Egy finom Valentin napi vacsora, utána egy vad dugás kocsiban, egy autópálya pihenőjében!
Feleségcsere a hétvégére egy baráti párral.
Sötét
A feleségemmel az elmult napokban megismerkedtünk egy pasival egy társkereső oldalon. Beszélgettünk elég sokat, tegnap este pedig találkoztunk is...
Értünk jött egy kisbusszal, aztán kimentünk egy közeli erdős részre.
Dumálgattunk kicsit, aztán nem sokat húztuk az időt, le is vetkőztettük a feleségem, engem elkezdett szopni, a barátunk pedig őt nyalni. Mikor már mindenki eléggé felizgult, felváltva dugtuk először, aztán engem szopott a feleségem a pasi dugta, majd felváltva. Én hamarabb elmentem, a feleségem szájába élveztem, mindíg lenyeli, most is, aztán ők folytatták, én pedig néztem. A feleségem szopta egy ideig, aztán kutyapózban dugta a srác míg bírta, aztán pedig kivette megfordította és az arcára élvezett.
Utána elszìvtunk egy cigit, dumálgattunk és hazamentünk.
A feleségemmel kiveséztük a témát, mondta, hogy jó volt a srác, tudja a dolgát, nekem is tetszett, a srácnak is, úgyhogy valószínüleg tartós barát lesz.
Értünk jött egy kisbusszal, aztán kimentünk egy közeli erdős részre.
Dumálgattunk kicsit, aztán nem sokat húztuk az időt, le is vetkőztettük a feleségem, engem elkezdett szopni, a barátunk pedig őt nyalni. Mikor már mindenki eléggé felizgult, felváltva dugtuk először, aztán engem szopott a feleségem a pasi dugta, majd felváltva. Én hamarabb elmentem, a feleségem szájába élveztem, mindíg lenyeli, most is, aztán ők folytatták, én pedig néztem. A feleségem szopta egy ideig, aztán kutyapózban dugta a srác míg bírta, aztán pedig kivette megfordította és az arcára élvezett.
Utána elszìvtunk egy cigit, dumálgattunk és hazamentünk.
A feleségemmel kiveséztük a témát, mondta, hogy jó volt a srác, tudja a dolgát, nekem is tetszett, a srácnak is, úgyhogy valószínüleg tartós barát lesz.
Ma reggel elmaradt a szex,de ebéd után bepótoljuk. A terv az,hogy a végén jól kinyalom a teleélvezett puncit,vagy ráverem valahova és szétnyalom.
Párcserés szex egy ismerős házaspárral.
Este a kis feleségemmel kettesben iszogatás aztán 2021 fél12 körül elkezdtünk szeretkezni,és már ahogy ez nálunk szokás csak 2022 ben fejeztük be……
Lehet ennél jobban befejezni és kezdeni az evet
Lehet ennél jobban befejezni és kezdeni az evet
*Vaják
(Ez egy válasz Fluby üzenetére (2021. 12. 28. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 28. kedd 23:06
Várják második évad, a gyerekek meg az istennek nem akartak éjfél előtt elaludni.. to
Várják második évad, a gyerekek meg az istennek nem akartak éjfél előtt elaludni.. to
Füredi szív szanatóriumban vagyok és ott köztudott hogy sok kapcsolat szövődik. Nekem a második alakult ki.Az előző hölgy haza távozott de lett másik alig 4 óra múlva. Itt tényleg az éhes nők vannak a téli hónapokban. sok a 60 72 év közötti nagyon csinos ápolt hölgy De már nem is vagyunk egyedül. Ja és itt nem a igénytelen hölgyek vannak jelen! Az új hölggyel nagyon jól éreztük egymást minden téren!
Melo....
Hasonló volt az élmény , amikor kefélésközben a feleségem a seggembe dugta az ujját és addig bent volt amég elnem élveztünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 06. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4520452)
2021. 12. 06. hétfő 07:31
Nyüszítettem az élvezettől!
Az történt, hogy feleségem felvette az egyik nagyon szexi ruciját, én pedig nem tudom milyen ötlettől vezérelve,belebújtam a piros neccharijába.
Ez annyira felizgatta, hogy azonnal bekapta...
Utána több pózban szeretkeztünk, teljesen kielégült,de ezután jött a villámcsapás!
Hanyatt döntött,elkezdte nyalni a fenekem,majd miközben szopott, finoman feldugott egy kis méretű vibrit..
Nemsokára jött a nyüszítve élvezés, miközben az utolsó cseppet is lenyelte...
Az történt, hogy feleségem felvette az egyik nagyon szexi ruciját, én pedig nem tudom milyen ötlettől vezérelve,belebújtam a piros neccharijába.
Utána több pózban szeretkeztünk, teljesen kielégült,de ezután jött a villámcsapás!
Hanyatt döntött,elkezdte nyalni a fenekem,majd miközben szopott, finoman feldugott egy kis méretű vibrit..
Annyira fantasztikus volt hogy aki csinálta törölte magát az oldalról
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2021. 12. 01. szerda 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze amíg ezt leírtam, ismét kőkemény lettem
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 06. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4520452)
2021. 12. 06. hétfő 07:31
söröztem
Nagyon fantasztikus masszázst kaptam
Társam azt akarta, hogy csak nekem legyen jó.
Szexhintáztunk.
Felültettem a konyhaszekrényre, finoman kinyaltam, és utána hátulról vadul megdugtam!