Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2016. 05. 31. kedd 09:59  #924
vazelinator vazelinator VIP Admin
hát még nem 9 db hsz. csak.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2016. 05. 31. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 31. kedd 07:25
Ismét ugorhatsz. pardon1
2016. 05. 31. kedd 09:02  #923
zsadi zsadi VIP Admin
Szia itt amit írtál, a chatin (több ponton minősítgettél egy másik felhasználót) már tiltás járna. Az jó ha jelzel problémákat, de ezt a másik felhasználó negatív jelzőkkel való teleaggatása nélkül kéne
tenni. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 31. kedd 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 05. 31. kedd 07:52
Az az elszomorító, hogy az ilyen gyökerek, kapnak 1 hét tiltást, más egy vicces képért 1 hónapot. És még képesek leírni, hogy itt nem megy pofára a moderálás. Ha a másikra azt mondjátok, hogy visszaeső és provokáló, akkor ez a gyökér micsoda?
Egyébként tök mindegy, mert 1 hónap tiltásra inkább törölné magát, vagy kreálná az újabb karakterét, amivel ugyanezt csinálná.
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire agyalágyult szellemi sérült ez a hkingleo975, vagy egy robot irogat, bizonyos szavakból összeollózva. Hogy valaki ennyire ne vegye a lapot, ahhoz vagy full kretén hülyének kell lenni, vagy gyereknek, vagy robotnak.
IP vagy MAC Bann, aztán vegyen új alaplapot, hálókártyát, telefont, tabletet, routert, vagy amit akar.
2016. 05. 31. kedd 07:52  #922
Az az elszomorító, hogy az ilyen gyökerek, kapnak 1 hét tiltást, más egy vicces képért 1 hónapot. És még képesek leírni, hogy itt nem megy pofára a moderálás. Ha a másikra azt mondjátok, hogy visszaeső és provokáló, akkor ez a gyökér micsoda?
Egyébként tök mindegy, mert 1 hónap tiltásra inkább törölné magát, vagy kreálná az újabb karakterét, amivel ugyanezt csinálná.
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire agyalágyult szellemi sérült ez a hkingleo975, vagy egy robot irogat, bizonyos szavakból összeollózva. Hogy valaki ennyire ne vegye a lapot, ahhoz vagy full kretén hülyének kell lenni, vagy gyereknek, vagy robotnak.
IP vagy MAC Bann, aztán vegyen új alaplapot, hálókártyát, telefont, tabletet, routert, vagy amit akar.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2016. 05. 31. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 31. kedd 07:25
Ismét ugorhatsz. pardon1
2016. 05. 31. kedd 07:25  #921
Fögenyó Fögenyó
Ismét ugorhatsz. pardon1
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 22. vasárnap 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 22. vasárnap 02:40
No akkor ugorok. a szabályokat elvileg meg is szegte, mert:
51 hozászolásból pontgyűjtögető tendenciát megalapítani lehet, mert ugye így elég világos, egyértelmű 51 hozzá szólás esetén
2016. 05. 27. péntek 12:42  #920
vojtika
Erősen reklámgyanús a tevékenysége.
2016. 05. 22. vasárnap 21:58  #919
ismételni tudom magam.
szabályzat irányadó. lentebb olvashatod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 22. vasárnap 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 22. vasárnap 05:38
Értelek. Csak az ő esetében felesleges ezt megvárni. Vagy egy gyerekkel állunk szemben, vagy szellemileg alulmaradt "felnőttel". Törölte már a korábbi felhasználóját, csak éppen az idétlen hozzászólásai maradtak meg.
2016. 05. 22. vasárnap 05:38  #918
Értelek. Csak az ő esetében felesleges ezt megvárni. Vagy egy gyerekkel állunk szemben, vagy szellemileg alulmaradt "felnőttel". Törölte már a korábbi felhasználóját, csak éppen az idétlen hozzászólásai maradtak meg.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 22. vasárnap 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 22. vasárnap 02:40
51 hozászolásból pontgyűjtögető tendenciát megalapítani lehet, mert ugye így elég világos, egyértelmű 51 hozzá szólás esetén
2016. 05. 22. vasárnap 02:40  #917
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2016. 05. 21. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 21. szombat 19:01
No Vazi, akkor ugorhatsz. Csak most hkingleo. Persze, a szabályokat elvileg nem szegi meg, mert nem képes topikban szövegel, de ha még Töri szögeli ezt az egészet, akkor oldja meg a végleges tiltását.
2016. 05. 22. vasárnap 02:36  #916
új regisztráció új lap tehát szűz ként indul. (s nem törvénybe ütköző vétséget követ el többször, hogy személyi tiltást kapjon, csak oldal szabályát szegi meg)
10 hozászolásból tendenciát megalapítani nem lehet (itt érvénybe van még mindig új reg új lap)
51 hozászolásból tendenciát megalapítani lehet, mert ugye indokolni is kell és így elég világos egyértelmű 51 hozzá szólás esetén(s még mindig nem tekinthetem a másik regisztrációját mert ugye új regisztráció új lap.)
mindegy hogy vesz vipet vagy nem vesz, a vip tartalom hozzáférést nem érinti a letiltása.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 19. csütörtök 14:56
Nem értem mire is gondolsz.
