Nahhh..azért nem mindenki kopott ki..
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 08. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 21:15
Kezd az elején. Sajnos Felpa már nincs köztünk, a többiek kikoptak. :(
igen,
pedig a topic indítója van (esetenként olvasgat is bennünket), csak baszik jönni a kedves rose21... (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 08. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig a topic indítója van (esetenként olvasgat is bennünket), csak baszik jönni a kedves rose21... (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 08. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 21:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 08. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
2008. 01. 08. kedd 21:13
Hoppá, ezt a topicot még soha nem láttam.
Na, ha időm lesz, beleolvasok
Hoppá, ezt a topicot még soha nem láttam.
Ez volt a nappali elődje. Jó volt újra végigolvasni.
Szerintem a 9 egy kicsit tulzas!Különben,ha meg nem utaltal meg nagyon,akkor a holnapi viszontlatasra,
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 19. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 05. 19. péntek 21:27
Anyuuus, segíts! Valaki, aki csak kilencig tud számolni, behörgött az abalakon! Lehet, hogy Thumb az, inkognitóban... Tudod: tegnap thumb, ma zsola a név-mazsola...
Anyuuus, segíts! Valaki, aki csak kilencig tud számolni, behörgött az abalakon! Lehet, hogy Thumb az, inkognitóban... Tudod: tegnap thumb, ma zsola a név-mazsola...
!!!!!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 05. 15. hétfő 23:49
Anyuuuus! Mi a jófranccal töltöd mán az idődet, hásze mindünk téged vár mán visszafelé a setét éjbül, mutasssad mán magadot, me't istenuccse megharizunk!
??????
Anyuuuus! Mi a jófranccal töltöd mán az idődet, hásze mindünk téged vár mán visszafelé a setét éjbül, mutasssad mán magadot, me't istenuccse megharizunk!
Boldog Húsvétot a szobalakóknak: Thumb
.-
Te "Apa"!! Azért Nektek más bizsereg.. igaz magasságilag hasonló helyen :P:P
Szia Moncy!
Most hogy itt a tavasz a bogyókról lassan áttérünk az eper és társai fogyasztására, amit fájón nélkülöztünk a télen
A tavasszal kapcsolatban személy szerint nekem csupa horrorisztikus gondolatom van
Legszívesebben kiírtanám az összes munkát adó ügyfelet, hogy ne kelljen dolgozni, és csak a tavaszra koncentrálhassak (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 27. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Most hogy itt a tavasz a bogyókról lassan áttérünk az eper és társai fogyasztására, amit fájón nélkülöztünk a télen
A tavasszal kapcsolatban személy szerint nekem csupa horrorisztikus gondolatom van
Legszívesebben kiírtanám az összes munkát adó ügyfelet, hogy ne kelljen dolgozni, és csak a tavaszra koncentrálhassak (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 27. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 27. hétfő 16:51
ÁÁÁÁ alig találtam meg e szoba ajtaját....Kérem a napi adagomat.... Lyányok ennyire itt a tavasz senkinek semmi horrorisztikus kósza gondolata??
Szia Katinka!
Neked nem szólt senki, hogy átköltöztünk a nyárilakba, most hogy jön a jó idő? Attól tartok Thumbnak még így sincs keresnivalója a diliház környékén úgyhogy értesítem a megfelelő személyeket az eltávolítására
Az ízlésed remek, de én azért lehet hogy levenném a szemüveget és jobban megnézném magamnak ezt az új ápolót a helyedben
Neked nem szólt senki, hogy átköltöztünk a nyárilakba, most hogy jön a jó idő? Attól tartok Thumbnak még így sincs keresnivalója a diliház környékén úgyhogy értesítem a megfelelő személyeket az eltávolítására
Az ízlésed remek, de én azért lehet hogy levenném a szemüveget és jobban megnézném magamnak ezt az új ápolót a helyedben
Az új ápoló egyenesen aranyos: van benne valami megfoghatatlanul tündéri, szelíd és elgondolkoztató...Jaj, anyuuus, én egészen beleesteeeem!!! (Vajon valami megfoghatója van-e????)
Bocs, Moncynk, már elvonási tünetek gyötörnek...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 27. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ÁÁÁÁ alig találtam meg e szoba ajtaját....Kérem a napi adagomat.... Lyányok ennyire itt a tavasz senkinek semmi horrorisztikus kósza gondolata??
Jó, hogy jöttél anyus, mert hiába űzted el, Thumb már ismét itt kisértett az oldalfolyosón, és az összes bogyót megzabálta. Most meg az ablak alatt könyörög újabb adagért...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 27. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)