Halacska! De rég láttalak! Igen a Belmondó játszott a Nyomorultakban.. igaz olvastam könyv formában már vagy 2x de így megfilmesítve is tetszett...
(Ez egy válasz naphal üzenetére (2004. 12. 03. péntek 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz naphal üzenetére (2004. 12. 03. péntek 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 03. péntek 05:05
a belmondós filmre gondolsz?...azt én is néztem...nagyon penge film volt!
a belmondós filmre gondolsz?...azt én is néztem...nagyon penge film volt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 01. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 08:57
Végre nem érzem magam egyedül e társaságban akit érdekel más is...
Virág gondolom egyre gondolunk Victor Hugo: Nyomorultak...
Utána Én is bealudtam... reggel 6.30-ig. pedig szalma voltam és nem használtam ki..
Nembaj de a film jó volt és ez most a lényeg!
Utána Én is bealudtam... reggel 6.30-ig. pedig szalma voltam és nem használtam ki..
Na az sikeresen lemaradt, hogy 9 körül...
Én speciell nem azt néztem, de akár lehetett volna az is, ha a mostani helyzetemet veszem alapul...
Amúgy egy német monda volt (Nibelungen-ének) tele jó pasikkal és erotikával...
Fiúk! Ha valakit érdekel még, hogy milyen is az igazi erotika, akkor házi feladat: német mondákat olvasni... egytől egyik tele vannak vele...
Tegnap amúgy az értekezlet után olyan fáradt voltam, hogy körül beájultam az ágyba (persze megint egyedül)
Amúgy egy német monda volt (Nibelungen-ének) tele jó pasikkal és erotikával...
Fiúk! Ha valakit érdekel még, hogy milyen is az igazi erotika, akkor házi feladat: német mondákat olvasni... egytől egyik tele vannak vele...
Tegnap amúgy az értekezlet után olyan fáradt voltam, hogy körül beájultam az ágyba (persze megint egyedül)
Végre nem érzem magam egyedül e társaságban akit érdekel más is...
"Álom, álom édes álom."
A kedvenc irodalmi művem megfilmesítésének második része... aztán meg beájultam... alvás ezerrel...
Ez nem fair... éhező társaid előtt a mézesmadzagot elhúzni...
Na de legalább neked jó volt...
Na de legalább neked jó volt...
Este semmi.. de hajnalban... még szép hogy én már aludtam... na mind1... úgyis folytatódik a kommunikáció zavar.... ki érti a férfiakat.. Soha nem az a jó ami épp van..
Reggel kb. ötig buli még most is a hatása alatt, vagyok.
Senkivel nem történik semmi esténként????
Akkor megnyugodtam már kezdtem úgy érezni bennem van a hiba....
Akkor megnyugodtam már kezdtem úgy érezni bennem van a hiba....
Tegnap este..szalmaság... időben ágyba bújtam.. és ollllyan de ollllyan álmom volt...
Huhhh még most is hatása alatt vok..
Huhhh még most is hatása alatt vok..
KO.-val győzőtt a fáradtság de a tegnap előtt este? Az volt ám a kéjmámor
Tegnap este? Hm... Zsírégetés folyt reggel 5-ig a táncparketten...
huhh. csak ennyit vagyok képes mondani
Alvás!
mert tuti volt a buli..legközelebb is szervezzek?
rose21: ne könyörögj, ne sírj...legközelebb több pasit hívok meg
rose21: ne könyörögj, ne sírj...legközelebb több pasit hívok meg
hm,hogy tegnap este mi volt,az nem lényeg..de amit hoénap irok ebbe a topicba,az lesz a nem semmi..kikunyeráltam a főnökasszonyomtól,hogy holnap ne délelöttre hanem déletunra mehessek melózni..ugyanis ma este activity-party a haveri körrel. Ez annyit tesz,hogy nyakig ülünk a bacardiban és fosásig röhögünk a másikon.. ugyhogy remélhatőleg egész frankó estém lesz...ha meg nem akkor csak magamra haragudhatok,mert (Moncynak üzenem): mindenki ott lesz,aki számít..remélem éRti.
De ettől függetlenül imádom Audreyt ;-)
Amit Audrey hozott össze... szinte a tudtom nélkül :D