Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2011. 02. 27. vasárnap 19:00  #43
Törölt felhasználó (774400)
Persze hogy lepereg,a sunyi emberek már csak ilyenek.Van bőr a képükön bőven,vastagon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 27. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (784950)
2011. 02. 27. vasárnap 18:16
lepereg rólam vagdalkozásod, olyan az nekem mint tavaszi szellentés az ébredező bükkerdőben, bár hölgytársaságban kellemetlen, mégis nagy megkönnyebbülés! örülnöd kellene, hogy ismered, mi több, össze is tudod olvasni a betűket! az írást pedig hagyd el, az nem a te világod!
2011. 02. 27. vasárnap 18:16  #42
lepereg rólam vagdalkozásod, olyan az nekem mint tavaszi szellentés az ébredező bükkerdőben, bár hölgytársaságban kellemetlen, mégis nagy megkönnyebbülés! örülnöd kellene, hogy ismered, mi több, össze is tudod olvasni a betűket! az írást pedig hagyd el, az nem a te világod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 27. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 27. vasárnap 17:52
Téged zavar a hazudozás?
Akkor a szexmozi topikban miért hazudozol hogy voltál a Gloryban?
Azóta mindenki a válaszodra vár te meg csak lapítol!
Szánalmas,kétszínű ember vagy!
És ne baszogass más fórumozókat mert leírják az élményeiket.
Ne magadból indulj ki ,nem mindenki képzelödö kamugép mint te!
2011. 02. 27. vasárnap 17:56  #41
Öröm volt olvasni a beszámolót.....ne foglalkozzatok ezzel az irígy impotens idiótával!
Írjatok mert nem őt akarjuk olvasni,inkább téged!
Nekem még nem volt részem ilyenben,de utánaolvasok és rávezetem az emberem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 26. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (66297)
2011. 02. 26. szombat 16:43
Nyugodj meg többet nem írunk semmit se róla ami velünk történt.

azonban22 tied a fórum
2011. 02. 27. vasárnap 17:52  #40
Téged zavar a hazudozás?
Akkor a szexmozi topikban miért hazudozol hogy voltál a Gloryban?
Azóta mindenki a válaszodra vár te meg csak lapítol!
Szánalmas,kétszínű ember vagy!
És ne baszogass más fórumozókat mert leírják az élményeiket.
Ne magadból indulj ki ,nem mindenki képzelödö kamugép mint te!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 27. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 27. vasárnap 11:14
remélhetem, hogy még itt vagy? sajnálom, ha megbántottalak! nem is ismerlek téged, így ne szívd azt mélyre....ami engem folyamatosan zavar - nem is annyira itt, inkább a való életben - a rengeteg lódítás, fényesítés, hazudozás. kezdve a tesco frissnek mondott árujától, a politikusok lódításáig....itt mindenki - név és többnyire arc nélkül oszthatja meg gondolatait-vágyait, akkor meg minek!? persze - még egyszer leírom - esetedben lehet, hogy tévedtem, bocs! azt mondom, ugorjunk!
2011. 02. 27. vasárnap 11:14  #39
remélhetem, hogy még itt vagy? sajnálom, ha megbántottalak! nem is ismerlek téged, így ne szívd azt mélyre....ami engem folyamatosan zavar - nem is annyira itt, inkább a való életben - a rengeteg lódítás, fényesítés, hazudozás. kezdve a tesco frissnek mondott árujától, a politikusok lódításáig....itt mindenki - név és többnyire arc nélkül oszthatja meg gondolatait-vágyait, akkor meg minek!? persze - még egyszer leírom - esetedben lehet, hogy tévedtem, bocs! azt mondom, ugorjunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 26. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)

azonban22 tied a fórum
2011. 02. 26. szombat 17:32  #38
Törölt felhasználó (790696)
Kérlek ne tedd ezt, végre valaki aki át is élte az ilyen masszázst... szeretném hallani a torténeteiteket.. azonban 22 meg bízd rám... majd megszelídítem... remélem sikerul....

azonban22 tied a fórum
2011. 02. 26. szombat 16:43  #37

azonban22 tied a fórum
2011. 02. 26. szombat 15:40  #36
Ezt most miért csináljátok? Lassan elmegy a kedvem a jóni masszázstól ....egy ilyen gyonyorú témában témában így vagdalózni...
2011. 02. 26. szombat 15:24  #35
pontosan arról beszélek amit most is leírtál....nem baj, nem kell mindenkinek Benedek Eleknek lennie....csak kicsit kellene jobbnak lenned!...a stílus maga az ember! pusszantalak attis32!!

