Angelina Jolie amerikai színésznő új filmja, The Changeling forgatásán. A Clint Eastwood rendezte film az 1920-as években játszódik.
(nagyon szexisen retrós a csaj... ) (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Angelina
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki ő
Julianne Moore, Maggie Gyllenhaal és Kate Winslet színésznők a Boss Black Spring fantázianevet viselő divatbemutatóján.
2007. október 18., New York
Érdekes és egzotikus hölgy, de nem mondanám szépnek. Roppant csinos, nem átlagos, kellemes, de nekem sajnos arcra nem tetszik. Nem jön be ez a nagyon vékony arctípus.
De a filre kíváncsi leszek, az 1-2 részeken is hatalmasakat röhögtem! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
De a filre kíváncsi leszek, az 1-2 részeken is hatalmasakat röhögtem! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
csak kapkodom a fejem e gyönyörűségek láttán!
aszem nem tudnék választani közülük!
azaz pár kivétellel mindet kiválasztanám!
Jenniferr
Heather
Eva
Alessandra
télleg ... jó a sorrend!
nekem Scalie nem jön be, de lehet a hiba bennem van!
aszem nem tudnék választani közülük!
azaz pár kivétellel mindet kiválasztanám!
Jenniferr
Heather
Eva
Alessandra
télleg ... jó a sorrend!
nekem Scalie nem jön be, de lehet a hiba bennem van!
mostanág a legtöbb címlapon szerepeltetett jóbatát.
Heather Locklear:
Már hogy a kék égbe ne próbálnám meg!!! Bombasztikus, fenomenális, egzotikus, csinos, szóval minden egyben, amiért mi férfiak élünk-halunk... Legfeljebb beszállnék harmadiuknak, mert Michelle Rodriguez-t se hagynám ki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
2007. 10. 11. csütörtök 07:30
Szia doki! Ezt nem tudtam róla, attól függetlenül egy kimondottan szép nő, lehet ha egyszer lőtávolon belülre kerülne, te is megpróbálnád lebeszélni a saját neméről vagy tévedek?
Szia doki! Ezt nem tudtam róla, attól függetlenül egy kimondottan szép nő, lehet ha egyszer lőtávolon belülre kerülne, te is megpróbálnád lebeszélni a saját neméről vagy tévedek?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 10. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 10. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 10. szerda 21:32
Róla csak annyit mondanék, hogy bár roppant egozikus szépség, sajnos nekünk férfiaknak nem sok esélyünk van nála. Ugyanis jelenleg Michelle Rodriguez-zel (Kaptár című film) él együtt. Aki ugyebár szintén nő... Kár érte...
Róla csak annyit mondanék, hogy bár roppant egozikus szépség, sajnos nekünk férfiaknak nem sok esélyünk van nála. Ugyanis jelenleg Michelle Rodriguez-zel (Kaptár című film) él együtt. Aki ugyebár szintén nő... Kár érte...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 10. szerda 10:12
Eva Mendes, kubai-amerikai színésznő:
Köszi a választ! Ja, és ha kérhetném, a továbbiakban amennyiben (te is érzed) nem egy abszolút közismert celeb-ről teszel be képet, akkor mellékelj egy pár soros ismertetőt is róla.
Köszi előre is. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi előre is. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 10. szerda 10:03
Huszonhat éves brazíliai születésű modell.
Az 1996-ban szervezett versenyen tűnt fel Alessandra Ambrosio először - innentől nem volt olyan nehéz dolga, hiszen kapcsolatba került az Elite modell ügynökségével. Hamarosan a Guess? cég kérte fel egy reklámjában modellnek.
Ezt követően nyílegyenesen ívelt felfelé karrierje: olyan magazinokkal dolgozott, mint a Capricho, Desfile, a brazil Elle, Wallpaper, vagy a spanyol Harper's Bazaar. Majd a kifutón hírneves tervezők, designer-ek modelljeként feszített: Laura Biagiotti, Christian Lacroix, Byblos, Fendi, Issey Miyake, Kenzo, Christian Dior, Nicole Miller és Oscar de la Renta termékeinek reklámarca lett. De nem csak a Guess? fedezte fel Alessandra szépségét. Hamarosan megjelent a Revlon, a Gap reklámokban, majd a Calvin Klein sminkeket és Giorgio Armani termékeit mutatta be.
Majd a Victoria's Secret divatbemutatón valaki más is felfigyelt Alessandra Ambrosio-ra, aki Tyra Banks és Stephanie Seymour oldalán vonult fel a kifutón. Nos, a hölgyemény nem sokkal ezután már Marylin Gaultier szolgálatában állt.
Az 1996-ban szervezett versenyen tűnt fel Alessandra Ambrosio először - innentől nem volt olyan nehéz dolga, hiszen kapcsolatba került az Elite modell ügynökségével. Hamarosan a Guess? cég kérte fel egy reklámjában modellnek.
Ezt követően nyílegyenesen ívelt felfelé karrierje: olyan magazinokkal dolgozott, mint a Capricho, Desfile, a brazil Elle, Wallpaper, vagy a spanyol Harper's Bazaar. Majd a kifutón hírneves tervezők, designer-ek modelljeként feszített: Laura Biagiotti, Christian Lacroix, Byblos, Fendi, Issey Miyake, Kenzo, Christian Dior, Nicole Miller és Oscar de la Renta termékeinek reklámarca lett. De nem csak a Guess? fedezte fel Alessandra szépségét. Hamarosan megjelent a Revlon, a Gap reklámokban, majd a Calvin Klein sminkeket és Giorgio Armani termékeit mutatta be.
Majd a Victoria's Secret divatbemutatón valaki más is felfigyelt Alessandra Ambrosio-ra, aki Tyra Banks és Stephanie Seymour oldalán vonult fel a kifutón. Nos, a hölgyemény nem sokkal ezután már Marylin Gaultier szolgálatában állt.
Eva Mendes, kubai-amerikai színésznő:
Huszonhat éves brazíliai születésű modell.
Majd a Victoria's Secret divatbemutatón valaki más is felfigyelt Alessandra Ambrosio-ra, aki Tyra Banks és Stephanie Seymour oldalán vonult fel a kifutón. Nos, a hölgyemény nem sokkal ezután már Marylin Gaultier szolgálatában állt. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 09. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd a Victoria's Secret divatbemutatón valaki más is felfigyelt Alessandra Ambrosio-ra, aki Tyra Banks és Stephanie Seymour oldalán vonult fel a kifutón. Nos, a hölgyemény nem sokkal ezután már Marylin Gaultier szolgálatában állt. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 09. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű és csinos hölgy. De ki is ő???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 09. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 13:21
Alessandra Ambrosio:
Alessandra Ambrosio:
Jééé, volt szőke is?
Sosem láttam még róla szőke képet, mindig vörösnek láttam csak...
Hááát, nem is tudom, kicsit mintha öregítené... Vagy ezek esetleg nem régi képek? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sosem láttam még róla szőke képet, mindig vörösnek láttam csak...
Hááát, nem is tudom, kicsit mintha öregítené... Vagy ezek esetleg nem régi képek? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 12:20
Gillian Anderson:
Gillian Anderson:
Ali Larter amerikai színésznő.
Szeret horrorfilmekben szerepelni (Végső állomás 1-2, Kaptár 3). Szerintem GYÖNYÖRŰ!!
Szeret horrorfilmekben szerepelni (Végső állomás 1-2, Kaptár 3). Szerintem GYÖNYÖRŰ!!