Jajajajjjj ...
Én 15 évesen vesztettem el a szüzességemet, és egyáltalán nem fájt, nagyon élveztem!
Én szerintem rengeteg petting és 'előkészület" kell egy lánynak, sok ujjazás(egy kis nyalással egybevetve)
És hasonló kényeztetős dolgok,hogy a lány kellőképpen el tudja fogadni a "társaságod" s hozzászokjon a dologohoz, s ha már Nagyon akarja,akkor jöhet az aktus is
( szvsz )
Én 15 évesen vesztettem el a szüzességemet, és egyáltalán nem fájt, nagyon élveztem!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én szerintem rengeteg petting és 'előkészület" kell egy lánynak, sok ujjazás(egy kis nyalással egybevetve)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
( szvsz )
A topic címében szereplő mondatot nagyjából szó szerint elmondtam a szüzességem elvesztésekor az akkori pasimnak, mert nagyon nem akart sikerülni a dolog.
Ezt mondtam: nem érdemes szűz lánnyal kezdeni.
Ezt válaszolta: veled érdemes.
Szűz lánnyal esetleg azért nem érdemes kezdeni, mert elképzelhető, hogy egyszer bekattan neki, hogy más pasival is ki kéne próbálnia, mert nem akar úgy megöregedni, hogy csak egy férfival feküdt le.
De ha az a férfi mindent megtesz azért, hogy a csajnak soha eszébe ne jusson ez a hiányérzet, akkor nem kell tartani még ettől sem.
De tény, hogy manapság a lányok 15-17 éves korukban vesztik el a szüzességüket, és egy ilyen fiatalon kezdett kapcsolat ritkán lesz tartós. Ilyenkor még nagyon sokat változik az ember élete (pl. az ország másik végébe megy iskolába) és a látásmódja, gondolkodása.
Kivétel persze erősíti a szabályt.
Ezt mondtam: nem érdemes szűz lánnyal kezdeni.
Ezt válaszolta: veled érdemes.
Szűz lánnyal esetleg azért nem érdemes kezdeni, mert elképzelhető, hogy egyszer bekattan neki, hogy más pasival is ki kéne próbálnia, mert nem akar úgy megöregedni, hogy csak egy férfival feküdt le.
De ha az a férfi mindent megtesz azért, hogy a csajnak soha eszébe ne jusson ez a hiányérzet, akkor nem kell tartani még ettől sem.
De tény, hogy manapság a lányok 15-17 éves korukban vesztik el a szüzességüket, és egy ilyen fiatalon kezdett kapcsolat ritkán lesz tartós. Ilyenkor még nagyon sokat változik az ember élete (pl. az ország másik végébe megy iskolába) és a látásmódja, gondolkodása.
Kivétel persze erősíti a szabályt.
Hát, sztem jó is az ha szűz csajjal vagy 1ütt meg nem is jó! Nem jó talán azért, mert nem lehetsz olyan, amilyen akarsz, vigyázni kell rá meg stb. persze ha szereted mint az állat, akkor ez sem jelen t gondot!
De ha már olyan csajjal vagy, aki előtte volt mással, akkor nem kell óvatosnak sem lenned annyira, hanem lehetsz önmagad és azt tehetsz vele, amit csaj jól esik és persze amit enged:P:D
De ha már olyan csajjal vagy, aki előtte volt mással, akkor nem kell óvatosnak sem lenned annyira, hanem lehetsz önmagad és azt tehetsz vele, amit csaj jól esik és persze amit enged:P:D
Szia, teljesen igazad van. Nem szabad hagyni hogy megszokássá váljanak az érzések, néha be kell újítani. viszonozni amit kapsz, azt adsz ... :D
igazad van én még szűz vagyok a fium már nagyon akarja néha én is de várunk még vele és nem csal meg mert szeret és együtt is maradunk és majd ő veszi el és nem zavarja hogy szűz vagyok
egyepkent mi a bjaotok a szuz csajjal? az is lehet olyan vakmero, mint aki mar kiprobalta... sot lehet h meg jobban akarja mint a normal
Ha senki sem kezdene szuz csajokkal,akkor volnanak igazan gondok :)
Gyengédség, türelem!!!!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Szerintem nincs semmi gond a szűz csajokkal,sot jobb,mert ha te bontod fel,akkor sokkal jobban ragaszkodik hozzad,mintha mas csinalta volna..lehet h vadabbul,es akkor elment volna meg a kedve is tole!Egy bizonyos odafigyelés,,megértés kell hozzá,és a szűz csajbol konnyen egy angyali teremtés vallhat belőle!
a barátnőmnek én voltan én voltam az első 5 éve, imádja a szexet akkor jól csináltam?
nálad is megcsinálta valaki, és biztos kegyetlennek minősítette az aktust
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Meg kell őket dugni, oszt már nem is szűzek:-P
Semmi baj a szűzekkel, sőt!
Én szeretem tanítani.
Egyébként meg, ha senki nem kezdene szüzekkel mi lenne?
Én szeretem tanítani.
Egyébként meg, ha senki nem kezdene szüzekkel mi lenne?
Leg jobb a friss konzervet megbontani...
Cak mindig paradicsomlében vannak ezek álltalában...
Cak mindig paradicsomlében vannak ezek álltalában...
Két szüzességet vettem el, azért nem volt jelentősége mert egy hosszú kapcsolat kezdetén történt, és a sok maradandó közös élmény egy része volt csak a "szűztelenítés"
Nekem többször is volt alkalmam. És szerintem ha finoman, és érzékien tesszük, csak örömöt adhatunk. :)
Így van, ne kezdjetek szűz csillagjegyű csajjal :)
Vagy nem ez a topic témája? :)))
Vagy nem ez a topic témája? :)))
Nekem pont ellentétes a véleményem a topic indítójával! Az kerülje a szűz lányokat aki csak "baszni"akar! Illik még utána is szeretgetni egy darabig őket! Nekik ez sokat jelent,és ha elcseszed, elmegy a kedvük,azzal pedig nekünk többi férfinak ártasz!
Vannak bizony, csak ők azok akik nem állnak ki melldöngetve hogy: "28 centis lőcsöm van, hat nőt húzok farokra egy este és én vagyok a világ legnagyobb bikája"
Ezért alakult ki az általános nézet (meg hála a sok fasza nő szennylapnak), hogy a férfiak önzőek az ágyban figyelmetelnek, és nem is jók a szexben a nők többsége csak színlel. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért alakult ki az általános nézet (meg hála a sok fasza nő szennylapnak), hogy a férfiak önzőek az ágyban figyelmetelnek, és nem is jók a szexben a nők többsége csak színlel. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)
2006. 10. 31. kedd 15:35
Örülök, hogy vannak még ilyen férfiak! :-)
Meglepő és ritka.
Meglepő és ritka.
nekem volt alakalmam szűz csajhoz de annyira belemelegedett hogy még a fejét is beverte az ágy szélébe