(Ez egy válasz sparxxx üzenetére (2010. 01. 06. szerda 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 06. szerda 00:33
hat ja tenyleg gáz a csaj, de én azért beprobálnám visszintesben rohadtnagy kiváncsiságbol
Akarki akarmit is mond en akor is megcsinalnam!!!Szerntem nem rossz bor!!!
hat ja tenyleg gáz a csaj, de én azért beprobálnám visszintesben rohadtnagy kiváncsiságbol
Pedig azt mondják , csúnya nő nincs , csak zöld ló és kevés ital
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 06. 21. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Neki sokat kéne fizetni, nekem meg hulla részegnek kellene lennem, hogy rákattanjak. De lehet hogy egy gumibaba többet érne élvezetben.
Nekem meg nincs az a mennyiségű ital!
(Ez egy válasz Milady üzenetére (2009. 06. 19. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 19. péntek 23:54
Sokat kellene innom , hogy rágerjedjek !!! Sok a szilikon és a műanyag .
Sokat kellene innom , hogy rágerjedjek !!! Sok a szilikon és a műanyag .
No meg az arra fordított több órás photoshop utómunkálatokra...
(Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2009. 05. 13. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 13. szerda 10:45
Van aki szereti a műanyagot, én nem. Jobban szeretem a természetes dolgokat még nőben is! Ha jól tudom ő ebböl él. máshoz lehet hogy nem is ért.
Van aki szereti a műanyagot, én nem. Jobban szeretem a természetes dolgokat még nőben is! Ha jól tudom ő ebböl él. máshoz lehet hogy nem is ért.
inkább nem mondok véleményt
Nekem volt szerencsétlenségem élőben is látni őnagyságát. Nos, életben randább, mint a fotókon, ahol azért az ügyes fotós meg az utómunkálatok sokat segítenek. Ez a riha az életben is ilyen vastagon van vakolva, egy pesti bevásárló központban illegette magát, de a ragasztott műhaja, meg a másfél kiló smink alatt olyan rusnya volt, hogy...
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 04. 28. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 28. kedd 10:28
Hát ja, mindene mű, ami nem lenne baj, csak legalább jól nézne ki. Pedig annyi a smink is rajta, mintha glettvassal lenne lehúzva. A képek némelyikén még elmegy, de élőben (igaz úgy nem láttam, csak tv-ben) nem igazán, és még tök hülye, hisztis is hozzá.
Hát ja, mindene mű, ami nem lenne baj, csak legalább jól nézne ki. Pedig annyi a smink is rajta, mintha glettvassal lenne lehúzva. A képek némelyikén még elmegy, de élőben (igaz úgy nem láttam, csak tv-ben) nem igazán, és még tök hülye, hisztis is hozzá.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 04. 27. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 27. hétfő 20:07
Hááát, szerintem KAnnácska annyira van messze a jó nőtől, mint Makó Jeruzsálemtől...
Hááát, szerintem KAnnácska annyira van messze a jó nőtől, mint Makó Jeruzsálemtől...
(Ez egy válasz kareszz üzenetére (2009. 04. 27. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 27. hétfő 15:02
Joooooooo ez csak hüje!!!!!!
Nagy baj ez????
Annyira azért nem.........
Nagy baj ez????
Joooooooo ez csak hüje!!!!!!
Nagy baj ez????
Nagy baj ez????
Ezekkel a képekkel kizárólag csak igazoltad a leírásom. Randább mint valaha...
Már a mellei is szét vannak csúszva, a feje meg... Borzalmas. (Ez egy válasz katicika üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Már a mellei is szét vannak csúszva, a feje meg... Borzalmas. (Ez egy válasz katicika üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 03. 04. szerda 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 04. szerda 11:44
Ha tényleg láttad "testközelből", és szerinted jól néz ki, akkor elég érdekes lehetett a megvilágítás.
Kb 2 hete nekem is volt "szerencsém" elég közelről (kb 5 méter) szemrevételezni Annácskát, és aaz eddig lesujtó véleményem csak erősödött.
Ahogy Majka mondta, ha bokánrúgtam volna, térdig állt volna a púderben. Ennyi sminket egy nőn régen láttam egy felvitelre. Komolyan mondom, nem sok "eredetit" láttam rajta. A vastag alapozó felett olyan rétegekben volt kikenve, hogy az már taszított, a "hegesztett" (vagy ragasztott, nem tudom, mi a helyes megfogalmazás) haján annyira látszott a "mű"-ség, hogy borzalom...
Ráadáaul élőben és ilyen "közelségből" szerintem kimondottan csúnya.
Kb 2 hete nekem is volt "szerencsém" elég közelről (kb 5 méter) szemrevételezni Annácskát, és aaz eddig lesujtó véleményem csak erősödött.
Ahogy Majka mondta, ha bokánrúgtam volna, térdig állt volna a púderben. Ennyi sminket egy nőn régen láttam egy felvitelre. Komolyan mondom, nem sok "eredetit" láttam rajta. A vastag alapozó felett olyan rétegekben volt kikenve, hogy az már taszított, a "hegesztett" (vagy ragasztott, nem tudom, mi a helyes megfogalmazás) haján annyira látszott a "mű"-ség, hogy borzalom...
Ráadáaul élőben és ilyen "közelségből" szerintem kimondottan csúnya.
Ha tényleg láttad "testközelből", és szerinted jól néz ki, akkor elég érdekes lehetett a megvilágítás.
Ráadáaul élőben és ilyen "közelségből" szerintem kimondottan csúnya. (Ez egy válasz d.rezso üzenetére (2009. 03. 03. kedd 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráadáaul élőben és ilyen "közelségből" szerintem kimondottan csúnya. (Ez egy válasz d.rezso üzenetére (2009. 03. 03. kedd 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 03. kedd 19:50
hu ha szegény nagyon buta ,de nem is ezért kedvelik sokan hanem mer jól néz ki.én testközelből is láttam már.bőven elég is volt egyszer.