Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2013. 08. 12. hétfő 23:27  #95
Télanyó Télanyó
Kezd néhány topik - ezt is beleértve - valamiféle pszichiátriai szakrendeléssé alakulni, ahol a jószándékú orvosok különböző, megszívlelendő tanácsokkal látják el az elkeseredett, kiábrándult, már-már a szuiciditás felé hajló pácienseket, akik ahelyett, hogy legalább megpróbálnák átgondolni az elhangzó érveket, dühös zsolozsmázásba kezdenek arról, hogy az élet milyen szar..., pedig az életünk csupán olyan, amilyenné mi tesszük.Nem ártana ezen eltöprengeni...
2013. 08. 12. hétfő 23:11  #94
Nyúlmedve Nyúlmedve
Valóban minek választ írni bárkinek is ilyen mentalitással... smile
Most komolyan.
Te lazán leírod magadat.
Mit vársz? Talán azt hogy itt egy szexoldal egyik fura topikjában majd megoldást találnak az anyagi, egzisztenciális, testi és önértékelési problémáidra?
Annyi jótanácsot, jó szót kaptál, de Te mintha észre sem vennéd ezeket.
Lehet, hogy csak szocio-játszadozás az egész?

Amúgy egy észrevétel. Az a nő, akit a pénz és a jó kereset érdekel, az ugyanúgy átnéz a 78 ezret kereső , mint a 220-ezret kereső szerencsétlen, önbizalom hiányos fazonon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 08. 12. hétfő 14:21
Szerettem volna válaszokat írni az utolsó kettőre, de aztán eszembe jutott minek??? Úgy is csak kötekednétek, és semmi objektívitást nem mutatnátok. Ehhez vagytok hozzászokva, ha én írok valamit.

Jól van Ravenna, igazad van, Aki megfigyelésekez végez, és megkísérli racionális úton levezetni, bizonyos pontok mentén(amit szerintem te is tapasztaltál a környezetedben, v te magad is csináltál) meghatározni az ember párválasztási szokását, az CSAKIS KIZÁRÓLAG egy megkeseredett lúzer lehet!!

Igen egy 8as csajnál, egy dagadt, ízléstelen ruhákban járó és 78 ezer Forintot kereső portás srác, vagy sültkrumpli sűtő gyerek, ugyanolyan esélyes, mint egy sportos, jó stílusú középvezető 220 as fizetéssel.

Hogy is lehettem ekkorra ökörf.sz, hogy azt gondoljam, hogyha jobban nézek ki, és jobban keresek, és presztízse van a melómnak, akkor JOBB, és TÖBB csajnál lenne esélyem anélkül, hogy különösebben bármit mondanék.

Biztos a csúf, kopasz Hókuszpók ármánykodása elbódította az elmémet!!
2013. 08. 12. hétfő 21:41  #93
Számomra megfoghatatlan, amit írsz, pedig hidd el érteni akarom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 08. 12. hétfő 16:28
Ott vagy eltévedve, hogy azt hiszed valami külső, vagy szerencse beli dolog határozza meg egy férfi értékét, vagy férfiasságát.

De nem! Egy nő szereti érezni, hogy csávó képes rá! Legyen az bármi. Az élet dolgainak az rendezése, vagy akár egy durva baszás. Amelyikből csak tökmölődést néz ki az nem vonzza. Sőt egy ilyen férfiasabb férfi valóban el is tudja ragadni a nőt, akár egy numera erejéig is.... :

De mi határozza meg ezt a kompetencia érzet kisugárzást? A helyén lévő önértékelés és a szilárd lábakon álló önbecsülés. A többi a pénz, a jó állás, a sárm ennek a következménye. smile
El vagy tévedve az ok-okozat láncolatban! smile
2013. 08. 12. hétfő 16:28  #92
Ott vagy eltévedve, hogy azt hiszed valami külső, vagy szerencse beli dolog határozza meg egy férfi értékét, vagy férfiasságát.

