Ráférne egy alapos takarítás a "Feleségcsere" nevű topicba.
Egy hülye vitával szétoffolták!
Egy hülye vitával szétoffolták!
Ezzel csináljatok már valamit: srac 13 ker
Csak Ti tudjátok követni a nézettséget. Nem lenne jó díjazni az amatőr videókat ia?
Az előbb még kezdőpáros neve volt látható, mikor elkezdtem írni a hozzászólást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 21. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3427242)
2018. 02. 21. szerda 21:07
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen érdeklődöm-e, de egyszerűen nem tudom lecserélni a profilképemet.
Teljesen mindegy, hogy milyen képet illesztek be, az eredeti látszik. Ha törlöm azt azonnal végrehajtja.
Elmondanátok miért van ez?
Idő kell, hogy lecserélődjön?
Akkor miért törli azonnal?
Nem tudom jó helyen érdeklődöm-e, de egyszerűen nem tudom lecserélni a profilképemet.
Teljesen mindegy, hogy milyen képet illesztek be, az eredeti látszik. Ha törlöm azt azonnal végrehajtja.
Melyik képre gondolsz? Ami az adatlapodon látszik?
Azzal én is sokat szívtam, ugyanis voltak feltöltéseim, viszont töröltettem az összest és egy elcsípett képet rakott be oda, amin egy szoknyás picsa volt. Mondták itt, hogy csináljak társkeresős adatlapot és oda töltsek fel képet, majd lecserélődik. Nem jött össze. Több privát levelet írtam az oldalnak emiatt.
Nem rég viszont azt csináltam, hogy egy random képet (netről letöltött) feltöltöttem a kismalac kategóriába. Tudtam úgy sem jelenik meg, mert semmi köze nem volt hozzá. Így az adatlapon lévő kép is eltűnt.
Az avatar képnek viszont azonnal meg kell változnia, ha nem változik meg, akkor célszerű egy előzmény ürítést csinálni, előzményeket törölni a böngészőből, esetleg a böngészőt újra indítani. Ha rövid időn belül többször változtatsz avatart, akkor nem cserélődik rögtön, azt vettem észre. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 21. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Azzal én is sokat szívtam, ugyanis voltak feltöltéseim, viszont töröltettem az összest és egy elcsípett képet rakott be oda, amin egy szoknyás picsa volt. Mondták itt, hogy csináljak társkeresős adatlapot és oda töltsek fel képet, majd lecserélődik. Nem jött össze. Több privát levelet írtam az oldalnak emiatt.
Nem rég viszont azt csináltam, hogy egy random képet (netről letöltött) feltöltöttem a kismalac kategóriába. Tudtam úgy sem jelenik meg, mert semmi köze nem volt hozzá. Így az adatlapon lévő kép is eltűnt.
Az avatar képnek viszont azonnal meg kell változnia, ha nem változik meg, akkor célszerű egy előzmény ürítést csinálni, előzményeket törölni a böngészőből, esetleg a böngészőt újra indítani. Ha rövid időn belül többször változtatsz avatart, akkor nem cserélődik rögtön, azt vettem észre. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 21. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3427242)
2018. 02. 21. szerda 21:07
Sziasztok!
Sziasztok!
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy ha a regisztrációmat tölröm, akkor aza matőr videókba/képekbe korábban feltöltött képeim és videóim is törléődnek, és utána már nem jelenik meg a listában? köszi!
olyan kérdésem lenne, hogy ha a regisztrációmat tölröm, akkor aza matőr videókba/képekbe korábban feltöltött képeim és videóim is törléődnek, és utána már nem jelenik meg a listában? köszi!
http://www.goldengate.hu/forum/tema/478242-Bi-Gay-skype
indokolatlan
indokolatlan
Sziasztok! A GG tart e szilveszteri bulit? Erre lennénk kíváncsiak. Előre is köszi a választ.
http://www.goldengate.hu/forum/tema/447522-Bi-homo-skype
indokolatlan.
indokolatlan.
Szép jó reggelt.
