A nejem az ex pasijával volt. Örömtől sugárzó arccal, kielégülten ért haza. Már a csóknál éreztem a másik férfi ízét rajta. Gyorsan az ágyba vittem és alaposan kinyaltam a spermás punciját, közben elmesélte a történteket. Nagyon felizgatott vele, élvezettel dugtam meg a nyálkás, sikamlós lukacskáját. Tetszett neki, de már nem tudott elélvezni mert túl volt két hatalmas orgazmuson. Azért még megkapta tőlem is az adagját. Utána még simogattam, csókolgattam, a párom meg közölte, hogy a jövő hónap elején elmennének három napra egy szállodába, megünnepelni a pont egy éve tartó kapcsolatukat. Rendben mondtam, élvezzétek egymást.
Ezt a fantasztikus estét! Két nappal ezelőtt a 12 évfordulóra úgy döntöttünk rendelünk egy új játékszer! Közös elhatározás a Douple2teaser esett! Tegnap megerkezett! Este mire hazaertem már tölton volt!Este fürdés után a hálóba párom szenvedélyesen nekem estt és hosszú előjáték után síkosító áll behelyezte a puncija a beállított a neki tetsző rezgést és utána bedugta a fenekembe! Nagyon élveztük mindketten a látvány a helyzetet mert őt perc után hatalmasat élveztem! Csopogott végig a sperma a hasamon! Lenyalogatta és csokoloztunk vele! Utána én következtek és finom elkezdten nyalni szívni a csiklojat miközben az az ujjam a popsi a tevékenykedett! Hatalmas orgazmust halottam és éreztem! Utána elokerult womanizer csikló szívó kedvenc játéka és saját kezébe vette az irányítás és én csak gyönyörködtet a látvány a ahogy kielégíti magát vele! Csudas látvány és élmény volt! Befejezés képen hatalmasat szeretkeztunk! Fantasztikus este volt!
Már olvasni is izgató volt.
Nagyon irigyellek a nejed bevállalósságáért.
Az enyém nagyon fantáziátlan. (Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2021. 09. 15. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon irigyellek a nejed bevállalósságáért.
Az enyém nagyon fantáziátlan. (Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2021. 09. 15. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 15. szerda 14:34
Sima estének indult, vacsi, beszélgetés, tv, alvás...
Amikor felhívott az egyik barátom akivel volt már dolgunk hármasban.
Ő nagyon bejön a feleségemnek, csak ritkán tud elszakadni otthonról. Most valami szerszámot kért kölcsön.
Mondtam, hogy nyugodtan jöjjön, de ne kocsival, igyunk egy sört, úgyis régen találkoztunk.
Így is történt. Feleségem is odatelepedett mellénk. Láttam mindkettőjükön, hogy megnézegetik egymást.
Elkezdtem simogatni a párom combját, vállait, nyakát, hogy húzzam őket.
Ő közben némán nézte a barátomat, mindenkit izgatott a helyzet. A szememmel jeleztem a srácnak, hogy segíthetne.
Azonnal odatérdelt a párom elé és csókolgatni kezdte a combjait, amik lassan szét nyílva jelezték, hogy nem bánná ha köztük is ügyködne az a nyelv.
Így is történt...
Végülis nem dugtuk meg a páromat, mert nagyon repült az idő és nem akartuk gyanúba keverni a barátomat.
Így a párom a srác nyelvétől, mi pedig a feleségem nyelvére élveztünk.
Nem hittem volna, hogy ilyen jól végződik az este.
Ő nagyon bejön a feleségemnek, csak ritkán tud elszakadni otthonról. Most valami szerszámot kért kölcsön.
Mondtam, hogy nyugodtan jöjjön, de ne kocsival, igyunk egy sört, úgyis régen találkoztunk.
Így is történt. Feleségem is odatelepedett mellénk. Láttam mindkettőjükön, hogy megnézegetik egymást.