De nem! Egy nő szereti érezni, hogy csávó képes rá! Legyen az bármi. Az élet dolgainak az rendezése, vagy akár egy durva baszás. Amelyikből csak tökmölődést néz ki az nem vonzza. Sőt egy ilyen férfiasabb férfi valóban el is tudja ragadni a nőt, akár egy numera erejéig is.... :

De mi határozza meg ezt a kompetencia érzet kisugárzást? A helyén lévő önértékelés és a szilárd lábakon álló önbecsülés. A többi a pénz, a jó állás, a sárm ennek a következménye. smile
El vagy tévedve az ok-okozat láncolatban! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 12. hétfő 14:21
Szerettem volna válaszokat írni az utolsó kettőre, de aztán eszembe jutott minek??? Úgy is csak kötekednétek, és semmi objektívitást nem mutatnátok. Ehhez vagytok hozzászokva, ha én írok valamit.

Jól van Ravenna, igazad van, Aki megfigyelésekez végez, és megkísérli racionális úton levezetni, bizonyos pontok mentén(amit szerintem te is tapasztaltál a környezetedben, v te magad is csináltál) meghatározni az ember párválasztási szokását, az CSAKIS KIZÁRÓLAG egy megkeseredett lúzer lehet!!

Igen egy 8as csajnál, egy dagadt, ízléstelen ruhákban járó és 78 ezer Forintot kereső portás srác, vagy sültkrumpli sűtő gyerek, ugyanolyan esélyes, mint egy sportos, jó stílusú középvezető 220 as fizetéssel.

Hogy is lehettem ekkorra ökörf.sz, hogy azt gondoljam, hogyha jobban nézek ki, és jobban keresek, és presztízse van a melómnak, akkor JOBB, és TÖBB csajnál lenne esélyem anélkül, hogy különösebben bármit mondanék.

2013. 08. 12. hétfő 14:21  #91

2013. 08. 12. hétfő 08:27  #90
Törölt felhasználó (857830)
Bár nem mondod ki, de nekem valamiért az az érzésem, hogy amikor arról keseregsz, hogy a lányok mennyire válogatósak, mennyire a külsőségek alapján választanak, inkább te vagy az, aki az
(adott szituációban, számodra elérhetetlenebb) nők felé pillantgatsz.
Nem tudom, egyébként, hogy a mai huszonévesek pontosan milyen preferenciák mentén keresgélnek, de egy értelmesebb nő szerintem igyekszik a csomagolás mögé is pillantani. Továbbra sem hiszem, hogy igazad lenne az anyagiakra való gerjedéssel. Sokkal inkább lehet fontos az, hogy lássák, érezzék benned a sikeresség (életrevalóság) csíráját. A határozottságot, a céltudatosságot, az ambíciókat. A férfi attól (is) férfi, hogy tudja honnan jön és hová tart. Ha megvan benne a képesség arra, hogy stabil egzisztenciát építsen, ha képes a leendő család számára (a nővel együtt, természetesen) távlatokban is elfogadható körülményeket fenntartani. Aki majd egyenrangú félként ki fogja venni a részét mindabból ami egy család életében fontos. Aki apaként is megállja a helyét, nem csak az ágyban kreatív és el lehet vele menni swingerezni. Aki elviszi horgászni a lurkókat, aki megszereli a defektes bringát , visszacsavarozza a kilazult konnektort és sok egyébb ehhez hasonló skill birtokosa. Nem állítom, hogy ezen elvárásaival minden nő tisztában van, azt sem, hogy ezt meg is tudja fogalmazni, de ösztön szinten ezek is közreműködnek a párválasztás során, még akkor is, ha csak egy hétvégi lepedőakrobatikána indul az egész. A személyiség varázsa igenis képes a külső apróbb hiányosságait (nem az ápolatlan, elhanyagolt megjelenést) kompenzálni, feledtetni. Főleg, hogy azt is tudja minden nő, hogy az idő ezeket a dolgokat megváltoztatja, átértékeli.
Ha a panaszkodáson és másra, másokra mutogatáson túl, a szánalomra építő stratégiát feladva inkább megpróbálnád számba venni a saját értékeid és azokra építkeznél, talán egyszer a célodhoz is eljutnál.
Aztán persze lehet, neked van igazad és egy élhetetlen lúzer vagy, hát, akkor így jártál. Ám ekkor sem hasznos, ha ezért másokat okolsz és erőnek erejével akarod ezt a világ tudomására hozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 10. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 10. szombat 18:36
"Honnan veszed, hogy utolják a csajok azt, aki jól néz ki, és szerinted a sikeres kategóriában van, mert van saját lakása, kocsija etc"

Ez csupán irónia lett volna.

