Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2010. 07. 02. péntek 12:56  #2242
katicika katicika
Na, ez a böffentéstől még nem "törtem" össze! mf2
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2010. 06. 30. szerda 17:11  #2241
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Na, hiányoztál már, mint ablakos tótnak a hanyattesés... nyes mf1
(Ez egy válasz katicika üzenetére (2010. 06. 30. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 30. szerda 14:19
Bármit, csak neked semmit! mf2
2010. 06. 30. szerda 14:19  #2240
katicika katicika
Bármit, csak neked semmit! mf2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 07. hétfő 20:55
Nem mondod, már ilyet is elvállal??? Bár kétlem...
2010. 06. 07. hétfő 20:55  #2239
Nem mondod, már ilyet is elvállal??? Bár kétlem...
(Ez egy válasz macsek üzenetére (2010. 05. 30. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 30. vasárnap 21:42
Nem tudom jól láttam-e , de mintha Annácskát láttam volna csücsöríteni egyik éjszakai tv-műsor telefon-baba reklámjában ....
2010. 05. 30. vasárnap 21:42  #2238
macsek macsek
Nem tudom jól láttam-e , de mintha Annácskát láttam volna csücsöríteni egyik éjszakai tv-műsor telefon-baba reklámjában ....
2010. 04. 28. szerda 23:17  #2237
Törölt felhasználó (447785)
Szerintem nagyon csini és jo csaj szeretnék megismerkedni vele. Nem tud valaki valamilyen elérhetöséget?
2010. 04. 15. csütörtök 10:36  #2236
katicika katicika
Emberére akadt Kelemen Anna személyében Hajdú Péter, a Frizbi házigazdája. A hírek szerint a műsor szerkesztőségi értekezletén felmerült, hogy a következő adás három vendégének egyike Kelemen Anna legyen, és végül a stáb arra is jutott, hogy meghívják az egykori Playmate-et. A celebritás állítólag ugyan jóval magasabb gázsit kért, mint az szokásos a Frizbiben, de a készítők ezt elfogadták, így a híresség bele is ment abba, hogy megjelenik a forgatáson - rövidesen azonban lemondta a szereplést. Ráadásul a fordulatoknak ezzel még nem szakadt vége, ugyanis hamarosan jelezte: mégiscsak menne, majd végül a felvételek reggelén újra elállt a megjelenéstől.
Hajdú Pétert persze még ez sem tudta zavarba hozni, ugyanis - mint azt a Napi Ásznak elmondta - Kelemen Anna már korábban is viselkedett hasonlóan, így ő előre sejtette, hogy nem bízhat meg benne, és már eleve eggyel több vendéget hívatott meg kollégáival a műsorba. A történet érdekessége azonban nem ez (Hajdúéktól el is várható ennyi profizmus, vagy nevezzük inkább úgy: rutin), hanem az, hogy Kelemen Anna egyáltalán miért mondott elsőre igent, hiszen nemrégiben azt nyilatkozta: nem tekinti magát közszereplőnek, és most ügyvédje, dr. Beleznay Zsolt is elmondta, hogy a Frizbiben való szereplést végül azért nem vállalta ügyfele, mert tartja magát a kijelentéséhez. Hogy Kelemen Anna esetleg a régi beidegződések miatt, vagy más okból mondott elsőre, majd másodikra is igent az ajánlat végleges elutasítása előtt, arról nincs információ. (origo)
2010. 04. 08. csütörtök 11:41  #2235
LAZACSAVO LAZACSAVO
Tetszik!
2010. 04. 06. kedd 00:41  #2234
DrAnthony DrAnthony Admin
Biztos, bár nem tudom miről beszélsz... confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2010. 03. 31. szerda 20:04
Anthony ! Tényleg van jobb nő nála .Már találtam is szebbet jobbat . Gondolom Anna "nagyasszony" nem lesz megsértve,hogy ilyen gyorsan lemondtam róla./ De te közben ne hogy kedvet kapjál rá !/ Legfeljebb fotó készűljön róla,Ahhoz igazán remekül értesz ! wave
2010. 03. 31. szerda 20:04  #2233
Anthony ! Tényleg van jobb nő nála .Már találtam is szebbet jobbat . Gondolom Anna "nagyasszony" nem lesz megsértve,hogy ilyen gyorsan lemondtam róla./ De te közben ne hogy kedvet kapjál rá !/ Legfeljebb fotó készűljön róla,Ahhoz igazán remekül értesz ! wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2010. 03. 25. csütörtök 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 25. csütörtök 02:40
Köszönöm, hogy a véleményem tiszteletben tartod. Félreértés ne essék, én is dettó. Hisz ezért fórum a fórum,hogy megvitassuk kulturált formában a különféle dolgokról a különféle véleményünket.
A GG vezetés ízléséről hadd ne nyilatkozzam, mert nem ismerem. Tudom, hogy Tom egyértelműen Kanna mellett tette és teszi le a voksát. De azt se feledd: ez az oldal is valahol üzlet, biznisz, amit el kell adni, marketingelni kell, és itt inkább Kanna ismertsége a domináns, mint a külseje.
Azt meg így nem tudom neked megmondani, mit lett volna ha... Hála Istennek nem őt kérték fel, így ezen nincs mit vetyengeni smile Lehet, hogy akkor nem írok (inkább) pályázatot (és akkor egy nagy élményről is lemaradok), de az is lehet (mert minden előfordulhat), hogy meglátom életben Kannát, és teljesen megváltozik a véleményem róla (amire azért kis esélyt adok, de ez is benne van a pakliban).