Szerintem neki mindegy a pont, mert simán vált VIP-re pénzért is, akkor meg fizetős vendék már, és akkor pláne nem lesz kirakva. Én így látom.
Ez már legalább a 4. felhasználója. A gondom pedig azzal van, hogy rosszul vagyok ha ilyet látok, mint egy papaguy. Akik ugyanazt az egyen, semmi szöveget lökik, szmájlizgatnak. Ennek az egyénnek, minden nap ugyanabban a topic-ban el kell mondani minden nap ugyanazt. Normális? Szerinte minden nagyon izgató, szerinte csinos, szerinte őszintébbek, odaadóbbak, stb. Ebből áll ki a tevékenysége.
Elnézést, de nekem valahogy a fórumról más elképzelésem van, tartalmas beszélgetések, nézetek egyeztetése és nem a vitákra gondolok. Azért mert valakik úgy reagálnak dolgokra, akkor lehet azoknak kellene magukba nézniük. Vagy épp adott esetben nekem is. De én ezt általában megteszem.
Nem azt várom el, hogy azonnal, de láthatod az utóbbi időben rendszeresen jeleztem róla. Már 1-2 hozzászólás után tenném ki a szűrét, mert nem szól érdemben egyik témához sem. Olyan mint egy BOT, ami pörgeti a fórumot, csak épp semmi értelme, mert miatta muszáj belenéznem olyan topic-ba, ahol amúgy az övén kívül semmi új nincs, de miatta nem tudhatom, hogy előtte valaki nem írt-e valami fontosat, számomra értékelhetőt oda. Aztán az esetek nagy %-ban vakvágányra futok, de már tudom előre szinte.
Én értem, hogy ő egy plusz ember, és jól mutat statisztikában, de ő egy kártevő. Ennek ellenére mások rendszeresen tiltásra kerülnek, csak mert mások nem fogadják el az igazságot, és sírnak-rínak a másik miatt.
2016. 05. 21. szombat 19:01  #915
Fögenyó Fögenyó
No Vazi, akkor ugorhatsz. Csak most hkingleo. Persze, a szabályokat elvileg nem szegi meg, mert nem képes topikban szövegel, de ha még Töri szögeli ezt az egészet, akkor oldja meg a végleges tiltását.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 19. csütörtök 09:04
azonnal nem ugorhatok rá, egyből hisz pont szerzős gyanús irkálás tendencia alapján jön ki.
2016. 05. 19. csütörtök 14:56  #914
Nem értem mire is gondolsz.
Szerintem neki mindegy a pont, mert simán vált VIP-re pénzért is, akkor meg fizetős vendék már, és akkor pláne nem lesz kirakva. Én így látom.
Ez már legalább a 4. felhasználója. A gondom pedig azzal van, hogy rosszul vagyok ha ilyet látok, mint egy papaguy. Akik ugyanazt az egyen, semmi szöveget lökik, szmájlizgatnak. Ennek az egyénnek, minden nap ugyanabban a topic-ban el kell mondani minden nap ugyanazt. Normális? Szerinte minden nagyon izgató, szerinte csinos, szerinte őszintébbek, odaadóbbak, stb. Ebből áll ki a tevékenysége.
Elnézést, de nekem valahogy a fórumról más elképzelésem van, tartalmas beszélgetések, nézetek egyeztetése és nem a vitákra gondolok. Azért mert valakik úgy reagálnak dolgokra, akkor lehet azoknak kellene magukba nézniük. Vagy épp adott esetben nekem is. De én ezt általában megteszem.
Nem azt várom el, hogy azonnal, de láthatod az utóbbi időben rendszeresen jeleztem róla. Már 1-2 hozzászólás után tenném ki a szűrét, mert nem szól érdemben egyik témához sem. Olyan mint egy BOT, ami pörgeti a fórumot, csak épp semmi értelme, mert miatta muszáj belenéznem olyan topic-ba, ahol amúgy az övén kívül semmi új nincs, de miatta nem tudhatom, hogy előtte valaki nem írt-e valami fontosat, számomra értékelhetőt oda. Aztán az esetek nagy %-ban vakvágányra futok, de már tudom előre szinte.
Én értem, hogy ő egy plusz ember, és jól mutat statisztikában, de ő egy kártevő. Ennek ellenére mások rendszeresen tiltásra kerülnek, csak mert mások nem fogadják el az igazságot, és sírnak-rínak a másik miatt.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 19. csütörtök 09:04
azonnal nem ugorhatok rá, egyből hisz pont szerzős gyanús irkálás tendencia alapján jön ki.
