Én is ezt kérdezem: hol vannak az adminok??? Kovinál szemetelnek, a blognál animál témát kezdtek, köze sincs a bloghoz, és tilos is.... Szóval jóóóóóóó reggelt!!!
Tisztelt adminnok!!
sani198407 ellopta a képeinket és felrakta.
szeretnénk ha eltüne onnét mert mi ezeket már felraktuk de az zsozs70 néven történt és azóta nem változtattunk nevet
ez azért pofátlanság!!ilyenkor hol vannak az adminik???
sani198407 ellopta a képeinket és felrakta.
szeretnénk ha eltüne onnét mert mi ezeket már felraktuk de az zsozs70 néven történt és azóta nem változtattunk nevet
ez azért pofátlanság!!ilyenkor hol vannak az adminik???
Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon hol a beígért 48 órán belülre ígért válasz az e-mailre... Kétszer írtam már, kifejezetten kényes a dolog tárgya, nagyon részletesen kifejtve a problémámat, de még válaszra sem méltattak, nemhogy megoldást kínáltak volna. Tisztelettel kérném, hogy valaki foglalkozzon a felvetett problémámmal! Köszönöm!
Sziasztok.
A képes topikokban takarítani kellene mert kezd átmenni beszélgetősbe,pedig nem az a lényege.
Előre is köszönöm.
A képes topikokban takarítani kellene mert kezd átmenni beszélgetősbe,pedig nem az a lényege.
Előre is köszönöm.
a Facebookját tudja oda mondta!
Chataltam egy felhasználóval azt mondja kimenti és elküldi a feleségemnek! megtudja csinálni kitudja menteni?
én sem tudom használni
Sziasztok,miért nem megy a chat?Tudja valaki?
(E2): Nem megengedett formátum!Nem megengedett formátum!
(Ez egy válasz csba üzenetére (2014. 11. 21. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 21. péntek 21:22
Sziasztok a chat be nem tudok írni sem a privátba .. ha írok is (E2) hibával nem engedni 5x léptem ki be az oldalra és vagy 25x a chat be ..
Sziasztok a chat be nem tudok írni sem a privátba .. ha írok is (E2) hibával nem engedni 5x léptem ki be az oldalra és vagy 25x a chat be ..
egyzser már irtam de semmi válasz .
sziasztok szeretnélk benneteket megkérni hogy a kulcsar67 képeit letudnátok venni emrt az én képeimmel vissza él köszi.
Haliho...
Mobilrol irok forumba ranyomok hogy kuldes es csak egy feher hatter jelenik meg... frissitve ugyszinten nem tortenik semmmi..
Ccsak ugy tudom elkuldenibezt a bejegyzesemet hogy atvaltok asztali pc nezetre...
Valaki tud segiteni?
Mobilrol irok forumba ranyomok hogy kuldes es csak egy feher hatter jelenik meg... frissitve ugyszinten nem tortenik semmmi..
Ccsak ugy tudom elkuldenibezt a bejegyzesemet hogy atvaltok asztali pc nezetre...
Valaki tud segiteni?
GREATOM NEVŰ FELHASZNÁLÓ NAGYON EKÉZI A NÉPEKET A "NYITOTT HÁZASSÁG" ÉS A "Izgat ha megdugják a feleségemet" TOPIKBAN.
LE KELLENE HŰTENI ŐT EGY-KÉT NAP LETILTÁSSAL...(?)
LE KELLENE HŰTENI ŐT EGY-KÉT NAP LETILTÁSSAL...(?)
Bocsi,hogy ne legyen félreérthető
arkangyal az az admin akiről írtam,h elnézi...
a hajtós k...a a Cat Tiger nevű...
Remélem,lép valaki...
arkangyal az az admin akiről írtam,h elnézi...
a hajtós k...a a Cat Tiger nevű...
Remélem,lép valaki...
Üdv
Baromi jó lenne ha a moderátorok nem néznék el,h kurvák hírdetik magukat pénzért (arkangyal)
amikor szólok,még én vagyok a rossz
elegem van
ezek bunkók
Tímea
Baromi jó lenne ha a moderátorok nem néznék el,h kurvák hírdetik magukat pénzért (arkangyal)
amikor szólok,még én vagyok a rossz
elegem van
ezek bunkók
Tímea
GG törléssel törlődnek a képeim, videóim, társkereső adatlap, ott lévő képek? stb, stb ..
sziasztok megszeretnélek kérni titeket hogy a kulcsar67 néven feltett képeket videokat töröljétek mert illegálisan használja aképeimet .köszi
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Írtam már az ügyfélszolgálatnak vagy valami hasonlónak. Kértem hogy töröljék egyik képem vagy he nem megy külön az egész sorozatot és cserélem. Nem történt semmi és választ sem kaptam. Hol mivel próbálkozzam még?
Úgy látszik május 1. alkalmával a képes topic-ban elszabadultak a kisgyerekek.