Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nyitott házasságban élők hűségesek egymáshoz vagy sem? Vagy a hűség fogalma számukra más?
Csak szex és semmi más...csak a testek játéka, érzelmek nélkül nem pedig poligámia....
A "swingerezés" és a nyitott házasság nem ekvivalens fogalmak.Sőt..., megkockáztatom, köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Egy kapcsolat szexuális életébe betekintést nyer valaki vagy harmadik-többedik szereplőként részt vesz abban, akkor az a házasság nyitottá válik, a szabályok a kivitelezés a helyszín, együtt vagy külön már csak a nyitottság mértékét határozza meg.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2008. 06. 02. hétfő 16:10  #110
MrEnigma MrEnigma
Kicsit elsüllyedt ez a topic, pedig azt hiszem érdekes.
Van valaki aki ilyen kapcsoaltban van? Ha nem is házasság de nyitott?
2007. 06. 03. vasárnap 11:59  #109
mona20 mona20
és nem vagy féltékeny? én az lennék, nem tudnám ezt megcsinálni (pláne házasságban) confused
"szeretjük egymást, meg minden más jó" de mégis esténként, néha, másnál landolok confused
Ha annyira jó a szex nállatok miért nyitott a házasságotok, miért adtok utat másnak is?
elnézést hogyh. megbántottalak, de én ezt elitélem...őszintén szólva nem értem hogy ennek mi a lényege... confused
persze hogy kell a szabadság, pici távolság a két fél között de azért ne essünk át a ló túloldalára.... szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 30. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (51780)
2006. 06. 30. péntek 06:06
Mi már több hónapja élünk nyitott házasságban,és "hálisten " jól müködik ! ami persze nem azt jelenti hogy egyik ágyból ki a másikba be...Nálunk a sex tökéletes itthon,és 23év után is heti több alkalommal vagyunk együtt,de kell a szabadság,kell egy kis "rosszaság" ! És igy nem kell hazudni,ha valamelyönknek esetleg más alkalma is adódik ! :)
2007. 06. 02. szombat 22:29  #108
Törölt felhasználó (32295)
Magyarország 2007...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 20:34
Hazudni kell..rossz kell lenni...es szepet mutatni. Es ha utalsz hazukalni...hat hazukazz....mert muszaly..
A jo lanyok a mennybe jutnak,a rosszak meg eljutnak mindenhova. vigyor2 wave
2007. 06. 02. szombat 20:34  #107
Szoni Szoni
Hazudni kell..rossz kell lenni...es szepet mutatni. Es ha utalsz hazukalni...hat hazukazz....mert muszaly..
A jo lanyok a mennybe jutnak,a rosszak meg eljutnak mindenhova. vigyor2 wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 02. szombat 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 20:15
Azt nem állítottam h. jó vagyok...
Emberből vagyok, Nekem is vannak hibáim, rossz napjaim...
De ha egyszer utálok hazukálni akkor mit tegyek?
Például ez is a hibáim egyike... wink wave
2007. 06. 02. szombat 20:15  #106
Moncy Moncy
Azt nem állítottam h. jó vagyok...
Emberből vagyok, Nekem is vannak hibáim, rossz napjaim...
De ha egyszer utálok hazukálni akkor mit tegyek?
Például ez is a hibáim egyike... wink wave
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 20:09
Te Moncy !
Olvasgatom mindig hsz.det, kiveve a Komaromot...
Annyira igazakat-jokat irsz,hogy sokszor szinte faj.
2007. 06. 02. szombat 20:09  #105
Szoni Szoni
Te Moncy !
Olvasgatom mindig hsz.det, kiveve a Komaromot...
Annyira igazakat-jokat irsz,hogy sokszor szinte faj.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 02. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 20:02
Te azt hiszem nagggyon félre értelmezted a lassan 2 !!! évvel ezelőtti hsz-eimet...

Sztem Mi nem ismerjük Egymást...
Így nem tudhatod h. NEM kamu dumás vagyok, és nem kamuszöveg amit leírtam... Hanem ez a való igazság...