Nem lehetne visszaállítani az erotikus masszázs topikot ?
Lehet hogy volna egy két leírandó története valakinek.
Nem lehetne visszaállítani az erotikus masszázs topikot ?
Lehet hogy volna egy két leírandó története valakinek.
Volt már olyan téma, hülye téma, stb. Biztos meg volt az okuk, ha törölték.
(Ez egy válasz banan1979 üzenetére (2017. 07. 28. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 28. péntek 18:07
Volt egy új téma amelyet felvetettem ma ,de pár óra mulva már nem látni a kérdést se,mi ennek az oka ?
Volt egy új téma amelyet felvetettem ma ,de pár óra mulva már nem látni a kérdést se,mi ennek az oka ?
Csodálkozol? Ez pont olyan, mikor egy prosti vállal mindent, amikor elmész hozzá, akkor pedig kiderül, hogy mégsem. De ha már ott vagy, akkor fizetsz valami light-os szolgáltatásért. De így 100x annyian fogják megkeresni.
Itt nőt nem nagyon fogsz találni, esetleg pár esetében. A legtöbb pár pedig férfi valójában, vagy férfi bi beszállót keresnek. természetesen az adatlap úgy van kitöltve, hogy aki nőt keres, az is hozzájuk téved be. Aztán 1000 közül könnyebben esik be valaki a férfi részére, mint 5-ből. (Ez egy válasz peu206 üzenetére (2017. 06. 26. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 26. hétfő 07:55
Miért van hogy a társkeresőben kiválasztom hogy NŐ-t keresek ne legyen pár tagja és a kibobott lista 99%-a álló faszu pasi és nő aki pár. Sima Nőt még sose listázott. Ennyire fos nem lehet a rendszer vagy még is?
Miért van hogy a társkeresőben kiválasztom hogy NŐ-t keresek ne legyen pár tagja és a kibobott lista 99%-a álló faszu pasi és nő aki pár. Sima Nőt még sose listázott. Ennyire fos nem lehet a rendszer vagy még is?
csinálhatnátok már valamit azzal a gyerekkel, aki naponta 66-szor telespammeli a segge képével a fórumot.
Egyrészt marhára nem vagyok kíváncsi a seggére, másrészt, ha elkezdi mindenki ezt csinálni, hamar 211 giga lesz egy oldal a fórumban.
Egyrészt marhára nem vagyok kíváncsi a seggére, másrészt, ha elkezdi mindenki ezt csinálni, hamar 211 giga lesz egy oldal a fórumban.
http://www.goldengate.hu/forum/tema/141863-ESZAK-ALFOLD-Regio-- Hajdu-Bihar-Szolnok-Szabolcs
DogAndGirl felhasználót lehet kivágni nyugodtan!!!!
DogAndGirl felhasználót lehet kivágni nyugodtan!!!!
rendezve
Hahó Vezérkar! Valaki benézhetne a blog-szekcióba olvasgatni.
Kb. 5 perces munka lenne, mivel van kb. 5 felhasználó, amiből 3 ugyanazon személy, aki ugyanúgy a vírusos képeket nyomatja, meg idegen oldalakra irányít át, azokat lehet kapásból törölni mindennel együtt, az összes hozzászólással együtt. A képekből lehet látni. Illetve a maradék, aki csak szövegelni jár a képes topicokba.
Meg lenne tisztítva legalább. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2017. 03. 20. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg lenne tisztítva legalább. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2017. 03. 20. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 20. hétfő 07:53
hmm érdekes írtam, de úgy látszik,valamit elnyomtam.
elölted is nyitva áll a jelentkezés, mivel úgy látom tényleg eltűnt az ottani admin.
feladat témák felügyelése az oda vonatkozó szűkíttet szabályok betartatása.
témák hozászolások szerkesztési törlési jogával.
elölted is nyitva áll a jelentkezés, mivel úgy látom tényleg eltűnt az ottani admin.
feladat témák felügyelése az oda vonatkozó szűkíttet szabályok betartatása.
témák hozászolások szerkesztési törlési jogával.