"Ha pedig fontos a külső, akkor tegyél érte."

Igen tenni akarok érte, de anyagiak hiányában ez sem megy.

" ha pedig úgy gondolod hogy kell anyagi háttér is, azért is tudsz tenni. "

Igen kell, mert más különben szóba sem állnak velem, vagy csak kiröhögnek stb.

Nem tudom, hogyan teremtsem meg az anyagiakat, talán ha én is kaptam volna 1-2 trafikot mindjárt más lenne a helyzet. smile

Mellesleg mások is leírták ebben a topikban, hogy anyagiak hiánya rengeteg problémát okoz egy kapcsolatban, és véget vet simán annak, őket miért nem BASZOGATOD??? Miért csak engem?
2013. 08. 11. vasárnap 16:37  #89
Nyúlmedve Nyúlmedve
Igazad van. Kocogni, fekvőtámaszozgatni, súlyzózgatni, felüléseket otthon is lehet.
Nagyon sok olyan netes oldal van, ahol használható edzéstervekre találhat az, aki keres.
Az igazi megoldás nem más, minthogy le kell menni egy jobb edzőterembe, kell keresni egy személyi edzőt, és az összeállít egy jó kis edzéstervet plusz némi étkezési tanácsadást. Aztán járni heti 2-3-4 alkalommal. A sokév alatt felépített, megszerzett izom tartósabb is hosszú távon, mint a pár hónap alatt felfújt.
Egy vékony fiatalembernek még szerencséje is van. Neki könnyebb arányosan izmossá varázsolnia magát mindenféle vegyszerektől mentesen, csak némi-nemű étrend-kiegészítőre támaszkodva, mint egy negyvenes-ötvenes jól elhízott nőnek vagy férfinek.
No meg el kell dönteni azt, hogy akar valaki kinézni, mint egy profi felfújt testépítő, vagy megelégszik a jó kondival és a normál jól kinéző testalkattal, amibe akár még egy kicsi poci is belefér.
A testépítő testalkat elérése sokba fáj, sok lemondással és sok vegyszer betömködésével jár. Nem javasolt senkinek sem. A nők is jobban szeretik a nem kirívóan izmos, de nem is elhanyagolt testű férfiakat.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 08. 10. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna ravenna VIP Admin
2013. 08. 10. szombat 18:54
Az hogy hogy nézel ki, ahhoz miért kellenek anyagiak? A futás nem nagy költség, a saját tested otthoni edzése, formálása szintén nem egy kifizethetetlen dolog. Sőt vannak fővárosi parkokban edzési lehetőségek ( nyújtók, függeszkedők ) és ezek ingyenesek. Erre nem kell költeni, csak csinálni.
A politikát cseppet se kell idekeverned, még iróniából sem. Az anyagiak hiánya pedig valóban okozhatnak kapcsolatbeli problémát, de ha engem valaki csak a pénzemért szeret, vagy azért lennék vele, mert van pénze az nem kapcsolat, hanem érdek. És ez azért más! A "ba...ós" nagybetüst meg ...kellett?
2013. 08. 11. vasárnap 11:00  #88
Nem kérted, így elnézést kérek, hogy konkrétan a Te problémáddal foglalkozom!

A hozzászólásaidból az jön le, hogy folyamatosan kifogások mögé bújkálsz, vagy azért mert egyszerűen lusta vagy és kishitű, vagy azért mert jó neked így, és tulajdonképp csak megerősítést keresel.

A lényeg az, hogy önértékelési zavarod van és nincs önbecsülésed. Az ilyen pasikat valóban úgy kerülik a nők, mint egy leprást. smile Ezek a dolgok pedig nem változnak meg attól, ha hirtelen meggazdagodnál, mert nyertél a lottón. Viszont nem is föltétele a változásnak semmi, az elszántságon kívül.

Sikeres önfejlesztést! És a kívánt nők is megjelennek az életedben, talán még a pènz is. smile
2013. 08. 10. szombat 19:31  #87
Az étrendkiegészítő nem szteroid, előbbi élelmiszeripari eljárással, utóbbit gyógyszerészeti úton gyártják.
Egyébként ez csak kiegészítő nem helyettesít semmit.

