Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 01. 05. hétfő 23:27  #159
Fém_fatál Fém_fatál
No, én eltolom a biciklit, az ágyikónk felé. Jóccakát!
(A Batmobilban vajon van navigáció? vigyor2 )
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 23:10
A talicska is jó ötlet.Beletérdelsz,jó erősen puccsitasz a párod meg tol(ja) ami tolnia kell! wink
2009. 01. 05. hétfő 23:10  #158
macó71 macó71 VIP
A talicska is jó ötlet.Beletérdelsz,jó erősen puccsitasz a párod meg tol(ja) ami tolnia kell! wink
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 23:06
Khm... talicska? Azon nem sok barkácsolnivaló van... nyes
2009. 01. 05. hétfő 23:06  #157
Fém_fatál Fém_fatál
Khm... talicska? Azon nem sok barkácsolnivaló van... nyes
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 22:56
Apropó,lenne egy üzleti ajánlatom:Mivel a manapság használatos közlekedőeszközeink,mint kiderült,nem igazán alkalmasak a vezetés közbeni élvezkedésre szomoru1 ,ezért arra gondoltam,hogy ha majd jobban leszel,akkor alapithatnánk egy kis cégecskét,amely kifelyezetten e célra gyárthatna ,átalakithatna járgányokat.Szeretek barkácsolni,Te meg nem állsz gyengén az idevaló ötletekkel. vigyor4
Ufff,lehet,hogy ezt inkább priviben kellett volna megirnom?Most lehet,hogy mások megelőznek minket? confused
Na mindegy,holnap már le is védetem az ötletet. nyes
2009. 01. 05. hétfő 22:56  #156
macó71 macó71 VIP
Apropó,lenne egy üzleti ajánlatom:Mivel a manapság használatos közlekedőeszközeink,mint kiderült,nem igazán alkalmasak a vezetés közbeni élvezkedésre szomoru1 ,ezért arra gondoltam,hogy ha majd jobban leszel,akkor alapithatnánk egy kis cégecskét,amely kifelyezetten e célra gyárthatna ,átalakithatna járgányokat.Szeretek barkácsolni,Te meg nem állsz gyengén az idevaló ötletekkel. vigyor4
Ufff,lehet,hogy ezt inkább priviben kellett volna megirnom?Most lehet,hogy mások megelőznek minket? confused
Na mindegy,holnap már le is védetem az ötletet. nyes
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 22:25
[térdcsapkodós, visítva röhögős szmájli] Mire én ezt összevizualizáltam a fejemben!!! DE! Megértettem! nyes És köszönöm. Ha összejön, és kiengednek az intenzívről, feltétlenül megírom, hogy sikerült! vigyor2 Én magam még a tandembiciklin gondolkoztam, valami erősen pucsítós megoldáson, de rájöttem, hogy oda elég, ha leveszem a nyerget... vigyor5
2009. 01. 05. hétfő 22:44  #155
Fém_fatál Fém_fatál
Áh, oda se neki, strapabíró fatál vagyok, van bennem anyag rendesen, és elég jól össze vagyok rakva, tudod, én még az ántivilágban készültem, nem a fogyasztói társadalom terméke vagyok. Nem lehet olyan könnyen tönkrevágni, sitty-sutty regenerálódok ám. vigyor2
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 22:39
Jobbulást kivánok Neked!Tiszta szivböl.Nem akartakak tönkrevágni ilyen aprósággal! wave worship
2009. 01. 05. hétfő 22:39  #154
macó71 macó71 VIP
Jobbulást kivánok Neked!Tiszta szivböl.Nem akartakak tönkrevágni ilyen aprósággal! wave worship
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 22:25
[térdcsapkodós, visítva röhögős szmájli] Mire én ezt összevizualizáltam a fejemben!!! DE! Megértettem! nyes És köszönöm. Ha összejön, és kiengednek az intenzívről, feltétlenül megírom, hogy sikerült! vigyor2 Én magam még a tandembiciklin gondolkoztam, valami erősen pucsítós megoldáson, de rájöttem, hogy oda elég, ha leveszem a nyerget... vigyor5
2009. 01. 05. hétfő 22:25  #153
Fém_fatál Fém_fatál
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 22:01
Robotpilóta?Az már van minden valamirevaló traktorban,kombájnban stb.is.
