Ennek örülök doki, márminthogy nem egyezik az ízlésünk. Így legalább nem szereted el a csajaimat..
Hogy mennyire eltérőek az ízlések, ugye... Nekem speciel soem jött be ez a szélesszájú kisbéka... Szerinted a 2. képen tényleg jól néz ki? Az első kép egy jól beállított, szépen retusált kép, ott még tényleg szép is lehet(ne), de a második... Hmmm...
De mindegy, ez az én véleményem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
De mindegy, ez az én véleményem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 06. hétfő 10:26
Ez egy igazi szép nő, Penelope Cruz:
Ez egy igazi szép nő, Penelope Cruz:
Kristanna Loken:
Demi Moore....a szőrös puncijaval...almaim nője
Nagyon jó sorozat! Mondjuk döbbenetes valóban ez a sűrű aljnövényzet, de hát akkoriban ez volt az elfogadott. Szegény Bruce hogyan találta meg a lukat?
Speciel nekem ezekkel a cicikkel is jobban tetszik, mint a nagy lufikkal. (Ez egy válasz zsoltee üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Speciel nekem ezekkel a cicikkel is jobban tetszik, mint a nagy lufikkal. (Ez egy válasz zsoltee üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 17:49
Demi Moore Classic's
Keményen beillene a szőrös punci topicba is.
Demi Moore Classic's
Nekem közülül a szöszi jött be, a filmsorozatukban is rá voltam gerjedve...
(Ez egy válasz m.joey25 üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ezen elgondolkodtam, mit írjak?... Ha azt írom, hogy nem találom, elveszett, akkor felhozhatod, hogy "megnyuigtass", hogy mégsem tűnt el végérvényesen. Ha azt mondom, hogy megvan, mondhatod, hogy nem hiszed el, mert nem írtam bele.
Így marad az a megoldás, ha óvatosan elssunnyogom ezt a kérdést... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Így marad az a megoldás, ha óvatosan elssunnyogom ezt a kérdést... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:20
doki!
léci keresd meg kannácskát is, régen láttam...
léci keresd meg kannácskát is, régen láttam...
Te nagyfőnök!
azért van egy óriasi különbség Ő közötte, meg a között a hölgyemény /meg a pátfogoltad, azaz a magyar alteregója/ között akihez hasonlítottad.
mégpedig az, h ez a nő jól is néz ki! míg a két jelenkori közül egyik sem!!!
uff!
én beszéltem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
azért van egy óriasi különbség Ő közötte, meg a között a hölgyemény /meg a pátfogoltad, azaz a magyar alteregója/ között akihez hasonlítottad.
mégpedig az, h ez a nő jól is néz ki! míg a két jelenkori közül egyik sem!!!
uff!
én beszéltem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:57
Bijou Phillips
Született: 1980. április 1. (Greenwich, Connecticut, USA)
Ki a manó ő?
A kilencvenes évek közepén Bijou Phillips töltötte be a társasági életben azt a szerepet, amelyet mostanában Paris Hilton vállalt magára. Miközben osztálytársai otthon magoltak a másnapi röpdogára, Phillips kisasszony a legmenőbb New York-i klubok asztalain ropta a táncot ezerrel és locsolta testére a Dom Perignont. Szerencséjére abban az időben még nem járt mindenki digitális fényképezőgéppel bulizni, így nem kellett másnap 200 blogban szembesülnie aktuális kicsapongása botrányos momentumaival. Annyi hír azért fennmaradt ebből az időszakból, hogy a Lemonheads együttes angyali szépségű énekese, Evan Dando szabadította meg az akkor 15 éves Bijout szűzessége terhétől.
Playboy magazin (2000, április)
Ki a manó ő?
A kilencvenes évek közepén Bijou Phillips töltötte be a társasági életben azt a szerepet, amelyet mostanában Paris Hilton vállalt magára. Miközben osztálytársai otthon magoltak a másnapi röpdogára, Phillips kisasszony a legmenőbb New York-i klubok asztalain ropta a táncot ezerrel és locsolta testére a Dom Perignont. Szerencséjére abban az időben még nem járt mindenki digitális fényképezőgéppel bulizni, így nem kellett másnap 200 blogban szembesülnie aktuális kicsapongása botrányos momentumaival. Annyi hír azért fennmaradt ebből az időszakból, hogy a Lemonheads együttes angyali szépségű énekese, Evan Dando szabadította meg az akkor 15 éves Bijout szűzessége terhétől.
az első képen lévő jelenetre nem lehet nem emlékezni!
gyönyörűséges látvány! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
gyönyörűséges látvány! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:48
Rie Rasmussen
Született: 1976. február 14. (Koppenhága, Dánia)
Ki a manó ő?
Dán származású színésznő, akire nehéz nem emlékezni a Femme Fatale című 2002-es thriller bravúros kezdőjelenetéből. Három évvel később Luc Besson főszerepet adott neki az Angel-A című fekete-fehér szerelmesfilmjében.
Rebecca Romijn és Rie Rasmussen a Femme Fatale című filmben
Ki a manó ő?
Dán származású színésznő, akire nehéz nem emlékezni a Femme Fatale című 2002-es thriller bravúros kezdőjelenetéből. Három évvel később Luc Besson főszerepet adott neki az Angel-A című fekete-fehér szerelmesfilmjében.
doki!
léci keresd meg kannácskát is, régen láttam... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
léci keresd meg kannácskát is, régen láttam... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:07
Ezt az 1 képet én is megtaláltam, de úgy vélem, ha képsorozat készült, lesz ott még több is... Na, fejest ugrok a netbe, hátha beleszaladok valahol... De azért thx!
Ezt az 1 képet én is megtaláltam, de úgy vélem, ha képsorozat készült, lesz ott még több is... Na, fejest ugrok a netbe, hátha beleszaladok valahol... De azért thx!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Bijou Phillips
Ki a manó ő?
Ki a manó ő?
Rie Rasmussen
Ki a manó ő?
Ki a manó ő?
ott van a terhes topicban (egy időben raktam fel!)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 11:52
tom feltett pár képet a vékony lányok topicba Milla Jovovich-ról. Most olvastam, hogy egy (meg nem nevezett) amerikai magazinnak terhesen állt modellnek a hölgy. Ha valakinek esetleg meglennének ezek a képek, örömmel várnám ide!
tom feltett pár képet a vékony lányok topicba Milla Jovovich-ról. Most olvastam, hogy egy (meg nem nevezett) amerikai magazinnak terhesen állt modellnek a hölgy. Ha valakinek esetleg meglennének ezek a képek, örömmel várnám ide!
Avril Lavigne énekesnő... NAgyjából ennyit tudok róla én is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
dakó! na így már OK!
ja csak ennyi: és ki a fene az az Avril? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ja csak ennyi: és ki a fene az az Avril? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 07. 24. kedd 16:23
Ő Avril