Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 11. 24. szombat 13:49  #1842
tom1019 tom1019 VIP Admin

Havas Henrik legújabb, a Méhkirálynő című könyvében olvashatunk a botrányhősnőnek kikiáltott Kelemen Anna őszinte vallomásairól és életéről. Minden bizonnyal óriási botrányt kavar Havas Henrik legújabb könyve, amely a felső tízezer szexuális szokásairól rántja le a leplet. A kötet főhőse egy mindenki által ismert, dögös médiaszemélyiség, aki kendőzetlenül beszél a hazai hírességekhez fűződő intim viszonyáról, a velük folytatott vad orgiákról.
Oldalak száma: 232
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Formátum: 135 X 206
ISBN: 9789638747167
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2007
"Igen, ebben a könyvben sok minden benne van. Benne van a magyar média, a magyar bulvársajtó, benne vannak a televíziók, a magyar újgazdag réteg, amelynek egy része nem tudom, milyen indíttatásból, de imád orgiákat rendezni."
------------------------------------------------
Alma megint eltűnt. Harmadszor és most már véglegesen. Azt hiszem, megbántottam. Az első három találkozásunkra február végén, március elején került sor, az utolsóra május végén.

Négyszer volt a lakásomon, mindannyiszor magával hozta a kutyáját. A harmadik találkozás utolsó órájában romlott el minden. Addig a koreográfia szerint haladtunk, én egy fotelben ültem és néztem, hogyan kering Alma a szobában a mikrofon körül, hogyan szívja fel egymás után a kokaincsíkokat, amelyeket egy ötszáz eurós papírpénz segítségével szippantott fel. Aztán a kutya beszart.

A kandalló és a könyvállvány közé rakott le egy meglehetősen nagy csomagot, és mivel mi Almával egymásra figyeltünk, csak az egyre jobban irritáló szag jelezte, hogy valami történt.

Alma rám nézett és lelkes lett: Henrik, ugye ezt együtt takarítjuk fel? Milyen isteni lesz, ha ezt együtt takarítjuk fel! Azt mondtam, hogy nem, takarítsa fel egyedül, aztán kérjen a titkárnőmtől valamilyen fertőtlenítőszert, ehhez az egészhez semmi közöm.

Most már sajnálom. Azt szerette volna, hogy legyen valami nagyon személyes közünk egymáshoz, valami, ami nem hétköznapi.

Kutyaszart takarítani... együtt. Az valami. Az a szörnyű, hogy akkor én ezt nem értettem meg.

Almával lehetett volna egy közös élményem, de én soha nem vágytam vele közös élményekre.
2007. 11. 24. szombat 13:45  #1841
Egy kis szemezgetés a véleményekből (a személyiségi jogok miatt névtelenül):

