Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2011. 03. 07. hétfő 19:07  #63
tom1019 tom1019 VIP Admin
A topic kitakarítva a NEM ide való hsz-től és felhasználótól!
(a hétvégén "szabin" voltam, de sokadszor mondom, hogy nem kell felvenni a "kesztyűt" a NEM ide való "emberekkel"! a moderálásnál meg kicsit több türelmet, mert két kezem, két lában, és csak egy farkam van, Isten malmai meg lassan őrölnek!) :tom felkialtas
(folytassátok a topicot az eredeti céljának-témájának megfelelően!)
2011. 03. 06. vasárnap 20:24  #62
virilis virilis
Végre visszatért a topik az eredeti témájához.
Nagyon felkavaró, ám mégis szívbemarkolóan jó érzés volt olvasni az írásodat. Az érzéseket nagyon érzékletesen, nagyon jól ábrázoltad!
Ha már van egy topik, és végre van valaki, aki jól ismeri ezt a technikát, akkor érdemes kibeszélni ezt a témát!
De csak akkor, ha neked sincs ellenedre. Remélem, nincs!
Hiszem, hogy folyamatosan tanulni, fejlődni nem szégyen. Sőt!
Szándékosan nem történetet írok, és úgy mutatom meg a technikámat, hanem igyekszek kicsit szárazabban fogalmazni. Hadd legyen meg a várakozás izgalma.

Én egy kicsit más technikát tanultam.
Mindig egy normál masszázzsal kezdek. Az érintés az, ami bennünk, emberekben szinte a leghamarabb kifejlődik apró csecsemőkorunkban, és egész életünkben talán az egyik legfontosabb számunkra. Ha más érzékszervünk kiesik, bizonytalanná válik, akkor magától értetődően az érintés az első, amit használni kezdünk. Épp ezért az érintés talán a legfontosabb kommunikációs eszközünk. Sokkal fontosabb ez az érzékelés, mint ahogy sokan hiszik.
Először a test hátsó részével, a nyakkal, gerinccel, a lapockákkal, combokkal, a fenékkel, a vádlival és a talpakkal, és csak utána masszírozom végig a test elülső részét, lágyan, ám céltudatosan kerülve a direkt erogén zónákat. Ezt lehetne akár relaxációs vagy akár prananadi masszázstechnikának is hívni, de még sem igazán mondható egyiknek sem, mert inkább ezeknek egy lágyabb változata az, amit csinálok. A mozdulatok nagy része megtalálható ezekben is, de kevésbé erőteljesek azok. Mert bár végigmasszírozom az izmokat, a bőrt, de kevésbé direkt módon, és főleg az ellazulást, a megnyugvást segíti elő a masszázsom. Nagyon fontosnak tartom azt, hogy a hölgy megszokja az érintésemet. Ha jól sikerül a masszázs, és fogékonnyá, érzékennyé válik érintéseimre, akkor először félénken, majd mind bátrabban, befogadón magától nyílik meg masszírozó kezeim előtt.
Amikor megnyílik a hölgy, akkor is igyekszem nagyon lassan, nagyon fokozatosan haladni, és ha közelít a gyönyör, akkor egymást követően többször is igyekszem késleltetni az orgazmus közeledtét. Amikor közeledik a csúcs, akkor lassítok, ha kell, a kezeimmel a test más pontjait masszírozom. Ekkor vigyázni kell, mert a hasfalon keresztül történő erőteljes tízujjas masszírozás is orgazmust kiváltó hatású lehet a cicikkel, a nyakkal, derékkal és a vénuszdombbal együtt. Nagyon fontosnak tartom, hogy a combok belső felét, a kis és nagyajkakat, a vénuszdombot folyamatosan kényeztetni, simogatni kell, és lágyan, enyhén köröző mozdulatokkal kell megközelíteni a Jonit. A bejárat környéke mindig nagyon érzékeny.
A Joni masszírozásának technikája majdnem ugyanaz, mint nálad. Ami markánsabbnak mondható különbség, hogy orgazmus közeledtével belülről ujjakkal, kívülről tenyérrel és a hasfalon keresztül ujjakkal egyszerre masszírozok. De lehet, Te is ugyanígy csinálod, csak erről nem írtál.
Nem fért ki minden, de nem baj. Legalább marad máskorra is mondanivaló.
