Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 07. 10. kedd 07:38  #187
csupaszgyik csupaszgyik
20 éves,ami nekem fúra 1 kicsit,mert nem érdekelte a szex
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 07. 09. hétfő 19:03
Azért ebből az egy esetből ne általánosítsunk...

Amúgy hány éves volt a szóban forgó leányzó?
2007. 07. 09. hétfő 19:03  #186
Azért ebből az egy esetből ne általánosítsunk...

Amúgy hány éves volt a szóban forgó leányzó?
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 16:37
én is csak javasolni tudom h nem szabad olyanokkal kezdeni
nekem most ért véget 1kapcsolat ami 13hónapig tartott
a hölgy szűz még most is pedig mindent +tettem de ő félt valamitöl
attol h nem tudja milyen érzés lesz valojába a sex
betelt nálam a pohár szerintem elég időt adtam neki és a végén csak én lettem a szemét mert ugy hiresztelte

soha töbett szűz nővel
2007. 07. 09. hétfő 16:37  #185
csupaszgyik csupaszgyik
én is csak javasolni tudom h nem szabad olyanokkal kezdeni
nekem most ért véget 1kapcsolat ami 13hónapig tartott
a hölgy szűz még most is pedig mindent +tettem de ő félt valamitöl
attol h nem tudja milyen érzés lesz valojába a sex
betelt nálam a pohár szerintem elég időt adtam neki és a végén csak én lettem a szemét mert ugy hiresztelte

soha töbett szűz nővel
2007. 07. 09. hétfő 13:04  #184
yanee84 yanee84
akkor meg...ha komoly a kapcsolat,akkor mit számít,hogy szűz-e a csaj? csak kicsit még óvatosabbnak kell lenni... nagy ajándék tud lenni, csak meg kell becsülni,ha valaki odaadja az ártatlanságát.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 11:46
Én nem az egyéjszakás kapcsolatokra gondoltam!!!!
2007. 07. 09. hétfő 11:46  #183
corinna corinna
Én nem az egyéjszakás kapcsolatokra gondoltam!!!!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 11:37
egy hosszabb párkapcsolatban tuti több dolgot ki lehet próbálni, mint úgy,hogy minden nap más partner. nyilván a többség nem az extrém dolgokkal akarja kipróbálni aznap esti partnerét,hanem indul a kályhától(sima sex,orál,oszt cső wink aztán ugye nem is jut tovább,mert fel is út le is út.
2007. 07. 09. hétfő 11:37  #182
yanee84 yanee84
egy hosszabb párkapcsolatban tuti több dolgot ki lehet próbálni, mint úgy,hogy minden nap más partner. nyilván a többség nem az extrém dolgokkal akarja kipróbálni aznap esti partnerét,hanem indul a kályhától(sima sex,orál,oszt cső wink aztán ugye nem is jut tovább,mert fel is út le is út.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 11:33
Ne kezdjetek szűz csajjal????

Hát, nem tudom nekem a barátom 4és fél évvel ezelőtt büszke volt arra, hogy ő vehette el a szüzességem, bár előtte már egy páran el akarták venni, de úgy éreztem egyik sem az igazi, és nem engedtem nekik! Rá vártam és megérte, mert már az első is csodás volt és nagyszerű élmény. NEKI IS!!
Szóval 4 és fél éve együtt vagyunk, nem gondolom, hogy rossz lettem volna szűznek....
Bár nem voltam még senkivel csak vele, sokmindent kipróbáltunk a szexben, sőt lehet, hogy több dolgot is mint egy olyan nő vagy pasi aki 5-6-szor váltott partnert!!!
2007. 07. 09. hétfő 11:33  #181
corinna corinna
Ne kezdjetek szűz csajjal????

Hát, nem tudom nekem a barátom 4és fél évvel ezelőtt büszke volt arra, hogy ő vehette el a szüzességem, bár előtte már egy páran el akarták venni, de úgy éreztem egyik sem az igazi, és nem engedtem nekik! Rá vártam és megérte, mert már az első is csodás volt és nagyszerű élmény. NEKI IS!!
Szóval 4 és fél éve együtt vagyunk, nem gondolom, hogy rossz lettem volna szűznek....
Bár nem voltam még senkivel csak vele, sokmindent kipróbáltunk a szexben, sőt lehet, hogy több dolgot is mint egy olyan nő vagy pasi aki 5-6-szor váltott partnert!!!
2007. 07. 09. hétfő 08:26  #180
Ebben teljesen igazad van, de Sowy sem írta, hogy az orgazmus a cél, csak azt fejtegeti, hogy a lánynak jó élmény legyen az első. A jó élményhez pedig egy nőnek elég, ha kellemes érzés - szerintem.

