MIVAN??? Szólóban kiverni? Hááát... Akkor már inkább a cumi...
(Ez egy válasz jackson üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:54
ELETVESZELYES!! Kiporbaltam, kb. 1/2 km utan felrehuzodtunk. Azert ugy autopalyan, vezeteskozben, szolo-ban tobszor kivertem, csak a tisztalkodas okozott bizonyos problemat.
és abban mi a jó, hogy szólóben, vezetés közben? anyááám....
(Ez egy válasz jackson üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:54
ELETVESZELYES!! Kiporbaltam, kb. 1/2 km utan felrehuzodtunk. Azert ugy autopalyan, vezeteskozben, szolo-ban tobszor kivertem, csak a tisztalkodas okozott bizonyos problemat.
Szerintem otthon a négy fal között a legjobb a sex!
Már többször volt benne részem.Érdekes mindig betartottam a sebességkorlátozásokat vagy jóval altta közlekedtem.De így is veszélyes volt.Viszont megérte.Probáljátok ki!
no igen :)
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha valaki azért rohanna belém, mert éppen elvannak az autóban.. hát.. nem érdekel, hogy 54 kiló vagyok, szarráverném, mindakettőt, ha még élnének...
inkább lehúzódnék, még ha nem is annyira csendes :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 11. 27. hétfő 10:13
Hát, ha nekem lenne valakim, és vezetés közben elkezdene macerálni, valószínűleg, elővenném a bunkó-morcos arcomat és megkérdezném: Mindkettőnket ki akarsz nyírni? Akkor most hagyd abba...
Vagy lehúzódnék az első csendes szegletbe...
Hát, ha nekem lenne valakim, és vezetés közben elkezdene macerálni, valószínűleg, elővenném a bunkó-morcos arcomat és megkérdezném: Mindkettőnket ki akarsz nyírni? Akkor most hagyd abba...
igen velem is megtörtént!:) nagyon jó volt... de nekem el is fogyasztották a kéjnedvem(igen nagy mennyiség) szerencsére nem ment mellé...
nekem is volt benne reszem az m5 palyan szerintem mindent ki kell probalni addig meg az ember megteheti amugy kiraly volt
Szerintem meg a szexben SOHA nincs kötött hely és idő. Bár belehalni tényleg nem kell.
Tényleg volt olyan , hogy a mentősök a csaj szájában találták meg a leharapott makkot. Mind a ketten meghaltak. Ráadásul még ismerték is őket.
Szerintem mindennek meg van a megfelelő ideje és helye. Szerintem! :-)
51-es út, fél óráig senki! Még sose mentem ilyen lassan de megérte!!! . Viszont soha többet, mert rendesen magamévá tettem mind két sávot.
Én is szivesen kiprobálnám. Miért is ne.
Jó lenne, ha nem velem szembe jönnétek, idióták!
Az nem lehet, hogy félreállok?
Vagy egy jót élvezel utoljára?
Az nem lehet, hogy félreállok?
Vagy egy jót élvezel utoljára?
Kipróbáltam, nem rossz, de szerintem kicsit veszélyes... A 4-es főúton nem messze Szajoltól egy párocska így halt meg. A nő szájában ott maradt a cerka, de nem ebbe haltak bele, hanem egy szembe jövő Softransavto-ba.
Velem elöfordult ez naon izgalmas volt,csak az élvezés maradt el.Szerencsére hamar haza értünk és már az elöszobában lett befejezve:)
Nálunk is meg volt a story... Mi az autópályán próbáltuk ki a dolgot, szépen beállva a kamionok mögé... Addig simogattam a kedvesem punciját, amíg el nem élvezett. Azt viszont nem mertem bevállalni, hogy én is sorra kerüljek, mert nem hiszem, hogy az úton maradt volna az autó... :-)