(Ez egy válasz kalamos üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 06. vasárnap 16:24
.....és a történet vége:
A csikló masszázsát hosszasan csináltam, váltogatva a két módot. Megint elkezdett hangosabban sóhajtani. Folytattam a mozdulatot és, melynek hatására megint orgazmusa volt. Izgató és gyönyörűséges volt amint a teste hullámzani kezdett, derekát felemelte a földről, szép íves nyakát hátraszegte. De a szemei végig csukva voltak. Ebből láttam, hogy még mindig a mély tudatállapotban van, így folytattam a masszázst.
Ismét olajat öntöttem a kezemre. Jobb hüvelykem ráhelyeztem a hüvelybemenetére, bal tenyeremmel az ágyékát masszíroztam. Kis idő múlva elkezdtem a hüvelykemet mozgatni körkörösen és nagyon kicsit ki és befele.
Kis idő után a mutatóujjam első újpercét bevezettem a nedves hüvelyének nyílásába. Néhány másodpercig nem mozgattam, majd elkezdtem az ujjbegyemmel masszírozni a hüvelye belső falát. Lassan-lassan egyre mélyebbre hatoltam. A bal tenyerem mindvégig az ágyékán feküdt. Elég hosszasan masszíroztam a hüvelyét, majd a bal hüvelykem megint ráhelyeztem a csiklójára és finoman nyomogatni kezdtem. Megint hangosan lélegzett. A jobb mutatóujjammal már a G-pontjára koncentráltam, miközben a balommal a csiklóját masszíroztam. Nem akartam elsietni, azt szerettem volna, hogy ez az orgazmusa még mélyebb legyen. Kitartásom és türelmem sikerre vezetett. Hatalmasat és hosszasan élvezett.
Amikor elkezdett lenyugodni, most is rátettem az egyik tenyerem a szíve fölé, a másikat az ágyékára és figyeltem, hogy változik a lélegzete, simul ki az arca, ernyed el a teste.
Oldalra fordult. Lefeküdtem mögé és átöleltem. Mellére húzta a kezem. Nagyon jó érzés volt ölelni, egész testemmel érezni a lélegzését, szívdobogását.
Pár percig úgy tűnt, mintha elaludt volna, de egyszer csak felsóhajtott és kinyújtózott. Aztán elégedetten felkacagott. Kis csönd következett, majd halkan azt mondta: köszönöm, megint csodás volt. Megsimogattam a haját. Nagyon halk volt, lehet, hogy nem is nekem, csak úgy magának mondta, hogy soha de soha nem élvezett még ennyiszer és ekkorát.
Mondtam neki, hogy nem muszáj mondania semmit és megköszönnie sem kell, nekem is ismét csodás élményt szerzett.
2011. 03. 06. vasárnap 16:24  #61
kalamos kalamos
.....és a történet vége:
A csikló masszázsát hosszasan csináltam, váltogatva a két módot. Megint elkezdett hangosabban sóhajtani. Folytattam a mozdulatot és, melynek hatására megint orgazmusa volt. Izgató és gyönyörűséges volt amint a teste hullámzani kezdett, derekát felemelte a földről, szép íves nyakát hátraszegte. De a szemei végig csukva voltak. Ebből láttam, hogy még mindig a mély tudatállapotban van, így folytattam a masszázst.
Ismét olajat öntöttem a kezemre. Jobb hüvelykem ráhelyeztem a hüvelybemenetére, bal tenyeremmel az ágyékát masszíroztam. Kis idő múlva elkezdtem a hüvelykemet mozgatni körkörösen és nagyon kicsit ki és befele.
Kis idő után a mutatóujjam első újpercét bevezettem a nedves hüvelyének nyílásába. Néhány másodpercig nem mozgattam, majd elkezdtem az ujjbegyemmel masszírozni a hüvelye belső falát. Lassan-lassan egyre mélyebbre hatoltam. A bal tenyerem mindvégig az ágyékán feküdt. Elég hosszasan masszíroztam a hüvelyét, majd a bal hüvelykem megint ráhelyeztem a csiklójára és finoman nyomogatni kezdtem. Megint hangosan lélegzett. A jobb mutatóujjammal már a G-pontjára koncentráltam, miközben a balommal a csiklóját masszíroztam. Nem akartam elsietni, azt szerettem volna, hogy ez az orgazmusa még mélyebb legyen. Kitartásom és türelmem sikerre vezetett. Hatalmasat és hosszasan élvezett.
