Nekem volt benne részem.Hajnal volt hála istennek
senki nem volt az úton.Zenélésböl mentem haza és egy lányt haza vittem mert utba esett.De sohatöbbet nem tennék ilyet mert nagyon veszélyes.Már mint az, hogy vezetés közben rá cuppanjon a béby.. :)
senki nem volt az úton.Zenélésböl mentem haza és egy lányt haza vittem mert utba esett.De sohatöbbet nem tennék ilyet mert nagyon veszélyes.Már mint az, hogy vezetés közben rá cuppanjon a béby.. :)
Ezt kihagyom mert büncselekmény mások életét veszélyeztetni.
nyalni lehetetlenseg vezetes kozben .... /sajnos/
ugyertem a vezetot nyalni- olyan puncit meg nem lattam ami felfele all:) szopas az mas az igen, azt mar lehet:)))))
ugyertem a vezetot nyalni- olyan puncit meg nem lattam ami felfele all:) szopas az mas az igen, azt mar lehet:)))))
Nem lenne rossz... ki akarja kipróbálni velem ???
Jó öreg Skoda 105, régi 7-es út balaton felé. Nagyon klasz volt, meg izgi, aki megelőzött vigyorgott is, de az orgazmus veszélyes volt, simán átmentem a szembe sávba :) Ettől függetlenül nem ez volt az utolsó, minden jöhet ami kicsit "extrém"! :)
bizony, bizony..... a Pasik egyidőben csak egy dologra tudnak koncentrálni...
Amúgy Velünk is megesett... M3-ason..
Nikuc: a Te pasid elrántotta a kormányt? Basszus az nagyon veszélyes... még tanulnia kell egy kis vezetés-technikát... (Ez egy válasz biharos üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy Velünk is megesett... M3-ason..
Nikuc: a Te pasid elrántotta a kormányt? Basszus az nagyon veszélyes... még tanulnia kell egy kis vezetés-technikát... (Ez egy válasz biharos üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 18:08
Egyszer régen, mikor Kacsám volt ránk jött a b.nőmmel az aktion, ment is egy darabig, de a végére muszály volt az első parkolóba leállni, annyira elvonta a figyelmemet a vezetésről.
Nem hiába " szopni, dugni avagy vezetni ".....
Egyszer régen, mikor Kacsám volt ránk jött a b.nőmmel az aktion, ment is egy darabig, de a végére muszály volt az első parkolóba leállni, annyira elvonta a figyelmemet a vezetésről.
Azč mocin, ne neagyon......
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 01. 30. hétfő 11:28
nincs még jogsim, csak kismociból
Nanáhogy!!!!
nincs még jogsim, csak kismociból
Igaza van izsakig-nek.
Bár velem méeg nem történt ilyen, biztos izgi lehet. csak vigyázzatok, nehogy árokba hajtsatok! (Ez egy válasz izsakig üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár velem méeg nem történt ilyen, biztos izgi lehet. csak vigyázzatok, nehogy árokba hajtsatok! (Ez egy válasz izsakig üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 01:06
De a mai modern világban... Tempomat.. nagy, kényelmes, tágas ülés...
De a mai modern világban... Tempomat.. nagy, kényelmes, tágas ülés...
illetve lehet nyalni, ha a csaj vezet és te egy másik csjjal bujálkodol
Lehet nyalni,ha egy Trabant Hycomatot vezet és a muffját feléd fordítja!
Miért? és ha a csaj vezet... miért ne lehetne nyalni?
(Ez egy válasz gyuszu üzenetére (2006. 01. 28. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez teljesen egyoldalú, vezetés közben csak szopni lehet...
Elég nehéz így nyalni...
Engem keményen leszopott a csajom mikor vezettem.Fontos,hogy ne legyen nagy forgalom és egyenes legyen az út!
(Ez egy válasz csibe-20 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 22:57
Elégítettétek már a partnert orálisan miközben Ő vezetett?Izgi...
Elégítettétek már a partnert orálisan miközben Ő vezetett?Izgi...