Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2022. 08. 29. hétfő 16:50  #3344
goboti goboti
Egy hosszas nyalás után , kispárna a popsi alá és csattogva élvezésig! smile
2022. 08. 23. kedd 16:49  #3343
Törölt felhasználó (4674336)
Végre megtört a jég, és találtunk egy szimpatikus srácot, aki el is mert jönni hozzánk harmadiknak... crazya
2022. 08. 21. vasárnap 06:40  #3342
keménysex keménysex
Kis összejövetel azon a helyen ahol nyaralunk a helyiek el hívtak minket,beszélgetés iszogatás aztán a szálláson nagyon megbasztam a feleségem.
4-5 biztos hogy élvezett mire én bele élveztem a finom kis puncijába….
2022. 08. 19. péntek 08:32  #3341
glumbo glumbo
sajnos csak kivertem
2022. 08. 11. csütörtök 18:47  #3340
Törölt felhasználó (4298102)
Kimerítő szeretkezés a feleségemmel. 2,5 hónapot külföldön melózott így volt mit bepótolni.
2022. 08. 07. vasárnap 10:00  #3339
öcsyke öcsyke
Anno mi sem maradtunk. Nem a mi világunk, ennél több, szebb és színesebb az életünk. Privát bulik a megoldás wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 06. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 06. szombat 20:10
Tegnap este, gondoltuk kipróbáljuk a swinger élményt... elmentünk egy kezdőknek szóló egy órás bemutató beszélgetésre. Nem ragozom. -Öten érkeztünk újak, az óra végén, mindenki felállt és eljött...
Ezután a szerelmemmel bementünk a városba, beültünk egy igényes étterembe vacsorázni, majd hazajöttünk és hajnalig szeretkeztünk -kettesben. Szerintem a szomszédok, megint nem aludtak tőlünk crazya
2022. 08. 06. szombat 20:10  #3338
Tegnap este, gondoltuk kipróbáljuk a swinger élményt... elmentünk egy kezdőknek szóló egy órás bemutató beszélgetésre. Nem ragozom. -Öten érkeztünk újak, az óra végén, mindenki felállt és eljött...
Ezután a szerelmemmel bementünk a városba, beültünk egy igényes étterembe vacsorázni, majd hazajöttünk és hajnalig szeretkeztünk -kettesben. Szerintem a szomszédok, megint nem aludtak tőlünk crazya
2022. 08. 05. péntek 07:48  #3337
Milfnew Milfnew
Egy igényes fiatal asszonynak minimálisan három férje van a párhuzamos univerzum elmélete szerint. Az igényes fiatal asszony egyszerre és mindörökre együtt alszik a mindösszesen három férjével persze egy speciálisan erre a célra készült hatalmas ágyon. A három férj akik nem a három kismalacot akarják elfogyasztani mint a gonosz farkasok egyszerre és szorgalmasan és kötelesség tudóan egyszerre kényeztetik az igényes feleségüket aki igényes módszerrel a három férjnek szült is hat darab gyermeket. Így éldegélnek ők boldogan éjjel és nappal az örök szerelem ideáljában.
(Ez egy válasz Kukkolo76 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 15:13
Igenyes no lehet 3 ferj 5 gyerek...
2022. 07. 31. vasárnap 15:41  #3336
Mocispasi000000 Mocispasi000000
Tegnap vacsizni voltunk….. adósom maradt egy popsis szexre! Ma reggel pótoltuk…. Szendvicsbe raktam a drágámat! Isteniet élvezett! Este ismétlés…
2022. 07. 31. vasárnap 15:31  #3335
berci72 berci72
Jól teleelveztèk a számat,isteni kaland volt!
2022. 07. 31. vasárnap 15:13  #3334
Kukkolo76 Kukkolo76
Igenyes no lehet 3 ferj 5 gyerek...
(Ez egy válasz xaxa1958 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 15:08
Volt egy kolléga nőm.Egyszer megdicsértem a mellét és azóta ha ketten voltunk az irodában mindig meg is foghattam. Valahogy két hónapig a dugás nem jött össze. Negyvenes nő, öt gyermekkel és elszaggatott három férjjel.
Tegnap bementem az irodába a takarítónő pont akkor ment el. Mondta, hogy riszt be, mert egyik kolléganő dolgozik. felmentem hát ő volt. Az első összenézésnél éreztem, hogy most jött el a pillanat. Az alsó szintet beriasztottam, biztos ami biztos, Mire visszamentem már ott állt ruha nélkül. Én is kezdtem levenni a ruháimat, de mondta, hogy majd ő. Adidas tréning le és már szopott is, majd az öltözőben beleült. Hatalmas volt. Igazából mindketten erre vártunk.
Ennek annyi előzménye volt, hogy az utolsó terhessége alatt kétszer háromszor jókat dugtunk, ami fenomenális volt.
2022. 07. 31. vasárnap 15:08  #3333
xaxa1958 xaxa1958
Volt egy kolléga nőm.Egyszer megdicsértem a mellét és azóta ha ketten voltunk az irodában mindig meg is foghattam. Valahogy két hónapig a dugás nem jött össze. Negyvenes nő, öt gyermekkel és elszaggatott három férjjel.
Tegnap bementem az irodába a takarítónő pont akkor ment el. Mondta, hogy riszt be, mert egyik kolléganő dolgozik. felmentem hát ő volt. Az első összenézésnél éreztem, hogy most jött el a pillanat. Az alsó szintet beriasztottam, biztos ami biztos, Mire visszamentem már ott állt ruha nélkül. Én is kezdtem levenni a ruháimat, de mondta, hogy majd ő. Adidas tréning le és már szopott is, majd az öltözőben beleült. Hatalmas volt. Igazából mindketten erre vártunk.
Ennek annyi előzménye volt, hogy az utolsó terhessége alatt kétszer háromszor jókat dugtunk, ami fenomenális volt.
2022. 07. 31. vasárnap 11:32  #3332
Egy szuper összeizzadós szeretkezés, a legvégén egy 69es franciával... aminek dupla élvezés lett a vége -természetesen finom
2022. 07. 23. szombat 01:17  #3331
szexpartnert szexpartnert
Csodaszép este egy nagyon kellemes párral! A hölgynek isteni popsija volt! Ahogy kedvese nyakra az a szépen kiborótvált punciját, olyan sikamlós lett minden, hogy simán be csúsztam a posijaba! Hatalmasat élveztük mind a hárman! Én popsiba pasija a szájába a hölgy meg popsi dugásra, miközben szét lett nyalva a puncija! Felejthetetlen este volt!
2022. 07. 17. vasárnap 11:14  #3330
keménysex keménysex
Ma reggeli kávé után a kedvesem ügyesen leszopott…. Indulhat jobban a reggel crazya
2022. 07. 17. vasárnap 06:57  #3329
keménysex keménysex
Buli,utánna közös tusolás,hátulról dugtam a punciját aztán mikor elélvezett elém térdelt szopott,nyalta a golyókat és végül rá vertem az arcára ciciére…..
2022. 07. 03. vasárnap 06:36  #3328
Sopianae01 Sopianae01
Meztelen medencézes,és sex az asztalon
2022. 06. 16. csütörtök 13:15  #3327
Soldier880107 Soldier880107
Sziasztok!

