Annyira még nem "celeb", de szerintem gyönyörű:
Jessica Stroup amerikai színésznő:
Jessica Stroup amerikai színésznő:
Hát ez az!!! Pontosan tudom, hogy állandóan csalsz, Rodolfó is tőled tanult! Különben is, nem hiszem, h te csaltál, csak arra gondoltam, hogy nekem nem hasonlít annyira Courtney Cox-ra, ez a kép sok más fekete hajú csajra is hasonlíthat.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
doki! tudhatnád,én soha nem csalok.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 28. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Már ugye ha ez valóban Courtney Cox...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem legtöbb celeb már direkt csinálja az ilyen lefotozható pikáns jeleneteket, csak hogy mindig cimlapon legyen, és tudjanak miről csámcsogni az ujságok
Courney Cox igazi cicije.
'A követ igazából fel sem vettem a kezembe'. 'Csak úgy tettem, mint ha benne lenne'....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 26. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 20:57
Osztan tudod-e, mi a logika? Igen? Akkor van-e akváriumod? Nincs? Akkor ki is a hokker???
Naaa, hát evvan, nem gyön be a csaj... Na, tedd le azt a követ! Te is, meg te is!!!
Naaa, hát evvan, nem gyön be a csaj... Na, tedd le azt a követ! Te is, meg te is!!!
Osztan tudod-e, mi a logika? Igen? Akkor van-e akváriumod? Nincs? Akkor ki is a hokker???
Naaa, hát evvan, nem gyön be a csaj... Na, tedd le azt a követ! Te is, meg te is!!! (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 25. kedd 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Naaa, hát evvan, nem gyön be a csaj... Na, tedd le azt a követ! Te is, meg te is!!! (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 25. kedd 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hű!Nem tetszik?!De hisz ez rihanna!
Há' buzi-e vagy? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 25. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Há' buzi-e vagy? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 25. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 25. kedd 22:47
Megmondom őszintén, sokan odavannak az ilyen tejcsoki lányokért, de nekem sajna ez a csaj nem jön be... Nem tetszik, se így-se úgy... (Na, ezért biztos kapok a pofámra...)
Megmondom őszintén, sokan odavannak az ilyen tejcsoki lányokért, de nekem sajna ez a csaj nem jön be... Nem tetszik, se így-se úgy... (Na, ezért biztos kapok a pofámra...)
(Ez egy válasz purple19 üzenetére (2007. 09. 25. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a csaj akkor már minek vesz fel ruhát, ha mindíg látszik a melle(...büdös rin**ó)?
Se nem takar, se nem tart melegen. (Ez egy válasz purple19 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Se nem takar, se nem tart melegen. (Ez egy válasz purple19 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 09:24
JAVÍTVA. LEGKÖZELEBB HASZNÁLJ KÉPFELTÖLTŐT, NE A KÉP DIREKT LINKJÉT SZÚRD BE, MERT HA AZ OLDAL MEGVÁLTOZIK, ELTŰNIK A KÉP!!! DrAnthony
Rihanna
Egy egész szexis kép Gwyneth Paltrow:
Rihanna
LEGKÖZELEBB MENTSD LE A KÉPEKET A GÉPEDRE ÉS KÉPFELTÖLTŐ HASZNÁLATÁVAL
www.kepfeltoltes.hu
SZÚRD BE A KÉPEKET!!!
EZT A HSZ-T TÖRÖLNÖM KELLETT, MERT A KÉPEKET NEM SIKERÜLT VISSZANYERNEM. Jav.: DrAnthony
LEGKÖZELEBB MENTSD LE A KÉPEKET A GÉPEDRE ÉS KÉPFELTÖLTŐ HASZNÁLATÁVAL
www.kepfeltoltes.hu
SZÚRD BE A KÉPEKET!!!
EZT A HSZ-T TÖRÖLNÖM KELLETT, MERT A KÉPEKET NEM SIKERÜLT VISSZANYERNEM. Jav.: DrAnthony
JAVÍTVA. LEGKÖZELEBB HASZNÁLJ KÉPFELTÖLTŐT, NE A KÉP DIREKT LINKJÉT SZÚRD BE, MERT HA AZ OLDAL MEGVÁLTOZIK, ELTŰNIK A KÉP!!! DrAnthony
na és Ő? Christina Aguilera
Uma Thurman:
Köszi nyú!!! De most őszintén, nem klassz csaj??? Jó a segge, cicije is van, nem az az anorexiás egyszálbél, igazi nőies nő... nyami...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 08:00
hozom a doki egyik nagy kedvencét.
Mariah Carey
ráadásnak megtaláltam egy félig pucér képet.
Mariah Carey
hozom a doki egyik nagy kedvencét.
Mariah Carey
Mariah Carey
Aztán Millára ráismertem. Hát nem a legjobb kép róla, ennél ő nagyságrendekkel jobb. De azért köszi a felvilágosítást.
(Ez egy válasz chriss0211 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)