Te! Az Annácska véletlenül nem a Kelemen Béla lánya?
Láttátok ezt a nőt smink nélkül?
Nekem volt szerencsém.
A feltöltött száj túl hangsúlyos lesz ha a szeme nincs kifestve és olyan lesz tőle mint egy kacsacsőrű emlős (csak nem olyan szőrös).
Ráadásul a tetovált szemöldöke smink nélkül nagyon murisan fest a fején.
Ez a nő csak full sminkben jó képernyőn és kamerán keresztül.
Ha nem kap jó megvilágitást már nem olyan szép, higyjétek el nekem.
A TV-s kerrierről annyit, hoyg valóban ügyesen intézi, de mit fog kezdeni az ismertséggel a sok lével 15-20 év múlva? Addigra nagyon rondán fog kinézni a felfújt szájával, bármilyen mutatós és izgató is most. Tervez előre a csaj, de nem elég előre... Kíváncsi lennék a 40-es Kannácskára hányan mérnétek rá a farkatokat. Szerintem akkor már nem lenne ekkora tolongás.
Nekem volt szerencsém.
A feltöltött száj túl hangsúlyos lesz ha a szeme nincs kifestve és olyan lesz tőle mint egy kacsacsőrű emlős (csak nem olyan szőrös).
Ráadásul a tetovált szemöldöke smink nélkül nagyon murisan fest a fején.
Ez a nő csak full sminkben jó képernyőn és kamerán keresztül.
Ha nem kap jó megvilágitást már nem olyan szép, higyjétek el nekem.
A TV-s kerrierről annyit, hoyg valóban ügyesen intézi, de mit fog kezdeni az ismertséggel a sok lével 15-20 év múlva? Addigra nagyon rondán fog kinézni a felfújt szájával, bármilyen mutatós és izgató is most. Tervez előre a csaj, de nem elég előre... Kíváncsi lennék a 40-es Kannácskára hányan mérnétek rá a farkatokat. Szerintem akkor már nem lenne ekkora tolongás.
Ahhoz túl ügyesen intézi a tv-s karrierjét
...ez kimaradt
...ez kimaradt
Valóban kicsit mű Annácska, de én bírom. Szerintem aranyos csaj is, amit látni róla a tv-ben csak egy felvett szerep. A "butaszexicica" image jól eladható, de valójában nem olyan buta. Ahhoz túl ügyesen a tv-s karrierjét.
Egyébként szerintem nem állja meg a helyét, hogy akik utálják, azok ne nézzenek be ide. a fórum nem csak ömlengésre, de anyázásra is jó
Kannácsaka meg addig örüljön, amíg utálják, mert az is a "rajongók" táborát bővítik, hiszen a vele kapcsolatos híreket nekik is el lehet adni, csak azoknak nem, akiket nem érdekel. Ergo, amíg sokan utálják, és sokan szeretik, magasabb a gázsi is
Kannácsaka meg addig örüljön, amíg utálják, mert az is a "rajongók" táborát bővítik, hiszen a vele kapcsolatos híreket nekik is el lehet adni, csak azoknak nem, akiket nem érdekel. Ergo, amíg sokan utálják, és sokan szeretik, magasabb a gázsi is
ez a nő gyönyörű lenne, ha nem lenne ennyire mű a feje. mondjuk a póthaj már túl sok, meg a fejtetőre rajzolt szemöldök...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 03:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 04. 13. csütörtök 03:25
Amúgy oryon? Te mi a fasznak írtál azoknak akik utálják a halképűt? Szerintem tök idétlen, hogy azt csinálod, amit annyira ostorozol... Őket is zavarja ez a "nő", téged meg az zavar hogy őket zavarja és le is írják. Erre meg te leírod ezt... Penge lehecc te is na:) Üdvözlettel az egyik megnemértetT-lelkületű szánalmas...:D
UI: Üdvözlet a köreinkben:)
Amúgy oryon? Te mi a fasznak írtál azoknak akik utálják a halképűt? Szerintem tök idétlen, hogy azt csinálod, amit annyira ostorozol... Őket is zavarja ez a "nő", téged meg az zavar hogy őket zavarja és le is írják. Erre meg te leírod ezt... Penge lehecc te is na:) Üdvözlettel az egyik megnemértetT-lelkületű szánalmas...:D
Hát ember, ugyan miért jön ide az aki utálja? Nem kened mi? Olyat még nem hallottál, hogy valakit kibeszélnek, lefikáznak, közösen utálják? Pedig akad. Pl: nézd meg mit csinálnak a pártok szimpatizánsai. Ha valami nem érdekel, akkor leszarom és kész. De ha valakit utálok, miért ne adnék hangot a negatív véleménynek is? Akinek meg teccik ez a majom, az akkor mi francnak ír ide? Mert kedveli, és jaj de jó ömlegeni róla. Ennyi. A homik engem sem érdekelnek, a bizarr undorít, az animalban meg már kinyilatkoztam éppen eléggé. (Sok beteg fasz.) Nem az a szánalmas, aki kiadja az ilyen negatív érzéseket, hanem aki még ezt sem fogja fel, hogy van ilyen és kell is lenie ilyenek. A Kelemen Anna meg egy szaros guppi arcú,neo-popkultúrás áll-ideál.
Jelen esetben, pedig nem ravasznak, hanem k_rvának!
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 11. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább leszek okos, aki sokat keres!
Bár igaz ekkora melleim sose lesznek és a szám se lesz sose ilyen kívánatos
Bár igaz ekkora melleim sose lesznek és a szám se lesz sose ilyen kívánatos
azt nem okosnak, hanem ravasznak hívják.
Szerintem nem játsza a hülyét, hanem tényleg egy kis hülye szőke liba, csak tegnap próbált értelmes lenni. De hogy nagyképű, az ellen nem lehet semmi mondani... Azért a Pisti is mondta neki rendesen!
Én is néztem tegnap és teljesen meglepődtem, valószínüleg tényleg buta szöke picsának játsza meg magát mert ez az eladható
Ratyi ringyó!
Fele festékkel fel sem tűnne.
Kár rá többet pazarolni, jönnek az új Playmate-k, és Ő lassn süllyesztő kerül
Fele festékkel fel sem tűnne.
Kár rá többet pazarolni, jönnek az új Playmate-k, és Ő lassn süllyesztő kerül
Annácska megint leszerepelt! A ma esti Activityben össze-vissza beszélt. Játékostársa Havas Henrik volt, aki ismételeten figyelmeztette, hogy "Nem tegeződünk!"
Ráadásul nem tudott szinte egyik feladványra sem helyesen válaszolni. Szégyen-Gyalázat!
Ráadásul nem tudott szinte egyik feladványra sem helyesen válaszolni. Szégyen-Gyalázat!
Persze tele pčnztŕrcŕval:)))
(Ez egy válasz MasztiBoy22 üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)