TUdom, hogy nem két hét alatt görög atléta.
2013. 08. 10. szombat 19:25  #86
smile Hihetetlen vagy! smile
Két havi internetszámládból lehet hogy összejönne egy pár súlyzóravaló

utána meg javaslom a következőt: Alakformálás

De ezer módja van még annak hogy formáld magad. Étrend? Ha értendkiegészítőkre gondolsz szerintem felejtsd el, attól csak felfújod magad ( bocs fiúk! ) Jah...és két hét alatt nem leszel görög atléta.
2013. 08. 10. szombat 19:10  #85
A saját testsúllyal végzett edzések ALAK FORMÁLÁS szempontjából NEM ÉRNEK SEMMIT!

Megfelelő edzőterv nélkül, és megfelelő étrend nélkül semmilyen változás nem történik.
TOvábbra is csak egy vékony magas srác maradok, nem lesz belőlem magas, kidolgozott testű férfi.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 08. 10. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 10. szombat 18:54
Az hogy hogy nézel ki, ahhoz miért kellenek anyagiak? A futás nem nagy költség, a saját tested otthoni edzése, formálása szintén nem egy kifizethetetlen dolog. Sőt vannak fővárosi parkokban edzési lehetőségek ( nyújtók, függeszkedők ) és ezek ingyenesek. Erre nem kell költeni, csak csinálni.
A politikát cseppet se kell idekeverned, még iróniából sem. Az anyagiak hiánya pedig valóban okozhatnak kapcsolatbeli problémát, de ha engem valaki csak a pénzemért szeret, vagy azért lennék vele, mert van pénze az nem kapcsolat, hanem érdek. És ez azért más! A "ba...ós" nagybetüst meg ...kellett?
2013. 08. 10. szombat 18:54  #84
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 10. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 10. szombat 18:36
"Honnan veszed, hogy utolják a csajok azt, aki jól néz ki, és szerinted a sikeres kategóriában van, mert van saját lakása, kocsija etc"

Nem tudom, hogyan teremtsem meg az anyagiakat, talán ha én is kaptam volna 1-2 trafikot mindjárt más lenne a helyzet. smile

Mellesleg mások is leírták ebben a topikban, hogy anyagiak hiánya rengeteg problémát okoz egy kapcsolatban, és véget vet simán annak, őket miért nem BASZOGATOD??? Miért csak engem?
2013. 08. 10. szombat 18:36  #83

(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 08. 09. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 09. péntek 17:46
...sokadszorra de talán utoljára.

Honnan veszed, hogy utolják a csajok azt, aki jól néz ki, és szerinted a sikeres kategóriában van, mert van saját lakása, kocsija etc... Nem, egyes csajok keresik ezeket a pasikat, ott ahol ezek a pasik kérkednek ezzel. Zsák a foltját.
És vannak nők, akik átlagnők, jól vagy kevésbé jól néznek ki és olyan férfivel vannak, aki mellett nőnek érzik magukat Lehet hogy ezek a férfiak kissé pocakosak, vagy épp 50 évesen is sportolnak: de férfiak.
Neked nem pénzre van szükséged, hanem egy kis önbizalomra. Hidd el, nem a zsebedbe lapuló hitelkártyáktól leszel sikeres a nőknél. Iletve de, a fent említett pénzre utazó cicababáknál biztos.
De talán elhihetnéd, hogy bár minden nő keresi a biztos pontot, de nagyrészünk nem erre utazik, hanem a boldogságra, kiegyensúlyozottságra..
Egyébként azt nem tudjuk hogy neked kik jönnek be, csak azt látjuk hogy keseregsz, hogy nincs sikered.

