A vörös:Milla Jovovich, a másik:Jessica Alba
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 19:46
Hát egy bemutatásnak én is örülnék, mert én sem ismertem fel egyiket sem. Új kérdés a kvíz-be?
Hát egy bemutatásnak én is örülnék, mert én sem ismertem fel egyiket sem. Új kérdés a kvíz-be?
(Ez egy válasz zsoltee üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt hiszem a két hölgyet nem kell külön bemutatni, de megmutatni annál inkább.
2007. 09. 02. vasárnap 22:06
Kik ezek?
Jó poén lenne ha tudnám hogy kik ezek,de sajnos én tényleg nem ismerem fel őket...
Jó poén lenne ha tudnám hogy kik ezek,de sajnos én tényleg nem ismerem fel őket...
Csak nem Tara Reid? bazze, alig lehet ráismerni... Ha ő az egyáltalán.
(Ez egy válasz m.joey25 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen igazad van, mindkét esetben!
(szerinted mire ez a sok célzatosság az új topickal kapcsolatban?, de most csináljak sértődést?, hogy miért nem hallgattam MP adminra?, bacca meg! )
Valamikor,nogyon csinos volt! Mostmár le van fogyva,szegénykém biztos beteg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 25. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(szerinted mire ez a sok célzatosság az új topickal kapcsolatban?, de most csináljak sértődést?, hogy miért nem hallgattam MP adminra?, bacca meg! )
Valamikor,nogyon csinos volt! Mostmár le van fogyva,szegénykém biztos beteg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 25. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 08. 25. szombat 15:03
Imádom Angelinát, szerintem hihetetlenül erotikus kisugárzása van!
(különben ide jöhetett volna Rihanna is,külön topikot feleslegesnek tartom...akkor legyen A. Jolie-nak is! )
(különben ide jöhetett volna Rihanna is,külön topikot feleslegesnek tartom...akkor legyen A. Jolie-nak is! )
Imádom Angelinát, szerintem hihetetlenül erotikus kisugárzása van!
Kicsit Angelina színésznőről, aki minden hírekben ott van, nem csak azért, mert valami rejtélyes oknál fogva kifogta magának Brad Pittet, és ezt vagy kétmilliárd hölgy sajnálja meglehetősen, hanem mert igen furi nőci, és valamikor tényleg egészen szépke volt. De az életben nem volt soha rajta ennyi domborulat, mint amit rámontíroznak folyton a fotójára, olyan nyeszlett csórikám, hogy van a csontja, meg a bőre, közte semmi, és az az óóóóóóriási barázdált ajaka külön életet él az arcában, csak rá köll kenni egy egész rúzst, hogy ne legyen olyan ijesztő.
Igaz, hogy naponta jönnek olyan hírek is, hogy Brad-ünk már nem bírja a hölgy őrült dolgait, és le fog lépni, de nem hiszem, jó ember ő, már csak nem hagy ott négy gyereket. Ezt a Linát kéne valahogy ottfelejtenie valami lakatlan szigeten, és akkor meg lenne oldva a dolog.
Szóval, azért megmondom a kritikai észrevétel után az őszintét, hogy időnként tud azért kurva jól kinézni, hogy az ember nem győzi a nyálát a szájában tartani!
Pink jó nő. Bejön! sok arca van és egyéni! fiatal és nem mellékesen sexy is
Nem, ez nem fake.
Kis dögök?...Nem is kicsik
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kis dögök?...Nem is kicsik
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 16:18
Ez nem fake? Nem is tudtam, hogy ilyen kis dögök ezek... Marhára bejönnek, ha valódi a kép.
Ez nem fake? Nem is tudtam, hogy ilyen kis dögök ezek... Marhára bejönnek, ha valódi a kép.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Olsens:
Anna kournikova valaga :
P.Anderson:
Na persze én sem ismerek minden celebet, h készült-e róla vagy sem, de mivel a legtöbb barátnőm szerette a Best meg az ilyen celeb magazinokat, a rötyin ülve sok-sok tudást szívtam magamba!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 19:14
Hát akkor bocs!
Nem tudom minden egyes(sőt...) celebről, hogy készült-e valamiféle fényképezés, vagy nem.
Habár elég "reklámdús"(grrr.. ) oldalról vannak a fotók, de ezektől még szerintem nembiztos, hogy fake.
Nem tudom minden egyes(sőt...) celebről, hogy készült-e valamiféle fényképezés, vagy nem.
Habár elég "reklámdús"(grrr.. ) oldalról vannak a fotók, de ezektől még szerintem nembiztos, hogy fake.
Van még több is.
Nem nehéz(külföldi honlapokon) rátalálni...csak megnyitni/nézni... (Ez egy válasz tigrinchka üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem nehéz(külföldi honlapokon) rátalálni...csak megnyitni/nézni... (Ez egy válasz tigrinchka üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát akkor bocs!
Habár elég "reklámdús"(grrr.. ) oldalról vannak a fotók, de ezektől még szerintem nembiztos, hogy fake. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Habár elég "reklámdús"(grrr.. ) oldalról vannak a fotók, de ezektől még szerintem nembiztos, hogy fake. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 15:20
Na igen , de Tia Carrere-ről készültek igazi akt képek (nem csak fake), a Playboynak is modellt állt, míg Lucy Lowless NEM. Így sajna a 434-es hsz képei a fake-be valók inkább!!!