Szabin vagyunk , ilyenkor még intenzívebb a szex . Délutáni wellnesz után a szobán a tiszta ágynemüben némi szájjal kényeztetés után kivertem az új alsónrmüjére. Vacsora után folytatás következett , hosszú elöjáték után párna segg alá és a farok becsusszant a nedves tág punciba …..
Hmmm jól hangzik részt vennék én is egyszer 1 ilyen buliba.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 01. 03. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A szilvesztert egy ismerős párral töltöttük nálunk. A pasival már voltunk hármasban, amiről a felesége nem tudott, így nem lehettünk biztosak benne, hogy történik is majd valami. Először csak iszogattunk, majd táncolni kezdtünk, mindenki a saját párjával.
Már elég jó volt a hangulat, így a kezeink is elindultak a csajokon.
Persze eleinte nem voltak partnerek ebben, de aztán csókolózni kezdtünk.
Láttam, hogy a másik pár is ezt teszi.
Ezután már bátrabban húztam fel a párom minijét, hogy markolhassam a fenekét.
Egyre hevesebbek lettünk.
A másik pár is figyelgetett minket, így náluk is beindultak a hormonok, de a csaj még próbálta tartani magát, egészen addig amíg a feleségem elém térdelve elő nem vette a már ágaskodó farkamat és szopni kezdte.
Náluk a pasi térdelt le és fúrta az arcát párja ölébe és először a bugyiján keresztül nyalta a punciját, ami rövidesen lekerült róla.
Ezután már nem volt megállás, egymás mellett szexeltünk, mindenki a saját párjával.
A lányok néha átnyúltak és a másik mellét, később a csiklóját simogatták.
Éjfélkor nem sikerült koccintanunk, de senki nem bánta.
A végén mindkét lány a szájába kérte az ondót.
Végül így, meztelenül bontottunk pezsgőt és koccintottunk arra, hogy legalább ilyen boldog évünk lesz mint ahogy indult.
Nektek is hasonló jókat kívánok!
Már elég jó volt a hangulat, így a kezeink is elindultak a csajokon.
Persze eleinte nem voltak partnerek ebben, de aztán csókolózni kezdtünk.
Láttam, hogy a másik pár is ezt teszi.
Ezután már bátrabban húztam fel a párom minijét, hogy markolhassam a fenekét.
Egyre hevesebbek lettünk.
A másik pár is figyelgetett minket, így náluk is beindultak a hormonok, de a csaj még próbálta tartani magát, egészen addig amíg a feleségem elém térdelve elő nem vette a már ágaskodó farkamat és szopni kezdte.
Náluk a pasi térdelt le és fúrta az arcát párja ölébe és először a bugyiján keresztül nyalta a punciját, ami rövidesen lekerült róla.
Ezután már nem volt megállás, egymás mellett szexeltünk, mindenki a saját párjával.
A lányok néha átnyúltak és a másik mellét, később a csiklóját simogatták.
Éjfélkor nem sikerült koccintanunk, de senki nem bánta.
A végén mindkét lány a szájába kérte az ondót.
Végül így, meztelenül bontottunk pezsgőt és koccintottunk arra, hogy legalább ilyen boldog évünk lesz mint ahogy indult.
Nektek is hasonló jókat kívánok!
jól kivertem a farkamat
Hazaértünk a szilveszteri buliból hatalmasat dugtunk a nejemmel orál,anál,szájba élvezéssel a végén imádja ha telelövöm a száját.
Éjfél után egy kicsivel nagyon megdugtam Beát. Rám kisebb mennyiségű pia mindig olyan hatással van hogy alig tudok elélvezni, viszont a "keménységre" nincs negatív hatással. Mondjuk nagyon extra nem volt éppen, ő feküdt a hátán az ágy szélén, a lábai hatalmas terpeszben én meg dugtam és közben a csiklójával is játszottam. Viszont így elég rendesen lerendeztem, látszott az orgazmusán hogy nagyon intenzívet élvezett. A végén én nem is élveztem el pedig már próbáltam a szájában és a mellei között is. De ma reggel úgy látom nagyon megérte ez mert nagyon bújós és nem győzi mondogatni hogy így kell kezdeni egy évet.
Este,semmi de reggel mondtam a feleségemnek,hogy kiverem a farkam előtte,nem tiltakozott,így a végén a mellére élveztem.
Ez hogy mi?Ez egy álom világ!Mindenki csak az álmaiban él!
(Ez egy válasz BETTY BOOP üzenetére (2022. 12. 24. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ez itt ,valami meseország?
Meglátogatott a külföldről hazatért dokinéni!! Nagyon jó volt! Úgy szopott, hogy" behorpadt a fejem"
Szauna szerda
A királynő azt csinál amit akar és annyival ahánnyal akarja ebbe maradtunk.Érdekes és új volt ez a játék.Mindig forditva volt nekem eddig kb.
A párom volt a királynő.És a királynők uralkodnak az alattvalók szolgálnak!Nagyon izgató volt sosem volt ilyen előtte!
Megjött a Mikulás(néni)! Hozott csokit, virgácsot,mivel neki is megjött, így csak megszopattam.
Volt tegnap este? Átaludtam!
Sziasztok.Kiváncsiak vagyunk a részletekre.Feleségem is kivégezne pár pasit.
A kedvesem megdugott egy felcsatissal . A lábam ujjai hegyétől indult az orgazmus a fejem búbjáig ! Szerintem soha nem élveztem ekkorát !
új kanapét felavattuk!
Én támogatom! Benne lennék szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658031)
2022. 10. 24. hétfő 09:21
Mit szólnátok hozzá, ha csinalnánk egy Viber csoportot ahol képeket, videókat osztanánk meg a párjainkról ?! Lenne rá igény ?
3 pasi "kivégezve". A férjem és 2 full idegen.