Engem is elraboltak, de a valóságban.... hmmm. nem gondoltam volna tiszta happy vagyok...
Komolyra fordítva a szót... tényleg nem bánom, hogy "elraboltak"... ilyen még talán csak egyszer volt... mikor az Igorral beszélgettem nagyon sokat. Viszont ezzel a "galád" rablóval órákig tudok beszélgetni, úgy hogy közben az sem érdekel, hogy mi megy a közösben... sőt... tegnap este nem is voltam a chaten max 10 percet... ilyen még nem fordult mostanában elő...és a téma meg nem akar fogyni. Mindig jön valami új, amiről órákig tudunk beszélgetni.
Jókisfiú?????????????? Ezt butaságot meg ki mondta Neked? Többet ne állj szóba vele... füllentős
Na de kedves Uram... ezt hogy képzelte... én jókislány vagyok... nem engedem ám magam csak úgy elrabolni...
Tegnap este??????????? Meglepődtem... ennyien már régen voltak a chaten egyszerre... erre nem "elraboltak"... (igaz csak virtuálisan), de nem bántam.
Hogy tegnap este... hm...csütörtöktől-tegnapig tartott a szilveszter úgyhogy kicsit fáradtka vagyok...
Beszélgettem...sokáig... nagyon sokáig...
Azért a fekete ruháimat nem dobom még ki...
BUÉK!
BUÉK!
Szia virág! BUÉK!!!! Örülök hogy kimarad azért az életünkből a zárda!!!
Aludtam sikeresen 2,5 órát.. és azt hiszem folytatjuk a szilvesztert.. majd ráérünk holnap pihizni!!
Aludtam sikeresen 2,5 órát.. és azt hiszem folytatjuk a szilvesztert.. majd ráérünk holnap pihizni!!
Izomláz sikeresen beszerezve...
Egy 17 éves srác bepróbálkozott nálam... a haverját küldte hozzám... mikor meg utánuk mentem a kissrác minden létező kinövését behúzva menekült... Remélem nem okoztam neki nagy traumát... vag mégis?
Egy 24 éves srác meg elkérte a számom... kíváncsi leszek, felhív-e...
Egy 17 éves srác bepróbálkozott nálam... a haverját küldte hozzám... mikor meg utánuk mentem a kissrác minden létező kinövését behúzva menekült... Remélem nem okoztam neki nagy traumát... vag mégis?
Egy 24 éves srác meg elkérte a számom... kíváncsi leszek, felhív-e...
Ez most akkor a szilveszter éjszakára vonatkozik ugye?? hát most értem haza.. hajnali 6 óra a páromat otthagytam egy házibulin.. érezze magát jól.. ez lesz az újév kezdete.. na és a folytatás.. háááát mindenkinek legyen szép és jó
Szia Moncy!
Akkor már nem is megyünk együtt a zárdába?
Amúgy érezd jól magad!
Akkor már nem is megyünk együtt a zárdába?
Amúgy érezd jól magad!
hohohóóóóó.. a tegnapi este hm.. jócskán belenyúlt az éjszakába... szuper volt.. végre egy kis öröm az életemben hááát úgy néz ki jó évkezdésem lesz...
És csak mindenkinek ezt kívánhatom (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 30. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
És csak mindenkinek ezt kívánhatom (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 30. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnapi stornó.. ha a mai is akkor irány a Duna.. vagy a zárda
Buli, buli, buli! Jelenleg is a regenerálódás fázisában vok!
Sok boldogságot kivánok , és jóbb legyen , mint eddig!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 06:15
Drága Virág! Ennek szívből örülök!!
Igen elmaradtam napok óta a fórumozásban... csüt. buli volt a cégnél.. de idő előtt vége lett... de én meghosszabbítottam a bulit... a Pasival Te jó ég! Hogy mi lesz ebből....
Igen elmaradtam napok óta a fórumozásban... csüt. buli volt a cégnél.. de idő előtt vége lett... de én meghosszabbítottam a bulit... a Pasival Te jó ég! Hogy mi lesz ebből....
Sziasztok Lányok!!
Láttom jól vagytok . Jó szórakozást és pihenjétek ki az évet... Tegnap este én hamar bealudtam, hosszú volt az út.
Láttom jól vagytok . Jó szórakozást és pihenjétek ki az évet... Tegnap este én hamar bealudtam, hosszú volt az út.
Drága Moncy!
Örülök, hogy végre Neked is van egy kis(?) izgalom az életedben!
A címért még egyszer csók!
Amúgy tegnap este megint zsírégetés folyt... fáj a popóm rendesen...
Örülök, hogy végre Neked is van egy kis(?) izgalom az életedben!
A címért még egyszer csók!
Amúgy tegnap este megint zsírégetés folyt... fáj a popóm rendesen...
Drága Virág! Ennek szívből örülök!!
Drága Moncy! Köszönöm a címet, amit adtál... megismertem ott egy eddig nagyon aranyosnak tűnő pasival... már második este csak vele beszélgetek...