Amikor elkezdett lenyugodni, most is rátettem az egyik tenyerem a szíve fölé, a másikat az ágyékára és figyeltem, hogy változik a lélegzete, simul ki az arca, ernyed el a teste.
Oldalra fordult. Lefeküdtem mögé és átöleltem. Mellére húzta a kezem. Nagyon jó érzés volt ölelni, egész testemmel érezni a lélegzését, szívdobogását.
Pár percig úgy tűnt, mintha elaludt volna, de egyszer csak felsóhajtott és kinyújtózott. Aztán elégedetten felkacagott. Kis csönd következett, majd halkan azt mondta: köszönöm, megint csodás volt. Megsimogattam a haját. Nagyon halk volt, lehet, hogy nem is nekem, csak úgy magának mondta, hogy soha de soha nem élvezett még ennyiszer és ekkorát.
Mondtam neki, hogy nem muszáj mondania semmit és megköszönnie sem kell, nekem is ismét csodás élményt szerzett.
2011. 03. 06. vasárnap 16:23  #60
kalamos kalamos
.....a folytatás
Most elkezdtem az óramutatóval megegyező körkörös mozdulatokkal masszírozni, egyre erőteljesebben. Ez a masszázsban a pozitív, gyógyító energiák bevitelére és megmozgatására szolgál. Ismét a nyakától indultam és lefelé. Amikor elértem a combjaiig, hosszasan elidőztem a finom belső bőrének simogatásával, masszírozásával.
A szeméremdombjára is sort kerítettem. A kisajkai lassan duzzadni kezdtem a vérbőségtől, és finoman megnyílt a jónija.
Aztán az méhét, és a petefészkeit masszíroztam óvatosan az alhasán keresztül. Felsóhajtott.
Tanultam egy mozdulatot az eltelt hónapban: az eső. Mind a tíz ujjammal elkezdtem finoman kopogni az ágyékán majd a szeméremdombján. Ez mély sóhajokat váltott ki belőle, majd könny jelent meg a szeme sarkában. Nem tudom mi jöhetett elő benne, bár hiába kértem most is, hogy mondja ki, ami megfogalmazódik benne, lehet, hogy még nem bízott bennem eléggé ehhez.
Ezután olajat öntöttem a kezemre, majd rátettem a jobb tenyerem a jónijára, a balt pedig az ágyékára. A tenyeremet helyben tartva, finom, kis körkörös mozdulatokat tettem, így az egész jóniját mozgattam. Aztán lazítottam a jobb tenyerem nyomásán, és a tenyeremmel fel-alá masszíroztam a kisajkait és a nagyajkait. Felkacagott. De a teste nem feszült meg, nem rándult meg, így tudtam, hogy nem csiklandoztam meg véletlenül.
Aztán szétnyitottam az ujjaimat és a hagytam, hogy az olajtól síkos redői befolyjanak az ujjaim közé, a tenyerem a csiklójára gyakorolt nyomást. Nagyokat sóhajtott. Éreztem, hogy ha folytatom, orgazmusa lesz, és nem bírtam megállni, hogy ne lássam ismét
az gyönyörét. Így folytattam a mozdulatot. A sóhajtásai mélyebbek és sűrűbbek lettek. Aztán nagyon gyönyörűen elélvezett. Nem hagytam abba a mozdulatot, majd egy kis idő után ismét összezártam az ujjaimat, fokoztam a nyomást és megint kis körkörös mozdulatokkal masszíroztam a jónját.
Majd jobb kezem hüvelykujját rátettem a csiklójára. Finoman nyomogatni kezdtem egyenletes ritmussal. Utána finom körkörös mozdulatokkal masszíroztam. Végül két hüvelykemmel oldalról masszíroztam, felhúzva a bőrt a gyöngyszemen. Alig bírtam megállni, hogy ne vessem be a nyelvem is. Az sem idegen a technikától, de engem biztos eltérített volna a célomtól valami önzőbb irányba...folyt.köv.
2011. 03. 06. vasárnap 16:22  #59
kalamos kalamos
Egy történet a masszázsról...folytatás, II.rész

Úgy váltunk el, hogy keres, ha már feldolgozta a jóni-masszázs élményét. Idő kellett neki. Felemelő és egyúttal lélegzetelállító érzés volt látni ezt a gyönyörű teremtményt teljesen elmerülni érzéseiben, érzelmeiben, gyönyörében. És mindehhez én járultam hozzá. Így nagy örömömre szolgált, amikor felhívott, hogy megbeszéljünk egy újabb időpontot.