2016. 05. 19. csütörtök 09:07  #913
valószínű elértük a be jelentési darabszámot vagy valami link volt valamelyik hsz ben (nem tudom mi alapján működnek)
De kértük a felül vizsgálást és lám.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2016. 05. 18. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 18. szerda 16:25
Nem annyira fórum téma:
Firefox blokkolja az oldalt, mint bejelentett támadó webhely.
2016. 05. 19. csütörtök 09:04  #912
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 11:40
hkingleo975
Tényleg senkit nem zavar, hogy már sokadik néven regisztrál ez az illető, és továbbra is ugyanazt csinálja mint eddig? Szerintem egyik internetes oldalon sem korrekt az, ha valaki több felhasználónéven van jelen.
Jelen esetben legalább ugyanazt műveli, mint amit már megszoktunk tőle, így egyértelmű a személyisége.
Az ilyet IP, vagy MAC adress alapján nem lehet szűrni, tiltani? Nyilván visszajöhet akkor is, de az költséges lesz neki.
2016. 05. 18. szerda 16:25  #911
Fögenyó Fögenyó
Nem annyira fórum téma:
Firefox blokkolja az oldalt, mint bejelentett támadó webhely.
2016. 05. 15. vasárnap 11:40  #910
hkingleo975
Tényleg senkit nem zavar, hogy már sokadik néven regisztrál ez az illető, és továbbra is ugyanazt csinálja mint eddig? Szerintem egyik internetes oldalon sem korrekt az, ha valaki több felhasználónéven van jelen.
Jelen esetben legalább ugyanazt műveli, mint amit már megszoktunk tőle, így egyértelmű a személyisége.
Az ilyet IP, vagy MAC adress alapján nem lehet szűrni, tiltani? Nyilván visszajöhet akkor is, de az költséges lesz neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 06. vasárnap 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 06. vasárnap 05:22
kingleo75
Még mindig aktuális. Nem tűnik fel, hogy rendszeres visszaeső? Hiába rakjátok ki 2 hetekre. Ez egy gyerek, vagy csökkent értelmi képességű. Önszántából egyik MOD sem csinál semmit. Ez nem zavaró. De párunk seggébe ott vagytok állandóan, azt nézve, mikor botlunk meg. Remélem jó helyen jeleztem a problémát. Mert más esetében az sem gáz, ha rossz helyen teszi.
2016. 05. 12. csütörtök 14:46  #909
kicsirics kicsirics VIP
http://www.goldengate.hu/forum/tema/299642-sex-szabadban-bi-pa- siknak

indokolatlan,több bi téma is van már.
2016. 02. 01. hétfő 13:14  #908
kicsirics kicsirics
http://www.goldengate.hu/forum/tema/269682-animal-szex

gyomlálható,szabályzat is tiltja
2015. 12. 30. szerda 15:24  #907
Több, mint 1 hónapja jeleztem ugyanitt. Semmi válasz nem jött rá, pedig azóta te vagy a harmadik, aki jelzi. Ennyit az oldalról! levele
Annyi van már csak, hogy pár buzgó moderátor törölget társkeresős, reklámos hozzászólást, de azt is találomra, nem szabály szerint. Mert több más oldal videós linkjei megmaradnak bizonyos esetben.
Csoda, hogy nem jutott csődbe még az oldal, vagy a süllyesztőbe... Bár ezt sem mi normálisabbak tartjuk fenn, hanem a sok kamus zsebzsötem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 29. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 12. 29. kedd 17:07
Rendkívül bosszantó, hogy rákattintok egy ma 16 33 perckor keletkezett hozzászólásra, pl erotikus masszázs, és a legutolsó hozzászólás a rendszerben mondjuk ma hajnali fél hetes az utolsó.
Hasonló a helyzet az izgat ha.. topikban is.
Volt mikor a saját hsz em úgy lett látható, 15 perc múlva küldtem egy szmájlit, és akkor előjött a hsz, meg persze a felesleges szmájli.
2015. 12. 29. kedd 17:07  #906
Törölt felhasználó (104575)
Rendkívül bosszantó, hogy rákattintok egy ma 16 33 perckor keletkezett hozzászólásra, pl erotikus masszázs, és a legutolsó hozzászólás a rendszerben mondjuk ma hajnali fél hetes az utolsó.
Hasonló a helyzet az izgat ha.. topikban is.
Volt mikor a saját hsz em úgy lett látható, 15 perc múlva küldtem egy szmájlit, és akkor előjött a hsz, meg persze a felesleges szmájli.
2015. 12. 18. péntek 09:15  #905
tintapatron tintapatron
Kérek egy moderátort,hogy az utolsó bejegyzésemet a "Találtál már szex partnert" topikban franciacsóknak címzett levelemet töröljék."sürgősen"
Köszönöm.
/ 58