A nők később sem törekszenek arra, hogy minden aktus orgazmussal végződjön, beérjük azzal, ha az esetek egy részében összejön, mert azért a női orgazmus annál bonyolultabb folyamat, hogy mindig bekövetkezzen...
2007. 07. 08. vasárnap 22:46  #179
Az én példám szerencsére nem támasztja alá azt, amit arról írtál, hogy az első alkalom milyensége kihat az egész későbbi nemi életre. Mert nekem az első elég szarul sült el, de szerencsére ma már ennek nyoma sincs.
(igaz, hogy 16 évvel ezelőtt történt... :-x)

Nagyon szimpatikus és korrekt, amit arról írtál, hogyan kell kezelni a helyzetet, ha szűz a lány.
wave
(Ez egy válasz Sowy1 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 22:28
Ez tényleg így van! Sok hülyeséget írtok. Csak egyet nem néztek ill vesztek figyelembe. A női részt. Egy nőnek az első együttlét nagyon meghatározó, nagyon fontos. Ettől függ, hogy később milyen lesz a nemi élete. Egy rossz első alkalom egy életre tönkre teheti egy lány nemi életét. Ha tudod, vagy közben megtudod, hogy a lány még szűz sok mindenben meg kell változni a szokásos "rutinhoz" képest. Ha tudod, hogy az akkor mikor már ő is benn van, nem árt kicsit romantikusra venni a figurát. Kőnnyebb a helyzet, ha ismered már és tudod mi jó neki. Igy meg tudsz tervezni egy megfelelő hangulatú környezetet, ahol ő is teljesen el tudja engedni magát. Hisz kicsit feszült, főleg ha még semmilyen másképpeni dolga nem volt fiukkal. Gondolok itt a simogatásra, a pettingre stb. Ha már volt akkor nem annyira feszült, de kis félsz akkor is van benn. Ha közben tudod meg, mikor épp nekiálltok és addig fogalmad se volt róla, akkor vissza kicsit a tempót, több előjáték, ráhangolás, semmi kényszerítés. Az első alkalomra minden lány élete végéig emlékszik. Ha jó akkor azért, ha rossz akkor azért. Ha semilyen se volt, amolyan se só se bors féle, akkor arra emlékszik, hogy pocsék volt. Semmi öröm nincs benn stb. Ez a másik rossz véglet. Egy esetben nem emlékszik, ha alkohol, vagy egyéb más dolog kábító hatása alatt volt. Ha utánna megtudja, akkor élete végéig siratni fogja, hogy elherdálta azt ami szép is lehetett volna.
Lányok, ha nem így van, nyugodtan cáfoljatok meg.
2007. 07. 08. vasárnap 22:28  #178
Sowy1 Sowy1
Ez tényleg így van! Sok hülyeséget írtok. Csak egyet nem néztek ill vesztek figyelembe. A női részt. Egy nőnek az első együttlét nagyon meghatározó, nagyon fontos. Ettől függ, hogy később milyen lesz a nemi élete. Egy rossz első alkalom egy életre tönkre teheti egy lány nemi életét. Ha tudod, vagy közben megtudod, hogy a lány még szűz sok mindenben meg kell változni a szokásos "rutinhoz" képest. Ha tudod, hogy az akkor mikor már ő is benn van, nem árt kicsit romantikusra venni a figurát. Kőnnyebb a helyzet, ha ismered már és tudod mi jó neki. Igy meg tudsz tervezni egy megfelelő hangulatú környezetet, ahol ő is teljesen el tudja engedni magát. Hisz kicsit feszült, főleg ha még semmilyen másképpeni dolga nem volt fiukkal. Gondolok itt a simogatásra, a pettingre stb. Ha már volt akkor nem annyira feszült, de kis félsz akkor is van benn. Ha közben tudod meg, mikor épp nekiálltok és addig fogalmad se volt róla, akkor vissza kicsit a tempót, több előjáték, ráhangolás, semmi kényszerítés. Az első alkalomra minden lány élete végéig emlékszik. Ha jó akkor azért, ha rossz akkor azért. Ha semilyen se volt, amolyan se só se bors féle, akkor arra emlékszik, hogy pocsék volt. Semmi öröm nincs benn stb. Ez a másik rossz véglet. Egy esetben nem emlékszik, ha alkohol, vagy egyéb más dolog kábító hatása alatt volt. Ha utánna megtudja, akkor élete végéig siratni fogja, hogy elherdálta azt ami szép is lehetett volna.
Lányok, ha nem így van, nyugodtan cáfoljatok meg.
2007. 07. 07. szombat 17:21  #177
Tyfoon Tyfoon
Nekem még nem volt szerencsém szüz csjjal de szívesen kipróbálnám.
2007. 07. 07. szombat 13:59  #176
Zombiee, ez itt az első öt hsz (alulról kell olvasni), nem tudom, hogy logikáztad ki belőle azt, hogy a nehéz szétválás miatt...

Folk99 #5
Ez igy lessz hisz te voltál nekik az elsö de ha komoly kapcsolatott akartál volna velük akkor egy idö után rájönnek a fasz izére és félrekurnak!