Fém Fatálnak megigértem,hogy gondolkodok a dolgon,és jelentem :Gondolatban valami összejött.Autónál maradva.Méghozzá:
Pasi a vezetőülésbe ,teljesen hétradöntve.Lábaival a pedálokat tudja használni.A Nőtag pedig ,felpattan a pasira,mintha a 69est csinálnák.Na ezt könnyebb lenne rajzolnom,vagy megmutatni.Szóval a csajszi kormányozhatna ,meg sebességválthatna,meg mondogathatná a pasinak,hogy:fék,gáz meg kuplung!A biztonsági öv kérdése még továbbra is megoldatlan,meghát nemtudom van-e olyan Nőze,aki hunyorgás nélkül tudna igy kormányozni.
Ha valakinek ez mégis összejönne és ENGEM nem értesit,akkor arra nagyon fogok haragudni! vigyor4
2009. 01. 05. hétfő 22:09  #152
zorn zorn
Nekem ezzel soha nem volt problémám esetleg ha magamat kéne lesz..om.De azzal meg még ráérek.
2009. 01. 05. hétfő 22:01  #151
macó71 macó71 VIP
Robotpilóta?Az már van minden valamirevaló traktorban,kombájnban stb.is.
Fém Fatálnak megigértem,hogy gondolkodok a dolgon,és jelentem :Gondolatban valami összejött.Autónál maradva.Méghozzá:
Pasi a vezetőülésbe ,teljesen hétradöntve.Lábaival a pedálokat tudja használni.A Nőtag pedig ,felpattan a pasira,mintha a 69est csinálnák.Na ezt könnyebb lenne rajzolnom,vagy megmutatni.Szóval a csajszi kormányozhatna ,meg sebességválthatna,meg mondogathatná a pasinak,hogy:fék,gáz meg kuplung!A biztonsági öv kérdése még továbbra is megoldatlan,meghát nemtudom van-e olyan Nőze,aki hunyorgás nélkül tudna igy kormányozni.
Ha valakinek ez mégis összejönne és ENGEM nem értesit,akkor arra nagyon fogok haragudni! vigyor4
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 20:12
Némely autóban már mehet akár a 69 is, sok mindent elrendez az elektronika (engem átvertek, az enyémből kilopták a márkakereskedésben, vagy nem találtam még meg benne). violent
De a legkirályabb dolguk a repülőgép pilótáknak van. Nekik a probléma már évtizedekkel ezelőtt megoldásra került a "robotpilóta" gomb benyomásával smile
2009. 01. 05. hétfő 20:12  #150
Nyúlmedve Nyúlmedve
Némely autóban már mehet akár a 69 is, sok mindent elrendez az elektronika (engem átvertek, az enyémből kilopták a márkakereskedésben, vagy nem találtam még meg benne). violent
De a legkirályabb dolguk a repülőgép pilótáknak van. Nekik a probléma már évtizedekkel ezelőtt megoldásra került a "robotpilóta" gomb benyomásával smile
2009. 01. 05. hétfő 13:27  #149
macó71 macó71 VIP
Jók az ötletek,de majd gondolkodom rajta,hogy hogy is lehetne ezt a Nők számára is pozitivabbá tenni.Mi a fenét is lehetne vezetni egy 69es közben? Habár úgy tudom,hogy a lovah azok elég jól mennek vezetés nélkül is. wave
2009. 01. 05. hétfő 13:15  #148
Fém_fatál Fém_fatál
Hihi! Csatlakoznék a macó71-féle ötletözönhöz, megköszönve Gummimaci segítőszándékát. Javaslataim a következőek:
1. Lehet orális gyönyörben részesíteni valakit az Állam vezetése közben, lásd Monika&Bill.
2. Kimondottan élvezetes, ha ezen örvendetes játszadozás a háztartás vezetése közben (khm... helyett finom ) történik.
3. Aztán ott van a vízibicikli, aminél szintén jelentősen csökken a baleseti kockázat, ha elébb jól betekerünk a tó közepéig. És biztonsági öv sincs.
4. Nem akadályozza e műveletet a slágerlista vezetése, sőt. smile
5. És mindjárt jobb lenne a TV, ha műsorvezetés közben is gyakorolnák az illetékesek.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe. vigyor2

És hogy hiperfeminista énem is szót kapjon: Háppppersze, hogy ebben a témában is a pasik járnak jól... hehe
2009. 01. 05. hétfő 07:12  #147
macó71 macó71
Kedves idelátogatók!
