na ma este minden kiderül..az egyetlen Annácskánk merre járt két hetet :P :P
de nagyon nem
nem teccik...
bottal se...
erre kiváncsi leszek
Köcce:) Nézem:D
Én ezt inkább úgy mondanám, hogy Kiszel-Anettka-Kelemen Anna. Egy kutya.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 08. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 17:04
Nem hiszem, bár a nagy többséggel ellentétben nekem nincs vele bajom, mármint persze műnő, meg minden. De azért nézünk már körbe kicsi kis országunkban.
A Kiszel tünde, vagy a kedves bájos Anettka jobb nála? Hát szerintem inkább ezer Kelemen Anna mint egy is a kettő előbb felsorolt közül.
A Kiszel tünde, vagy a kedves bájos Anettka jobb nála? Hát szerintem inkább ezer Kelemen Anna mint egy is a kettő előbb felsorolt közül.
Bízom benne hogy ez nem nekem szólt...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 08. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon megbasznám.vonzo kis csaj
De mondjuk ezt én részemről pár(jópár) hszel ezelőtt, még a topic nyitásakor kiveséztem. Kurva csesznye. Mint egy eltúlzott élő smink, egy guppin. Bazzi nagy rojtos szempila, nyamvadt kis picsája van, két olyan cöcse,mint ami úgy van kiöntve. Bazi nagy farokkarmoló műkörmök, Szar az egész hal, úgy ahogy van. Nincs rajta egy természetes vonás sem. Sem egy sima, kellems kis hullám. Olyan jó markolásznivaló. Természetesen telt ajkak, hanem csak ez a groteszk módon eltúzott szar. Fos az egész. Vsak soökan nem kenik, hogy az ember válogathat. És a sok szánalmadék ,aki pinát még csak 1024X768as felbontásban látott,akinek a feje búbjáig ér a geci, mert csak kisüzemileg csapolgatja magát, azoknak persze ,hogy vágyai netovábbja. De annak, aki már volt egy gyönyörű IGAZI nővel, az tudja miről beszélek. Én is azokhoz szólok, akik tudják milyen az igazi punci íze:) Akinek a valódi nők teccenek, és nem táplálják a csepp gyönyörűkbe, hopghy ez a szar az ideál, aki diktálja a trendet. NEEE! Gyönyörűek vagytok így szép asszonyaink és lányaink:) Tudjátok ti ,hogy hogyan kell kinézni, hogy hogyan lehet reggel is csábítani, hogy hogyan lehet egyetlen kontúrral gerjeszteni:) Ne higyjetek ezeknek a "férfiaknak". Kelemen Anna csak egy szar guppi,számmal a hasán, amit úgy kell a búcsúban kihalászni, és ha kikapod, kapsz egy vacak, hasznavehetetlen gagyi barbit, ami messziről még kinéz valahogy ,de kézbe véve üres és használhatatlan. Az igazi játék a sírós baba:) Ami olyan, mint az IGAZI. Ti kelletek nekünk! Nem ez a szaros guppi. Béke:)
Ez egy mű nő, a hülyesége is mű, az iq-ja mesterségesen le van butítva... Minent megtesz a pénzért... Azért nem rugnám ki az ágyamból, de utálom :)
Ebben egyetértek veled. Inkább az Anna mint a másik kettő.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 08. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 17:04
Nem hiszem, bár a nagy többséggel ellentétben nekem nincs vele bajom, mármint persze műnő, meg minden. De azért nézünk már körbe kicsi kis országunkban.
A Kiszel tünde, vagy a kedves bájos Anettka jobb nála? Hát szerintem inkább ezer Kelemen Anna mint egy is a kettő előbb felsorolt közül. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A Kiszel tünde, vagy a kedves bájos Anettka jobb nála? Hát szerintem inkább ezer Kelemen Anna mint egy is a kettő előbb felsorolt közül. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (41637)
VIP
2006. 11. 08. szerda 16:58
Olyan sokan szidjátok ezt a nőt. Ez azt is jelenti ha fekinálná magát egy éjszakára, akkor egyértelműen nemmel válaszolnátok?
Ebben azért nem lennék ennyire biztos.De mindenki maga tudja, nem kötekedni akartam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 08. szerda 16:58
Nkboy. Igen.
Nkboy. Igen.
Olyan sokan szidjátok ezt a nőt. Ez azt is jelenti ha fekinálná magát egy éjszakára, akkor egyértelműen nemmel válaszolnátok?
Nem is a csúnya a jó szó rá, hanem a csesznye szaros guppircú morbid majomkutya. Torz szar az egész. Feltud állítani egy faszt. Nagy vasziszdasz. Nőből van, szval alap. Ha nektek teccik béke veletek. De ,hogy a retinátok penészes az muerte biztos. Béke.
Hát Jézus tudod, én nem szeretnék úgy kinézni, mint az a guppi arcú szardarab. Talán a furcsa ragaszkodás a szőrös mellkasomhoz, vagy a reggeli borotválkozás rutinja amihez annyira ragaszkodom? Nemtudom. Vagy talán hogy hülyébb legyek mint a seggempartján sündörgő apró kis papírgalacsin, ez nem vonzhat? Vagy félek ,hogy elereszt a latex testem a napon? Vagy anyámat nem akarom összezavarni ,hogy face/off, és megváltozom? Ez a kupac szar majd úgy jár mint dzsekó. Nemtom.
Letiltott faszkalap vagy, de király...
Nem szeretem. Nagyon irritáló a viselkedése.
Sőt a castingos koszos talpa után már mint nő sem egy kivánnivaló...
Sőt a castingos koszos talpa után már mint nő sem egy kivánnivaló...