Nem hiszem h. a véremben van h. pasizzak, már csak ha abból indulok ki h. 12 évig voltam együtt a párommal és egyetlen egyszer sem csaltam meg, de még a gondolat sem fordult meg a fejemben...
És ha egy kezemen megszámolom az eddigi pasijaimat...
Nem büszkélkedhetek nagy trófeagyűjteménnyel
nyes

És megnyugtatlak sokat beszélgettünk, beszélgetünk az exférjemmel... És bátran mondhatom h. barátok vagyunk wink

Csak tudnám ki vagy h. ennyire töröd felettem a pálcát... nyes
2007. 06. 02. szombat 20:02  #104
Moncy Moncy
Te azt hiszem nagggyon félre értelmezted a lassan 2 !!! évvel ezelőtti hsz-eimet...

Sztem Mi nem ismerjük Egymást...
Így nem tudhatod h. NEM kamu dumás vagyok, és nem kamuszöveg amit leírtam... Hanem ez a való igazság...

Nem hiszem h. a véremben van h. pasizzak, már csak ha abból indulok ki h. 12 évig voltam együtt a párommal és egyetlen egyszer sem csaltam meg, de még a gondolat sem fordult meg a fejemben...
És ha egy kezemen megszámolom az eddigi pasijaimat...
Nem büszkélkedhetek nagy trófeagyűjteménnyel
nyes

És megnyugtatlak sokat beszélgettünk, beszélgetünk az exférjemmel... És bátran mondhatom h. barátok vagyunk wink

Csak tudnám ki vagy h. ennyire töröd felettem a pálcát... nyes
2007. 06. 02. szombat 11:04  #103
Esweit Esweit
Aprópó - és meggyőződésem nemcsak egy férfinak kell megtartani a nőt és meghódítani... hanem a nőnek is férfit!! - ezen még nem gondolkodtál? ugye-ugye... lehet hogy másképp alakult volna az életed ha nem nem más faszán gondolkodsz! hanem a párodért tettél volna de ésszerűen... ennyire egyszerű a megoldás! egy férfi sokkal többre becsül egy tisztességes beszélgetést egy nővel mint az ilyen kamudumákat! evvel gondolom minden férfi egyetért... amikor tényleg a probléma van megoldva és nem hiszti van...
2007. 06. 02. szombat 10:57  #102
Esweit Esweit
szerintem nincs igazad moncy semmiben... szimplán ez benne van a véredben és kész! hogy pasizz... kell az új ...! neked mindig ... ennyi! és ezt ilyen kamuszövegek mögé bújtatod hogy te milyen jó lennél... pedig csak mártír vagy... és lényeg hogy a férfi legyen a hibás! ez az igazság... ( és megvagy győződve hogy te mindent jól csinálsz)! és ha ilyen van még neked áll feljebb... tipikus nő aki nem látja be a hibáit... írj egy önismereti tesztet - de őszíntén... és lehet hogy te is meglepődsz! aki a kamudumád beveszi az pedig nagyon naiv! úraim legyen már eszetek!
2007. 06. 02. szombat 09:34  #101
miszter72 miszter72
tüzangyal nezetet vallom en is)))))))))
2007. 06. 02. szombat 07:40  #100
tom1019 tom1019 VIP Admin
igazad van, éjszaka az ember már csak szőrfözik a neten és a gondolataiban! (és a végéről ráadásul lemaradt az idézőjel is!) nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 21:21
Ez egy rakás közhely és semmi köze a topic címéhez..
2007. 06. 01. péntek 21:24  #99
Akkor valószínű Ti egy tökéletes pár vagytok,akik megtalálták egymást minden téren...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 30. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 30. péntek 06:06
Mi már több hónapja élünk nyitott házasságban,és "hálisten " jól müködik ! ami persze nem azt jelenti hogy egyik ágyból ki a másikba be...Nálunk a sex tökéletes itthon,és 23év után is heti több alkalommal vagyunk együtt,de kell a szabadság,kell egy kis "rosszaság" ! És igy nem kell hazudni,ha valamelyönknek esetleg más alkalma is adódik ! :)
2007. 06. 01. péntek 21:21  #98
Ez egy rakás közhely és semmi köze a topic címéhez..
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 01. péntek 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 00:08
"Milyen buktatói is vannak egy házasságnak? Tapasztalataim szerint az első évben azért borulnak fel a házasságok, mert a felek elhamarkodottan döntöttek, nem sikerül összecsiszolódniuk, "lakva ismerszik meg a másik" szindróma.

