És holnap este folyt. köv.
Igazad van tleg megérdemlek már egy kis pörgést az életemben..
Amúgy tegnap este alvás.. ma este sztem szintén..bár az ördög soha nem alszik... ki tudja
Igazad van tleg megérdemlek már egy kis pörgést az életemben..
Amúgy tegnap este alvás.. ma este sztem szintén..bár az ördög soha nem alszik... ki tudja
Tegnap úgy elfárdtam a nagy andalgásban délután, hogy este beestem sz ágyba és már aludtam is...
Hááááát Audrey a mindennemű gyógyuláshoz a legjobb dolgot választottam... Tegnap este hm... hajnali 4-kor keveredtem haza... Hatttalmas buliban voltam és nagyon-nagyon-nagyon örülök hogy elmentem.... izé mármint a buliba...
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 13. hétfő 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2004. 12. 13. hétfő 07:43
Javulást kívánok!! Valami hatátsosabb kúrát kellene alkalmaznod...
Hm... ajánlat megfontolandó...
Tegnap este széttáncoltam a lábaim... most fáj is a popóm... izomlázam van... a masszőrömhöz meg csak 2 hét múlva megyek...
Javulást kívánok!! Valami hatátsosabb kúrát kellene alkalmaznod...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 13. hétfő 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 13. hétfő 07:30
Tegnap este?
Hm.. forró fürdő után egyszemélyes izzadás... az a fránya nátha totál ledöntött a lábamról...
Hm.. forró fürdő után egyszemélyes izzadás... az a fránya nátha totál ledöntött a lábamról...
Tegnap este?
Moncyka!
Ezt hajtogatom régóta, hogy minden rossznak vége lesz egyszer, és jönnek majd a szebb idők!
Biztos vagyok benne, hogy neked is jobbra fordul a helyzeted, mert minden adottságod megvan hozzá!
És ha a változtatás az amire gondolok, akkor az első lépést már meg is tetted a "gödör fala felé"!
Pussza! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 11. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt hajtogatom régóta, hogy minden rossznak vége lesz egyszer, és jönnek majd a szebb idők!
Biztos vagyok benne, hogy neked is jobbra fordul a helyzeted, mert minden adottságod megvan hozzá!
És ha a változtatás az amire gondolok, akkor az első lépést már meg is tetted a "gödör fala felé"!
Pussza! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 11. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 11. szombat 09:22
Eni!
Tökéletesen látod a helyzetet, hidd el nem volt ez mindig így.. csak sajna minden változik..
És bízom hogy ez is változni fog.. csak ki kell várnom.. Változtatni pedig soha nem késő, erre ennél jobb pillanatot el sem tudok képzelni..
Kinek így sikerül kinek úgy..
Tökéletesen látod a helyzetet, hidd el nem volt ez mindig így.. csak sajna minden változik..
És bízom hogy ez is változni fog.. csak ki kell várnom.. Változtatni pedig soha nem késő, erre ennél jobb pillanatot el sem tudok képzelni..
Moncy nem vagy egyedül....
De leszünk még másképp is
De leszünk még másképp is
Eni!
Nyelvtanilag is értelmezted a mondatot????
Figyeld a ragozást és rájössz hogy mennyire lehetett jó
Figyeld a ragozást és rájössz hogy mennyire lehetett jó
Ez most már így éjfél után aktuális...
Új időszámítás kezdődött az életemben...
Úgyhogy vissza is bújok ágyikómba és alcizom...
Új időszámítás kezdődött az életemben...
Úgyhogy vissza is bújok ágyikómba és alcizom...
Tegnap este? hm... vacakolt megint a netem... tv-nézés volt... semmi extra
Tegnap este?
Megbeszéltünk életünk további alakulását......
Megbeszéltünk életünk további alakulását......
semmi érdekes nincs senkinél esténként?
Tegnap este a gépem bemondta az unalmast, bármit csináltam csak azt tudta szajkózni, hogy nincs válasz és nem tudsz visszalépni a netre. Mérgemben elmentdten tv-t nézni, de bealudtam és azt se tudom, mi volt benne.
Tegnap este? Főztem... Aztán tv nézés közben aludtam egy jót....Rem. olvassák e sorokat akik azon idő alatt hiába kerestek privin de kidőltem... Persze miután felébredtem meg nem tudtam visszaaludni... Ja hogy sex volt-e? Nos hát nem
Sziasztok na ma este hatalmas csata lessz minden elő van készítve ugyhogy a tegnap estéről majd holnap beszámolok!
Mivel sajna a mai napot hajnali 2h-kor kellett kezdenem :-(((((( ebből kifolyólag alvás.
Tegnap este némi túlóra volt, úgy éjfélig,
utána pedig határozott, mély alvás...
utána pedig határozott, mély alvás...