Kérdezzük meg Vulvofil-t, hogy ezt hogyan látja?
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

2011. 05. 26. csütörtök 12:31
Ha nincs meg a hangulat,ha nincs érzése,érzéke hozzá akár a páciensnek,akár a masszörnek,ugysem lesz belőle az.amit szeretnél...Olyan,mint a szex..más,mintha ha szerelmes vagy,vagy csak simán szexelsz.
Elnézést kérek mindenkitől!
Nem néztem csak a masszázst az elejét ( jóni nem figyeltem)
Nem néztem csak a masszázst az elejét ( jóni nem figyeltem)
Ha nincs meg a hangulat,ha nincs érzése,érzéke hozzá akár a páciensnek,akár a masszörnek,ugysem lesz belőle az.amit szeretnél...Olyan,mint a szex..más,mintha ha szerelmes vagy,vagy csak simán szexelsz.
sziasztok masszőrt keresnék normálisat de erotikus is utána páromnak aki mindenét átmaszírozná
BP-en normálisat
BP-en normálisat
Kedves Vulvofil! Mint látod, a szavaidat isszuk. Látszik, hogy értője vagy a témának, de jó lenne minél több "előadást" tartani nekünk, hogy valóbana lényeg felé irányuljunk.

Talán inkább a technikája felé kellene orientálódni,a tapasztalatok jobban érdeklik a fórumozókat.

Egyr nagyobb dilemmát okozol nekem.

Budapesten tanultam a Korányi korházban a masszőr szakmát,és mivel nagy sex rajongó vagyok és nagyon érdekel a távolkeleti kultúra és abbol is a masszázzsal kapcsolatos dolgok,könyveket,és filmeket szereztem be ebből a témábol és igy sajátítottam el az alapokat és a technikát !!!! mi vel párkapcsolatban élek,de nyitottban igy aztán volt és van hozzá "alanyom" is h gyakorolhassam!!!!
Hátha a szakmai találkozóból jó tanácsok is születnek.

igen jól gondolod,mert én hivatás szerűen vagyok masszőr!!! és egyáltalán nem cél h valaki élvezzen,de ha mégis elér az orgazmus szintjére az sem gond!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804640)
2011. 05. 23. hétfő 21:37
Ezek szerint Te hivatás szinten űzöd a jóni masszázst?
Látom már kezd nyugodni a fórum!Ez jó jel!

Ezek szerint Te hivatás szinten űzöd a jóni masszázst?
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 23. hétfő 13:23
Csak vitatkozzatok nyugottan,de én most is várom a Yoni masszázs iránt érdeklődő hölgyeket,esetleg párokat!!!!
Csak vitatkozzatok nyugottan,de én most is várom a Yoni masszázs iránt érdeklődő hölgyeket,esetleg párokat!!!!
Kezd egyre izgalmasabb lenni a téma.