Így helyes a mondat smile
2011. 02. 26. szombat 09:01  #34
pontosan arról beszélek amit most is leírtál....nem baj, nem kell mindenkinek benedekeleknek lennie....csak kicsit kellene jobbnak lenned!...a stílus maga az ember! pusszantalak attis32!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 26. szombat 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 26. szombat 07:40
Az írás megértésed nem veri a magaslatokat,mivel én azt írtam masszázs előtt beszélgetünk 3-ban míg az általa hozott ágy bemelegedett mivel bőr.A másik gond az értéseddel hogy ez masszázsnak indult és közben is folyamatos szó kontaktus volt!! Nem tudom nálatok ez hogy szokás mi beszélgetünk is ha vendég van.
2011. 02. 26. szombat 07:40  #33
Az írás megértésed nem veri a magaslatokat,mivel én azt írtam masszázs előtt beszélgetünk 3-ban míg az általa hozott ágy bemelegedett mivel bőr.A másik gond az értéseddel hogy ez masszázsnak indult és közben is folyamatos szó kontaktus volt!! Nem tudom nálatok ez hogy szokás mi beszélgetünk is ha vendég van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 25. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 18:08
attiska, kicsit csúszik a sztorid, de sebaj, belefér az itteni hantákba, hiszen itt senkit sem eskettek meg a bibliára....szóval, mesélj csak bátran, de kicsit engedd el a fantáziádat, mert kezd laposodni a mese, másrészt ne szőj bele nagy baromságokat mert az fizikailag fáj! mint ez is: " De emlékszik rá előtte jó fél órát beszélgetünk 3ban.A másnap reggelén hívta barátnőjét hogy elmesélje mit kapott szülinapjára és mit érzett ott hallatom ahogy leírta a masszőrt pontosan "jót azért nem felejtik a nők el"
2011. 02. 25. péntek 18:08  #32
attiska, kicsit csúszik a sztorid, de sebaj, belefér az itteni hantákba, hiszen itt senkit sem eskettek meg a bibliára....szóval, mesélj csak bátran, de kicsit engedd el a fantáziádat, mert kezd laposodni a mese, másrészt ne szőj bele nagy baromságokat mert az fizikailag fáj! mint ez is: " De emlékszik rá előtte jó fél órát beszélgetünk 3ban.A másnap reggelén hívta barátnőjét hogy elmesélje mit kapott szülinapjára és mit érzett ott hallatom ahogy leírta a masszőrt pontosan "jót azért nem felejtik a nők el"
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 25. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 14:55
Erre azt mondtam én is smile ilyent ha nem tudok meg akkor valami gyönyörű látvány és érzés kimarad az életünkből.
Attól a naptól beléptem a gyakorlok táborába jó mester mutatta meg és már nekem is sikerült smile de csak a Yoni része
de kell hozzá kézfej izomzat mert "átlagos hétköznapi embernek mint nekem is első egy két alkalomnál csúnyán begörcsölt". smile De megéri
2011. 02. 25. péntek 14:55  #31
Erre azt mondtam én is smile ilyent ha nem tudok meg akkor valami gyönyörű látvány és érzés kimarad az életünkből.
Attól a naptól beléptem a gyakorlok táborába jó mester mutatta meg és már nekem is sikerült smile de csak a Yoni része
de kell hozzá kézfej izomzat mert "átlagos hétköznapi embernek mint nekem is első egy két alkalomnál csúnyán begörcsölt". smile De megéri
2011. 02. 25. péntek 14:20  #30
Macilacy Macilacy
Jó pap is holtáig tanul smile
Bocs,nem provokálni akartalak,csak meglepett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 25. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 13:44
Igen a G pontja ne lepődj meg rajta én is dobtam rajta egy hátast amikor ujjamat oda helyeztem.
2011. 02. 25. péntek 13:47  #29
De emlékszik rá előtte jó fél órát beszélgetünk 3ban.A másnap reggelén hívta barátnőjét hogy elmesélje mit kapott szülinapjára és mit érzett ott hallatom ahogy leírta a masszőrt pontosan "jót azért nem felejtik a nők el" smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 25. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 11:49
nagyon igaz amit írsz! magam is láttam - később elértem - hasonló beteljesedést, ami a döbbenetes, és szinte hihetetlen, ez nem személyhez kötött történet! értem ezalatt, hogy egy szeretkezés, egy klasszikus szeretkezés, gyakorlatban egymást szerető de minimum egymást kívánó emberek között történik,, a jóni masszázs nem, vagy nem feltétlen ilyen, leginkább úgy fogalmaznék, hogy személytelen! hihetetlen, de igaz! ha megkéred a párod attis32, hogy mesélje el, hogy nézett ki a masszőrötök, mi volt a neve - hát én őt az egyhez fogadnék veled, hogy nem tudná elmondani!
2011. 02. 25. péntek 13:44  #28
Igen a G pontja ne lepődj meg rajta én is dobtam rajta egy hátast amikor ujjamat oda helyeztem.
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 02. 25. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 13:09
,,A kát ujjával elkezdte izgatni a g pontot mig mogyoró nagyságú nem lett "