"Elgondolkodtató...Hogy a magyar rendőrség miért nem ered a nő nyomába a drog kapcsán, másokat meg lecsuknak érte. Ja, hogy gazdag? Ez a mai Magyarországon sokmindenre mentség, sajnos... Egyébként nagyon tetszett a könyv, Anna alpári stílusában nem csalódik az ember. De miért azonosul ezzel a riporter? Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók? "
-----------------------------------------------
"Összeszedetlen, érthetetlen, összefüggéstelen. Se füle se farka, nincs vezérszál, ami köré a könyv fonódhatna, hiszen nicns történet sem. Nem jöttem rá, mi az értelme a könyvenk, vagy esetleg tanulsága, mondanivalója... Bosszant, hogy kiadtam érte nem hogy 3.000, de akár egy forintot is. "
-----------------------------------------------
"Véleményem szerint tök jó volt a könyv. Őszinte, szabadszájú és vicces. Hihetetlen, hogy a sok pasi előadja, hogy ő mennyire nagy ember, mert lefektette Kelemen Annát... Ha belegondolunk, lényegében ők lettek megalázva, mert fizettek a szexért és még ki is röhögte őket Anna. Godnolom egymás közt a sztori már csak arról szól, hogy \"úúú megdöntöttem Kelemen Annát\". Ha nekik Anna kell hát fizessenek érte. Mellesleg a könyvbemutatón dedikáltattam a szerzővel és a főszereplővel a könyvet, és Anna nagyon közvetlen és kedves volt mindenkivel. Csak jót tudok róla mondani. "
-------------------------------------------------
"Szerintem ez a könyv nem szól semmiről. Ajándékba kaptam, ezért nincs mit sajnálnom az árán, de egyébként lenne. Összefüggéstelen és nincs semmi mondanivalója. Kiderül belőle, hogy Kelemen Anna egy közönséges lány, aki édesapja szeretetére (valamint mindenki más szeretetére) éhezik, apja viszont csak tehernek tartja őt. Anna pénzért mindent bevállal, így tartja fenn magát, gyönyörű külsejét és ezt nem is szégyelli kimondani. Ebből él. Egyelőre \"sikeresen\". Közben folyton drogozik, amiből a könyv végére kilábal. Ő ilyen, fogadjuk el ilyennek. "
"Ez a könyv sokmindenről szól, és nagyon sajnálom azt aki ezt nem érezte, értette! Mindenekelőtt egy lány életéről, aki nagyon szeretethiányos és aki nagyon szabad! A mostani erkölcs szerint inkább szabados! Szerintem szabad! Mind ilyenek szeretnénk lenni, csak nem merjük felvállalni. Abszolút nem ítélem el Annát! Az a hitvallásom, hogyha vaaki foglalkozik valamivel azt csinálja jól! Ő jól csinálja! Tetszik amikor tükröt állít az emberek elé! A könyvben több kulcsmondat is van, amit nem Havas úr mondott ki. \"Gyakorlatilag arról van szó, hogy akkor kaphatsz normális partnert, ha lemondasz a szexuális vágyaidról.\" Senki nem érezte még ezt? Nem érezte még senki sem, hogy a párja birtokolja, hogy szinte megfojtja? A többi fontos mondatot megtalálni a ti feladatotok! Annának pedig kívánom, hogy találja meg a helyét a világban! "
csak még annyit: mind női vélemény!