Nagyon csinosan volt öltözve. Mosolygott és sokkal, de sokkal oldottabb volt mint első találkozásunk alkalmával. Az ő oldottsága engem is magával ragadott.
Kicsit beszélgettünk. Én szerettem volna tudni, hogy utólag milyen érzései voltak a masszázzsal kapcsolatban, de ő nem hozta ezt fel, így nem erőltettem.
Miután levetkőzött, lefeküdt a lepedőre. Én letérdeltem és becsúsztattam térdeimet a felhúzott térdei alá, majd ráültem a sarkamra.
Öntöttem egy kis olajat a tenyeremre és vékonyan csurgattam belőle a szegycsontjától egészen a szeméremcsontjáig. Halkan felsóhajtott, miközben mély levegőt vett.
Jobb tenyerem a szíve fölé helyeztem, bal tenyerem az alhasára. Egy percig nem csináltam semmit, csak behunytam a szemem és próbáltam ráhangolódni a lélegzetvételére, érezni a tenyeremmel a szívverését, a vér áramlását az ereiben, a bőre illatát. Majd finom, körkörös mozdulatokkal simogatni kezdtem előbb ugyanott, a mellkasán és az alhasán, majd a lágy mozdulatokkal szélesítettem a kört. Végig a hasát, mellkasát, melleit, vállait. Azon igyekeztem, hogy a mozdulataim egymásból induljanak, semmi darabosság ne legyen bennük. Aztán előre hajoltam és a nyakára, vállára koncentráltam, majd lassan haladtam lefele: a melleit és a felkarját, aztán a hasát és az oldalát végül az alhasát és a combjait. Elsőre az óramutató ellen köröztem a kezeimmel. Ez a masszázsban a kifele irány, ezzel lehet a negatív energiákat kihúzni a testből. Azt tartják, hogy a kéz ilyenkor felveszi ezeket az energiákat, amiktől meg kell szabadulni, hogy utána pozitív energiákat lehessen közölni. Nincs okom kételkedni ebben. Így e mozdulatsor után leráztam a kezeimet.
Öntöttem olajat a tenyerembe. Ezután hosszanti mozdulatokkal lentről indultam felfele a vádlijától. Fel-alá. Majd a combjain felül, belül és kívül. Aztán az ágyékát, alhasát, derekát. Utána a mellkasa és az oldala következett. Végül a vállai és a nyaka.
A lélegzetvételén éreztem, hogy teljesen ellazult......folyt.köv.
2011. 03. 06. vasárnap 16:17  #58
christiano christiano
Hát miért ne töltenéd !!
Meg amúgy is ez a topic valahol a te "gyermeked",még jó hogy feltöltöd.
A nem idevaló emberekkel ne foglalkozz,meg vannak számlálva a napjaik.
Hétfőn biztos dúrva moderálás lesz!! (reméljük)
(Ez egy válasz kalamos üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 06. vasárnap 15:47
Ha gondoljátok a történetnek feltöltöm a folytatását is...
2011. 03. 06. vasárnap 15:47  #57
kalamos kalamos
Ha gondoljátok a történetnek feltöltöm a folytatását is...
2011. 03. 04. péntek 15:37  #56
weblui weblui
Privátban meg ezt írod:
Feladó: bitangember
Címzett: weblui
Érkezett: 11-03-03 18:28
Tárgy: tanács
(kimoderálva a szöveg....bizony NEM lehet!)

Nos, tudom, hogy privát üzenetet nem lehet bemásolni....
2011. 03. 03. csütörtök 18:03  #55
weblui weblui
Mi is keressük az erotikus masszőrünket, (a feleség részére) de eddíg a három jelentkezőből háromszor derült ki, hogy az ismeretei csak elméletiek... A gyakorlatban "csak" simogatni akartak egy formás nőt, aztán "megujjazni" és titokban remélni, hogy talán majd meg is lehet dugni.
Ez csak azért is probléma, mert az ilyen tapasztalatok miatt lassan majd a profi, szakképzett, és gyakorlott masszőrnek sem hiszünk, pedig továbbra is keresünk. Amatőrködésre nincs szükség, ahhoz itt vagyok Neki én, ráadásul (szerinte) még jól is csinálom, de akkor milyen lehet az igazi?