A hetedik év környéke azért válik ingoványos talajjá, mert a társak kezdenek lazítani: a nej koszlott, zsíros otthonkában ül le ebédelni, már nem tartja olyan fontosnak otthon a diszkrét sminket, nem hajtja annyira a tetszeniakarás. A férj is lazít, elfelejti a felesége számára is fontos dátumokat, beleböfög a kedvese kedvenc TV-sorozatába, fogmosás és fürdés nélkül szeretkezik, természetesen igényt tartva az orális szexre is. Ilyenkor egy kis odafigyeléssel, fantáziával, akarással megmenthető még a házasság. Az együvé tartozás érzését kell erősíteni -mint végig a házasság során-, néha egy csokor virág, gyertyafényes vacsora csodákat képes tenni egy hervadó kapcsolattal.

A következő stáció már nehezebb, ez a 11-14 év közötti időszak, amikor a gyerekek már kezdenek önállósodni, nem képviselnek már akkora összatartó erőt, mint korábban, a pohár is lassan kezd betelni, csak a felületi feszültség tartja benne az indulatokat, az ingerküszöb kezd a minimumra csökkenni. Leginkább a feleség dönt ebben az időszakban úgy, hogy még nem késő új életet kezdenie, illetve nem akarja folytatni a régit. Még van ereje és elszántsága változásokhoz. A férfiak ülnek a készben, haverokkal kocsma, otthon meleg vacsora, tiszta ing, kipucolt cipő, elodázható és ritkuló szex, ami már nélkülözi a játékosságot, a bújást, a símogatást. Kényelmes élet, kár lenne feladni.

Elérkeztünk az utolsó állomáshoz, amikor az asszonyok 38-40 évesek, a férjek 45-50 év körüliek többnyire. A férfiakban ekkor ébred fel az olthatatlan vágy a bizonyítás iránt: a hűdejópasivagyokmég-csakotthonnemmegy esete. Figyelme a nála tíz-húsz évvel fiatalabb hölgyek felé fordul, merevedési zavarait a párjára vetíti ki, újra naponta borotválkozik és locsolja magára a -szerinte, vagy az új csinike szerinti- legjobb illatot. "Tudom, hogy tartogat még valamit számomra az élet, mert megérdemlem" gondolkodás uralkodik el rajta. Belevág egy kiszámíthatatlan kapcsolatba, mert elvette az eszét az új hús illata, mert valaki másképpen nyúlt a nadrágjába, mert képes kikapcsolt agyával azt hinni, hogy ez a kapcsolat majd jobb lesz. A nők mások. Átfut az agyukon a gondolat: milyen lehet egy idegennel szeretkezni? Vajon milyen lehet egy idegen kéz érintése? Vágyik a símogatásra, becézésre, megértésre, a borzongásra, de egy részük itt meg is áll, legfeljebb gondolatban játsznak tovább, a valós életben nincs bátorságuk megvalósítani erotikus álmaikat. Pedig ez a kor az, amikor kiteljesedtek, érettek lettek, sikerült végre háttérbe szorítani a gátlásaikat, tudják élvezni a szeretkezés minden pillanatát, amit jobban kívánnak, mint valaha. Már nem akarnak igazán változtatni az életükön, hisz mindig is biztonságra vágytak, bár hűségük ritkán nyeri el méltó jutalmát.
2007. 06. 01. péntek 00:08  #97
"Milyen buktatói is vannak egy házasságnak? Tapasztalataim szerint az első évben azért borulnak fel a házasságok, mert a felek elhamarkodottan döntöttek, nem sikerül összecsiszolódniuk, "lakva ismerszik meg a másik" szindróma.

A hetedik év környéke azért válik ingoványos talajjá, mert a társak kezdenek lazítani: a nej koszlott, zsíros otthonkában ül le ebédelni, már nem tartja olyan fontosnak otthon a diszkrét sminket, nem hajtja annyira a tetszeniakarás. A férj is lazít, elfelejti a felesége számára is fontos dátumokat, beleböfög a kedvese kedvenc TV-sorozatába, fogmosás és fürdés nélkül szeretkezik, természetesen igényt tartva az orális szexre is. Ilyenkor egy kis odafigyeléssel, fantáziával, akarással megmenthető még a házasság. Az együvé tartozás érzését kell erősíteni -mint végig a házasság során-, néha egy csokor virág, gyertyafényes vacsora csodákat képes tenni egy hervadó kapcsolattal.

