Ki van zarva. Az en kocsimban nem lehet athajolni egyik oldalrol a masikra. Utban van a kozepkonzol. :P
izgalmas de veszélyes is talán 2szer csináltam neki végig
Volt már benne részem izgalmas.
a héten volt hozzá ismét szerencsém párom által. Izgalmas, hogy egy lassú sorban araszolva belátnak a szembejövő kionsofőrök...
kaptam már ilyet, nagyon jó móka
izgi dolog
Nomen est omen...
(Ez egy válasz BDSM pár üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 20. hétfő 08:19
Az enyémet is szopta a párom az M 7-esen nem is egyszer. Volt, hogy egy terepjárót előztünk, mikor is a sofőr majd kiesett a volán mögül, amit a barátnőm az odanézésével huncutul még izgalmasabbá tett.
Ha fáradt vagyok és kezdek bealudni vezetés közben, a legjobb energialöketem a párom, persze, ha ő is utazik velem az autóban. Csak ásítanom kell egy nagyot, szólnom, h. de álmos lettem és ő már végzi is a dolgát. Nem buzdítok senkit sem sebességkorlát átlépésére, de érdemes (csakis gyakorlott vezetőknek!!!) lejjebb adni a sebességet, majd tökig taposni a pedált, amikor jön a vulkán. Fenomenális érzés a gyorsulás és a kéj ötvözete. Nem tudom van -e összefüggés, de én mindig 190 körül élvezek el. Ha láttok az M3-ason hirtelen beindulni, majd nemsokkal később lassítani autót "dolgozó csajjal" az valószínűleg én vagyok
Az enyémet is szopta a párom az M 7-esen nem is egyszer. Volt, hogy egy terepjárót előztünk, mikor is a sofőr majd kiesett a volán mögül, amit a barátnőm az odanézésével huncutul még izgalmasabbá tett.
Én csináltam már,nagyon jó.
Én is csináltam màr kocsiban menet közben ( sőt mást is) és nagyon izgalmas volt.
Holnap délelőtt M3 Bp. felé...párom előre elmondta hogy meglep egy szopással.
Akit érdekel, és arra jár, az a német gyártmányú kocsikat sasolja...az egyikben ott leszünk.
Akit érdekel, és arra jár, az a német gyártmányú kocsikat sasolja...az egyikben ott leszünk.
próbálom, de nem érem el a farkam, és akadályoz a kormány is!
Hát lehet hogy nem csak célozni kellene rá, hanem megkérdezni, hogy nem e volna kedve hozzá. Persze te tudod hogy a párod mennyire nyitott erre.... Mint ahogy írtam én szerencsés vagyok mert a párom igazán imád szopni, persze tud is, és nagyon izgatja őt is, és persze engem is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 05. vasárnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 10. 05. vasárnap 10:57
Jó lenne ha az én páromnak is többször jutna ez eszébe. Sajnos elég ritkán van ilyen, hiába célzok rá.
Jó lenne ha az én páromnak is többször jutna ez eszébe. Sajnos elég ritkán van ilyen, hiába célzok rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 04. szombat 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60211)
2014. 10. 04. szombat 15:26
A párom szinte minden alkalommal ha megyünk valahová le akar szopni vagy ki akarja verni miközben vezetek...
A párom szinte minden alkalommal ha megyünk valahová le akar szopni vagy ki akarja verni miközben vezetek...
Ilyet mi is csináltunk a feleségem le szopott vezetés közben isteni érzés volt
Sziasztok,
Az,hogy vezetés közben,természetesen előfordult párszor,de szoktuk ezt is cifrázni, főleg,ha bevállalós a lány
Pár példa:
-Városban lámpánál busz mellett szopatni
-Autópályán busz, kamion mellett menni, közben ujjazni, szopatni (meztelenül)
-Lámpánál szopatni
-Városban meztelenül kocsikázni, kiszáll,mész pl 100 métert,megvárod és autó mellett szopatás
pár dolog...
Az,hogy vezetés közben,természetesen előfordult párszor,de szoktuk ezt is cifrázni, főleg,ha bevállalós a lány
Pár példa:
-Városban lámpánál busz mellett szopatni
-Autópályán busz, kamion mellett menni, közben ujjazni, szopatni (meztelenül)
-Lámpánál szopatni
-Városban meztelenül kocsikázni, kiszáll,mész pl 100 métert,megvárod és autó mellett szopatás
pár dolog...
beláttak szemből a kocsidba, na ne, vagy kidoboltattátok, hogy sex lesz a kocsiban
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2012. 07. 22. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 22. vasárnap 07:55
Esszel csinalva biztonsagos. Nalunk legutobb a szembejovoknek kellett jobban koncentralniuk mert lattak, hogy Mi tortenik. ) videki csendes kisvaros mellett voltunk.
Esszel csinalva biztonsagos. Nalunk legutobb a szembejovoknek kellett jobban koncentralniuk mert lattak, hogy Mi tortenik. ) videki csendes kisvaros mellett voltunk.