eplus2
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2007. 11. 24. szombat 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 11:24
Hát letöltöttem netről a Méhkirálynőt.Elég kiábrándító ez a nőcske pedig csak 28 éves lesz.
1000 euróért lefeküdni bárkivel és mindegy,hogy hogy néz ki az illető,csak legyen pénze ez szánalmas.
Kokózik,hogy ne legyenek gátlásai és ne legyen depressziós.
Amúgy egy műveletlen nőnek tartom,ami nem jelenti azt,hogy gyökér.Csak ő el lett kapatva.Cseszhetik a szülei is,akik,ahogy a könyvből kiderül nem nagyon foglalkoztak vele.
Elég kalandos dolgai lehettek,de nem hinném,hogy vágynék olyan nőre aki a férfiban először a pénzt,majd a péniszt látja.
2007. 11. 24. szombat 11:24  #1840
Denipapa Denipapa
Hát letöltöttem netről a Méhkirálynőt.Elég kiábrándító ez a nőcske pedig csak 28 éves lesz.
1000 euróért lefeküdni bárkivel és mindegy,hogy hogy néz ki az illető,csak legyen pénze ez szánalmas.
Kokózik,hogy ne legyenek gátlásai és ne legyen depressziós.
Amúgy egy műveletlen nőnek tartom,ami nem jelenti azt,hogy gyökér.Csak ő el lett kapatva.Cseszhetik a szülei is,akik,ahogy a könyvből kiderül nem nagyon foglalkoztak vele.
Elég kalandos dolgai lehettek,de nem hinném,hogy vágynék olyan nőre aki a férfiban először a pénzt,majd a péniszt látja.
2007. 11. 23. péntek 12:23  #1839
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Na mondjuk én sem soroltam magasabbra... hehe
Az ő szellemi képességeibe belefér (épp ezt magyaráztam), hogy ezt felfogja annak, hogy "segít" a kutyájának, de szerintem ezt máshogy is meg tudná oldani... Szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 11. 22. csütörtök 20:48
Doki nem biztos, hogy így van. Annácska belemagyarázza, hogy a kutyán akart segíteni. Egy ennyi agysejttel rendelkező nőt nehéz követni. Az embert az állattól egy dolog választja el te is tudod: " az ember jobban be tud rúgni mint az állat". Más mindenre képes az ember, az állat nem annyira. Az állat nem aljas, csak éhes, és nem indokolja meg miért zabálta fel az embert. Ezt a dolgot én is olvastam, ezt oda sorolnám ahová KA való. Pont.
2007. 11. 22. csütörtök 22:07  #1838
Törölt felhasználó (21812)
Nincs ebben semmi manipuláció és rendkívüli. Az ember szeret ócsárolni, pletykálni, szörnyülködni, szidni, ledöbbenni, kiakadni.
Ezt itt tök jól lehet csinálni...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 20:47
röhejes, de a Kanna topic hónapok óta letaszíthatatlan a fórum Hírességek kategória TOP 10-es listájáról!
valaki kurva jól manupulál bennünket... eplus2
nem szégyeljük magunkat? nyes
nem, én jókat röhögök minden hsz-en (hasonlókat mint a Vicc topic egyes színvonalas és új vicceinek poénjain)! hehe
2007. 11. 22. csütörtök 21:13  #1837
Törölt felhasználó (52127)
teljesen öszinte leszek...de mivel..egy...irtozatosan kiváncsi Nö vagyok..csakis ezért olvastam el a könyvet...
azt hiszem..tom irta,hogy csalodott a Havasban...szinvonalbeliség miatt...
hát Én is...annyit ér a könyv..mint Anna..egy fillért sem...
és..kidobtam az ablakon..2500Ft-ot... hehe
2007. 11. 22. csütörtök 20:48  #1836
Doki nem biztos, hogy így van. Annácska belemagyarázza, hogy a kutyán akart segíteni. Egy ennyi agysejttel rendelkező nőt nehéz követni. Az embert az állattól egy dolog választja el te is tudod: " az ember jobban be tud rúgni mint az állat". Más mindenre képes az ember, az állat nem annyira. Az állat nem aljas, csak éhes, és nem indokolja meg miért zabálta fel az embert. Ezt a dolgot én is olvastam, ezt oda sorolnám ahová KA való. Pont.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 20:35
Ezt a sztorit már hallottam/olvastam, csak azt nem tudom, h itt vagy a TV-ben, de sztem tökmindegy...
Hááát, tudod én nagy kutyás vagyok, mindig is volt kutyám 10 éves korom óta, 1 kivétellel mind kan volt, de egyikkel se süllyedtem idáig.
Tudod, nem az a baj, hogy megteszi, szíve joga, de hogy ezt ország-világnak kiteregeti... Tudod, eddig is tudtam, hogy Kanna sötét, mint a virágföld, de hogy ennyire... Nem azért, mert kiveri lábbal a kutyija cerkáját, hanem azért, mert ez neki annyira természetes, hogy meg is osztja a köztudattal. levele
Egy kutyás ismerősöm készített a kutyájának egy műkutyát, és ha rájön a "kangörcs", azt keféli... nyes Az mág elmegy. De ez???
De tudtommal Pesten van már kutyabordély, ahova el lehet vinni a kanos kankutyákat egy kis etyepetyére, de az újságokban is sztem találna dugópartnert az ebnek.
Véleményem: Az a bizonyos szó, amit asszem charlotte nem szeret: sz.nalmas...
2007. 11. 22. csütörtök 20:47  #1835
röhejes, de a Kanna topic hónapok óta letaszíthatatlan a fórum Hírességek kategória TOP 10-es listájáról!
valaki kurva jól manupulál bennünket... eplus2
nem szégyeljük magunkat? nyes
nem, én jókat röhögök minden hsz-en (hasonlókat mint a Vicc topic egyes színvonalas és új vicceinek poénjain)! hehe
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 20:35
Ezt a sztorit már hallottam/olvastam, csak azt nem tudom, h itt vagy a TV-ben, de sztem tökmindegy...
Hááát, tudod én nagy kutyás vagyok, mindig is volt kutyám 10 éves korom óta, 1 kivétellel mind kan volt, de egyikkel se süllyedtem idáig.
Tudod, nem az a baj, hogy megteszi, szíve joga, de hogy ezt ország-világnak kiteregeti... Tudod, eddig is tudtam, hogy Kanna sötét, mint a virágföld, de hogy ennyire... Nem azért, mert kiveri lábbal a kutyija cerkáját, hanem azért, mert ez neki annyira természetes, hogy meg is osztja a köztudattal. levele
Egy kutyás ismerősöm készített a kutyájának egy műkutyát, és ha rájön a "kangörcs", azt keféli... nyes Az mág elmegy. De ez???
De tudtommal Pesten van már kutyabordély, ahova el lehet vinni a kanos kankutyákat egy kis etyepetyére, de az újságokban is sztem találna dugópartnert az ebnek.
2007. 11. 22. csütörtök 20:35  #1834
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 18:25
Édes Dokikám...akkor most..leirnám Neked az igért részletet...de nem tudom bemásolni szorol szora..mert kölcsönadtam a könyvet...
szoval...
nem olyan nagy történet ez...csak..amolyan..Annácskás nyes
szörnyü probléma gyötörte szegényt napokig...
méghozzá a kutyuskájával kapcsolatban...
sajnálattal vette észre,hogy a kutya naprol napra szomorubb....és,háááát...ez az Anna..semmi másra sem tudott gondolni..csak arra,hogy bizonyára...sexuálisan..nincs kielégitve az Ö egyetlene...
ezért..kiagyalt egy frappánsat...
a kutyust hanyattfektetve...kellöképpen felizgatva....kielégitette...de nem is akár hogyan...
rájött a Mi Annácskánk(aTi Annácskátok...)..hogy..ha...a két középsö lábujja közé fogja a kutyus "farkát"(nem a lomposat)...és elkezdi huzogatni neki....pár perc mulva....kielégülve felvakkant a joszág...
és innentöl...kb olyan rendszerességgel..mint ahogyan Ö maszturbál(naponta)....a kutyussal is megcsinálta...
Itt a vége,fuss el véle.. vigyor4

