Nekem bejön akkor is, ha a fél ország leszólja...:)
http://jano.dajoob.com/kelemen.anna.casting.avi
http://www.interapro.hu/cgi-bin/BATE/nI_BQ_ArWHPiRmE0F1SiRgXDe/IA/List?category=36
Nem lehet Viva és Annácska rokonok ,mert mindkető mü és IQ szegény .Ha jó nöket és tartalmas élményt akartok keresetek husissabb nőket.Nem pedig a Plasa cicák adják meg ezt az élményt.
Sziasztok!
Ez az a casting video amire a link mutat? (Ez egy válasz Warmika üzenetére (2006. 08. 19. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az a casting video amire a link mutat? (Ez egy válasz Warmika üzenetére (2006. 08. 19. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 19:34
[url]http://www.rapidshare.de/files/29741611/47c3.zip.html[/url]
Kinek mi a véleménye?
Kinek mi a véleménye?
szentem jó a csaj , raknám is meg minden
de akkor is olyan mint egy guminő
meg kb az IQ-ja is a gumiéval egyenlő csak a gumi kegalább jó valamire, de ő...
Üdv mindenki
de akkor is olyan mint egy guminő
meg kb az IQ-ja is a gumiéval egyenlő csak a gumi kegalább jó valamire, de ő...
Üdv mindenki
[url]http://www.rapidshare.de/files/29741611/47c3.zip.html[/url]
Kinek mi a véleménye?
Kinek mi a véleménye?
Kelemen Anna a tavalyi év 2. helyezett playmateje (mégis többet foglalkoznak vele mint az első helyezett és igencsak kedvemre meg farkamravaló Dundikával).
A tv2-n tűnt fel a Buzer c. színvonalon aluli műsorban, ahol mérhetetlen butaságával szerzett magának hírnevet, meg a szintén már mérhetetlenül rövidke szoknyácskáival. :)
Sokan irígységből szidják, mert (Jáksó után szabadon) dugnák amíg mozog. Még én is. Felpóbálnám innen onnan. :)
Aztán van aki szidja, mert a csaj nem az eszével szerzett ismertséget, meg pénzt. De így is lehet.
Smink témában meg (egy korábbi hsz-re reagálva).
Smink nélkül baromi ronda a csaj. De ha full sminkben van szerintem jól mutat, és abban az esetben ahogy már Jáksó is elmondta: "Dugnám amíg mozog." :) (Ez egy válasz Arapara üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
A tv2-n tűnt fel a Buzer c. színvonalon aluli műsorban, ahol mérhetetlen butaságával szerzett magának hírnevet, meg a szintén már mérhetetlenül rövidke szoknyácskáival. :)
Sokan irígységből szidják, mert (Jáksó után szabadon) dugnák amíg mozog. Még én is. Felpóbálnám innen onnan. :)
Aztán van aki szidja, mert a csaj nem az eszével szerzett ismertséget, meg pénzt. De így is lehet.
Smink témában meg (egy korábbi hsz-re reagálva).
Smink nélkül baromi ronda a csaj. De ha full sminkben van szerintem jól mutat, és abban az esetben ahogy már Jáksó is elmondta: "Dugnám amíg mozog." :) (Ez egy válasz Arapara üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 11:32
Sziasztok!!
Elárulnátok nekjem,hogy ki is pointosan ez a Kelemen Anna,ésa miért akarjátok többen kinyirni,mint megkurni??:)
Várom,a válaszokat!!
Sziasztok!!:)
Elárulnátok nekjem,hogy ki is pointosan ez a Kelemen Anna,ésa miért akarjátok többen kinyirni,mint megkurni??:)
Várom,a válaszokat!!
Sziasztok!!
Várom,a válaszokat!!
Várom,a válaszokat!!
És ráadásúl azt hitet el bárkivel, amit csak akar...
Hülyébbek vagytok, mint Annácska, mind egy szálig.
Jó az a csaj.
Jó az a csaj.
Nem értem hogy nem vettem észre idáig ezt a témát.Pedig szívből gyülölöm ezt a nőt.Nem elég hogy buta mint a föld,de még unszinpatikus is.Nem értem mit esznek rajta az emberek.De nem baj!Legalább van egy magyar BARBI BABÁNK.Erröl a nőről a Prosectua Ezermester című száma jut eszembe.
nem tetszik
Szerintem Annácskával semmi gond. Egy ilyen tipikus agyatlan szöke nöt kell eljátszania a médiában, mert ilyenre is szükség van, hogy valamiröl beszéljenek az emberek. Szerintem egy nagyon belevaló csaj. Magyarorszag legmenöbb férfimaganzinjában leirt történetei alapján nyilatkozok igy...
Én annyira utálom...és képzeljétek öszefutottam vele a Depeche Mode koncerten, a BS.-ben. Tudom már késő...és külömben sem illik egy (nöt??) felrugni, és páros lábbal, bakancsban ugrálni a fején...de ojan jó lett volna...aahhhh ha ujraélhetném....
Tudom, hogy az volt...
Nekem az jön be, ha a nőnek agya is van...és akkor már nem kell bombázókak sem lennie! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 19. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem az jön be, ha a nőnek agya is van...és akkor már nem kell bombázókak sem lennie! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 19. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 19. péntek 13:12
Ez most egy tipikus ferfi mondat volt....:-/Kulonben Annaval semmi baj nem lenne, ha kicsit tobb esz szorult volna bele...De mibol fog kesobb megelni, ha mar a szepnek levesbol kioregszik??
Ez most egy tipikus ferfi mondat volt....:-/Kulonben Annaval semmi baj nem lenne, ha kicsit tobb esz szorult volna bele...De mibol fog kesobb megelni, ha mar a szepnek levesbol kioregszik??
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 19. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó a teste, de meg ne szólaljon!!!
Ez a nő úgy sminkkel,vagy anélkül egy rettenet.Nem beszélve a mérhetetlen butaságáról.Valóban!Véletlen nem a Kelemen Bélabá árvízszakétő és vízügyimérnök lánya ez botcsinálta sztárocska? A kettőjük iq-ja nagyon hasonló.Igaz az öreg csak részegen gyagya,de Anna szerintem amióta megszületett.
Én inkább vagyok boldogtalan és nem hülye:)