Ezeket hol találtad? Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 08:31
De jó, hogy feltetted ezt a képet és oda írtad a nevét!
Pont ma éjszaka akartam keresni róla pár képet, de nem jutott eszembe a neve
Egy másik akcióhősnő:
Tia Carrera(elveszett ereklyék fosztogatói)
Egy másik akcióhősnő:
Na igen , de Tia Carrere-ről készültek igazi akt képek (nem csak fake), a Playboynak is modellt állt, míg Lucy Lowless NEM. Így sajna a 434-es hsz képei a fake-be valók inkább!!!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 08:31
Egy másik akcióhősnő:
Egy másik akcióhősnő:
Hát, igen. Szívesen játszogatnék vele Barbados hűs habjaiban...
(Ez egy válasz zsoltee üzenetére (2007. 08. 11. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajj pedig hirtelen úgy megnőtt az érdeklődésem iránta, most meg már azt kívánom, hogy szakadt volna le mind a 2 keze
Egy másik akcióhősnő:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy másik akcióhősnő:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
P!NK avagy képek a...z énekesnőről
És végül a kedvencem (ezek közül):
És végül a kedvencem (ezek közül):
Lucy Lawless (Xéna):
Rihanna, szerintem nem kell külön bemutatni.
Megnézem őket és az adott topicban válaszolok (ezt már úgyis rendesen szétoffoltuk).
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 13:43
Toncsi komám benéztem: nem győztél meg!
írtam valamit Veled kapcsolatban a nappaliban!
Kúrniakaromra is válaszoltam!
Kúrniakaromra is válaszoltam!
Toncsi komám benéztem: nem győztél meg!
Kúrniakaromra is válaszoltam! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 10. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Kúrniakaromra is válaszoltam! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 10. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 12:39
Nézd meg a Csisztu-fanclub tipocot, szerintem a legutolsó képén egész jól néz ki (bár nekem sem az esetem, de ezt ott kifejtettem...).
Anna-fake: Olvasd a szexis sportoló topicot!
Anna-fake: Olvasd a szexis sportoló topicot!
Nézd meg a Csisztu-fanclub tipocot, szerintem a legutolsó képén egész jól néz ki (bár nekem sem az esetem, de ezt ott kifejtettem...).
Anna-fake: Olvasd a szexis sportoló topicot! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 10. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Anna-fake: Olvasd a szexis sportoló topicot! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 10. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 10:01
hehe a Csisztut szépítette a terhesség?
ráfért, mert szegényke botrányosan randa!
nálam oljan kiszeltüncis a nő is, a viselkedése is!
Anna fake- akkor vakon repültem ...
de sztem nyú sem tudja/tudta
doki: Toncsi komám!
doki: Toncsi komám!
hehe a Csisztut szépítette a terhesség?
doki: Toncsi komám! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
doki: Toncsi komám! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 23:50
Toncsi (ő is Toncsi, én is Toncsi ) fiatalkorom nagy szerelme. Ő is az én korosztályom. Róla is elmondható, mint Csiszturól, hogy a terhessége még jobban megszépítette!
Na ezt aztán nagyon kellett tudnunk... 16 cm a cerkád vagy az életkorod??? Ha Christina ennyire felizgat, tolj be róla képet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95993)
2007. 08. 09. csütörtök 19:11
christina aquilera a mindenem. dirty klippjére ma verem ki 5.-ször
Akkor lécci told már be a szexis sportolókba az egészet, mert igazat adok Ranger-nek, hogy ez vagy fake, vagy nem Anna... Ahogy már írtam.
Lécci, az egész sorozatot! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Lécci, az egész sorozatot! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 15:13
Van.Megkapod az égész sorozatot.Sajnos most mennem kell. csövi papa
Toncsi (ő is Toncsi, én is Toncsi ) fiatalkorom nagy szerelme. Ő is az én korosztályom. Róla is elmondható, mint Csiszturól, hogy a terhessége még jobban megszépítette!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a filmet kétszer láttam, a RTL "Igaz történetek" című sorozatában. Jolie megrázóan alakította a főszereplőt. Nem véletlenül, még Golden Globe-díjat is bezsebelt a szerepért! Legelőször azt hittem, nem is valódi történet, de az emlékeim derengeni kezdtek!
Aztán évekkel ezelőtt jobban utánanéztem: Gia Marie Carangi(1960.01.29.-1986.11.18.)
"17 évesen még atyja éttermében pincérnősködött, két év múlva már az egész divatszakma a lábai előtt hevert. A hirtelen jött siker, a túl sok pénz, a túlfeszített munkatempó, és a társtalanság együtt vezetett korai halálához. Gia fiatalon a kábszer rabja lett, és 26 évesen halt meg AIDS-ben.
Sorsa tanulságos lehet minden sikerhajhász tinilány számára."
Jolie minden szerepe, és egyénisége is üdítő számomra! Gia-ra a generációm valószínűleg emlékszik! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán évekkel ezelőtt jobban utánanéztem: Gia Marie Carangi(1960.01.29.-1986.11.18.)
"17 évesen még atyja éttermében pincérnősködött, két év múlva már az egész divatszakma a lábai előtt hevert. A hirtelen jött siker, a túl sok pénz, a túlfeszített munkatempó, és a társtalanság együtt vezetett korai halálához. Gia fiatalon a kábszer rabja lett, és 26 évesen halt meg AIDS-ben.
Sorsa tanulságos lehet minden sikerhajhász tinilány számára."
Jolie minden szerepe, és egyénisége is üdítő számomra! Gia-ra a generációm valószínűleg emlékszik! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 12:28
Jolie-t nagyon imádom, főleg a "Kifutó a semmibe" című filmben alakított nagyot! Valós sztori!
Egy Gia nevű manökenről szólt!
Egy Gia nevű manökenről szólt!
christina aquilera a mindenem. dirty klippjére ma verem ki 5.-ször
Van.Megkapod az égész sorozatot.Sajnos most mennem kell. csövi papa
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 15:08
esdekve könyörgöm! a helyére tedd!
Ő híres sportoló!
én is szívesen a helyére tenném Nekije!
/remélem ebből a sorozatból van Neked több is!/
Ő híres sportoló!
ugyan már...ez egy fake kép...miért kell ilyet feltenni???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 15:08
Ő híres sportoló!
Ő híres sportoló!
Ő híres sportoló!
/remélem ebből a sorozatból van Neked több is!/ (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A neve is tökéletes.A végét változtatnám meg egy kicsit. Annát Kurnikéne
Ő híres sportoló!
/remélem ebből a sorozatból van Neked több is!/ (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 15:05
A neve is tökéletes.A végét változtatnám meg egy kicsit. Annát Kurnikéne