csokolak
köszi hogy figyelsz és a többiek is
köszi hogy figyelsz és a többiek is
egyre ki egyesulyozotabak vagytok egyre kevesebb a munka (akor munka mikor moderálni kell, amugy szorakozás) veletek...
mi a véleménnyetek a forumrol mostanság?
mi a véleménnyetek a forumrol mostanság?
Itt nem létezik a válasz...
De a lapalján e-mail cimen probáld... (Ez egy válasz lelok üzenetére (2006. 02. 24. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
De a lapalján e-mail cimen probáld... (Ez egy válasz lelok üzenetére (2006. 02. 24. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 24. péntek 19:40
Kéne egy kis segítség.
Letöltöttem 3 filmet ugye küldtem sms-t s szérialhoz ez kb 2 hónapja volt és most egyik filmhez sem műxik a szérial kód. Hogy tudom megnézni megint a filmet????
Letöltöttem 3 filmet ugye küldtem sms-t s szérialhoz ez kb 2 hónapja volt és most egyik filmhez sem műxik a szérial kód. Hogy tudom megnézni megint a filmet????
Kéne egy kis segítség.
kinek mi az izlése
nem mondhatod mostanában hogy sokat törlök inkább hagylak benneteket:) kell egy kis élet:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
de ha azokat kitörlöd amelyekbe írkálok megfojtlak!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Moncy nak sok puszi....
és köszke
és köszke
ó Romeo látod még mindig nem tudsz betájolni... Valaki megelőz Aki ismeri az iránytű használatát és az erős sodrás közepette is hajóra száll...
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 20. hétfő 16:20
Van egy nagyon fasza rönköm :), csak azt mond meg, merre úsztassam...
Hüha, már olvad a Duna jege
Akkor már hozom is ki a hajót a szárzdokkból (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor már hozom is ki a hajót a szárzdokkból (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 19. vasárnap 13:53
Tudod csak azt lehet aki hagyja magát... Moncyt nem könnyű "táncba vinni"...
Én meg még a Férjemmel sem csalom (csaltam) meg a Drágámat... Szerény személyem a hűség mintaképe... Bár... ha utilapu kötés lesz... akkor csakis aki lehalászna a jégtáblákról... eh... erős olvadásnak indult a Duna jege...
Én meg még a Férjemmel sem csalom (csaltam) meg a Drágámat... Szerény személyem a hűség mintaképe... Bár... ha utilapu kötés lesz... akkor csakis aki lehalászna a jégtáblákról... eh... erős olvadásnak indult a Duna jege...
Kedves "Romijó", téged a Sékszpir bácsi végzetes keretek közé szorított, úgyhogy a "Dzsúli" lábvizében úsztathatod csak a rönköcskédet, hűtelenkedés kizárva! Bye, bye!
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 20. hétfő 16:20
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 19. vasárnap 13:53
Na végre tommi-de csúnyán elvesztél a nagy világban,enyje-enyje jóbarát,ezt ne tedd gyere többször,én már átpártóltam a kismalacból ide szuper a haveri -baráti"kör"
Ja mi vagyok én Bil Gétsz,nem vagyok jártas a kezelésében a gépemnek,totál nem értek hozzá,de ezért ne nézz hülyének,a puncinyaláshoz nagyon értek,ehhez nem!
Isten ments h. elmenj sörözni.... telepítsd újra a java-t... szurkolok...
Segitsetek már légyszike,miért nem tudok chat-ra menni már napok óta-Angolul kiir valami marhaságot,meg server,ilyesmi meg 3864,de sajnos csak Oroszul,és Belga-kongói nyelveken beszélek,és az Angol nem jön be nekem-szóval mi lehet a gond! Mit tegyek?? Vagy menjek el sörözni helyette,vagy mi?
Neked is ment kedves a stati! Irhatsz oda nekem néha!
Ha jóra leltem akkor ment egy stati...
Loveboxon hol vagy,én is ott vagyok vagy két éve-privátul elküldöm az ottani nevemet neked,és megtudsz nézni ha gondolod,te is irhatnád a te ottani neved-na küldöm a lovebox-os nevem!