Valószínüleg DE!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 07:50
az tény, hogy elég folyékonyan beszél, és gyakorlatilag nagyon gyorsan kapcsol..ami mondjuk a fábrynál előny:)...tehát vagy nagyon is okos, vagy nagyon is okos
az tény, hogy elég folyékonyan beszél, és gyakorlatilag nagyon gyorsan kapcsol..ami mondjuk a fábrynál előny:)...tehát vagy nagyon is okos, vagy nagyon is okos
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 07:44
Valószínűleg egyáltalán nem hülye,sőt!Ha valaki kicsit jobban odafigyel amikor nyilatkozik,könnyen rájöhet az igazságra.Bármikor folyékonyan beszél,ö ö ö-k nélkül és a szavait is magválogatja!Szerintem pontosan tudja,hogy mit csinál és miért!Azt a havi rezsi összeget valahogy csak össze kell tudni szednie!
pont erről beszélek, egy nő, ha ostoba, akkor igyekszik okosabbnak tűnni, főleg egy nem spontán helyen, mint az iwiw...ez pedig annyira bugyuta duma, hogy ilyen szerintem spontán nincs is:):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2006. 11. 10. péntek 07:42
nem láttad az iwiwen a bemutatkozását? hát az nem semmi....
Valószínűleg egyáltalán nem hülye,sőt!Ha valaki kicsit jobban odafigyel amikor nyilatkozik,könnyen rájöhet az igazságra.Bármikor folyékonyan beszél,ö ö ö-k nélkül és a szavait is magválogatja!Szerintem pontosan tudja,hogy mit csinál és miért!Azt a havi rezsi összeget valahogy csak össze kell tudni szednie!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 07:36
kezdem azt gondolni, hoggy ez egy álarc, elég ostobácska, és most már kezd érdekelni az igazi kelemen anna...nem ismeri senki igazából?
és most egy pillanatra ne fikázzunk...szerintetek tényleg ennyire hülye?
nem láttad az iwiwen a bemutatkozását? hát az nem semmi....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 07:36
kezdem azt gondolni, hoggy ez egy álarc, elég ostobácska, és most már kezd érdekelni az igazi kelemen anna...nem ismeri senki igazából?
és most egy pillanatra ne fikázzunk...szerintetek tényleg ennyire hülye? (Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
és most egy pillanatra ne fikázzunk...szerintetek tényleg ennyire hülye? (Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 07:10
Húúúúúú.
Láttam a Fábryt. Ez egy hülye buta "guppi".
Nem tudom elhinni hogy valaki ennyire hülye legyen. De ha neki így jó, akkor legyen. Nem baj!Legalább mi, kis magyarok, büszkék lehetünk arra hogy hazánk még egy igazi hülyével népesült.
Nem tudom elhinni hogy valaki ennyire hülye legyen. De ha neki így jó, akkor legyen. Nem baj!Legalább mi, kis magyarok, büszkék lehetünk arra hogy hazánk még egy igazi hülyével népesült.
Húúúúúú.
Oriza! Ezen halálra röhögtem magam.
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ezt is láttam. A guppiarcú szar érdmei, van egy korcs kutyája, a foglalkozása médiasztár... Milánóba jár baszni, és olyan hülye ,mint amit reggel lehúzok a budin. Bolond guppi.
TELI TALÁLAT! Tökéletes:d Ezzel a képpel kiérdemelted istencsászárszupercsillagharcosmoderátor arc-i elismerésemet:D Na ez Kelemen Anna emberek:D Csak nemvan rajta smink:D
Hát istenem,hogy lehet valaki ilyen jó bula ? :D és emelett hogy lehet valaki ilyen beképzelt is ? :D kérdezzük meg talán Őt !
Ilyesmire gondoltál????
Guppifejű szar.
ma megfogja kapni a kis buta szoszke
Oké, tény, hogy nem apáca a csaj, de szerintem ha körbenéztek, elég sok olyan lányt találtok aki adja a szűzlányt és belevaló prosti. Nappal szolid egyetemista, este pedig a pasikat fogadja a kis albérletbe jó kis zsebpénzért cserébe. Azok se jobbak, szerintem. Anna legalább vállalja, hogy buta és hogy műnő.
mi jöhet még?
mostmár csak az animal filmek hiányoznak
mostmár csak az animal filmek hiányoznak
kiderült hogy drogos is:)
Szerintem ez az egész a Fábryval csak műbalhé... Direkt így volt megtervezve... ez a bilincs meg a beharangozás nevetséges... Az előző műsorban is úgy próbálták előadni mintha meglepődtek volna, hogy nincs ott... pedig már sminkkelni órákkal korábban el kellett volna kezdeni, hogy kinézzen valahogy :)
Van persze, néhány amatőr videó, de abban reménykedem, hogy lesznek keményebbek is.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 11. 07. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép bulája van