2011. 03. 03. csütörtök 17:53  #54
kalamos kalamos
Sziasztok!
Érdekes, hogy vannak itt emberek, akik abban élik ki magukat, hogy kritizálnak dolgokat. Alapvetően ezt a témát azért indítottam, meg szerintem nagyon izgalmas témakör. Igaz a történeteket bemásoltam, (nem is állítottam, hogy én írtam, de gondoltam a fórum indításához megfelelő). A masszázst én is alkalmazom, jópár Hölgyet masszíroztam és mondhatom, nagyon megvoltak elégedve.
Pár emberkének megnéztem más témákhoz a kekeckedő hozzászólását. Azt hiszem magáért beszél amit olvastam A határon voltam, hogy válaszoljak nekik, de úgy éreztem olaj a tűzre. Fegyvertelen emberrel egyébként sem illik szellemi harcot vívni.
Köszönöm a sok hasznos hozzászólást és külön köszönet ahhoz, aki a saját élményét osztotta meg. Remélem mi leszünk többen!
További szép estét Nektek!
Kalamos
2011. 03. 03. csütörtök 11:22  #53
Törölt felhasználó (790696)
Én szivesen mennék egy ilyen tanfolyamra... figyelni fogom a hirdetéseket... és majd itt megvitatjuk, kiválasztjuk a legjobbat...
2011. 03. 03. csütörtök 10:07  #52
christiano christiano
Gratulálok nektek!
Valaki nyit egy érdekes témában egy topikot,és mindenki nekiesik hogy ezt nem is ő találta ki,meg más tollával ékeskedik.....stb...sorolhatnám még.(pedig egy szóval sem mondta hogy azt ő írta)
Basszus isten tudja milyen mélyen nyúlik vissza a történelembe ez a Yóni masszázs!
Hát persze hogy mindenki "más tollával ékeskedik",ez egy ősibb idegen kultúra része.
Lehet ha beleolvasna egy ilyen ázsiai Yóni-guru,összehugyozná magát a röhögéstől.
Míg egy ilyen idegen szokás eljut ilyen messzire,beolvad más kultúrába,addig millió változáson mehet keresztül.
Lehet az írást többször lefordították többféle képpen.
Lehet többféle "ágazata" létezik,más-más fogásokkal.Mint például a kung-fu is többféle stílusra szakadt az idők folyamán.
Ugyhogy ne akarja már mindenki bebizonyítani,hogy az övé az igazi Yóni-technika.
Yóni masszázs,és kész .Lehet tanulni egymástól!
Én nem azt mondom hogy bárki modszere is rossz ,vagy nem jó.De a másikét nem kell leugatni!Ki így-ki úgy!
Én pl nem értek hozzá,szóval kívülállóként írom ezt.
2011. 03. 02. szerda 19:26  #51
virilis virilis
Segítek a megfelelő szó megtalálásában. Mond nyugodtan azt, hogy intelligensen. Nehéz azt elképzelni, hogy van olyan ember, aki tényleges tapasztalattal és tudással rendelkezik a témában, és úgy szól hozzá a Joni masszázshoz, hogy nem hirdeti magát, mert nem üzletet akar, és nem is egy nyálcsorgató kamugyáros?

A virilis egy latin szó.
„Azonban” ezt nem mindenki tudja.
2011. 03. 02. szerda 17:52  #50
Törölt felhasználó (784950)
meg kell védenem, virilist, tudniillik, te nem tudhatód, neki nem is lehet nője, lévén ő hetero és nő!
2011. 03. 02. szerda 16:56  #49
virilis virilis
Amit Te csinálsz, az egészen biztosan jó a feleségednek, csak igaziból semmi köze nincs a tantrikus filozófia részét képező Joni (Yoni) masszázshoz. De ez nem baj, hiszen mindkettőtöknek jó, mert jól érzitek magatokat. Csak jobb nem keverni a dolgokat. Tanulni azonban érdemes.
Egy masszőr nem nyal, nem használ vibrátort és más segédeszközöket. Csak a kezeit, a testét. Néha előfordul, hogy elszabadulnak a vágyak, ám az már más eset. Mindenki emberből van.