naaa.mit szolsz doki??????? confused
2007. 11. 22. csütörtök 18:25  #1833
Édes Dokikám...akkor most..leirnám Neked az igért részletet...de nem tudom bemásolni szorol szora..mert kölcsönadtam a könyvet...
szoval...
nem olyan nagy történet ez...csak..amolyan..Annácskás nyes
szörnyü probléma gyötörte szegényt napokig...
méghozzá a kutyuskájával kapcsolatban...
sajnálattal vette észre,hogy a kutya naprol napra szomorubb....és,háááát...ez az Anna..semmi másra sem tudott gondolni..csak arra,hogy bizonyára...sexuálisan..nincs kielégitve az Ö egyetlene...
ezért..kiagyalt egy frappánsat...
a kutyust hanyattfektetve...kellöképpen felizgatva....kielégitette...de nem is akár hogyan...
rájött a Mi Annácskánk(aTi Annácskátok...)..hogy..ha...a két középsö lábujja közé fogja a kutyus "farkát"(nem a lomposat)...és elkezdi huzogatni neki....pár perc mulva....kielégülve felvakkant a joszág...
és innentöl...kb olyan rendszerességgel..mint ahogyan Ö maszturbál(naponta)....a kutyussal is megcsinálta...
Itt a vége,fuss el véle.. vigyor4

