Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2011. 05. 21. szombat 11:47  #103
Törölt felhasználó (804640)
Nekem régi vágyam, hogy a nejem eljuttassam egy ilyen masszázsra. Ő magának tutira nem fog keresni, és még az is gondom, hogy hogyan adagoljam be neki. És ha lehet, akkor az lenne az izgi, ha én is ott lehetnék.
2011. 05. 19. csütörtök 20:44  #102
Törölt felhasználó (732708)
Szerintem,egy másik topikot kellene nyitni:Jóni masszázs vita nélkül!
Talán érdemes lenne! boxer
2011. 05. 19. csütörtök 20:31  #101
Törölt felhasználó (801425)
Szerintem kezd ez a kakaskodós vita egy kissé parttalanná válni.
Valamelyikőtök igazán engedhetne és abbahagyhatná ezt a személyeskedő (anyázó) stílust!
A téma önmagábanérdekes és valószínűlegrajtamkívül isvannak, akiket érdekelne, denem ez és nem így.
remélem nemveszitek rossznéven a hozzászólaásomat.
(Ez egy válasz virilis üzenetére (2011. 05. 19. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 19. csütörtök 20:28
Illene észrevenned, hogy hol általánosítasz, hol vagdalkozol. Igyekszel mindenkit egy kalap alá venni magaddal, ha sikerül lehengerelni, vagy ha ez nem megy, akkor komplexusaidat kötekedéssel levezetni.
Te kötekedtél, beszéltél butaságokat, állítottál valótlanságokat, majd most igyekszel áldozatnak beállítani magadat.
Ne nézzél senkit sem olyan butának, hogy ezt benyalja.
Kár ezért a topikért.
De talán nem kár az energiáért, amit a hozzászólásokba fektettem, mert aki figyelmesen olvasta mondandómat, annak talán sikerült valami pluszt adni, az nem fog a hozzád hasonlók kezei közzé kerülni, prédának.
Részemről ennyi, nem kívánok veled a továbbiakban párbeszédet folytatni.
Okos enged.
2011. 05. 19. csütörtök 20:28  #100
virilis virilis
Illene észrevenned, hogy hol általánosítasz, hol vagdalkozol. Igyekszel mindenkit egy kalap alá venni magaddal, ha sikerül lehengerelni, vagy ha ez nem megy, akkor komplexusaidat kötekedéssel levezetni.
Te kötekedtél, beszéltél butaságokat, állítottál valótlanságokat, majd most igyekszel áldozatnak beállítani magadat.
Ne nézzél senkit sem olyan butának, hogy ezt benyalja.
Kár ezért a topikért.
De talán nem kár az energiáért, amit a hozzászólásokba fektettem, mert aki figyelmesen olvasta mondandómat, annak talán sikerült valami pluszt adni, az nem fog a hozzád hasonlók kezei közzé kerülni, prédának.
Részemről ennyi, nem kívánok veled a továbbiakban párbeszédet folytatni.
Okos enged.
2011. 05. 19. csütörtök 20:26  #99
baby joe baby joe
Ez a civakodás ide tartozik??
2011. 05. 18. szerda 22:56  #98
virilis virilis
Már nem szórakoztató, hanem sajnálatra méltó vagy. Nem veszed észre?
2011. 05. 18. szerda 22:12  #97
virilis virilis
Neked kisebbségi komplexusaid vannak. Sohasem mondtam, hogy mester vagyok, sőt, a hozzáértő hozzászólok közül más sem állított ilyet magáról, ezt te képzelted be, ez a Te agylövésed. Talán azért, mert úgy hiszed, aki nem olyan képzetlen ember, mint Te, az neked fájdalmas és hátrányos.
Azt viszont mondtam, hogy gyakorlott vagyok, tudok valami olyat, amit kevesen. És vannak mások is, akik tudják ugyanezt, de te talán sohasem leszel alkalmas rá, a legelemibb alázat és tudásszomj hiányából fakadóan. Talán ez fáj igazán neked.
Ha nem kezdtél volna kötekedően okoskodni, akkor megúsztad volna azt, hogy leégesd saját magadat az ugrabugrálásoddal.
Nem volt nehéz dolog ebben a segítségedre lenni.
2011. 05. 18. szerda 09:27  #96
virilis virilis
A sznobizmussal, valamint a profizmus elhitetésének vágyával mellényúlsz. Miért nem érted a leírt szavakat?
Van valami, amit te valahogyan művelsz, és ugyanazt a valamit rágondolod másokra, ugyanazokra az indítékokra, ugyanarra a szintre igyekszel mindenki mást lerángatni, azt elképzelhetetlennek tartod, hogy valaki lehet más is, mint Te. Ezzel az igyekezettel csak magadat vezeted félre, téveszted meg, mást nem.

