Ne aggódj ;-) tud ő még gonoszabb is lenni...
De hát mit tehetnék... Felneveltünk 3 gyereket... csak nem fogok most megválni tőle... még hiányozna a végén
De hát mit tehetnék... Felneveltünk 3 gyereket... csak nem fogok most megválni tőle... még hiányozna a végén
Drága te papucsot sosem hordasz ... még azt se veszel, csak lábujjhegyen osonkodsz be, zokniban
Takarítani meg jöjjön a bejárónő Egyébként ha jól emléxem utoljára te takarítottál... biztos zavart már a kosz (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Takarítani meg jöjjön a bejárónő Egyébként ha jól emléxem utoljára te takarítottál... biztos zavart már a kosz (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Naná. Mit gondoltál? Papucsba lábújjhegyen? Na neeeeem
Hali. Na én is betettem a páros lábaimat a szobába de CIPŐSTŐL. Csend asszony úgy is te takarítasz. Szeva kölök.....:D
Na emberek ne "habozzunk"......:DDDDD
Na emberek ne "habozzunk"......:DDDDD
Szia
Üdvözöllek a szobában... Már be is tetted a lábad
Én a tejszínhabot spec. jó keményen és édesen szeretem
Üdvözöllek a szobában... Már be is tetted a lábad
Én a tejszínhabot spec. jó keményen és édesen szeretem
A kakaó csak tejszínhabbal van
A Baileysről meg gondoskodjon a kisfiam ;-) De ahhoz meg megtitom a tejszínhab fogyasztást!!!
A Baileysről meg gondoskodjon a kisfiam ;-) De ahhoz meg megtitom a tejszínhab fogyasztást!!!
Szia kicsilányom
Bíztam benne, hogy jó nevelést kaptál otthon
Ezért most cserébe megyek és megcsinálom a tejszínhabos kakóadat és a vajas kalácsot hozzá
Extrát meg ne is tőlem akarj...
Bíztam benne, hogy jó nevelést kaptál otthon
Ezért most cserébe megyek és megcsinálom a tejszínhabos kakóadat és a vajas kalácsot hozzá
Extrát meg ne is tőlem akarj...
Sziasztok
Ugyan WadMalackát már csak személyesen vagy telefonon érhetjük el, de azért talán mi többiek tarthatjuk itt is a kapcsolatot
Hát nosza rajta kedveskéim... itt folytathatjuk, ahol ott abbahagytuk
Mi is a helyzet a farsangi bulival, amiről szó volt az utolsó talin?
Ugyan WadMalackát már csak személyesen vagy telefonon érhetjük el, de azért talán mi többiek tarthatjuk itt is a kapcsolatot
Hát nosza rajta kedveskéim... itt folytathatjuk, ahol ott abbahagytuk
Mi is a helyzet a farsangi bulival, amiről szó volt az utolsó talin?