naaa.mit szolsz doki??????? confused
2007. 11. 22. csütörtök 15:49  #1832
én meg Alan Delonra hasonlítok,
és megjártam a világ tetejét, jó nagyot zuhantam lefelé a poklok mélyére...
a faszom eltűnne a nagy pofádban, de szerintem ez nem biztos, hogy az én szégyenem lenne, sokkal inkább a Te bajod...csak meg ne fulladjál, mert nem fogsz tudni válaszolni a kérdésekre! mf2 nyes
(Ez egy válasz kelemen_annacska üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:42
Sziasztok!
Nem vesztem el, csak Mexikoban voltam 1 hetig.Sok minden tortent velem, es itt nalatok is. A kerdeseitekre holnap fogok valaszolni.Tom! Te javithatatlan bolond vagy, de birom az ilyen pasikat, csak nagy farkuk, jo kocsijuk es sok penzuk legyen.Ebben hasonlitok Annara smile
2007. 11. 22. csütörtök 14:29  #1831
f1ck0 f1ck0
fuhh...most voltam egy űr-körűli úton és ahogy haza értem már jött is értem a bicikli, hogy induljunk a föld körűli útra. Még csak a bermudánál járunk, vájuk hogy eláljon az eső, fáradt vagyok, ezért mexikoban megpihenünk. Ajánlanál egy jó hotel szobát anna?
Ja és a farkam meg, ...nagyobb az átlagosnál, de ne kérdezd hogy hány centivel, mert még senki nem segített lemérni, nekem meg nem elég hosszú a karom.
hehe
2007. 11. 22. csütörtök 13:31  #1830
Mindannyian lúzerek vagytok! Én a Holdon voltam egy hétig! A cerkát meg sem merem mérni, Babettával járok, pénzem nuku, szóval? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 11:20
Én meg most jöttem meg a Seychelles szigetekről, leugrottam egy hétre. Az autóm jó, a farkam átlagos (mi az átlag?)pénzemet meg elbasztam a szigeteken, de már megint gyűjtöm.

nyes
2007. 11. 22. csütörtök 11:20  #1829
Én meg most jöttem meg a Seychelles szigetekről, leugrottam egy hétre. Az autóm jó, a farkam átlagos (mi az átlag?)pénzemet meg elbasztam a szigeteken, de már megint gyűjtöm.

nyes
(Ez egy válasz kelemen_annacska üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:42
Sziasztok!
Nem vesztem el, csak Mexikoban voltam 1 hetig.Sok minden tortent velem, es itt nalatok is. A kerdeseitekre holnap fogok valaszolni.Tom! Te javithatatlan bolond vagy, de birom az ilyen pasikat, csak nagy farkuk, jo kocsijuk es sok penzuk legyen.Ebben hasonlitok Annara smile
2007. 11. 21. szerda 22:42  #1828
kelemen_annacska kelemen_annacska
Sziasztok!
2007. 11. 20. kedd 16:15  #1827
De jó, hogy nekem nincsenek ilyen "hivatali" teendőim... nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 20. kedd 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 00:03
"Hivatalból" megkaptam Havas könyvét olvasatra és minősítésre.
Olvashatatlanul pocsék, és minősíthetetlenül szar minden sora (egy-két poént leszámítva).
Aki kidobja érte a pénzét, az meg is érdemli!
Én személy szerin Havasban is csalódtam, mert a legrosszabb könyve, amit eddig el olvasásra méltattam.
Kannácska: no comment! előttem már kivesézték, én már nem törekszem a "műmájára" sem!
A mai naptól az én tarifám, hogy a szájába tudhassa a farkamat nem 1000 Euró, hanem egy 0-val több! mf2
2007. 11. 20. kedd 00:03  #1826
"Hivatalból" megkaptam Havas könyvét olvasatra és minősítésre.
Olvashatatlanul pocsék, és minősíthetetlenül szar minden sora (egy-két poént leszámítva).
Aki kidobja érte a pénzét, az meg is érdemli!
Én személy szerin Havasban is csalódtam, mert a legrosszabb könyve, amit eddig el olvasásra méltattam.
Kannácska: no comment! előttem már kivesézték, én már nem törekszem a "műmájára" sem!
A mai naptól az én tarifám, hogy a szájába tudhassa a farkamat nem 1000 Euró, hanem egy 0-val több! mf2
2007. 11. 19. hétfő 18:52  #1825
ifmih ifmih
a negatív reklám is reklám, neki pozitív úgysem jutna, így ennek is örülhet, ha tud róla, ha nem...
(egyébként én sem bánnám ha lepippantana smile )
2007. 11. 19. hétfő 18:48  #1824
Nekem is feldobta, hogy lecumiz, de nem akart eleget fizetni érte! nyes hehe
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 17:10
Én meg Naomi Campbell-t b...tam meg.
Meg kelemen annát. Kérdezzétek meg. Ha letagadja, csak azért lesz mert még arra sem emlékszik... sniffles
2007. 11. 18. vasárnap 17:10  #1823
f1ck0 f1ck0
Én meg Naomi Campbell-t b...tam meg.
Meg kelemen annát. Kérdezzétek meg. Ha letagadja, csak azért lesz mert még arra sem emlékszik... sniffles
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 17. szombat 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 17. szombat 22:13
(folyt.)