A kommunikáció megindításának valóban nem volt értelme a részedről, mert kétes értékű a szándék, mely vezérelt.
2011. 05. 17. kedd 17:16  #95
virilis virilis
"Szarfűrészelés”
Ezt a kifejezést nem ismertem. Úgy gondolom, nélküle is elvoltam.
Egyszerűbb lett volna elismerned, hogy tévedtél, mint magyarázkodni, érvelni, hogy nem szereted az eredeti elnevezéseket. A tévedés elismerése szimpatikusabb emberi tulajdonság.

Jól tetted, hogy kimondtad, mi a célod, és hogy mi cél vezérelt. Ez azt jelenti, hogy a 99-es hozzászólásom valóban telitalálat volt.
Szerencsére hamar kiderült, más cél vezérel téged, és más cél engem.

A felelősségvállalás, a tisztességes viselkedés lehet, nálad, a Te esetedben nincs meg, de kérlek, csak a magad nevében beszélj. Nem egy csoportba tartozunk, még annak ellenére sem, hogy Te senkit nem tartasz szakembernek. Nem, mint ha ez bármit is jelentene.
Sok sikert a továbbiakra.
2011. 05. 16. hétfő 22:43  #94
virilis virilis
A sárdobálást én is elkerülném.
Mint ahogy hozzászólásomban kimondtam, leírtam, pont a sületlenségek, tévhitek tisztázása miatt kezdtem ide írni.

A magyar átírat picit sem stimmel. Ugyanis rövid „o”-val mondják, mert Indiában nem ismerik a „nyújtott” magánhangzókat.
Bár a masszázs igen „jó”, igen élvezetes, de ha bárki ragaszkodna a magyarosításhoz, aminek az égvilágon semmi értelme, hiszen célszerű a dolgokat azon a néven nevezni, ahogyan a világban sokmilliárdnyian ismerik, és nem úgy, ahogy jó esetben pár százezren. Tehát nem is „joni”.
A sok találat azért van a „Yoni” szóra, mivel a távol-keleten legtöbbet használt, Indiának meg második hivatalos nyelve az angol. Ezt tapasztaltam, mert még a legeldugottabb faluban is sokan beszélnek angolul.

„De ha arra gondolsz, hogy az úgynevezett jóni masszázs inkább egy parapszichológiai utazás a tudat alattiba, mint szex, akkor egyet kell értsek Veled. Mindamellett egy nagyon veszélyes eszköz, amivel könnyű visszaélni és adott esetben sokkal többet ártani vele, mint segíteni. Épp ezért tartom lényegesnek, hogy ne vezessünk félre senkit és fogadjuk el, hogy valaki pont egy puncisimire vágyik. Ebben talán nincs is semmi rossz....”