Ha pedig fontos a külső, akkor tegyél érte. ha pedig úgy gondolod hogy kell anyagi háttér is, azért is tudsz tenni. Lehetetlen nincs, az ember mindenre képes, de tehetetlen emberből sok van, aki másra mutogat önnön hibái, lustasága miatt.
2013. 08. 09. péntek 22:25  #82
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szerintem lényegtelen az, hogy a pasi többet keres-e, avagy sem. Úgyis tud erkölcsi, szellemi, anyagi biztonságot nyújtani, ha nem Ő keresi a többet.
Jelenleg négy-ötszörösét keresem annak, mint amit a kétdiplomás feleségem. De ha őneki összejön az új szakma, vagy netán én állás nélkül maradnék, akkor sem okozna lelki problémát az, hogy Ő lép elő családfenntartóvá, vagy a nagyobb pénzt keresővé. Eddig az én keresetem biztosította a lakás, nyaraló, autó megszerzését, a család fenntartását, most majd legfeljebb az övé. Ez miért jelenthetne gondot? Hiszen a házaspár "EGY CSAPATOT" alkot. Ha a csapat összetart, akkor erős, ha széthúz, ha belülről viszály emészti, akkor gyenge, és magától értetődőn valószínűleg elbukik.
Nálunk közös kassza, bankszámlák és egyebek vannak. Nincs olyan, hogy enyém-tied. Kinek-kinek mennyi kell, azt a lehetőségekhez képest ki tudja venni. De minden komolyabb tételnél szól a másiknak... hogy lehet-e, hogy mi a véleménye.

A külsejével, a mentális és higiénés fittségével meg alap, hogy foglalkozzon mindenki. Tisztelje már meg mindenki a partnerét azzal, hogy ad magára, hogy "emberi" lényét minél jobb formában igyekszik megőrizni. Fenét sem ér a gazdag pasi, vagy az egykor csinos nő, ha ritkán fürdik, alig mos fogat, lóg róla a háj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 09. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880586)
2013. 08. 09. péntek 16:42
Érdekes téma. Alapjában véve egy hosszabb távon is működő, és mind a két fél számára kielégítő kapcsolatban a nő tartozik a férfihoz, nem a férfi a nőhöz. A nők olyan partnert szeretnének maguk mellé, akire fel lehet nézni, akitől elfogadják az irányítást, aki mellett biztonságban élhetnek, nevelhetnek gyereket stb. Pénzügyekben fontos a bevételek és kiadások közös megbeszélése, az egyensúly megtalálása ami hosszabb távon is működik,de az arányok persze kapcsolatonként változhatnak. Az ideális kapcsolatban szerintem az arány 50-50% helyett 60-40% a pasi javára. Tehát ha nem sokkal, de azért több a bevétele mint a nőnek. Fordított esetben a férfi már nem hiszem,h igazán férfinek tudja érezni magát, és a nőnek sem hiszem,h hosszabb távon vonzó tud maradni. Azt gondolhatja magában,h ez a pasi ennyi, ennyit tud, tőlem kevesebbet, mire számíthatok később?!
Az pedig,h ha valaki elkezd magával pl a külsejével foglalkozni, sportol stb és ennek következtében pozitívan változik külsőleg, természetes,h nagyobb sikere lesz a másik nemnél. Mert jobban felkeltheti a másik nem figyelmét, valamint a saját önbizalma is növekszik, aminek hatására könnyebben kezdeményez stb, így nagyobb eséllyel arat sikert. Pénznél ugyanez. Amíg csóró vlaki, és otthon ül és les ki az ablakon, mert másra nincs lehetősége, nyílván kisebb eséllyel hódíthat, mint szép autóval, tömött zsebbel, nagyobb önbizalommal, egészséges kisugárzással, sok programmal, ismerkedési lehetőséggel.
2013. 08. 09. péntek 17:46  #81
...sokadszorra de talán utoljára.

Honnan veszed, hogy utolják a csajok azt, aki jól néz ki, és szerinted a sikeres kategóriában van, mert van saját lakása, kocsija etc... Nem, egyes csajok keresik ezeket a pasikat, ott ahol ezek a pasik kérkednek ezzel. Zsák a foltját.
És vannak nők, akik átlagnők, jól vagy kevésbé jól néznek ki és olyan férfivel vannak, aki mellett nőnek érzik magukat Lehet hogy ezek a férfiak kissé pocakosak, vagy épp 50 évesen is sportolnak: de férfiak.
Neked nem pénzre van szükséged, hanem egy kis önbizalomra. Hidd el, nem a zsebedbe lapuló hitelkártyáktól leszel sikeres a nőknél. Iletve de, a fent említett pénzre utazó cicababáknál biztos.
De talán elhihetnéd, hogy bár minden nő keresi a biztos pontot, de nagyrészünk nem erre utazik, hanem a boldogságra, kiegyensúlyozottságra..
Egyébként azt nem tudjuk hogy neked kik jönnek be, csak azt látjuk hogy keseregsz, hogy nincs sikered.

