a masszázs topikba írtunk az erotikus masszàzsról, ha gondoljatok bemásoljuk. Igaz nem konkrétan csak az intimzona, de lehet így is hasznos lesz
vannak, de kérdés hogy te az eü-i vagy az erotikus oldal felől erdeklődsz
vannak, de kérdés hogy te az eü-i vagy az erotikus oldal felől erdeklődsz
(Ez egy válasz neta üzenetére (2011. 06. 15. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 00:12
Sziasztok! Tudtok Joni masszázs oktató videót, filmet, címet...stb, aminek a valósághoz is köze van?
Sziasztok! Tudtok Joni masszázs oktató videót, filmet, címet...stb, aminek a valósághoz is köze van?
Mi érdeklődnénk...., ha lehet
priviben bővebben...
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2011. 06. 03. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)

2011. 06. 03. péntek 09:13
szeretem az ilyen tudatlan ökör embereket mikor bele ugatnak más szavaiba!! a fran se szolt hozzád te barom paraszt!!! és mivel tényleg masszőr a szakmám igy most is keresek a Yoni masszázs iránt érdeklődőket!!!!
szeretnénk ha valaki leírná izgalmas masszás történetét nagyon érdekel bennünket a téma.
én is egyetértek,mert nem tudom miért kötött belém!!!
nagyon egyetértek Veled!!!
(Ez egy válasz virilis üzenetére (2011. 06. 08. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 21:07
Vagy egy hónapig nem nézek be errefelé, és igen szomorú a tény, hogy mi sem változott azóta, mert ez a topik is csak a meg-megújuló vitákat generálja újra és újra.
Pedig lehetne akár hasznos, információban gazdag beszélgetéseket folytatni e témában.
Pedig lehetne akár hasznos, információban gazdag beszélgetéseket folytatni e témában.
Vagy egy hónapig nem nézek be errefelé, és igen szomorú a tény, hogy mi sem változott azóta, mert ez a topik is csak a meg-megújuló vitákat generálja újra és újra.
Jól fogalmaztál,mivel sosem szoltam bele abba amiket irtál!!! ezzel szembe te bele ugatsz!!!
szeretem az ilyen tudatlan ökör embereket mikor bele ugatnak más szavaiba!! a fran se szolt hozzád te barom paraszt!!! és mivel tényleg masszőr a szakmám igy most is keresek a Yoni masszázs iránt érdeklődőket!!!!
Szia!!! Köszönöm igen csak kedves szavaid és nem is kell mást irnom csak azt h az irásod és modorod jellemez h ki lehetsz!! Ja és senkit sem oktattm ki és senkit nem probálok átalakitani a véleménye alapján!! szerintem te valami nagy barom lehetsz!!! ha ilyet véltél az irásaimbol kilvasni!!
Igen ez egy ilyen oldal és igy lehet olyat keresni aki kiszeretné probálni a YOI masszázst!! Na,most már tudod akkor!!!

Nagy kár ,h mesze laktok!!! Szivesen massziroznám meg a párodat,és az után Te is tudnád a mozdulatokat ellesve!!!
(Ez egy válasz zola43 üzenetére (2011. 06. 02. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 02. csütörtök 14:20
Győr környékén keresek masszőrt aki előttem részesíti erotikus masszásban páromat.
Győr környékén keresek masszőrt aki előttem részesíti erotikus masszásban páromat.
Továbbra is keresem Yoni masszázs iránt érdeklődő hölgy(ek), vagy pár(ok) jelentkezését!! Békés megyei vagyok!!
ha van esetleg valaki minket igazán érdekelne a jóni masszázs.
Kedves Zsuzsa! Örülnék, ha részleteznéd a dolgot, és kitárgyalhatnánk
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

2011. 05. 26. csütörtök 12:31
Ha nincs meg a hangulat,ha nincs érzése,érzéke hozzá akár a páciensnek,akár a masszörnek,ugysem lesz belőle az.amit szeretnél...Olyan,mint a szex..más,mintha ha szerelmes vagy,vagy csak simán szexelsz.
Nem cinkeltelek, ha úgy jött le, akkor elnézést...