(baromi nagy félreértés a rólam kialakított KA-val kapcsolatos véleményed! én nem KA párti vagyok -habár, ha minden kötél szakad, akkor baszható nőnek tartom, viselkedését, intelligenciáját is csak "baszhatónak", de inkább elbaszottnak- ezzel szemben a topicját pártoltam, mert kétségtelenül volt, van rá igény, és még a mai napig is vezeti a hozzászólások számával a rovatot!) :tom nyes
2010. 03. 25. csütörtök 02:40  #2232
Köszönöm, hogy a véleményem tiszteletben tartod. Félreértés ne essék, én is dettó. Hisz ezért fórum a fórum,hogy megvitassuk kulturált formában a különféle dolgokról a különféle véleményünket.
A GG vezetés ízléséről hadd ne nyilatkozzam, mert nem ismerem. Tudom, hogy Tom egyértelműen Kanna mellett tette és teszi le a voksát. De azt se feledd: ez az oldal is valahol üzlet, biznisz, amit el kell adni, marketingelni kell, és itt inkább Kanna ismertsége a domináns, mint a külseje.
Azt meg így nem tudom neked megmondani, mit lett volna ha... Hála Istennek nem őt kérték fel, így ezen nincs mit vetyengeni smile Lehet, hogy akkor nem írok (inkább) pályázatot (és akkor egy nagy élményről is lemaradok), de az is lehet (mert minden előfordulhat), hogy meglátom életben Kannát, és teljesen megváltozik a véleményem róla (amire azért kis esélyt adok, de ez is benne van a pakliban).

(baromi nagy félreértés a rólam kialakított KA-val kapcsolatos véleményed! én nem KA párti vagyok -habár, ha minden kötél szakad, akkor baszható nőnek tartom, viselkedését, intelligenciáját is csak "baszhatónak", de inkább elbaszottnak- ezzel szemben a topicját pártoltam, mert kétségtelenül volt, van rá igény, és még a mai napig is vezeti a hozzászólások számával a rovatot!) :tom nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 21. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 21. vasárnap 01:06
Tiszteletben tartom a véleményedet !
Ezek szerint ízlésficama volt a sok GG-vezető pártfogoltaknak ? Akik évekig patronálták a kis "sex státuszszímbólumot" ? /Ha a forgatókönyv pályázaton nyersz,és Kelemen Anna lett volna felkérve a női főszerepre:úgyan ezt a véleményt mondtad volna róla ?/ Árnyaltabban fogalmaztál volna minden bizonnyal.
2010. 03. 21. vasárnap 01:06  #2231
Tiszteletben tartom a véleményedet !
Ezek szerint ízlésficama volt a sok GG-vezető pártfogoltaknak ? Akik évekig patronálták a kis "sex státuszszímbólumot" ? /Ha a forgatókönyv pályázaton nyersz,és Kelemen Anna lett volna felkérve a női főszerepre:úgyan ezt a véleményt mondtad volna róla ?/ Árnyaltabban fogalmaztál volna minden bizonnyal.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2010. 03. 19. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 19. péntek 16:26
Nana! Azért ezzel vitába szállnék (hozzászólásod mindkét részével):

Az ember, úgy vélem, egy idő után kifejleszt magában egy megfelelő érték- és mértékrendet, amellyel "kóstolás" nélkül is tud megfelelő előzetes véleményt mondani dolgokról. Nem biztos, hogy mindig megfelelő ez az előzetes értékítélet, de a korral előrehaladva egyre erősödik és megbízhatóbbá válik, és a legtöbbször stimmel is.
Ezen kívül úgy vagyok vele, hogy vannak dolgok, melyekhez még ilyen nagy élettapasztalat sem kell, elegendő csak ránézni, hogy TUDJA az ember, hogy ez nem neki való.
Pl (ha már a kaja hasonlatot hoztad fel) egy szemmel láthatóan romlott, megzöldült, büdös, gusztustalan, szemétben lévő többhetes szalámicsücsköt sem eszel meg - legfeljebb ha hajléktalan vagy (de lehet, hogy még akkor sem), vagy az éhhaláltól az a kaja mentene meg.
Kanna dettó. Lehet, hogy ha az ember legutoljára Kolombusz idejében látott volna pinát, és már a női kerékpárra is felizgul, akkor valóban, tök mindegy, luk-luk, oszt hadd szóljon. De egy átlagos szexuális élet mellett is (kaja: nem eszel luxusdolgokat, de a napi betevő megvan) már nem süllyedsz a kukázás szintjére.
Egy nőnek se mondod, hogy nem, mielőtt ki nem próbálnád? Hááát, lelked rajta, de egy szutyok nyóckeres "bableveses" riha szerintem szintén max a csövesek közt talál kuncsaftot.
Lehet, hogy a példáim szélsőségesek, de számomra Kanna legalább annyira taszító, mint egy fentebb említett nyóckeres sarki romaribi.
Úgy vélem, azért az embernek valahol igenis meg kell húznia azt a bizonyos határt, ami alá már nem süllyed, soha és semmikor.
2010. 03. 19. péntek 16:26  #2230
Nana! Azért ezzel vitába szállnék (hozzászólásod mindkét részével):