Valóban veszélyes eszköz. És igen sokan visszaélnek vele. Egy példát hadd említsek. Egyetlen egy hirdetést feladtam, kíváncsiságból, hogy lássam, kifélék, mifélék látogatják az oldalt, milyen emberek jelentkeznek rá. Talán ha 5-6 normális levél érkezett, a többi inkább csak elszomorító volt. Nem akarok senkit megbántani, így nem mondom el, hogy miért.
Három olyantól is érkezett levél, aki úgy hirdette magát, hogy überprofi masszőr, de privát levélben azt kérte, tanítsam meg e technika alapjait. Véleményed szerint ők nem visszaélnek mások bizalmával? Nem csak vadászszenvedélyük kielégítésére találnak ki egy ilyen alibitudást, amely inkább csak a gyanútlanok becserkészésére jó? Mert abban igazad van, nincs semmi rossz abban, hogy valaki csak egy puncisimire vágyik, és abban sem, ha valaki azt megadja. De azt nevezze a nevén, és ne mondjon rá semmi olyasmit, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal.
2011. 05. 15. vasárnap 21:37  #93
virilis virilis
Eddig sem vallottam magam mesternek, és ezután sem fogom. Nem vagyok rászorulva. Amit tudok, tudok, és ami számomra lényeges az, hogy képzett, hozzáértő, nagy gyakorlattal rendelkező emberektől sajátítottam el több masszázstechnikát, így a Yoni technikáját is. Igen régóta foglalkozom a különféle masszázstechnikák elsajátításával, gyakorlásával és az motivált abban, hogy hozzászóljak a topikhoz, hogy sületlenségek és butaságok garmadáját olvashattam, és úgy gondoltam, érdemes megmutatni a valóságot. Lehet, hiba volt az irigykedők miatt.
Nyugodtan nézzél utána hozzászólásaimnak, a kezdetektől erről volt szó.
Tehát nem az vezérel, hogy minél több punci közelébe juthassak.
Lehet, a hozzád hasonló puncivadászok nagyképűségnek veszik, vagy kisstílű üzelmeiknek a konkurenciáját látják bennem. De én megválogatom azt, hogy mikor, kit, mikor. Nálam várólista és előzetes válogatás van.

Ha úgy gondolod, és kijelented azt, hogy egy erotikus vagy egy puncimasszírozás ugyanaz, mint a Yoni masszázs, ahhoz nem tudok mit hozzáfűzni, mert nem az én tudatlanságomat minősíti a kijelentésed.

Mielőtt még nyelvészprofesszorrá is előlépsz, hogy nyelvészkedve is igazad akarnád bizonyítani, üsd be a google-ba: Yoni. Hozzávetőlegesen 5.000.000. találatot ad ki. Talán nem véletlenül. Ez az ötmillió találat azt jelenti, hogy helyesen így kell leírni: Yoni.
Miről beszélsz?
2011. 05. 14. szombat 23:57  #92
virilis virilis
A kezdetekről beszéltem, hogyan találkoztam először a masszázzsal, ami érdekesség, ellenben a képzett oktatók személye nem publikus. Ezt most is mondom.
12 éve foglalkozom Yoni masszázzsal, többek közt. Hogy ez sok vagy kevés? Úgy hiszem, tisztes évmennyiség.
Egyetértek abban, hogy például a Yoni masszázsban is majd mindenki önjelölt, legyen akár kezdő, akár haladó, akár mesteri szinten a tudása. Van olyan masszázs, amiről lehet oklevelet szerezni, volt, amiből szereztem én is, tapasztaltam, hogy nevetségesen semmi a vizsgák többségének követelményrendszere, sajnos. És van, amihez nem létezik semmiféle oklevél, mert van, ahogy mondod, amihez érzék kell, és egy olyan oktató, aki képes tanítani, mert van mit megtanítania. Szerencsére több ilyen is van hazánkban.
2011. 05. 14. szombat 23:20  #91
christiano christiano
Ez már csak így szokott lenni-valaki meghegeszti a kiskaput-és veri a mellét hogy szerkezetlakatos és minősített hegesztö-vagy vagy kijavítja a tetőt a garázsán és kinevezi ácsnak magát-sok ilyet hallottam-simán elképzelem itt is hogy egyszer olvastak róla-kipróbálták egy partneren akinek tetszett-de ettől még nem lesz valaki képzett szakember. vigyor5
2011. 05. 14. szombat 10:43  #90
Törölt felhasználó (760203)
én vizsgázott okleveles masszőr vagyok és az a véleményem, (ezt a tapasztalatomat még a tanfolyamon szereztem)hogy a masszázst, legyen sport, egészségügyi, vagy joni, nem lehet könyvből, de még tanfolyamokon sem megtanulni! Akinek van érzéke hozzá az akkor is jó masszőr lesz, ha nem tanul sehol sem! aki meg tehetségtelen az tanulhat amennyit csak akar!!
2011. 05. 14. szombat 00:37  #89
virilis virilis
Egy egyetemista, nem magyar barátnőtől tanultam sokat, többek közt a Yoni és a Lingam masszázs alapjait. Majd egy Svédországból hazatelepült házaspártól a különböző erotikus masszázsok alapjainak jelentős részét, sok hármas együttlét közben. Majd tudatosan keresgélni kezdtem a megfelelő szakirányú képzettségű, gyakorlott masszőzt, a tőlük való tanulási lehetőségeket. Ennyi publikus.
2011. 05. 11. szerda 23:15  #88
virilis virilis
Szerencsére vannak mások is, de nem sokan, akik szintúgy komolyak..
2011. 05. 11. szerda 21:51  #87
Törölt felhasználó (794558)
köszi mindenkinek az biztos, hogy nem egyszerű találni egy nem kamus masszőrt.
2011. 05. 11. szerda 19:23  #86
virilis virilis
Ha rám hallgatsz, jóval aktívabban keresgélsz, mert a hozzáértő, a Yoni masszázst valóban jól ismerő masszőröknél sorban állás van. Példának okáért én július előttre nem is adok időpontot az új jelentkezőknek.
2011. 05. 06. péntek 11:34  #85
masszőr masszőr
Továbbra is várom a Yoni masszázs iránt érdeklődő hölgy-(ek) vagy párok érdeklődését,ahol a fiu nem féltékeny egy masszázst illetően!!!
2011. 04. 30. szombat 16:50  #84
virilis virilis
Mi határozza meg, hogy történik-e, avagy sem? Erről e topikban már írtam.
Többnyire nincs aktus. Ugyanis nem az aktusról, az így, ily módon elért orgazmusról szól a Yoni masszázs.
Magától értetődőn már minden eldől az előzetes megbeszélések folyamán. Szinte minden, talán úgy pontosabb.
Ha a férj is ott van, akkor igen gyakran igényli azt, hogy ne úgy fejeződjön be a masszázsom, hogy ő egy sarokban ülve fogja marokra férfiasságát, hanem a többség szeretné azt, hogy újra birtokba vehesse párját, párja testét. Amikor befejeztem a masszázst, mindig ott a lehetőség a férjnek, hogy tovább kényeztesse feleségét. Én ilyenkor félrehúzódom, hiszen ekkor nekik kell egymásra találniuk.
Van, igen ritkán, hogy sokkal többet igényelnek, másféle masszázs befejezést szeretnének a masszázst élvezők. A helyzet dönti el, hogy a lehetőséget udvariasan visszautasítom, vagy úgy ítélem meg, hogy partner vagyok egy megszokottól eltérő befejezésben.
Gyakran előfordul, hogy kéri a férj, hadd lehessen ott végig, de nem mint néző, hanem mint aktív masszírozó. Ekkor őt előzetesen felkészítem arra, mikor mit kell tennie, mikor mi következik, és azt nagyon erősen nyomatékosítom, hogy nem siethet előre, nem vetheti rá magát a feleségére, hogy van egy sorrend, amit be kell tartania. Azt is elmondom, mikor van az, amikor elnyeri ő is jutalmát.