A többszöri orgazmus igen gyakori. Ám a masszázs alatt arra kell törekednie a masszőrnek, hogy hosszú-hosszú ideig elodázza az orgazmust. Tehát amikor az orgazmus közelít, akkor nem hagyja, hogy az kitörjön, inkább irányítja, de el nem nyomja a gyönyör érzését, csak összegyűjti az energiákat, fokozza a vágyat, elmélyíti az érzékelést. Ezáltal a szexuális energia szinte túlcsordul, és ha már visszatarthatatlanná válik, akkor leírhatatlan gyönyört érezve kirobban.

Masszást sokfelé tanítanak különféle elnevezésekkel. És sokfelé lehet kipróbálni e dolgokat. Jól körül kell járni a témát, mert divat, és manapság igen könnyű pénzkereseti lehetőséget jelent még válság idején is némely vállalkozónak. Jó pénzeket húznak le mindenféle címen a hozzá nem értő kíváncsiaktól.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2011. 03. 02. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 02. szerda 11:39
A feleségem nagyon szereti, ha masszírozzák. Elég sokat (illetve nem elég sokat) járunk fürdőkbe és sokszor masszázst is kérünk. Ez, persze, általános testmasszázs, az intim részek érintése nélkül. Aztán otthon gyakran megtörténik, hogy a feleségem a fürdőszobából kijőve már hozza a masszázsolajat vagy a kakaóvajas testápoló krémet. Előbb átmasszírozom a teljes testét, talptól végig a nyakáig, az erogén zónákat itt-ott éppen hogy csak esetleg véletlenül érintve, előbb hason fekve, aztán a hátára fekszik s akkor folytatom a lábfejtől fölfelé a mellekig, nyakig, a nyaka nagyon érzékeny s ha ilyenkor belecsókolok a fülébe, bele a kagylóba, megtörténik, hogy elélvez. Ilyenkor már felfokozott állapotban van, s ekkor kezdem a punci körül, vagy ha úgy tetszik, a jónit és környékét simogatom. Nem olyan szakszerűen, ahogy kalamos leírta, de nagyon hasonlóan. Szépen, lassan, érzékien, a vége felé a csikló, a g-pont és a popsi együttes simogatása is összejön, ő többször is elélvez. Olyankor nála le kell állni egy kicsit, megvárni, míg jelzi, hogy folytathatom. Akkor már gyorsabban jön a következő orgazmus. Ilyenkor már szájjal, nyelvvel is beszállok a csikló és a popsilyuk s közte minden, ami van, kényeztetésébe, néha egy vibrátoros műpénisz is előkerül, illetve belekerül a punciba s aztán meg, hol, hogy. Vagy bedugom az enyémet is a punciba, néha popsiba, vagy kiszopja vagy ráverem, vagy nekem már nincs befejezés, de ez eltarthat másfél óráig is, az én elélvezésemet megtartjuk a következő alkalomra. Legközelebb megpróbálok az itt leírtak alapján csinálni mindent s majd beszámolok róla, hogy sikerült. Nejem egyre mondogatja, hogy menjek el tanfolyamra, tanuljak még hozzá, amit lehet. Gyakoroljak másokon is, ha úgy adódik, akár sima masszázst, akár ilyesmit. (akkor nyilván részemről szex nélkül, de erről konkréten nem beszélgettünk még). Jóni masszázst tanítanak pl. Bpesten?
