Kipróbáltuk az új vibrit
Hosszan tartó beszélgetés majd hatalmas szeretkezés a feleségemmel.
Film nézés közben a barátnőm megfogta a karomat magához húzott és elkezdte izgatni magát. Nagyon izgató volt a helyzet. 2x elélveztette így magát és utána jött a lepedőgyűrés. Egymás mellett fekve a pihenési szakaszban, mondta higgyem el de valami történt vele a szex terén soha ennyire nem kívánta és nem élvezte a szexet. Volt férje alkoholista volt és 45 éves kora óta csak egy -két alkalmi akcióban volt része. Nagyon köszönte hogy a nyitottságra kértem a kezdetektől az az 2 hónapja.
Teljesült egy álmom. A párom kipróbálta milyen egy másik lánnyal kényeztetni egymást.
Feleségem is megnézte a Goldengate TV videóját a Nellyt és nagyon felizgult tőle. Letepert és........
egy csodás hármas
Nemcsak tegnap este, már egy hete nálunk van a masszőr barátunk és még hétvégére is marad a feleségem nagy örömére.
üzleti vacsora
Egy kiadós dugás egy kedves Orosházi nővel
2 hete tartó kapcsolatban kényeztettük egymást. Társam a szokottnál hangosabb volt.
A nappaliban ébredtem. Fogalmam sincs, hogy mit kerestem ott.
pihenés
Alvás
Barinő kérte nézzem meg a masztiját
Édes hármas
friss erdélyi kapcsolatomban élvezkedtem
Semmi! Punnyadás
Ismerkedtem egy koros erdélyi hölggyel.
Melyik volt ez ?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 27. hétfő 05:25
Szombaton végre eljutottunk elsö swinger bulinkba... Szaunás, fürdős, szabadon szexelős álom parti volt.
Arra ugyan nem éreztünk késztetést, hogy mi is beszálljunk így elsőre, de legközelebb... Abból ítélve milyen szenvedélyesen és jót szexeltünk utánna, biztos megyünk még.
Arra ugyan nem éreztünk késztetést, hogy mi is beszálljunk így elsőre, de legközelebb... Abból ítélve milyen szenvedélyesen és jót szexeltünk utánna, biztos megyünk még.
Szombaton végre eljutottunk elsö swinger bulinkba... Szaunás, fürdős, szabadon szexelős álom parti volt.