buli, buli, buli...rose21-nél
Vagy inkább rózsaszín?
ehe-ehe
ehe-ehe
Hm... tegnap este? Kiakadás hegyek, magam alatt voltam, rámtört a kedvtelenség, meg az elkeseredettség...Jó lenne már egy kis napsütés, mert ez így nem állapot. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálok rosszkedvű lenni, de ilyen pocsék időben sokkal könnyebben a szívemre veszek olyan dolgokat, amiken máskor csak röhögök. Remélem a mai mapom jobb lesz.
Húhhh de szégyenlem magam... el sem merem mesélni mi történt az éjszaka.. Olyan finom ebédem volt, csak sajna délután 5-kor jutottam hozzá.... 21.30 körül fürdés, bebújtam az ágyba, vmit néztem a tv-ben, de már nem tom megmondani mit..
És éjfél előtt nem sokkal olyan éhség jött rám... és nem tudtam aludni...
úgyhogy volt vagy 1 óra mire végeztem és visszabújtam..
És éjfél előtt nem sokkal olyan éhség jött rám... és nem tudtam aludni...
úgyhogy volt vagy 1 óra mire végeztem és visszabújtam..
tegnap este?párom megeröltette magát..simán elfelejtettem,hogy a tegnapi nap esetleg pirosbetűs ünnep(bár mostanában nekem nem tünt annak,de sebaj )..Páromnak eszébe jutott,és elvitt vacsorázni.. ugyanis mint kiderült,tegnap volt az évfordulónk...A vacsi fincsi volt,a pezsgő jéghideg,párom meg elbűvölő..még most sem tértem igazán magamhoz.
Mindenkinek váljék egészségére az éjszakai cselekedet.
Én is a "csendes" (horkolok) alvást választottam. Éjjel egyszer ébredtem, akkor éppen a szomszédasszonyt "kínozta" a férje, mert különös hangokat adott. A végén elcsendesedtek...
Jó reggelt!
Én is a "csendes" (horkolok) alvást választottam. Éjjel egyszer ébredtem, akkor éppen a szomszédasszonyt "kínozta" a férje, mert különös hangokat adott. A végén elcsendesedtek...
Jó reggelt!
Tegnap este? Mostanában naggyon jó kislány vok.. nem is értem miért....Talán a korral jár
Linácska, gyors javulást kívánok...
Skandy, igazán kedves tőled, szerintem is kellemes novemberi hajnalunk lett volna. Sebaj, majd pótoljuk.
Ma este viszont nem tudok aludni. Nem értem mi lehet a gond....
audrey
Skandy, igazán kedves tőled, szerintem is kellemes novemberi hajnalunk lett volna. Sebaj, majd pótoljuk.
Ma este viszont nem tudok aludni. Nem értem mi lehet a gond....
audrey
Nem volt jó napom este hát megvagyok fázva aludni se tudtam jajj!!!!Kúrázom!!!
halál unalom volt a tagnap estém..rég volt ilyen szar napom,de sebaj..Lesz ez még így se..-mondaná Nicholson úr.
Audrey Kedves!
Ha tudom hogy ilyen korán kelsz, még fennmaradtam volna egy kicsit, hogy ne legyél olyan magányos ezen a zord novemberi hajnalon... (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 14. vasárnap 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha tudom hogy ilyen korán kelsz, még fennmaradtam volna egy kicsit, hogy ne legyél olyan magányos ezen a zord novemberi hajnalon... (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 14. vasárnap 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2004. 11. 14. vasárnap 04:24
Tegnap este kivételesen nagyon korán elaludtam...lehet, hogy itt fáradtam le?
Ennek az az eredménye, hogy most meg itt vagyok..teljesen egyedül..nem lehetne valami hajnali csapatot is összehozni???
Egyetlen előnye van a dolognak: most rohanok a "munkahelyi cset" témá-ra és (bár vasárnap van), végre egyszer megelőzöm Moncy-t és Tom-ot...
Akkor folytatjuk még ma...csak egy kicsit később.
Ennek az az eredménye, hogy most meg itt vagyok..teljesen egyedül..nem lehetne valami hajnali csapatot is összehozni???
Egyetlen előnye van a dolognak: most rohanok a "munkahelyi cset" témá-ra és (bár vasárnap van), végre egyszer megelőzöm Moncy-t és Tom-ot...
Tegnap este kivételesen nagyon korán elaludtam...lehet, hogy itt fáradtam le?
Nemtom mi volt tegnap este.
Csak azt, hogy mi nem volt.
"Kivételesen" nem volt szex, és nem volt net sem.
Egyik bosszantóbb mint a másik!
Csak azt, hogy mi nem volt.
"Kivételesen" nem volt szex, és nem volt net sem.
Egyik bosszantóbb mint a másik!
Sziasztok tegnap egy laza kölcsönös francia után 23 körül az asszony bealudt,én tévéztem tovább és hajnal 1 kor betámadtam arra ébredt,hogy benne vagyok nem volt ellenkezés sőt nagyon fini volt.
tegnap este megnéztem dominó napot nagyon érdekes volt és későn feküdtem le!
hát skacok,nekem se volt valami hudejó az estém..lementünk az egységbe,hogy majd mi aztán ajjaj de mekkorát bulizunk,aztán csendes iszogatás meg viccmesélés lett az egészből..éjfél környékén meg fogfájásra hivatkozva leléptünk a balféken párommal.Pedig(Moncynak üzenem):ott volt ő is,és mégsem birt anyi varázserőt rámbájolni,hogy még valahová át tudjon csalni szórakázni...... valószínű a reggeli kellemesnek nem mondható fogorvosi látogatás és a napok óta tartó emlitettel való nyűglődés okozta álmosság miatt döntöttem inkább az ágyam mellett..
Tegnap este nagyon jól éreztem magam. Finom pezsgő, jó beszélgetés, röhögés megállás nélkül...
Senkivel nem történt semmi tegnap este???
Ez hihetetlen.......
Megsúgom: velem sem
fürdés és bedőltem az ágyba, arra sem emlékszem hogy a párom mikor feküdt le... vagy lehet hogy nem is volt itthon... felőlem még a házat is elhordhatták volna... mint a tej úgy aludtam
Álmom volt.... vagyis remélem nem hangosan beszéltem,mert az nagy gáááááz lenne
Ez hihetetlen.......
Megsúgom: velem sem
fürdés és bedőltem az ágyba, arra sem emlékszem hogy a párom mikor feküdt le... vagy lehet hogy nem is volt itthon... felőlem még a házat is elhordhatták volna... mint a tej úgy aludtam
Álmom volt.... vagyis remélem nem hangosan beszéltem,mert az nagy gáááááz lenne
az teljesen más,csajos.egyrészt az egy félreértés volt,másrészt meg Te nem anyáztál,meg nem beszéltél ugy velem mint a legutolsó kutyáddal.itt pedig az történt.és ezt mindenki tudja.
Naaaaaa freeee! Nekünk azért csak sikerült puszi-pajtiknak lennünk... mi vagyunk az élő példa
Ahogy indultunk (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 12. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahogy indultunk (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 12. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2004. 11. 12. péntek 16:12
erre szokták azt mondani,hogy no comment..figyelj tom.aki engem egyszer nem kicsit bekóstolt,az ne várja el(meg senki sem) hogy puszi-pajtija legyek.Továbbmegyek:sajnálatos módon maximálisan képtelen vagyok tolerálni az illetőt. Az a nagy igazság,hogyha egyedül lennék ezzel,talán még el is gondolkoznék rajta,hogy vajon bennem van a hiba...?De minekután nem ez a helyzet,így marad ez az áldatlan állapot.