Ha pedig fontos a külső, akkor tegyél érte. ha pedig úgy gondolod hogy kell anyagi háttér is, azért is tudsz tenni. Lehetetlen nincs, az ember mindenre képes, de tehetetlen emberből sok van, aki másra mutogat önnön hibái, lustasága miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 09. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 09. péntek 14:49
Úgy látom semmi értelme írnom nektek.

Nem értitek, hogy mit akarok mondani.... elbeszélünk egymás mellett.

Ha annyira utálják a csajok azt a pasit aki igyekszik jól kinézni, és elérte az életben azt, hogy van kocsija, meg egy saját lakása, akkor miért ők a legsikeresebbek a nőknél???

Akkor a szarul kinéző, csórók miért vannak egyedül???

Nekem semmi sikerem nem lenne ezek nélkül, legalábbis olyanoknál, akik nekem bejönnek, és NEM A PLÁZACICÁKRA gondolok.
2013. 08. 09. péntek 16:42  #80
Törölt felhasználó (880586)
Érdekes téma. Alapjában véve egy hosszabb távon is működő, és mind a két fél számára kielégítő kapcsolatban a nő tartozik a férfihoz, nem a férfi a nőhöz. A nők olyan partnert szeretnének maguk mellé, akire fel lehet nézni, akitől elfogadják az irányítást, aki mellett biztonságban élhetnek, nevelhetnek gyereket stb. Pénzügyekben fontos a bevételek és kiadások közös megbeszélése, az egyensúly megtalálása ami hosszabb távon is működik,de az arányok persze kapcsolatonként változhatnak. Az ideális kapcsolatban szerintem az arány 50-50% helyett 60-40% a pasi javára. Tehát ha nem sokkal, de azért több a bevétele mint a nőnek. Fordított esetben a férfi már nem hiszem,h igazán férfinek tudja érezni magát, és a nőnek sem hiszem,h hosszabb távon vonzó tud maradni. Azt gondolhatja magában,h ez a pasi ennyi, ennyit tud, tőlem kevesebbet, mire számíthatok később?!
Az pedig,h ha valaki elkezd magával pl a külsejével foglalkozni, sportol stb és ennek következtében pozitívan változik külsőleg, természetes,h nagyobb sikere lesz a másik nemnél. Mert jobban felkeltheti a másik nem figyelmét, valamint a saját önbizalma is növekszik, aminek hatására könnyebben kezdeményez stb, így nagyobb eséllyel arat sikert. Pénznél ugyanez. Amíg csóró vlaki, és otthon ül és les ki az ablakon, mert másra nincs lehetősége, nyílván kisebb eséllyel hódíthat, mint szép autóval, tömött zsebbel, nagyobb önbizalommal, egészséges kisugárzással, sok programmal, ismerkedési lehetőséggel.
2013. 08. 09. péntek 14:49  #79
Úgy látom semmi értelme írnom nektek.

Nem értitek, hogy mit akarok mondani.... elbeszélünk egymás mellett.

Ha annyira utálják a csajok azt a pasit aki igyekszik jól kinézni, és elérte az életben azt, hogy van kocsija, meg egy saját lakása, akkor miért ők a legsikeresebbek a nőknél???

Akkor a szarul kinéző, csórók miért vannak egyedül???

Nekem semmi sikerem nem lenne ezek nélkül, legalábbis olyanoknál, akik nekem bejönnek, és NEM A PLÁZACICÁKRA gondolok.
2013. 08. 09. péntek 14:34  #78
Valaki nagyon elbánt veled...
A kompetencia nem jelent egyet a külsőségekkel, ó, nagyon-nagyon nem. Egy nyámnyila, magában sem bízó, nyafizó férfi lehet izmoktól duzzadó, nagyzenés autó tulajdonosa, max annyit fog egy nőből megkapni, ami pénzért megvehető. Meleg, nedves húst.Ha ő maga is folyton azt bizonygatja magának, hogy hendikeppel indul, akkor nem is lesz a dobogó közelében sem. hogy ez mennyire nem előre mutató stratégia, azt hiszem felesleges bizonygatni.
Én őszintén javaslom, hogy ha ekkora félelemmel és elfogultságon alapuló ellenszenvvel viseltetsz a nők irányába, akkor talán érdemes lenne alakítanod valami megtört szívek klubját ahol a sorstársakkal nyalogathatnátok a sebeiteket. Ha nem vagy hajlandó észrevenni, hogy olyan képet akarsz visszatükrözni a nők felé, amitől hanyatthomlok menekülnek, akkor nem marad más, csak a beletörődés. Majd, egy másik életben, egy másik, izmos testben és nagy tütüvel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 09. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 09. péntek 14:06
A jó belülről fakad!

