erre szokták azt mondani,hogy no comment..figyelj tom.aki engem egyszer nem kicsit bekóstolt,az ne várja el(meg senki sem) hogy puszi-pajtija legyek.Továbbmegyek:sajnálatos módon maximálisan képtelen vagyok tolerálni az illetőt. Az a nagy igazság,hogyha egyedül lennék ezzel,talán még el is gondolkoznék rajta,hogy vajon bennem van a hiba...?De minekután nem ez a helyzet,így marad ez az áldatlan állapot.
Freeee küldtem privát üzit......
este talán leszek msn-en... most chaten vagyok.. gyere be!!
este talán leszek msn-en... most chaten vagyok.. gyere be!!
moncyyyyyyyy mailom?mikor lezsel msn??
Tom... ej de kedves vagy!! Pussssz
És személy szerint is kérhetem a küldemény tárgyát?
És személy szerint is kérhetem a küldemény tárgyát?
aha.nem vagyok fóbiáss.jol tippeltem.ajvé.
jaj.én vagyok fóbiás,vagy ez a lina AZ a lina? nemakarooooom mégecce azt a ecetest.
És még Én azt hittem csak én vok ilyen irigy... hát látom nem egyedül vagyok....
Azért kihagynám a Dunát.. majd lesz jobb a helyzet... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2004. 11. 12. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért kihagynám a Dunát.. majd lesz jobb a helyzet... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2004. 11. 12. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 12. péntek 13:40
Ez azért már durva ha a rendszertelen sexuális életre is irigy vagyok, persze ez nem azt jelenti, hogy tom élete nem tartalmaz rendszeres sexet .Ajaj most tudatosult az elöző mondat eleje öööö...... merre is van a Duna?
Ez azért már durva ha a rendszertelen sexuális életre is irigy vagyok, persze ez nem azt jelenti, hogy tom élete nem tartalmaz rendszeres sexet .Ajaj most tudatosult az elöző mondat eleje öööö...... merre is van a Duna?
Azért egy kicsit írigy is vagyok
A rendszeres edzés hiánya
Tegnap este?Jóformán semmi.Életem párja mocskos mód berugott,én meg nem voltam hajlandó hazahozni szemét vagyok,tudom,de kérdem én,ennyi iodösen mié nekem kéne lennem a szárazdajkája??Nem leszek.slussz.Igy aztán én buliztaaam.Bár nem sokat,mert egyes jókinezetű pasasok nagyon hamar leléptek a buli helyszinéröl.Ugyhogy jóformán semmi nem történt tegnap este.(sajnos)
De hogy vissza a topic eredeti címéhez....
Nagyon fáradt voltam, nagyot aludtam, fogalmam sincs a párom mikor ment el reggel dolgozni... úgy aludtam mint akit "leütöttek".. innentől bármi lehetett... emlékezetkiesésem is akár... és reggel meg jól elaludtam
Nagyon fáradt voltam, nagyot aludtam, fogalmam sincs a párom mikor ment el reggel dolgozni... úgy aludtam mint akit "leütöttek".. innentől bármi lehetett... emlékezetkiesésem is akár... és reggel meg jól elaludtam
Szia Maci!
Mostanában kerülnek az álmok.. bár egy vissza-visszatérő "rémálmom" van... de mindig időben megébredek úgyhogy nem tudom a folytatást... bár a való életben tudom a megoldást..
Nincs az a Gordiuszi csomó amit ne bogoznék ki.
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 10. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában kerülnek az álmok.. bár egy vissza-visszatérő "rémálmom" van... de mindig időben megébredek úgyhogy nem tudom a folytatást... bár a való életben tudom a megoldást..
Nincs az a Gordiuszi csomó amit ne bogoznék ki.
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 10. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 10. szerda 13:35
Vagy inkább nyugtalan? Attól függ Moncy, hogy mit álmodsz, szépet, jót vagy valami vad erotikust vagy rémálom. Jaj! Az utolsó ne legyen inkább a többi egyben.
Tegnap este nagy elhatározásra jutottam! Lekoptattam a pasimat, eldöntöttem, hogy új munkahelyet keresek, ennyi.
Vagy inkább nyugtalan? Attól függ Moncy, hogy mit álmodsz, szépet, jót vagy valami vad erotikust vagy rémálom. Jaj! Az utolsó ne legyen inkább a többi egyben.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 10. szerda 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 10. szerda 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
"Most már befogom a szám, s lesz talán egy nyugodt éjszakám..."
Tegnap este kétszer is megsimiztem a kis cicamicámat.....jó volt....és utánna aludtam....
puszzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzz
Nállunk hatalmas csata volt még a két vibrit is elővettem!
Macido kedves! Hát hogyne tudnám.... egy másik topicban írtam is hogy ,miért jó a szex.. többekközött nem kell kondibérlet de viszont uszodabérlet igen
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 08. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 08. hétfő 07:25
Tudod-e Moncy, hogy a szex az rengeteg kalóriát eléget! Ha egy kicsit több tortát fogyasztottál, már tudod is, hogy mi rá a gyógymód.
Tudod-e Moncy, hogy a szex az rengeteg kalóriát eléget! Ha egy kicsit több tortát fogyasztottál, már tudod is, hogy mi rá a gyógymód.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 08. hétfő 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 08. hétfő 05:59
Tegn. este? Vasárnap... Kötelező családi összejövetel... jajj de nem szeretem az ilyen erőltetett rendezvényeket... Adtam a kalóriáknak... az élvezeteket most a tortákban találtam meg
Fürdés, és nagyon korán alvás....
Fürdés, és nagyon korán alvás....