Bocsáss meg Vulvofil, de ez nagyon magasröptűre sikeredett, a témához képest. Már maga a megfogalmazás hogy jóni. Nem, nevezzük annak ami, punci, hüvelymasszázs. Nem olyan elegáns, de ez az igazság.
"Nem szexről, hanem mély bizalomról". Bizalomról akkor van szó, amikor pénzt adok kölcsön valakinek.
"Az orgazmus melléktermék" Akkor csak mint bizalom gyanánt masszirozza, simizi a puncit a masszőr, mert épp ráér, és nem azért hogy a hölgy "jól" érezze magát ?
"Gyógyitani" Gyógyitani az orvos szokott, meg maximum a kinai akupunktúrás .
"Tudatalatti" Milyen szép szó, megfogalmazás. Igen, tudat alatt, ki nem mondva bizony a kedves alany punci (jóni) masszirosása alatt bizony a gondolat arról szól, hogy azért a végén jó lenne megdugni az alanyt. Ha fiatalabb korosztály, akkor mindenképp, ha hatvanas, akkor meg annak nem vállal gyógyitó jóni masszázs a masszőr, és nincs ilyen gondolat.
Minden más, "a jóni masszázs után hazamegyek, és nem dugnám meg a 30 éves hölgyet" szöveg csak kamu duma. Legalább olyan kamu, mint amikor a profi fotós belehazudja a riportban a kamerába, hogy a meztelen fotózáson ő tulajdonképpen nem is a nőt nézi, és semmilyen "alantas" gondolata nincs.Ezeken a dumákon mindig felnevetek. Ja, nincs ilyen gondolata amikor punci van előtte egy nőgyógyásznak, na annak nincs, ezt elhiszem, mert naponta sok sok, nem szép, nem egészséget punci láttán nincs kedve megdugni őket. De mikor a kedves masszőr egész héten hátfájós mamákat, lábfájós izületes papákat gyógyit az Sztk-ban, hétvégen meg kap egy egy invitálást egy jóni masszázsra, és a meztelen hölygyet fél órája masszirozza, negyed órája meg a punciját, élő embernek el nem hiszem, hogy a "tudatalattijában" nincs ott, a de megdugnám gondolat. Hacsak nem impotens, vagy "más" az illető.
Úgyhogy bocsi, de ez a véleményem, a többi csak mellémagyarázása a dolgoknak.
Majd most kapok a profi masszőröktől a fejemre, tudom.
De szertném én látni azt helyzetet, amikor elhívnám, hogy részesitse jóni masszázsban a páromat, a puncimasszitól már elélvezett, én meg jelezném, hogy megdughatod, mert a párommal igy beszéltük meg, ha szimpi a masszőr. Erre azt mondja egy férfiember hogy kösz nem, és hazamegy ????? Na, Te egy ilyen helyzetre mit válaszolnál ? De őszintén !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Nem szexről, hanem mély bizalomról". Bizalomról akkor van szó, amikor pénzt adok kölcsön valakinek.
"Az orgazmus melléktermék" Akkor csak mint bizalom gyanánt masszirozza, simizi a puncit a masszőr, mert épp ráér, és nem azért hogy a hölgy "jól" érezze magát ?
"Gyógyitani" Gyógyitani az orvos szokott, meg maximum a kinai akupunktúrás .
"Tudatalatti" Milyen szép szó, megfogalmazás. Igen, tudat alatt, ki nem mondva bizony a kedves alany punci (jóni) masszirosása alatt bizony a gondolat arról szól, hogy azért a végén jó lenne megdugni az alanyt. Ha fiatalabb korosztály, akkor mindenképp, ha hatvanas, akkor meg annak nem vállal gyógyitó jóni masszázs a masszőr, és nincs ilyen gondolat.
Minden más, "a jóni masszázs után hazamegyek, és nem dugnám meg a 30 éves hölgyet" szöveg csak kamu duma. Legalább olyan kamu, mint amikor a profi fotós belehazudja a riportban a kamerába, hogy a meztelen fotózáson ő tulajdonképpen nem is a nőt nézi, és semmilyen "alantas" gondolata nincs.Ezeken a dumákon mindig felnevetek. Ja, nincs ilyen gondolata amikor punci van előtte egy nőgyógyásznak, na annak nincs, ezt elhiszem, mert naponta sok sok, nem szép, nem egészséget punci láttán nincs kedve megdugni őket. De mikor a kedves masszőr egész héten hátfájós mamákat, lábfájós izületes papákat gyógyit az Sztk-ban, hétvégen meg kap egy egy invitálást egy jóni masszázsra, és a meztelen hölygyet fél órája masszirozza, negyed órája meg a punciját, élő embernek el nem hiszem, hogy a "tudatalattijában" nincs ott, a de megdugnám gondolat. Hacsak nem impotens, vagy "más" az illető.
Úgyhogy bocsi, de ez a véleményem, a többi csak mellémagyarázása a dolgoknak.
Majd most kapok a profi masszőröktől a fejemre, tudom.
De szertném én látni azt helyzetet, amikor elhívnám, hogy részesitse jóni masszázsban a páromat, a puncimasszitól már elélvezett, én meg jelezném, hogy megdughatod, mert a párommal igy beszéltük meg, ha szimpi a masszőr. Erre azt mondja egy férfiember hogy kösz nem, és hazamegy ????? Na, Te egy ilyen helyzetre mit válaszolnál ? De őszintén !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inkább privátban kérdezem a többit.

Még azt is megkérdezném a "szakember"-től
, hogy milyen időközönként célszerű ezt műveltetni? Hogy ismét ne legyen félreértés: mikor nem válik ez az egyetlen kielégülési formává, és inkább javítja, mint rontja az otthoni házaséletet.

Persze, igazad van. Inkább a masszőr vonatkozásában kérdeztem. Van olyan, aki 40-60 közöttieknek ajánlja főleg, vagy akár fiatalabbaknak is. De van olyan, aki 45-nél határt szab. Mert gondolom, hogy bizonyos belemelegedés után egyéb is bekövetkezhet, nemcsak a jóni masszírozása. És azt is gondolom, hogy egy fiatal férfi masszőrnek nehezebb a dolga, ha egy vén csaj a páciens, mintha egy fiatal lány masszőz kerül össze egy vén pasival. Van gyakorlat rá?
Meg kellett volna beszélnetek a masszőrrel, de előtte persze a pároddal, hogy "meddig mehet" el, ha úgy alakul. Akkor lehetett volna más is a befejezés, de az is lehet hogy a masszőr nem vállalt volna "többet", és attól még nem biztos hogy meleg volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 21. szombat 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443025)
2011. 05. 21. szombat 13:54
Én is ezen munkálkodom egy ideje, de még nem jött össze. Általában aki jelentkezik az túl messzire lakik, vagy éppen valami más akadály felmerül. Azért vittem már masszázsra, az is izgi volt ahogy meztelen feküdt és ment a masszírozás, (én néztem) csak a masszőr volt túl bátortalan, vagy "meleg" ki tudja.
Mint látom, vannak itt szakemberek. Őket is kérdezném, hogy mi a felső korhatár, amikor még nyugodtan vállalkozhat a jóni masszázsra a nő?