A saját feleségem szinte sohasincs jelen akkor, amikor masszírozok. Kivétel, amikor egy nagyon jó barátnőjét masszírozom a férje jelenlétében. Míg nem voltak gyerekek, addig lehetett otthon is, ám ezt követően már otthonunkban nem szoktam masszázst vállalni.
Ha kérdezi, mi történt, akkor mindig elmondok mindent őszintén. Ez mindig izgatóan hat rá, és ő engem vesz újra birtokba.
A feleségemet én masszírozom, de eddig négy alkalommal kérte azt, hogy rajta, az ő közreműködésével tanítsam meg baráti házaspár férfitagját az alapokra.

Nem hiszem, hogy Te ilyesmi masszázst szeretnél. Mert többnyire a masszázst végzők közül senki nem szokta azt megengedni, hogy a masszázsról bármiféle felvétel készüljön. Illúzió és hangulatromboló lenne a fényképezőgép kattintgatása, villogtatása, a kamerás mászkálgatása. A népszerűsége ellenére ezért nem lehet túl sok valódi felvételt találni a világhálón.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 30. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2011. 04. 30. szombat 09:22
"Nagyon ritkán történik aktus"

Ezt mi határozza meg? Ez akkor is megtörténik, ha mint irod, hogy a férj is jelen van? Ha nálad történik a masszázs, meg az aktus, mit szól a párod hozzá, mert azt irod hogy van? Szerintem egy ilyen a végén belefér, csak kiváncsi volnék, volt e már ilyen.
/ 36