Bocsi, de ezen röhögnöm kell. XDXD

Nem írom, hogy miért, mert semmi értelme.

"Annyiban viszont igazad van, hogy egy nő két férfi közül mindig a kompetensebbet választja, tudat alatt is. "

Na erről beszéltem részint!! Egy csaj ezt SOHA NEM vallaná be, de bezzeg mi férfiak valljuk be, hogy a nagy mellekre, a feszes popsira, és a babaarcra bukunk.
Melleleg bunkó dolog azt mondani egy csaj melléről, hogy kicsi, mert nem tehet róla, meg szegényt ne bántsák már, De pasit ha kicsi a farka, az bezzeg porik lehet alázni, sz.rrá lehet röhögni barátnőkkel, meg ki lehet posztolni a faszbookra stbstb. Az nem bunkóság.

AZ ÉN TORKOMON NEM FOGJÁTOK LENYOMNI A NŐI ÁLSZENT HAZUGSÁGOKAT!!!!!
Mert több ezer példa van rá, hogy ha egy sráct kihozta a külsejéből a maxot, és az eredmény jó is, akkor több és jobb nőknél aratott sikert, ha egy srác pénzre tett szert az eredmény ugyanez mint a külső megváltoztatásánál.

Viszont azt még nem tudom megmondani, hogy az anyagiak a felszedéshez fontosabbak, vagy a NŐ MEGTARTÁSÁHOZ!! A kettő nem ugyanaz, én hajlok afelé, hogy az utóbbi.

"A jó nő belülről fagad" dumát, mert hagyjuk meg a magát elhagyó nőknek, higgyenek ebben, nekem aztán mindegy.
2013. 08. 09. péntek 14:06  #77
A jó belülről fakad!

Bocsi, de ezen röhögnöm kell. XDXD

Nem írom, hogy miért, mert semmi értelme.

"Annyiban viszont igazad van, hogy egy nő két férfi közül mindig a kompetensebbet választja, tudat alatt is. "

Na erről beszéltem részint!! Egy csaj ezt SOHA NEM vallaná be, de bezzeg mi férfiak valljuk be, hogy a nagy mellekre, a feszes popsira, és a babaarcra bukunk.
Melleleg bunkó dolog azt mondani egy csaj melléről, hogy kicsi, mert nem tehet róla, meg szegényt ne bántsák már, De pasit ha kicsi a farka, az bezzeg porik lehet alázni, sz.rrá lehet röhögni barátnőkkel, meg ki lehet posztolni a faszbookra stbstb. Az nem bunkóság.

AZ ÉN TORKOMON NEM FOGJÁTOK LENYOMNI A NŐI ÁLSZENT HAZUGSÁGOKAT!!!!!
Mert több ezer példa van rá, hogy ha egy sráct kihozta a külsejéből a maxot, és az eredmény jó is, akkor több és jobb nőknél aratott sikert, ha egy srác pénzre tett szert az eredmény ugyanez mint a külső megváltoztatásánál.

Viszont azt még nem tudom megmondani, hogy az anyagiak a felszedéshez fontosabbak, vagy a NŐ MEGTARTÁSÁHOZ!! A kettő nem ugyanaz, én hajlok afelé, hogy az utóbbi.

"A jó nő belülről fagad" dumát, mert hagyjuk meg a magát elhagyó nőknek, higgyenek ebben, nekem aztán mindegy.
2013. 08. 09. péntek 13:48  #76
...Vehetek én a piacon egy nagy kosár gyümölcsöt, mert szép...de attól lehet hogy kukacos, rossz belül....

Nnnaannana! Az 'ügyes' nő olyankor a nagyobb kukacot választja. Mert a nők profitorientáltak!
Egyébként tökéletesen leírtad, amit én is gondolok a doktor úrról... Kb. amit Murphy: „Aki tudja, csinálja; aki nem tudja, tanítja; aki pedig azt sem tudja, vezeti vagy könyvet ír róla.
/ 7