Jonson #4 | 2006.02.12
Na neee,nem most jöttem az 520-as gyorsvonattal,ha meg igazat irsz,akkor egészségedre haver,nekem nem jön be szüz nő,csak tapasztalttakkal állok le-vagyis fekszem le!

520[VIP] #3 | 2006.02.12
Hali 4szüz lányak vettem el a szüzességét.Mai napig hivogatnak.Részemröl hidegen hagynak.

Válasz Folk99, üzenetére (2006.02.12)
Folk99 2006.02.12

Folk99 #2 | 2006.02.12
Véleményeket ide!

Folk99 #1 | 2006.02.12
Ne kezdjetek szüz csajjal mert hosszutávon megbánjátok! Persze ha csak baszni akkor mehet!
2007. 07. 07. szombat 13:08  #175
Törölt felhasználó (38040)
Az eredeti téma az lenne, azért ne kezdj szű csajjal ,mert nagyon nehéz utána a szétvállás. Szval nem tippözön szözenek.
2007. 07. 07. szombat 13:04  #174
Adnohvtx Adnohvtx
Én is voltam szűz, de mára már belejöttem! smile ) Fiúk csak türelem!
2007. 07. 07. szombat 12:30  #173
Atteragic Atteragic
Egyszer mindenkinek el kell kezdenie valahol. Türelem, türelem, tanítás.
2007. 07. 07. szombat 08:53  #172
yanee84 yanee84
amugy ez már tiszta off. de szerintem egy kezdő fiúnak... elég kevés a "tanítónéni" hozzáállású nő,aki türelmes a fiúkkal. a faszik általában még türelmetlenebbek,ezért van ez a topic... de ezt simán le lehet győzni,ha jó a kapcsolat. ha nem,akkor meg tökmindegy h szűz vagy nem. a "csak baszás" kapcsolatban tényleg nem lehet valami jó a szűz lány(ez neki is elég szar élmény lehet)
2007. 07. 07. szombat 08:49  #171
yanee84 yanee84
lehet igaz wink
mostanába viszont nekem kicsit megrendült a bizalmam a nőkben(úgy általában, és nem a saját barátnőmben). amiket egyes csajok művelnek... vááá borzasztó. nyilván a faszik is,de azt már megszoktuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 07:46
Egy pasinál ugyanez a műsor, és a szöveg: "még nem éltem ki magam".
zavart2
2007. 07. 07. szombat 07:46  #170
Egy pasinál ugyanez a műsor, és a szöveg: "még nem éltem ki magam".
zavart2
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 07. szombat 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 00:15
"Szűz lánnyal esetleg azért nem érdemes kezdeni, mert elképzelhető, hogy egyszer bekattan neki, hogy más pasival is ki kéne próbálnia, mert nem akar úgy megöregedni, hogy csak egy férfival feküdt le." ez elég tipikus és szerintem sajnálatos. de logikus is. de ha egy férfi meg van elégedve a nőjével,akkor ő miért nem hagyja el csak azért,mert "óó még túl kevés nőt kurtam meg"...???
2007. 07. 07. szombat 00:15  #169
yanee84 yanee84
ne aggódj,neked nem fog fájni(ha nővel csinálod eplus2 )
2007. 07. 07. szombat 00:15  #168
yanee84 yanee84
"Szűz lánnyal esetleg azért nem érdemes kezdeni, mert elképzelhető, hogy egyszer bekattan neki, hogy más pasival is ki kéne próbálnia, mert nem akar úgy megöregedni, hogy csak egy férfival feküdt le." ez elég tipikus és szerintem sajnálatos. de logikus is. de ha egy férfi meg van elégedve a nőjével,akkor ő miért nem hagyja el csak azért,mert "óó még túl kevés nőt kurtam meg"...???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 22:50
A topic címében szereplő mondatot nagyjából szó szerint elmondtam a szüzességem elvesztésekor az akkori pasimnak, mert nagyon nem akart sikerülni a dolog.

Ezt mondtam: nem érdemes szűz lánnyal kezdeni.
Ezt válaszolta: veled érdemes.
smile

Szűz lánnyal esetleg azért nem érdemes kezdeni, mert elképzelhető, hogy egyszer bekattan neki, hogy más pasival is ki kéne próbálnia, mert nem akar úgy megöregedni, hogy csak egy férfival feküdt le.

De ha az a férfi mindent megtesz azért, hogy a csajnak soha eszébe ne jusson ez a hiányérzet, akkor nem kell tartani még ettől sem.

De tény, hogy manapság a lányok 15-17 éves korukban vesztik el a szüzességüket, és egy ilyen fiatalon kezdett kapcsolat ritkán lesz tartós. Ilyenkor még nagyon sokat változik az ember élete (pl. az ország másik végébe megy iskolába) és a látásmódja, gondolkodása.

Kivétel persze erősíti a szabályt.
/ 15