Nem-nem, tessék mesélni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 09. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 09. 09. péntek 20:22
Este? Korán van még... de délután?
Volt ismét egy olajos farokverés, közben előkerült a vibri és egy lovaglópálca... a többit a fantáziátokra bízzuk
Volt ismét egy olajos farokverés, közben előkerült a vibri és egy lovaglópálca... a többit a fantáziátokra bízzuk
![wink](images/smilies/wink.gif)
melo.....
Este? Korán van még... de délután?
Este alvás….De reggel ébredés hatalmasat szexeltünk a konyha asztalon,aztán kávézás.
És a hálószobában jöhetett is a második menet…..
Gyönyörű vasárnap reggel
És a hálószobában jöhetett is a második menet…..
Gyönyörű vasárnap reggel
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Kicsit fáradtak voltunk, így a drágám egy alapos olajozás után, szép finom mozdulatokkal élvezésig játszott a farkammal. -imádom
Viszonzásul alaposan kinyaltam...
![circling](images/smilies/circling.gif)
Viszonzásul alaposan kinyaltam...
![finom](images/smilies/finom.gif)
Cuckold két idegen pasival, férj megbilincselve.
Sőtétség volt!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Egy hosszas nyalás után , kispárna a popsi alá és csattogva élvezésig!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Végre megtört a jég, és találtunk egy szimpatikus srácot, aki el is mert jönni hozzánk harmadiknak...
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Kis összejövetel azon a helyen ahol nyaralunk a helyiek el hívtak minket,beszélgetés iszogatás aztán a szálláson nagyon megbasztam a feleségem.
4-5 biztos hogy élvezett mire én bele élveztem a finom kis puncijába….
4-5 biztos hogy élvezett mire én bele élveztem a finom kis puncijába….
sajnos csak kivertem
Kimerítő szeretkezés a feleségemmel. 2,5 hónapot külföldön melózott így volt mit bepótolni.
Anno mi sem maradtunk. Nem a mi világunk, ennél több, szebb és színesebb az életünk. Privát bulik a megoldás
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 06. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 08. 06. szombat 20:10
Tegnap este, gondoltuk kipróbáljuk a swinger élményt... elmentünk egy kezdőknek szóló egy órás bemutató beszélgetésre. Nem ragozom. -Öten érkeztünk újak, az óra végén, mindenki felállt és eljött...
Ezután a szerelmemmel bementünk a városba, beültünk egy igényes étterembe vacsorázni, majd hazajöttünk és hajnalig szeretkeztünk -kettesben. Szerintem a szomszédok, megint nem aludtak tőlünk
Ezután a szerelmemmel bementünk a városba, beültünk egy igényes étterembe vacsorázni, majd hazajöttünk és hajnalig szeretkeztünk -kettesben. Szerintem a szomszédok, megint nem aludtak tőlünk
Tegnap este, gondoltuk kipróbáljuk a swinger élményt... elmentünk egy kezdőknek szóló egy órás bemutató beszélgetésre. Nem ragozom. -Öten érkeztünk újak, az óra végén, mindenki felállt és eljött...
Egy igényes fiatal asszonynak minimálisan három férje van a párhuzamos univerzum elmélete szerint. Az igényes fiatal asszony egyszerre és mindörökre együtt alszik a mindösszesen három férjével persze egy speciálisan erre a célra készült hatalmas ágyon. A három férj akik nem a három kismalacot akarják elfogyasztani mint a gonosz farkasok egyszerre és szorgalmasan és kötelesség tudóan egyszerre kényeztetik az igényes feleségüket aki igényes módszerrel a három férjnek szült is hat darab gyermeket. Így éldegélnek ők boldogan éjjel és nappal az örök szerelem ideáljában.
(Ez egy válasz Kukkolo76 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap vacsizni voltunk….. adósom maradt egy popsis szexre! Ma reggel pótoltuk…. Szendvicsbe raktam a drágámat! Isteniet élvezett! Este ismétlés…
Jól teleelveztèk a számat,isteni kaland volt!
Igenyes no lehet 3 ferj 5 gyerek...
(Ez egy válasz xaxa1958 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 15:08
Volt egy kolléga nőm.Egyszer megdicsértem a mellét és azóta ha ketten voltunk az irodában mindig meg is foghattam. Valahogy két hónapig a dugás nem jött össze. Negyvenes nő, öt gyermekkel és elszaggatott három férjjel.
Tegnap bementem az irodába a takarítónő pont akkor ment el. Mondta, hogy riszt be, mert egyik kolléganő dolgozik. felmentem hát ő volt. Az első összenézésnél éreztem, hogy most jött el a pillanat. Az alsó szintet beriasztottam, biztos ami biztos, Mire visszamentem már ott állt ruha nélkül. Én is kezdtem levenni a ruháimat, de mondta, hogy majd ő. Adidas tréning le és már szopott is, majd az öltözőben beleült. Hatalmas volt. Igazából mindketten erre vártunk.
Ennek annyi előzménye volt, hogy az utolsó terhessége alatt kétszer háromszor jókat dugtunk, ami fenomenális volt.
Tegnap bementem az irodába a takarítónő pont akkor ment el. Mondta, hogy riszt be, mert egyik kolléganő dolgozik. felmentem hát ő volt. Az első összenézésnél éreztem, hogy most jött el a pillanat. Az alsó szintet beriasztottam, biztos ami biztos, Mire visszamentem már ott állt ruha nélkül. Én is kezdtem levenni a ruháimat, de mondta, hogy majd ő. Adidas tréning le és már szopott is, majd az öltözőben beleült. Hatalmas volt. Igazából mindketten erre vártunk.
Ennek annyi előzménye volt, hogy az utolsó terhessége alatt kétszer háromszor jókat dugtunk, ami fenomenális volt.
Volt egy kolléga nőm.Egyszer megdicsértem a mellét és azóta ha ketten voltunk az irodában mindig meg is foghattam. Valahogy két hónapig a dugás nem jött össze. Negyvenes nő, öt gyermekkel és elszaggatott három férjjel.
Egy szuper összeizzadós szeretkezés, a legvégén egy 69es franciával... aminek dupla élvezés lett a vége -természetesen
![finom](images/smilies/finom.gif)