A neve is tökéletes.A végét változtatnám meg egy kicsit. Annát Kurnikéne
Jolie-t nagyon imádom, főleg a "Kifutó a semmibe" című filmben alakított nagyot! Valós sztori!
Egy Gia nevű manökenről szólt! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy Gia nevű manökenről szólt! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 12:07
hogy a búbánatos fenébe megyek most ki az irodából?
a zöregcsajok egyből kiszórják, h mi is a helyzet!
nem tudnám megmondani melyiket kívánom jobban!
teljesen eltaláltátok az ízlésem!
vagy lehet ösmertek mán?
angelina-eva-toncsi
vagy átnézek Michellehez
ennél jobb választék csak a nappaliban szokott összejönni!
Szilva, Moncy, Zelli, Rózsalány és mindegyikük kelőtt Sárlott
vagy lehet ösmertek mán?
angelina-eva-toncsi
vagy átnézek Michellehez
hogy a búbánatos fenébe megyek most ki az irodából?
vagy lehet ösmertek mán?
angelina-eva-toncsi
vagy átnézek Michellehez
vagy lehet ösmertek mán?
angelina-eva-toncsi
vagy átnézek Michellehez
ez nagyon szexis képek a színésznőről (A.J :
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 09:26
bakter!
csak nem Angelina Jolie
nyú légyszi írd már oda legközelebb ki is, mert nem mindenki ösmerheti!
csak nem Angelina Jolie
és már megint kurva nagy a kánikula
(ő is Antónia)
(ő is Antónia)
Bizonyám papa, hiszed ha nem a kővetkező pedig Eva Longoria
2007. 08. 09. csütörtök 09:26
bakter!
csak nem Angelina Jolie
csak nem Angelina Jolie
bakter!
csak nem Angelina Jolie
nyú légyszi írd már oda legközelebb ki is, mert nem mindenki ösmerheti! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
csak nem Angelina Jolie
nyú légyszi írd már oda legközelebb ki is, mert nem mindenki ösmerheti! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
No, akkor egy kis sztárpletyi (szerintem belefér a topicba): Tudtommal Eva Mendes kisasszony (jut itt eszembe, megigyeltétek, mennyi spanyol-mexikói származású szépség van???) jelenleg a Kaptár című filmben látható Michelle Rodriguez nevű hölggyel él együtt...
Kár, h leszbi... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár, h leszbi... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 07. kedd 07:29
Eva Mendes:
hipp!
Öreg barátom!
tudtam benned bízhatom!
Öreg barátom!
tudtam benned bízhatom!
Szerencséd van surda, ezért most kapsz az Eva Longoria kisasszonyról pár képet. egyébként szép csaj, különösen az első kép tetszik:
tom!
Cerelmes lettem!
Hipp!
félre értettél vagy szarul írtam?
én penelopet nem csúnyának tartom! igenis bájos, mint az a másik kiválóság akihez hasonlítottam, de nem is rajongok annyira érte, mint Te!
sőt ha lehetőségem lenne egy ilyen nőre biztosan nem hagynám ki!
talán ezt lehetne rá mondani: nem hagyományos szépség! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Cerelmes lettem!
Hipp!
félre értettél vagy szarul írtam?
én penelopet nem csúnyának tartom! igenis bájos, mint az a másik kiválóság akihez hasonlítottam, de nem is rajongok annyira érte, mint Te!
sőt ha lehetőségem lenne egy ilyen nőre biztosan nem hagynám ki!
talán ezt lehetne rá mondani: nem hagyományos szépség! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Surda ecsém, te csak veszekedj dokival a csajokon, nekem akkor is tetszik Penelope kisasszony. hát nézd meg nem ennivaló, kis cukorfalat? ja és ha mégegyszer meritek bírálni a kedvenceimet, azonnal megyek a KA topicba.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 09:12
ez a nő télleg gyönyörű!
de pinalopó nekem se teccik! egyes képein pedig olyan, mint ha Julia Roberts reinkarnációja lenne.
Evaról jut eszembe: Longoriáról nincs valakinek egy jó fotósorozat?
de pinalopó nekem se teccik! egyes képein pedig olyan, mint ha Julia Roberts reinkarnációja lenne.
További képek:
Eva Longoria--->KLIKK! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 09:12
ez a nő télleg gyönyörű!
ez a nő télleg gyönyörű!
Evaról jut eszembe: Longoriáról nincs valakinek egy jó fotósorozat? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Evaról jut eszembe: Longoriáról nincs valakinek egy jó fotósorozat? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 07. kedd 07:29
Eva Mendes:
Eva Mendes:
David és Victoria Beckham pikáns képe
OKÉS!!! Akkor Cruz kisasszonyt is meghagyom NekedT lol