A G pontja lett mogyorónyi?
2011. 02. 25. péntek 13:09  #27
Macilacy Macilacy
,,A kát ujjával elkezdte izgatni a g pontot mig mogyoró nagyságú nem lett "

A G pontja lett mogyorónyi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 25. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 11:33
A masszőr nálunk házhoz jött este hívtuk mikor már gyerekek alszanak,mikor megjött korrekt megjelenés masszázs ágy törülköző és olaj.
A lakásban összeállítottuk a masszázs ágyat majd míg melegedett a bőr az ágyon addig dumálgatunk mi hogyan merre ki mit csinál stb.
Azért itt megjegyezném ő az intelligensebbek közé tartozik nem egy olyan kis "emberke" aki azért vállal ilyent hogy nőt lásson. A párom felfeküdt ágyra no melltartó csak pici kis tanga és gyertya fény és kezdődhetett a normál masszázs bemelegítésnek.Azért én is közben simogattam masszíroztam és beszélgetünk ilyenkor mit csinál és mit lát és érez izomzatok letapadásánál.Ez a masszázs kb 1-1,5 óráig de az utolsó fél órától már inkább érzéki simogató cirógató masszázs volt.Akkor jöttem én hogy tanga levételét kezdeményeztem majd ketten simogattuk feleségem ő pedig halkan élvezet a kényeztetést.
És akkor ő mondta mutat egy Yoni masszázst amiről beszéltünk és szép óvatosan ujját beolajozta majd lassan óvatosan elkezdte masszírozni kívülről a kis punciját.Amikor már lehetett hallani hogy picit cuppogos a hangja bevezette a középső ujját én addig a melleit simogattam.Akkor már mikor kb tíz perce így kényeztettük bevezette a másik ujját és akkor jött az amit ha valaki mondja hogy azt így ki lehet hozni egy nőböl nem hiszem el.A kát ujjával elkezdte izgatni a g pontot mig mogyoró nagyságú nem lett és úgy izgatta az ujjaival mintha valakit hívnál kézmozdulattal,meg mutatta nekem is nem ment de első alkalom volt smile és utána egymás után négyszer ment el párom de úgy hogy így még nem láttam élvezni szó szerint spriccelt és remegett rángatózott az örömtől ami érte.
A vizet úgy itta a folyadék vesztés miatt mind aki 5km futott volna sivatagba.
2011. 02. 25. péntek 11:49  #26
nagyon igaz amit írsz! magam is láttam - később elértem - hasonló beteljesedést, ami a döbbenetes, és szinte hihetetlen, ez nem személyhez kötött történet! értem ezalatt, hogy egy szeretkezés, egy klasszikus szeretkezés, gyakorlatban egymást szerető de minimum egymást kívánó emberek között történik,, a jóni masszázs nem, vagy nem feltétlen ilyen, leginkább úgy fogalmaznék, hogy személytelen! hihetetlen, de igaz! ha megkéred a párod attis32, hogy mesélje el, hogy nézett ki a masszőrötök, mi volt a neve - hát én őt az egyhez fogadnék veled, hogy nem tudná elmondani!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 25. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 11:33
A masszőr nálunk házhoz jött este hívtuk mikor már gyerekek alszanak,mikor megjött korrekt megjelenés masszázs ágy törülköző és olaj.
A lakásban összeállítottuk a masszázs ágyat majd míg melegedett a bőr az ágyon addig dumálgatunk mi hogyan merre ki mit csinál stb.