Martin Gore - Depeche Mode
A másik nagy hal” Kelemen Anna hálójában Martin Gore (46), a Depeche Mode gitárosa volt. Igaz, eredetileg az énekes David Gahanre hajtott, de végül megelégedett Gore-ral is.

Mire a Four Seasons bárjához értünk, már totál be volt piálva mindenki. Dave Gahan sehol. Ez azért volt szar, mert én tényleg csak a Dave-re gerjedtem, de ha már ott voltam... Eldöntöttem, hogy nem megyek el. Még a Martin Gore volt a legkevésbé be...va. A körülötte keringő csajokat kapásból lepattintottam, mondtam, hogy tünés, ez a fickó már foglalt. Leültem mellé, és nyíltan megmondtam, hogy kefélni akarok vele. Nem is nagyon nézett rám, eléggé tele volt már. Én is kértem magamnak italt, mert tudtam, hogy gyorsítanom kell, mert ha várok, kiüti magát, és a kefélésből nem lesz semmi.

Eltelt egy kis idő, mire megnézett magának, de valahogy tartózkodó volt. Hozzábújtam, és azt súgtam a fülébe, hogy most már tényleg menjünk fel a szobájába.
Két napot töltöttünk együtt. Hát, alvás nem nagyon volt. Annyira biztosan emlékszem, hogy ku...a sz..r teste van ennek a Martinnak. De nagyon sz..r! Ahogy mondom! Löttyedt segg, löttyedt has, szétesett arc. Valami borzasztó! A szobapincér úgy hozta az italokat, mint a lift. Le-föl, ki-be, le-föl, ki-be. Meg kell mondanom, ez a Martin Gore nem egy csapongó alkat. Kitartott a grappefruit mellett, vodkával. Ami engem illet, ittam egy pár Baileyst, meg muszáj volt bekapnom egy csomó nyugtatót, annyira fájt a fejem. Képzelje el, annyira lestrapáltam magam, hogy a műszempillám belelógott a számba. A hajam összeragadt, a szám bűzlött, mert nem mostam fogat. Ő mosott. Teljesen kinyúltam, csak feküdtem és feküdtem órákon át. Csupán azt érzékeltem, hogy Martin kering körülöttem, és a szobapincér már megint jön, és megint jön. Igazából a mai napig nem tudom, mi történt velem abban a két napban.

Beszedtünk mindent, ami kéznél volt. Ja, a Martin állandóan ment. Körbe-körbe a szobában, ki a nappaliba, a fürdőszobába. Néha magára csavart egy lepedőt, amit aztán elhagyott. Elővett egy másikat, aztán az is elkallódott. Emlékszem, hogy amikor felhozatta a vacsorát, már nem volt az ágyon lepedő. Én kint ültem a nappaliban, az ajtóval szemben, és amikor kopogott a szobapincér, a Martin egy plédet dobott rám. Valami törülközőt tartott maga elé, úgy nyitott ajtót. Amikor a szobapincér letette a vacsorát az asztalra, a Martin lerántotta rólam a plédet, én meg ott ültem tök meztelenül, széttárt lábakkal, szemben a szobapincérrel.

Na, nehogy azt higgye, hogy meglepődött! Még csak nem is röhögött. Képzelje el, hogy állt ott, nézte a pi...t, és bemutatkozott. Valami Zoltán, a szobaszerviztől. Hát, ez óriási volt! Arra már egyáltalán nem emlékszem, mikor és hogyan kerültem haza, de ez nem is érdekes. Több nem jut eszembe. A szexről meg pláne nem. Valami volt, de elmosódott.”
/ 121