Az ember, úgy vélem, egy idő után kifejleszt magában egy megfelelő érték- és mértékrendet, amellyel "kóstolás" nélkül is tud megfelelő előzetes véleményt mondani dolgokról. Nem biztos, hogy mindig megfelelő ez az előzetes értékítélet, de a korral előrehaladva egyre erősödik és megbízhatóbbá válik, és a legtöbbször stimmel is.
Ezen kívül úgy vagyok vele, hogy vannak dolgok, melyekhez még ilyen nagy élettapasztalat sem kell, elegendő csak ránézni, hogy TUDJA az ember, hogy ez nem neki való.
Pl (ha már a kaja hasonlatot hoztad fel) egy szemmel láthatóan romlott, megzöldült, büdös, gusztustalan, szemétben lévő többhetes szalámicsücsköt sem eszel meg - legfeljebb ha hajléktalan vagy (de lehet, hogy még akkor sem), vagy az éhhaláltól az a kaja mentene meg.
Kanna dettó. Lehet, hogy ha az ember legutoljára Kolombusz idejében látott volna pinát, és már a női kerékpárra is felizgul, akkor valóban, tök mindegy, luk-luk, oszt hadd szóljon. De egy átlagos szexuális élet mellett is (kaja: nem eszel luxusdolgokat, de a napi betevő megvan) már nem süllyedsz a kukázás szintjére.
Egy nőnek se mondod, hogy nem, mielőtt ki nem próbálnád? Hááát, lelked rajta, de egy szutyok nyóckeres "bableveses" riha szerintem szintén max a csövesek közt talál kuncsaftot.
Lehet, hogy a példáim szélsőségesek, de számomra Kanna legalább annyira taszító, mint egy fentebb említett nyóckeres sarki romaribi.
Úgy vélem, azért az embernek valahol igenis meg kell húznia azt a bizonyos határt, ami alá már nem süllyed, soha és semmikor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 15. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 15. hétfő 22:27
Igazad van alacsonyra tettem korosztályos mércét. confused De a fő lényegen nem változtatok.[#][#]
2010. 03. 15. hétfő 22:27  #2229
Igazad van alacsonyra tettem korosztályos mércét. confused De a fő lényegen nem változtatok.[#][#]
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 14. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 03. 14. vasárnap 15:28
a csecsemő nem tud beszélni, már ne is haragudj. azért is csecsemő.
2010. 03. 14. vasárnap 15:28  #2228
Törölt felhasználó (69371)
a csecsemő nem tud beszélni, már ne is haragudj. azért is csecsemő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 13. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 13. szombat 19:13
Egy nőnek sem mondtam ,hogy nem kellesz drágám,mig ki nem próbáltam.Miért lenne kivétel pont K. Anna !
Ha kettönk közűl valaki azt mondta ,volt már jobb is = akkor páh és vége ! Csak a csecsemő mondja elöre,hogy
pfújj ezt nem szeretem :és bele sem kóstol milyen lesz . confused 50% akarattal inditok .
2010. 03. 13. szombat 19:13  #2227
Egy nőnek sem mondtam ,hogy nem kellesz drágám,mig ki nem próbáltam.Miért lenne kivétel pont K. Anna !
Ha kettönk közűl valaki azt mondta ,volt már jobb is = akkor páh és vége ! Csak a csecsemő mondja elöre,hogy
pfújj ezt nem szeretem :és bele sem kóstol milyen lesz . confused 50% akarattal inditok .
2010. 02. 09. kedd 13:59  #2226
Törölt felhasználó (376444)
Szerintem eléggé mű, de sunáznám. nyes

(nem ártana, ha bővebben kifejtenéd, hogy mire gondolsz, mert fél mondatokból csak egy semmitmondó általánosítás az eredmény!) :tom buck
2010. 01. 30. szombat 16:10  #2225
czine czine
jo a csaj
2010. 01. 30. szombat 03:12  #2224
 Zénó Zénó
2010. 01. 27. szerda 17:28  #2223
bazijoe19 bazijoe19
Különösebben nem tetszik, de egyszer-kétszer azért megdurrantanám a lukait rendesen.
(Ez egy válasz katicika üzenetére (2010. 01. 26. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 26. kedd 08:46
/ 121