Kop-kop... ajtónyitva? vagy csak a szél lengeti? hmmm
.elmeosztály- írja a tábla....
nagy mosoly...... : végre itthon
.elmeosztály- írja a tábla....
nagy mosoly...... : végre itthon
lehet vivikénknek a "körmére" kell nézni nem tudom mi lehet a hörcsögével
Itt a meg a rokonok... majd tomapa és vivilyánykánk is biztos bekukkant
Büszke vagyok rád kicsilányom
Na Drága Édes Kedves Egyetlenem
Akkor beszélgessünk... Hol is voltál mikor a gyerekeket kellett volna nevelni?
Én már rég nem beszélek... inkább gondolkodom pl. azon, hogy lehet hogy nem is neveltem őket olyan rosszul? A kicsilányunk legalább képes arra, hogy elismerje, ha hibázott Ez se könnyű feladat... Te meg ne fenyegesd tovább, ha már egyszer bocsánatot kért, egyszerre is megértette.. értelmes gyerek ő
Én meg már tűrtem eleget... úgyhogy mind1, hogy még egy kicsit tűrnöm kell, vagy sem A filmet meg válaszd ki te, addig legalább én is idejutok a géphez
A tökönszúrással meg örülnék ha várnál meg egy olyan 40-50 évet Aztán visszatérhetünk rá (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor beszélgessünk... Hol is voltál mikor a gyerekeket kellett volna nevelni?
Én már rég nem beszélek... inkább gondolkodom pl. azon, hogy lehet hogy nem is neveltem őket olyan rosszul? A kicsilányunk legalább képes arra, hogy elismerje, ha hibázott Ez se könnyű feladat... Te meg ne fenyegesd tovább, ha már egyszer bocsánatot kért, egyszerre is megértette.. értelmes gyerek ő
Én meg már tűrtem eleget... úgyhogy mind1, hogy még egy kicsit tűrnöm kell, vagy sem A filmet meg válaszd ki te, addig legalább én is idejutok a géphez
A tökönszúrással meg örülnék ha várnál meg egy olyan 40-50 évet Aztán visszatérhetünk rá (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 26. csütörtök 19:06
Nem beszólni drága. Tűrni filmet keresni és kész. Te nevelésed igen-is. Előbb beszél aztán gondolkodik, . Ne duruzsolj a fülembe!!!! Lüke libák..... Igenis elfekvő.
Orvos!!!!!!4 Hol van. Segítség ! Őrültek vesznek körbe csak én vagyok normális.
Mi ez? Mászik a klavi? hi-hi..........
Mi ez? Mászik a klavi? hi-hi..........
Anyátok szerint agresszív vagyok... Pedig nem is... NEEEEEMMMM vazze. mi?????????????????
Ja csak akkor bocsát ha fájt neki a nyakoncsapás....
Tökéletes. Megbocsát. De ha még ecce!!!!!!!!
Először tökönszúrom magam aztán elő veszem a doktor bácsi baltáját......
Először tökönszúrom magam aztán elő veszem a doktor bácsi baltáját......
Nem beszólni drága. Tűrni filmet keresni és kész. Te nevelésed igen-is. Előbb beszél aztán gondolkodik, . Ne duruzsolj a fülembe!!!! Lüke libák..... Igenis elfekvő.
Mi ez? Mászik a klavi? hi-hi.......... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ez? Mászik a klavi? hi-hi.......... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 01. 26. csütörtök 18:47
Na legközelebb védjen meg téged a sarkon... posztoló ....
Én előbb toltam le a kicsilányt, mint te
Én előbb toltam le a kicsilányt, mint te
Szeva vazze. Betört az elme gyógy-és dühöngő lövöldözős torokharapós időszak.
Nejed kimondta a kimondhatatlant, pláne nyilvános helyen. Ezért min. 1000 mea culpa jár. Kicsit mérges lettem.
Hadzsime...........
Nejed kimondta a kimondhatatlant, pláne nyilvános helyen. Ezért min. 1000 mea culpa jár. Kicsit mérges lettem.
Hadzsime...........
Szia kicsifiam
Biztam benne, hogy előbb-utóbb idetalál az egész család
Papi most nem ér rá válaszolni, mert épp rápihen a ma esti verésre
Biztam benne, hogy előbb-utóbb idetalál az egész család
Papi most nem ér rá válaszolni, mert épp rápihen a ma esti verésre
Na legközelebb védjen meg téged a sarkon... posztoló ....
Én előbb toltam le a kicsilányt, mint te (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ölök. Neked véged, annyi, kicsengettek.
Írj végrendeletet kölök, mert neked reszeltek. Mit képzelsz magadról??????
Látom anyád nevelése vagy te semmirekellő....
Én előbb toltam le a kicsilányt, mint te (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 26. csütörtök 18:36
Szia
Az előző hozzászólás akkor neked is szól. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az előző hozzászólás akkor neked is szól. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 26. csütörtök 18:30
Engem ide beengedtek-e?
Nekem nincs :o)
Amíg csend, rend és szeretet van, addig jöhet bárki (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Amíg csend, rend és szeretet van, addig jöhet bárki (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem ide beengedtek-e?
Szevasztok!
Ha nincs ellene kifogásotok, néha én is benéznék?!
Ha nincs ellene kifogásotok, néha én is benéznék?!
Papinak is hiányzott... de lehet, hogy mégse
De mindegy... mert most őt boldogítom
De mindegy... mert most őt boldogítom
Ezt nem kellett volna kicsilányom
Ebből balhé lesz (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebből balhé lesz (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 01. 26. csütörtök 18:13
Szia itt
Kedves a megszólítás, a bogár stimmel is
Szia itt