2011. 03. 02. szerda 11:47  #48
Törölt felhasználó (784950)
igen, de csak pároknak! és több alkalom kell ahhoz, hogy elmondhasd, érted miről van szó, nem csak jóni hanem lingam tanfolyam is van, mindez bpesten. és úgy tudom 4 rugó egy óra ára
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2011. 03. 02. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 02. szerda 11:39
A feleségem nagyon szereti, ha masszírozzák. Elég sokat (illetve nem elég sokat) járunk fürdőkbe és sokszor masszázst is kérünk. Ez, persze, általános testmasszázs, az intim részek érintése nélkül. Aztán otthon gyakran megtörténik, hogy a feleségem a fürdőszobából kijőve már hozza a masszázsolajat vagy a kakaóvajas testápoló krémet. Előbb átmasszírozom a teljes testét, talptól végig a nyakáig, az erogén zónákat itt-ott éppen hogy csak esetleg véletlenül érintve, előbb hason fekve, aztán a hátára fekszik s akkor folytatom a lábfejtől fölfelé a mellekig, nyakig, a nyaka nagyon érzékeny s ha ilyenkor belecsókolok a fülébe, bele a kagylóba, megtörténik, hogy elélvez. Ilyenkor már felfokozott állapotban van, s ekkor kezdem a punci körül, vagy ha úgy tetszik, a jónit és környékét simogatom. Nem olyan szakszerűen, ahogy kalamos leírta, de nagyon hasonlóan. Szépen, lassan, érzékien, a vége felé a csikló, a g-pont és a popsi együttes simogatása is összejön, ő többször is elélvez. Olyankor nála le kell állni egy kicsit, megvárni, míg jelzi, hogy folytathatom. Akkor már gyorsabban jön a következő orgazmus. Ilyenkor már szájjal, nyelvvel is beszállok a csikló és a popsilyuk s közte minden, ami van, kényeztetésébe, néha egy vibrátoros műpénisz is előkerül, illetve belekerül a punciba s aztán meg, hol, hogy. Vagy bedugom az enyémet is a punciba, néha popsiba, vagy kiszopja vagy ráverem, vagy nekem már nincs befejezés, de ez eltarthat másfél óráig is, az én elélvezésemet megtartjuk a következő alkalomra. Legközelebb megpróbálok az itt leírtak alapján csinálni mindent s majd beszámolok róla, hogy sikerült. Nejem egyre mondogatja, hogy menjek el tanfolyamra, tanuljak még hozzá, amit lehet. Gyakoroljak másokon is, ha úgy adódik, akár sima masszázst, akár ilyesmit. (akkor nyilván részemről szex nélkül, de erről konkréten nem beszélgettünk még). Jóni masszázst tanítanak pl. Bpesten?
2011. 03. 02. szerda 11:39  #47
kandurmarci kandurmarci
2011. 03. 02. szerda 08:37  #46
elekky elekky
(ez NEM masszőr kereső)! ejnye1
2011. 03. 02. szerda 02:01  #45
lyáhim lyáhim
(ez NEM masszőr kereső)! ejnye1
2011. 02. 27. vasárnap 19:44  #44
virilis virilis
II.
Elnézést, nem fért ki minden. Azt hittem, korlátlan a hely.
Folytatnám.

Van, aki erotikus, orgazmus masszázst kér, de szégyenlős. Ezt is tiszteletben kell tartani. Nem mindenki képes világosban kitárulkozni, megnyílni sem testi sem lelki valójában. Van, aki sötétben, behúzott függönynél kéri a masszázst. Van, aki gyertyafénynél, füstölőkkel.
Sok hölgy szereti azt, ha masszírozáskor letakarják a szemét egy szemtakaróval, miközben masszírozzák. Ez nem összekeverendő a BDSM-es dolgokkal. Ez segíti a külvilágtól való könnyebb elszakadást, a fantáziálgatást, talán a szégyenlőség leplezését is.

A masszőr sohasem a punci masszírozással kezd. Mindig a háttal, a nyakkal, a vállakkal, a karokkal, a derékkal. Alaposan végig masszírozza a testet, hátul, elől, de vigyáz arra, hogy csak fokozatosan vegye birtokba a kiemelt erogén zónákat. Folyamatosan figyelnie kell a visszajelzéseket. Sok nőnél a nagyajkak, a vénuszdomb, a kisajkak, a gát, a hüvely környéke nagyon erős erogén zóna, van, aki ezek masszírozásától felizgul, elélvez, és még a csikló, a hüvely, a G pont erős ingerlésére sincs szükség, illetve igény.

A G pont csak igen ritkán érezhető mogyorónyinak. Vannak nők, akik nem érzékenyek e pont ingerlésére, vagy kellemetlen nekik az érintése. Igen gyakran csak halvány sejtés, olyan, mintha talán csak az ujj hegyével talán érződik ott egy kis dudor, hol annak lennie kell. De találkoztam már pingponglabdányira megduzzadttal is.

Ahány nő, annyiféle kényeztetést kíván. Vannak bevált sémák, de ezektől néha el kell térni, mert érződik, a hölgy mást, másképpen szeretne, a teste valami másféle technikát igényel. Ezt csak mélyen ráhangolódva, az apró rezdüléseket levéve lehet észrevenni.

Röviden ennyi. Nehéz egy pár sorban összefoglalni azt, amit éveken keresztül tapasztal az ember. Pedig két hozzászólás lett így is az egy darabból.
Jó lenne, ha a veszekedés helyett a tapasztalatok és élmények kitárgyalása kerülne előtérbe.
/ 36