Ő közben némán nézte a barátomat, mindenkit izgatott a helyzet. A szememmel jeleztem a srácnak, hogy segíthetne.
Azonnal odatérdelt a párom elé és csókolgatni kezdte a combjait, amik lassan szét nyílva jelezték, hogy nem bánná ha köztük is ügyködne az a nyelv.
Így is történt...
Végülis nem dugtuk meg a páromat, mert nagyon repült az idő és nem akartuk gyanúba keverni a barátomat.
Sima estének indult, vacsi, beszélgetés, tv, alvás...
Így is történt...
Így is történt...
Nem tegnap volt, de nem olyan reg... turazni voltunk,de kicsit unalmas utvonalat valasztottunk, sok ember , setalgatos erdei ut semmi extra, unottan setalgattunk , mignem vhogy szoba kerult egy korabbi oralis egyuttletunk, aztan mondtam hogy en nagyon szeretnem a termeszetben. Erre a parom hogy ha talalok egy alkalmas helyet, " akkor leszoplak" ideztem... hat talaltam helyet, kicsit szopott , de azt mondta mar megint megdugtam a fejèt ... szajba elvezni mèg nem enged.. a kovetkezo heten egy templom romot latogattunk meg , mar esti szurkuletben a romok kozt ramszolt hogy vegyem elő, leguggolt, es az azzonnal ebredezo farkamat mar be is kapta! Nagyon jo volt, nem tartott sokaig, fogtam a fejet es megdugtam a szajat, es nezte ahogy a vegen csordogal, majd mentuk tovabb jó volt...
Nagyon jót beszélgettünk a szexről ismét. Kiderült nem ugyanazok az események maradtak meg kettőnknek az elmúlt huszon évből. Pl amikor először megciciztem. Pedig biztos iszonyatos jó volt... De amikor először leszopott a vízparton az mindkettőnknek megmaradt. Pláne, hogy már akkor se pazarolt
Reggel készítek neked kávét, cserébe elmeséled mi volt tegnap este jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 13. kedd 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4580032)
2021. 07. 13. kedd 06:17
..és tényleg..
Közös maszti a nejemmel,majd lenyaltam a melléről és a hasáról a gecim,tetszett neki.
..és tényleg..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 09. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kavé a nappaliban
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 09. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4580032)
2021. 07. 09. péntek 06:51
Korán van még gondolkodom. Hol a kévém?
Korán van még gondolkodom. Hol a kévém?
Előkerült a masszázs ágy. Teljes test masszázs, néha véletlen érintések simogatások... Aztán finom punci masszírozás, közben már azért erőssen markolta a farkam. Ahogy kell egy ilyen alkalommal, igen intenzív orgazmus... Csak ezután adtam a szájába hogy szopjon. Végén a cicikre engedte az élvezetemet. Szépen csillogott tőle. Később addig incselkedett míg felfektettem ismét és medgugtam a még mindíg nedves punciját.
Jó program volt, szerintem lesz máskor is elővesszük, nem csak sima masszírozáshoz...
Jó program volt, szerintem lesz máskor is elővesszük, nem csak sima masszírozáshoz...
Pucéran fürdőztünk otthon a medencében és csókolózni kezdtünk majd a párom verni kezdte közben a farkam nagyon jól esett úgyhogy gyorsan bementünk a házba ahol egy isteni szopást kaptam nagyon felszopott a végén kézzel élveztetett nagyot is lőttem tőle.
Miután elszerveztük az utódokat a mamákhoz, 4 szem közti buli, zenével sok alkohollal és egy brutális femdom sex, olyan dolgokkal és hangokkal amit még sosem éltünk át eddig. Mondjuk most a pezsgő és a meleg nem nagy barátok, de nagyon nagy volt!
Hát ,forró dugás
Pokoli hőség
Meleg
Semmi,itt a mikulás
Hali! Párhoz csatlakozna ff tagunk ! Pervez v ok!