Azért itt megjegyezném ő az intelligensebbek közé tartozik nem egy olyan kis "emberke" aki azért vállal ilyent hogy nőt lásson. A párom felfeküdt ágyra no melltartó csak pici kis tanga és gyertya fény és kezdődhetett a normál masszázs bemelegítésnek.Azért én is közben simogattam masszíroztam és beszélgetünk ilyenkor mit csinál és mit lát és érez izomzatok letapadásánál.Ez a masszázs kb 1-1,5 óráig de az utolsó fél órától már inkább érzéki simogató cirógató masszázs volt.Akkor jöttem én hogy tanga levételét kezdeményeztem majd ketten simogattuk feleségem ő pedig halkan élvezet a kényeztetést.
És akkor ő mondta mutat egy Yoni masszázst amiről beszéltünk és szép óvatosan ujját beolajozta majd lassan óvatosan elkezdte masszírozni kívülről a kis punciját.Amikor már lehetett hallani hogy picit cuppogos a hangja bevezette a középső ujját én addig a melleit simogattam.Akkor már mikor kb tíz perce így kényeztettük bevezette a másik ujját és akkor jött az amit ha valaki mondja hogy azt így ki lehet hozni egy nőböl nem hiszem el.A kát ujjával elkezdte izgatni a g pontot mig mogyoró nagyságú nem lett és úgy izgatta az ujjaival mintha valakit hívnál kézmozdulattal,meg mutatta nekem is nem ment de első alkalom volt smile és utána egymás után négyszer ment el párom de úgy hogy így még nem láttam élvezni szó szerint spriccelt és remegett rángatózott az örömtől ami érte.
2011. 02. 25. péntek 11:33  #25
2011. 02. 25. péntek 10:56  #24
nagyon igazad van kpa422! a jóni masszázs nem tévesztendő össze a kedvesed intim helyen történő simogatásával cseppet sem! magam akkreditált szakembere vagyok a témának, csak mosolygok a kialakult "vitán" ha valaki a neten olvas a témáról, nos az annyira válik szakértővé, mint az, aki az egyre több orvosi témájú blog olvasása után válik szakorvossá, vagyis, tudja miről van szó, olvasott a "problémáról" de azért egyikőtök sem bízná - örömmel- rá a bajotok gyógyítását....így van ez a jóni masszázzsal is, éveket éltem mumbai-ban, volt szerencsém megismerni a a dolog "lényegét" valóban csodaszámba megy, az autentikus "felhasználói" mumbai-ban legalábbis, leginkább kétféle módon alkalmazzák, egyrészt a már valamikori nyugodt gyarmaton is gyilkoló stressz kezelésére (selye jános sem mondhatna ellent) másrészt a szeretkezést előkészítő, de azt semmiképpen sem helyettesítő"doppingszerként" az első döbbenetem az volt, hogy a legritkább esetben "csinálja" házastárs, hanem 90%-ban profi szakembert alkalmaznak aki - és itt jött a második lehidalásom - gyakran nő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 22:00
Sajnos engem még így nem kényeztettek... és nem hiszem hogy sokan mesterei lennének az ilyen masszázsnak... lehet, hogy kalamos se az, de lehet hogy igen... én ha kipróbálnám eloszor biztos egy masszázs szalonban tenném, ahol más fajta masszázst is végeznek .... nekem nincs problémám a tálalással, nem mindenki a szavak mestere.... lehet hogy nem tudta elmondani saját szavaival, mi is az a joni masszázs....gyakran járok masszorhoz és nem a szavaival "kápráztat el", hanem az ujjaival... lehet hogy rábeszélem menjen tanfolyamra és bovítse a tudását és a vállalkozását....Barátnoimmel sokszor tréfálunk, hogy az egyetlen férfi aki simogat bennunket az a masszor... Most inkább futok, mielott kivesézitek minden szavamat és kozápor hull a fejemre .....mert a magyar nyelv nem az erosségem.... de legalább egy kicsit bátornak érzem magamat, hogy meg mertem itt szóllalni....uff
/ 36