten habzsoljuk a gyönyöröket. Ez csupán egy vélemény semmi személyeskedés, tiszteletben tartom akik a csoportosat szeretik, de már engem a "hagyományos" jobban érdekel.Ha szingli lennék, esetleg egy élettársam lenne, akkor a kutyát nem érdekelné, ki mikor mennyire "nyaggatja", vagy szopatja,de Mi család vagyunk és a páromnak sincs szüksége semmi "külső beavatkozásra". Ugyan is még össze is vesztünk (mert neki rosszul esett) amikor meg akartam győzni egy "kétkanos" felállás nagyszerűségeről. Persze nem gondoltam komolyam , de hetekig puhítottam , és majdnem ráment a kapcsolatunk. Tehát nem biztos, hogy mindenkinek kell segítség ahoz , hogy kielégítse párját.Nyitott házasság nem létezik, csak közös lakás!!! Ez majdnem olyan, mintha egy heterót egy meleg meg akarna győzni arról milyen nagy élmény egy "bisalmafejűvel" elkövetett prosztata masszázs. Valszeg jó az is , annak aki szereti.Persze, ne nyilatkozzon még nem próbálta.
Pontosan!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 04. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 04. kedd 15:01
Egy nőt nem csak meghóditani kell hanem megtartani is...... és ez a lényege mindennek!!!
Az bisztos! Haverék is játszottak párcseréset, csak mikor a nejét a másik pár fiú tagja még reggel is "vinnyogtatta" a nagy "csűrdöngölőjével" bizony lelkiválságba került és pár héten belül szakítottak.Biztos élvezetes, főleg azoknak akik már ki vannak égve, és egyáltalán nem szeretik egymást. El nem tudnám képzelni, hogy más lakásában a "hitvesi ágyon" dugjam , vagy szopassam más feleséget, miközben a férj hasznos használati utasításokkal
buzgon biztatna, és esetleg véletlenül is hozzám érne bárhova a testemhez, főleg izzadtan.
buzgon biztatna, és esetleg véletlenül is hozzám érne bárhova a testemhez, főleg izzadtan.
bocsi... "a gyomrán át (is)"...
A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út....
Egy nőt nem csak meghóditani kell hanem megtartani is...... és ez a lényege mindennek!!!
Szia Eni!
Nem, nem jutott eszébe... de talán jobb is...
Nem, nem jutott eszébe... de talán jobb is...
Lehet, hogy nem is szerelmes belé, csak úgy érzi. Próbáld meg felvetni a szexuális oldalát (óvatosan), mi lenne ha a kiválasztottjával "hárman párban"? Lehet, hogy egy ilyen akció úgy feldobná, hogy soha nem kívánkozna el tőled.
Egy haverom néhány éve ugyanezzel állt elő! Én azt mondtam neki, azonnal dobd ki! Nem tette meg, néhány hónapig még együtt voltak, aztán nagyon csúnyán szétváltak. A haverom 1 évig teljesen kész volt, annyira megalázták.
Tudom, könnyű tanácsokat osztogatni kivülről, de azt gondolom, mihamarabb farolj ki....
Tudom, könnyű tanácsokat osztogatni kivülről, de azt gondolom, mihamarabb farolj ki....
A kis A/5-ös papírka ami még összeköt minket.. meg a nevem utolsó két betűje: né...
Hasonló stílusban kommunikáltunk fél évig mint Pammy Veled.. de most már emberi hangon tudunk szólni Egymáshoz... Ez már rég nem szerelem, se nem szeretet, hanem mint ember azért még megadjuk a kölcsönös tiszteletet, attól függetlenül h. hányszor döfte belém a kést és forgatta, otthagyta majd kihúzta majd újra belém döfte...
Hasonló stílusban kommunikáltunk fél évig mint Pammy Veled.. de most már emberi hangon tudunk szólni Egymáshoz... Ez már rég nem szerelem, se nem szeretet, hanem mint ember azért még megadjuk a kölcsönös tiszteletet, attól függetlenül h. hányszor döfte belém a kést és forgatta, otthagyta majd kihúzta majd újra belém döfte...
Holnap lesz jó pár éve h. örökre (??)fogadtunk hűséget(??).. azért kíváncsi leszek a "még" férjemnek eszébe jut-e valami...