A következő stáció már nehezebb, ez a 11-14 év közötti időszak, amikor a gyerekek már kezdenek önállósodni, nem képviselnek már akkora összatartó erőt, mint korábban, a pohár is lassan kezd betelni, csak a felületi feszültség tartja benne az indulatokat, az ingerküszöb kezd a minimumra csökkenni. Leginkább a feleség dönt ebben az időszakban úgy, hogy még nem késő új életet kezdenie, illetve nem akarja folytatni a régit. Még van ereje és elszántsága változásokhoz. A férfiak ülnek a készben, haverokkal kocsma, otthon meleg vacsora, tiszta ing, kipucolt cipő, elodázható és ritkuló szex, ami már nélkülözi a játékosságot, a bújást, a símogatást. Kényelmes élet, kár lenne feladni.

Elérkeztünk az utolsó állomáshoz, amikor az asszonyok 38-40 évesek, a férjek 45-50 év körüliek többnyire. A férfiakban ekkor ébred fel az olthatatlan vágy a bizonyítás iránt: a hűdejópasivagyokmég-csakotthonnemmegy esete. Figyelme a nála tíz-húsz évvel fiatalabb hölgyek felé fordul, merevedési zavarait a párjára vetíti ki, újra naponta borotválkozik és locsolja magára a -szerinte, vagy az új csinike szerinti- legjobb illatot. "Tudom, hogy tartogat még valamit számomra az élet, mert megérdemlem" gondolkodás uralkodik el rajta. Belevág egy kiszámíthatatlan kapcsolatba, mert elvette az eszét az új hús illata, mert valaki másképpen nyúlt a nadrágjába, mert képes kikapcsolt agyával azt hinni, hogy ez a kapcsolat majd jobb lesz. A nők mások. Átfut az agyukon a gondolat: milyen lehet egy idegennel szeretkezni? Vajon milyen lehet egy idegen kéz érintése? Vágyik a símogatásra, becézésre, megértésre, a borzongásra, de egy részük itt meg is áll, legfeljebb gondolatban játsznak tovább, a valós életben nincs bátorságuk megvalósítani erotikus álmaikat. Pedig ez a kor az, amikor kiteljesedtek, érettek lettek, sikerült végre háttérbe szorítani a gátlásaikat, tudják élvezni a szeretkezés minden pillanatát, amit jobban kívánnak, mint valaha. Már nem akarnak igazán változtatni az életükön, hisz mindig is biztonságra vágytak, bár hűségük ritkán nyeri el méltó jutalmát.
2006. 07. 01. szombat 07:38  #96
vazelinator vazelinator VIP Admin
és bejelentitek egymásnak hogy volt alakalmatok és kivel?

ilyenkor nem indul megbened valami féltékenység vagy rossz érzés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 30. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 30. péntek 10:40
Nem egészen 23év ota...6hónapja van így,de jol érezzük így mindketten magunkat! :)Elötte nem csapongtunk :)
2006. 06. 30. péntek 10:40  #95
Nem egészen 23év ota...6hónapja van így,de jol érezzük így mindketten magunkat! :)Elötte nem csapongtunk :)
2006. 06. 30. péntek 06:06  #94
2005. 12. 02. péntek 20:10  #93
felpa felpa
Volt, vagy 10 naponta.:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:09
Húúú dehogynem.. de először fel kell dolgoznom ezt a hihetetlen mennyiségű hozzászólást ami az elmúlt hónapokban felgyülemlett.. nyes
2005. 12. 02. péntek 20:09  #92
Moncy Moncy
Húúú dehogynem.. de először fel kell dolgoznom ezt a hihetetlen mennyiségű hozzászólást ami az elmúlt hónapokban felgyülemlett.. nyes
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:04
Nincs valami klassz tortčneted?
2005. 12. 02. péntek 20:04  #91
felpa felpa
Nincs valami klassz tortčneted?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 19:57
wave wink látom megy a téma 1000-el.. ennek szívből örülök.... ez a topic karácsonykor izzani fog... nyes
/ 30