A közelmúltban egy társkeresőn elkezdtem beszélgetni egy csinos, értelmes anyukával. Eleinte csak néha beszélgettünk, ő utólag elárulta eleinte nem is vett komolyan, mert mindíg töröltem magam, de aztán mindíg megtaláltuk egymást.

Ahogy lenni szokott felmerült a szex is beszélgetés közben. Ő elég távolság tartó volt, mert tudta, hogy nem vagyok egyedülálló, de élvezte, hogy figyelek rá, flörtölök vele.

A beszélgetéseket egy rövid találkozás követte. Csinos egyberrszes nyári lenge ruhában volt, bokáig érő szoknyában. Jó alak, szép cicik, bájos mosoly és ami a gyengém szép kék macskaszemek.
Elárulta élőben még jobban tetszettem neki és felkeltettem az érdeklődését, a fantáziájában is megjelentem.
Egyedül álló anyukaként elárulta gyakran kényezteti magát és van segéd eszköze is. Szépen egymásra hangolódtunk és sokat fantáziáltunk egymásról. Alakom adtán képcsere is volt, ami méginkább feltüzelt mindkettőnket.

Épp dolgoztam, mikor a beszélgetésünk ismér az erotika irányába terelődött, majd kaptam egy fotót. Nagyon felizgatott, amit láttam és találkozni akartam. Szóba került, hogy egy egyberészes hosszú szoknyát fog felvenni, megjegyeztem, hogy a bugyit elhagyhatná. Kacéran válaszolt, hogy persze...mindent nem lehet.
Meginvitált egy kávéra. Negyed óra múlva már nála voltam. A konyhában beszélgettünk, nem volt sok időm. Elkezdte megcsinálni a kávét. A ruhában szépen látszott az alakja, nem tudtam ellenálni elkezdtem simogatni a popsiját, ekkor tapasztaltam, hogy teljesítette a kérésem és nem vett fel bugyit. Eszméletlenül felizgatott, másra sem tudtam gondolni, csak, hogy akarom.
Csókolóztunk, benyúltam a lábai közé és simogatni kezdtem, éreztem ő is akar. Beindult és elkezdte kigombolni a nagrágom, tetszett neki a látvány, elém guggolt és a szájába vette. Nagyon érzékien és élvezettel szopott, kívánta ő is és élvezte. Kis idő után felállt a konyhapult elé, felhúztam a szoknyáját és elé térdeltem, epkezdtem nyalni, újjazni. Aztán felemeltem és a konyhapultra ültettem, folytattam. A fejét hátra szegte, élvezte az érintésem. Kész volt a vágytól, kérte, hogy tegyem be a farkam és dugjam meg. Finom, borotvált, szűk puncija volt. Lassan betettem, úgy körbefogta a farkam, hogy kb. azonnal tele tudtam volna élvezni, de kitartottam. Dugtam a punciját, élvezte a farkam lüktetését és én az ő punciját. Mondta, hogy soha nem csinálta a konyhában, a pulton és nagyon élvezte. Igazi szeretkezés volt, a vágyaink kiélése.A befejezés újabb elém gugolással ért véget, az összes spermám a szájában végezte, minden cseppjét lenyalta.
Szuper fél órát kávéztam nála! smile
2022. 06. 09. csütörtök 23:46  #3326
Vitya40 Vitya40
Isteni amit műveltek,nagyon tetszik nekünk!
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2022. 06. 07. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 07. kedd 11:14
Vasárnap 2 pasival cuckold a párom kérésére.
2022. 06. 08. szerda 12:12  #3325
lacko101810 lacko101810
Hol van ez a szervizut?
(Ez egy válasz Sensual Couple üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 06:58
Igaz napközben történt, de ide irom. Randi napunk volt. Elvittem páromat egy szervizútra autóval és a szabadban kaptam tőle egy csodás orált aztán kérte, hogy tegyem is be neki. A motorháztetőre dőlt és hátulról kapta meg. Most csak egy quicky-t akart, így
kézzel is izgattam és csiklósan élvezett egy hatalmasat. Jó volt látni, hogy így el tudta ereszteni magát a szabadban is. finom
Remélem egyre több ilyen kalandunk lesz.
/ 177