Persze amíg ezt leírtam, ismét kőkemény lettem
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 06. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4520452)
2021. 12. 06. hétfő 07:31
Nyüszítettem az élvezettől!
Az történt, hogy feleségem felvette az egyik nagyon szexi ruciját, én pedig nem tudom milyen ötlettől vezérelve,belebújtam a piros neccharijába.
Ez annyira felizgatta, hogy azonnal bekapta...
Utána több pózban szeretkeztünk, teljesen kielégült,de ezután jött a villámcsapás!
Hanyatt döntött,elkezdte nyalni a fenekem,majd miközben szopott, finoman feldugott egy kis méretű vibrit..
Nemsokára jött a nyüszítve élvezés, miközben az utolsó cseppet is lenyelte...
Az történt, hogy feleségem felvette az egyik nagyon szexi ruciját, én pedig nem tudom milyen ötlettől vezérelve,belebújtam a piros neccharijába.
Utána több pózban szeretkeztünk, teljesen kielégült,de ezután jött a villámcsapás!
Hanyatt döntött,elkezdte nyalni a fenekem,majd miközben szopott, finoman feldugott egy kis méretű vibrit..
Nyüszítettem az élvezettől!
söröztem
Nagyon fantasztikus masszázst kaptam
![smile](images/smilies/smile.gif)
Társam azt akarta, hogy csak nekem legyen jó.
Szexhintáztunk.
Felültettem a konyhaszekrényre, finoman kinyaltam, és utána hátulról vadul megdugtam!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Kipróbáltuk az új vibrit
Hosszan tartó beszélgetés majd hatalmas szeretkezés a feleségemmel.
Film nézés közben a barátnőm megfogta a karomat magához húzott és elkezdte izgatni magát. Nagyon izgató volt a helyzet. 2x elélveztette így magát és utána jött a lepedőgyűrés. Egymás mellett fekve a pihenési szakaszban, mondta higgyem el de valami történt vele a szex terén soha ennyire nem kívánta és nem élvezte a szexet. Volt férje alkoholista volt és 45 éves kora óta csak egy -két alkalmi akcióban volt része. Nagyon köszönte hogy a nyitottságra kértem a kezdetektől az az 2 hónapja.
Teljesült egy álmom. A párom kipróbálta milyen egy másik lánnyal kényeztetni egymást.
Feleségem is megnézte a Goldengate TV videóját a Nellyt és nagyon felizgult tőle. Letepert és........
egy csodás hármas
Nemcsak tegnap este, már egy hete nálunk van a masszőr barátunk és még hétvégére is marad a feleségem nagy örömére.
üzleti vacsora
Egy kiadós dugás egy kedves Orosházi nővel
2 hete tartó kapcsolatban kényeztettük egymást. Társam a szokottnál hangosabb volt.
A nappaliban ébredtem. Fogalmam sincs, hogy mit kerestem ott.
![smile](images/smilies/smile.gif)
pihenés
Alvás