Gyerek születése utáni első szex!
Igazán jól néztek. Kér, hogy messze vagytok. És a az a videó! Hmmmm.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 10. 25. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szex
Mit szólnátok hozzá, ha csinalnánk egy Viber csoportot ahol képeket, videókat osztanánk meg a párjainkról ?! Lenne rá igény ?
Hosszú előjáték kényeztetés után elokerult a folcsatolhatos és megdugott a párom! Fantasztikus orgazmust okozva!
jó kis szex volt
Hatalmasat maszturbáltam
Marok Marcsa marad
Tegnap este borotválkozás közben rendesen le szopott a párom ki szívta belőlem az utolsó csepp nedűt is.
Sziasztok. Sajnos semmi.
Alap szopás- nyalás, majd egy kis dugás, extrák nélkül.
Elmentünk egy buliba kicsit ittasan értünk haza rögtön egymásra vetettük magunkat 2x jól meg dugtam és azt súgta a nejem hol a vibrátor úgy meg dugtam még a vibrátorral hogy hatalmas squrt lett a vége csodálatos volt
Este elmentunk sétálni egy parkba megaltunk romantikazni és hatalmas szeretkezés lett a vege
Nem-nem, tessék mesélni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 09. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 09. 09. péntek 20:22
Este? Korán van még... de délután?
Volt ismét egy olajos farokverés, közben előkerült a vibri és egy lovaglópálca... a többit a fantáziátokra bízzuk
Volt ismét egy olajos farokverés, közben előkerült a vibri és egy lovaglópálca... a többit a fantáziátokra bízzuk
melo.....
Este? Korán van még... de délután?
Este alvás….De reggel ébredés hatalmasat szexeltünk a konyha asztalon,aztán kávézás.
És a hálószobában jöhetett is a második menet…..
Gyönyörű vasárnap reggel
És a hálószobában jöhetett is a második menet…..
Gyönyörű vasárnap reggel
Kicsit fáradtak voltunk, így a drágám egy alapos olajozás után, szép finom mozdulatokkal élvezésig játszott a farkammal. -imádom
Viszonzásul alaposan kinyaltam...
Viszonzásul alaposan kinyaltam...
Cuckold két idegen pasival, férj megbilincselve.
Sőtétség volt!