A topik cimében nem szerepel,hogy csak autó vezetésröl lehet szó.Hamár az ennyi veszéllyel jár,akkor talán érdemes lenne inkább megpróbálni lovas szekeret bérelni,azon nincs se biztonsági öv,sem pedig sebváltókar nem akadékoskodik. vigyor4 A főút helyett,meg megtenné,az erdő vagy mező.Olyan jó zötyögős,az szerintem csak élvezetesebbé tenné az akciót. buck Aztán egy-egy nagyobb bukkanónál esetleg még a mélytorkos is bejön, ha akarjuk,ha nem. wink
Aztén a végén,akinek a kedvese nem szereti lenyelni,annak nem kell az ablakot sem lehúzni,hogy kiköpje,mert ugye annak is megvan a maga veszélye.Nagyobb sebességnél a vákum visszarántja az anyagot ,ami valahol a hátsó ülésen fog landolni. circling
2009. 01. 04. vasárnap 07:56  #146
GUMMIMACI GUMMIMACI
Gyönyörűséges Asszonya a Végzetnek, olvass csak vissza 6-tal. Ott már a lehunyt pillákat, mint kizáró okot emlegettem.. Az meg hogy a sofőr kényeztessen - Kincsem, az nem megy fordítva sem...
zavart1
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 03. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 20:26
Azért érdekes lesz, mikor vásárláskor a leendő verdával kimegyünk egy próbakörre... nyes Kicsit rizikós, mert rendszerint lehúnyt pillákkal élvezem a kényeztetést és szinte soha nem használom közben az indexet sem. smile

Bár az sem lenne kevésbé kalandos, ha én vezetek és közben kedvem szottyan egy kis férj-kényeztetésre. De azt hiszem, ilyenre még a Nevadai sivatagban sem vetemednék, pedig az szééééééép nagy, és a forgalom sem sűrű. smile
2009. 01. 03. szombat 20:26  #145
Fém_fatál Fém_fatál
Azért érdekes lesz, mikor vásárláskor a leendő verdával kimegyünk egy próbakörre... nyes Kicsit rizikós, mert rendszerint lehúnyt pillákkal élvezem a kényeztetést és szinte soha nem használom közben az indexet sem. smile

Bár az sem lenne kevésbé kalandos, ha én vezetek és közben kedvem szottyan egy kis férj-kényeztetésre. De azt hiszem, ilyenre még a Nevadai sivatagban sem vetemednék, pedig az szééééééép nagy, és a forgalom sem sűrű. smile
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 01. 03. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 09:54
Végzet Asszonya, javasolnám az automata váltós gk-t autópályán tempomattal.... Nem annyira egyszrű, mint nekünk, de ha apa vakon bízik Benned és bevállalós...Jobb lábat ölébe, balla tudsz fékezni...
Ja, és semmiképp ne vegyél fel farmert.. vigyor2
2009. 01. 03. szombat 09:54  #144
GUMMIMACI GUMMIMACI
Végzet Asszonya, javasolnám az automata váltós gk-t autópályán tempomattal.... Nem annyira egyszrű, mint nekünk, de ha apa vakon bízik Benned és bevállalós...Jobb lábat ölébe, balla tudsz fékezni...
Ja, és semmiképp ne vegyél fel farmert.. vigyor2
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:33
Vezetek, vezetek, de valahogy nem jön össze közben az orális szex. Nem is tudom, miért... nyes
2009. 01. 03. szombat 09:34  #143
MilkMan27 MilkMan27
fél éve hazafelé itt nagyfaluban a dugóban lettem figyelmes egy mellettem ügyködő párra.
Sajnos a mi sorunk gyorsabban haladt...
2009. 01. 02. péntek 23:31  #142
Marca Marca
Biztos a sebváltó rossz oldalán vagy! vigyor5
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:33
Vezetek, vezetek, de valahogy nem jön össze közben az orális szex. Nem is tudom, miért... nyes
2009. 01. 02. péntek 22:33  #141
Fém_fatál Fém_fatál
2009. 01. 02. péntek 22:13  #140
Marca Marca
De az úgy nem biztonságos... és mint tudjuk a sex-ben az első a biztonság! smile buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58718)
2009. 01. 01. csütörtök 23:18
Bocs, Neked akartam írni, hogy kapcsold ki.
/ 14