Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2006. 01. 17. kedd 08:13  #4
vazelinator vazelinator VIP Admin
Szél malom harcot ne vivj.
A tulajdonos joga 100% os.
Ki kit ismer ki kit nem ismer az mindegy itteni cselkedetei alapján van ugy is minösitve.(hibázni hibázhat, minden ki ember és ezért gyarló)
Ha meg magyarázná ugy is bele kötnének. Lényeg hogy megbizta öket és meg bizik benük, azaz bizalmat szavazot nekik.

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 17. kedd 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 01. 17. kedd 07:41
Kedves Inf!

Egy topic eltűnt..teljesen..
Amit Te rendbontásnak tekintesz, az nem más mint vélemény..azaz egy kérdéssel kezdődött, amire még mindig nincs válasz (hmm sokkal rendbontók topikok nem lettek törölve...)
Tehát-rendbontás nélkül-hogyan választjátok ki az adminokat?
Az elég karcsú válasz, hogy Ti jónak tartjátok őket, mert nemhogy egymást nem ismerik, de Te sem ismered őket...
Előre szólok, a hsz-em nem áskálódás és ha válaszolsz olyan hangnemben ahogy én tettem (egyszer legalább orrfelhúzás/fikázás helyett válaszolhatnál is a feltett kérdésre)

Válaszodat előre köszönöm,
Audrey
2006. 01. 17. kedd 07:41  #3
Törölt felhasználó (9148)
Kedves Inf!

Egy topic eltűnt..teljesen..
Amit Te rendbontásnak tekintesz, az nem más mint vélemény..azaz egy kérdéssel kezdődött, amire még mindig nincs válasz (hmm sokkal rendbontók topikok nem lettek törölve...)
Tehát-rendbontás nélkül-hogyan választjátok ki az adminokat?
Az elég karcsú válasz, hogy Ti jónak tartjátok őket, mert nemhogy egymást nem ismerik, de Te sem ismered őket...
Előre szólok, a hsz-em nem áskálódás és ha válaszolsz olyan hangnemben ahogy én tettem (egyszer legalább orrfelhúzás/fikázás helyett válaszolhatnál is a feltett kérdésre)

Válaszodat előre köszönöm,
Audrey
2006. 01. 17. kedd 05:16  #2
Törölt felhasználó (7767)
Most aztán mind integethetsz, már lexartad a kalapács nyelét... nyes wave
2006. 01. 17. kedd 00:14  #1
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Nincs kedvem tovább nézni a civakodást, ami itt folyik. Ezért töröltem a sanszos témát a további rendbontás elkerülése érdekében. A moderátorok önként vállalták a feladatot, és mi jónak találtuk/találjuk őket.

Azzal, hogy ezt felhántorgatjátok nekünk, és követelőztök, semmit nem értek el.Ez van, akár tetszik, akár nem. Igy is marad.

Minden rendben volt, amíg pár okos ember el nem kezdett áskálódni. Igyekszünk minél előbb rendet tenni, mindenkinek kellemes fórumozást és chatelést kívánunk!
/ 58